3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#508 egyebkent a clonecdsbol hianyoznak a kocsik, ez a vedelem, amit nem tudtak feltorni, az hogy a nem jelennek meg a palyan a kocsik, majd egy kepet is beszurok rola!!! -
#506 akkor mondok valamit djcom, rosszat szedsz, mer a clonecd nem jo, az isonewson olvastam, a deviance proper az egyetlen mukodo versio!! -
#505 Egyebkent meg bár igazad lenne. Az csak nekünk jó.. -
#504 A Deviance-osat is felnyomták pedig virusos volt.. -
djcom #503 Róka duma ez baszki...privát ftp-re nem nyomnak fel virusos szart!!!!
Szerintem... -
#502 Azt mondják hogy az is virusos. Elvileg csak a repack-os jó... A virusos deviance infoban meg ez van: "Special thanks go out to MeGaX! and we would like to welcome back a very special member and friend."
-
#501 Én nem irtam egy szoval sem hogy szedem. Csak az infot irtam hogy melyik verzio milyen...
De ha ellátogatsz a www.nforce.nl-re akkor, te is megnézheted... -
#500 Na most akkor mi lesz a vírussal?? Azért én megvárom míg valaki leteszteli.Ki vállalja?? -
djcom #499 Ez a legfrissebb ftp:))
Rulez dakota:))) -
#498 JA az van 1NSANE-N is.. -
#497 sajna,fizetős
http://dakota.warez.hu
Nem akarok reklámot csinálni nekik, először én is húzogattam a számat, de megéri. -
djcom #496 Én is azt szedem...passz...remélem nem:) -
djcom #495 Nálam fennlesz még ma!!! -
#494 Csak az az érdekes, hogy én ezt a verziót szedem:
Need.for.Speed.Hot.Pursuit.2.CloneCd-MeGaX
32*15Mb
Most ez vajon vírusos-é vagy sem? -
#493 1NSANE -
#489 ok, aztan linkeld be nekunk:)))
-
#488 gyorsan kiszedték belőle a virust :)) -
#487 a dakotáról -
#486 NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT 2 *REPACK* (C) ELECTRONIC ARTS 34x15 MB DEVIANCE kijött egy másik időközben -
#485 Biztos nemsoká lesz vírusmentes is... -
#481 Virusos a Deviance Iso... W95.Elkern.C -
#480 Én már szedem, én már szedem... -
#479 es mi djcom webpage cime, mer az is kellene:))) -
#478 már az volt mikor a NOLF2-t kitette. -
#477 -
#474 Nekem van private link -
#473 Nah ha ezt kirakod ma, akkor God is a DJCom... -
#472 akkor DJcomon a sor :) bár gondolom ő már javában játszik vele. -
djcom #469 Ma...már kapható!!!!!!!!!!!! -
#468 Ha kijön akkor mehetnénk pár karikát multiban.
NFS : porshe unlished anno volt két bajnokság is...
Tudom mert én szerveztem -
Garrett #467 Mikor jön ki a FULL? -
#465 Tehát neked az a jó, ha csak nyomod a gázt, a kanyarban a palánkról visszapattanva az élre ugrassz és nyersz és ünnepelhetsz, mint egy kisgyerek? :)) A 4. és az 5. rész volt a csúcs idáig és ez a demo egy visszalépés egészen 1989-ből a Lotus autós játékig, ami a maga idejében ász volt. -
Evilmann #464 Akkor nálad súlyos gondok vannak, mert nekem valamivel gyengébb gépen tökéletesen fut. Kétségtelen, hogy az 5. rész sokkal jobb volt, de ami a grafikát illeti, nagyon becsapós tud lenni ez az úgy emlékszem régről, hogy kurva jó a grafix effektus. -
#461 én is -
#460 márváárom:) -
dav #456 Szerintem jó a játék. Ez egy ízig-vérig NFS. Arcade, de jó. Nekem nagyon hiányzott már egy ilyen játék, mert kicsit sok volt mostanában az "élethű" szimulátor. Egyik rally program jött ki a másik után, és egyetlen játék sem volt, amiben utcai kocsikkal lehetett volna száguldozni.
Azért azt el kell ismernem, hogy az NFS3-hoz képest csak a kocsik grafikája lett jobb, és a bombadobáló helikopter tényleg elég abszurd ötlet.
Ráadásul úgy nézem, ide csak régi játékosok írnak, akik értelemszerűen már kicsit komolyabb szimulációkhoz szoktak. De senki sem gondol a fiatalabb korosztályokra, akiknek ez a játék igen jó szórakozást nyújthat.
Üdv:
dav -
#454 vagy inkább nem akartak azért csinálni szimet mert ha van híba lehúzzuk hogy miylen szar szim..inkább csinálnak arcade-t ami egy kicsit szimes de arcade igy arra nem lehet azt mondani hogy szar mert nem arcade vagy szim:) -
bambaboy #452 Az Austral verzió azert HARD-abb, gyengébbek az autok és ez jo! Nehezebb egy cseppet de élvezetesebb. Szerintem on lesz a game
-
#450 nekem tetszik lehet arcadeos de akkor is bejön... halál király feeling néha amikor több autó perdűl ki körülöttem meg közben akár én is:) nagyon cool:) és állitólag a toca 3 is arcade lesz..szal ugy néz ki manapság az arcade rulez megy.. -
#449 Aki eleg idos hogy emlekezzen ra az tudja: a Need for Speedet anno ugy meltattak az online es offline lapok egyarant hogy a legjobb szimulator PCn. Na persze akkor meg 3D gyorsitokartyak se voltak :)