3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • gergou
    egyebkent a clonecdsbol hianyoznak a kocsik, ez a vedelem, amit nem tudtak feltorni, az hogy a nem jelennek meg a palyan a kocsik, majd egy kepet is beszurok rola!!!
  • gergou
    akkor mondok valamit djcom, rosszat szedsz, mer a clonecd nem jo, az isonewson olvastam, a deviance proper az egyetlen mukodo versio!!
  • Ch_Slater
    Egyebkent meg bár igazad lenne. Az csak nekünk jó..
  • Ch_Slater
    A Deviance-osat is felnyomták pedig virusos volt..
  • djcom
    Róka duma ez baszki...privát ftp-re nem nyomnak fel virusos szart!!!!
    Szerintem...
  • Ch_Slater
    Azt mondják hogy az is virusos. Elvileg csak a repack-os jó... A virusos deviance infoban meg ez van: "Special thanks go out to MeGaX! and we would like to welcome back a very special member and friend."
  • Ch_Slater
    Én nem irtam egy szoval sem hogy szedem. Csak az infot irtam hogy melyik verzio milyen...
    De ha ellátogatsz a www.nforce.nl-re akkor, te is megnézheted...
  • Dynamic
    Na most akkor mi lesz a vírussal?? Azért én megvárom míg valaki leteszteli.Ki vállalja??
  • djcom
    Ez a legfrissebb ftp:))
    Rulez dakota:)))
  • Ams
    JA az van 1NSANE-N is..
  • Dynamic
    sajna,fizetős
    http://dakota.warez.hu

Nem akarok reklámot csinálni nekik, először én is húzogattam a számat, de megéri.
  • djcom
    Én is azt szedem...passz...remélem nem:)
  • djcom
    Nálam fennlesz még ma!!!
  • Dynamic
    Csak az az érdekes, hogy én ezt a verziót szedem:

Need.for.Speed.Hot.Pursuit.2.CloneCd-MeGaX
    32*15Mb

Most ez vajon vírusos-é vagy sem?
  • Ams
    1NSANE
  • gergou
    ok, aztan linkeld be nekunk:)))
  • Ch_Slater
    gyorsan kiszedték belőle a virust :))
  • Dynamic
    a dakotáról
  • Ch_Slater
    NEED FOR SPEED: HOT PURSUIT 2 *REPACK* (C) ELECTRONIC ARTS 34x15 MB DEVIANCE kijött egy másik időközben
  • Ch_Slater
    Biztos nemsoká lesz vírusmentes is...
  • Ch_Slater
    Virusos a Deviance Iso... W95.Elkern.C
  • Dynamic
    Én már szedem, én már szedem...
  • gergou
    es mi djcom webpage cime, mer az is kellene:)))
  • The Garrett
    már az volt mikor a NOLF2-t kitette.
  • Ams
  • Ams
    Nekem van private link
  • Ch_Slater
    Nah ha ezt kirakod ma, akkor God is a DJCom...
  • The Garrett
    akkor DJcomon a sor :) bár gondolom ő már javában játszik vele.
  • djcom
    Ma...már kapható!!!!!!!!!!!!
  • radeer
    Ha kijön akkor mehetnénk pár karikát multiban.
    NFS : porshe unlished anno volt két bajnokság is...
    Tudom mert én szerveztem
  • Garrett
    Mikor jön ki a FULL?
  • Ramore
    Tehát neked az a jó, ha csak nyomod a gázt, a kanyarban a palánkról visszapattanva az élre ugrassz és nyersz és ünnepelhetsz, mint egy kisgyerek? :)) A 4. és az 5. rész volt a csúcs idáig és ez a demo egy visszalépés egészen 1989-ből a Lotus autós játékig, ami a maga idejében ász volt.
  • Evilmann
    Akkor nálad súlyos gondok vannak, mert nekem valamivel gyengébb gépen tökéletesen fut. Kétségtelen, hogy az 5. rész sokkal jobb volt, de ami a grafikát illeti, nagyon becsapós tud lenni ez az úgy emlékszem régről, hogy kurva jó a grafix effektus.
  • avcom
    én is
  • CSOCSO
    márváárom:)
  • dav
    Szerintem jó a játék. Ez egy ízig-vérig NFS. Arcade, de jó. Nekem nagyon hiányzott már egy ilyen játék, mert kicsit sok volt mostanában az "élethű" szimulátor. Egyik rally program jött ki a másik után, és egyetlen játék sem volt, amiben utcai kocsikkal lehetett volna száguldozni.
    Azért azt el kell ismernem, hogy az NFS3-hoz képest csak a kocsik grafikája lett jobb, és a bombadobáló helikopter tényleg elég abszurd ötlet.
    Ráadásul úgy nézem, ide csak régi játékosok írnak, akik értelemszerűen már kicsit komolyabb szimulációkhoz szoktak. De senki sem gondol a fiatalabb korosztályokra, akiknek ez a játék igen jó szórakozást nyújthat.

Üdv:
    dav
  • CSOCSO
    vagy inkább nem akartak azért csinálni szimet mert ha van híba lehúzzuk hogy miylen szar szim..inkább csinálnak arcade-t ami egy kicsit szimes de arcade igy arra nem lehet azt mondani hogy szar mert nem arcade vagy szim:)
  • bambaboy
    Az Austral verzió azert HARD-abb, gyengébbek az autok és ez jo! Nehezebb egy cseppet de élvezetesebb. Szerintem on lesz a game
  • CSOCSO
    nekem tetszik lehet arcadeos de akkor is bejön... halál király feeling néha amikor több autó perdűl ki körülöttem meg közben akár én is:) nagyon cool:) és állitólag a toca 3 is arcade lesz..szal ugy néz ki manapság az arcade rulez megy..
  • zippofcy
    Aki eleg idos hogy emlekezzen ra az tudja: a Need for Speedet anno ugy meltattak az online es offline lapok egyarant hogy a legjobb szimulator PCn. Na persze akkor meg 3D gyorsitokartyak se voltak :)