3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • GvD
    Valaki ért a Pontifex II-höz? Ha nem elnézek más fórumra!
  • GvD
    Most próbáltam ki, úgyhogy mélységeiben nem láttam még, de ez a helis téma csak multiban van? (Bár érdekes lehet segíteni a gépet magában elversenyezgetni, úgyhogy ha igen a válasz akkor nem kérdeztem ok?)
  • GvD
    Azt lehet gépen single-ben is játszani? Csak mert én azért sem kerestem, mert azt mondták, hogy csak netes lesz!
  • CSOCSO
    viszont helikopteresnek kurvajó lenni:) mindíg a rendöröket bombázom le:))))))))))))))))))))))))))))))))))
    kamdejó:)
  • GvD
    Na az ráfér! Lehet hogy a patch külön CD lesz :)!
  • Alexease
    Ez egy jo pelda... Az NFS6-ot 2 evig csinalak, agyon reklamoztak. Csicsa-micsa, de egy rakas szar... Persze szerintem. Es a sajat kategoriajahoz is.
  • Alexease
    Elvileg vegleges... De sajnos a kiado felkeszen adta ki a jatekot, vagyis meg nincs kesz es tele van buggal. A keszitok csinaljak a patch-eket hozza. Az elsot mar le is adtak, most csucsul rajta a kiado.
    Ja es a kiado az Activision Value, asszem ezzel mindent elmondtam...
  • GvD
    Ja! Meg ekkorát csalódni, mint a HP2-ben! Hát ez kész! Még a grafika oksa (az autók faszák, de a pályák a Porsche2000-hez képest visszafejlődtek), de az irányítás semmi, ugyanúgy mint a törés! A rendőrök meg elmehetnek a picsába! Mikor végre első vagyok, úgy seggbe tolnak hogy a mezőny végén találom magam! Ha meg elkapnak az a kis bejátszás kész röhej! Ezek nem nézik a konkurenciát?
  • G. Joe
    minden alkalommal amikor inditos elsö körben van force feedback, bár elég gagyi, a köve körben már izombol kell tekernem :(
  • GvD
    Ha már ennyi autós szakértő összejött lenne egy kérdésem! A Legal street az beta vagy ilyen szar? Remélem nem végleges mert fasza kis játék lenne belőle! Az ötlet nagyszerű, de a megvalósítás, meg a grafika még várat magára!
  • djcom
    Én is megyek később csak most frissítek:))
  • Silent
    hogyan lehet benne üzenetet irni?
    jó volt én összevissza csalingáztam:))
    majd gyakorlok elötte:)
  • rage
    Működött, tökéletesen.
  • rage
    Szeretnék megnézni kettőnél több terepet , meg autót...
    Van már valami gyors lehetőség erre?
  • zsolesz
    köszike
  • Silent
    gimme.dll-t
  • Norbyte
    Észrevettétek, hogy ha egy jobb kocsival mentek single race-ban, akkor ugyan olyantípusű lesz a titeket üldöző zsernyák? Helikopter + mintha nem is lenne.
  • zsolesz
    bocsi, lehet, hogy nem idetartozik, de help valaki! a NFS5 winxp alatt csak akkor megy ha egy filet kitörölök, de elfelejtettem hogy melyiket! Ha valaki tudja segítsen please!
  • 3P
    Nekem 64MB-s ATi Radeon 8500-on maxra lehet allitani a grafikai beallitasokat, es szerencsere nem akad, meg 16x aniso mellet sem (1024x768x32bit).
  • rage
    High level = Trilinear filtering
    Highest (max) level = Anisotropic filtering

A kártyának támogatnia kell , akkor mehet maxon
    Ezen múlik
  • Norbyte
    Tuti a nagyobb a jó, mert kbps-ről van szó.
  • Imremagdi
    Max grafikai beállítást csak 128Mb kártyán vagy csak geforce3-4 kártyán lehet max-ra állítani ?

Mert ha 128Mb ram kell akkor beszólók azoknak az embereknek akik hülyének néztek hogy miért vettem 128Mb geforce4-et !!
  • Jinchuu
    Mi számít jónak, ha minnél nagyobb vagy ha minnél kisebb az az érték?
  • Norbyte
    nem ledve, kedve. már megint kezdődik az írni nem tudás.
  • Norbyte
    Nálam is chello, de össze-vissza ugrál az érték.
    Van, hogy 54/54, máskor 81/420, 70/140. Épp, ahogy ledve tartja.
  • djcom
    Passz...tegnap 4-en nyomtunk(chello)tökéletesen ment:)
  • rage
    Azt hiszem a high level jelenti a trilinear filteringet, mig a highest level az Anisotropic filteringet.

Így nem csoda, ha sok kártyával nem megy
  • Norbyte
    Elvileg mi lenne a minimum sávszélesség, amivel játszható? Tudod, amit kiír a multi menüben, alul.
  • Norbyte
    Oxi.
  • djcom
    Majd szólok:)
  • djcom
    Én fogok...Csak most töltök:)
  • Norbyte
    Indíthatna valaki PrivateInternetGame-t.
  • Noninnyó
    El szabad árulnod, hogy mi a server címe, amin jáccottál? Vagy ez szigorúan zárt körű buli?
  • Noninnyó
    mikor csinál valaki magyar szervert? unalmas már a kóreaiakkal nyomulni :-)
  • Imremagdi
    Max grafikai beállítást csak 128Mb kártyán vagy csak geforce3-4 kártyán lehet max-ra állítani ?

nekem még nincs meg,de van benne bonus pálya? Van hozzá cheat ?
  • Jinchuu
    Akkor jó. :))
  • Silent
    Joe, nekem sem megy, már a demo sem ment, azt hittem ez jó lesz, de nem, semmi effekt:(
    Microfos kormány
  • rage
    Komolyan nem lehet a visszajátszásoknál a kamera-nézetet változtatni?

Nekem 1 kameraállásból mutatta az egészet végig.
    Ez 2002 végén nem egészen elfogadható...
    Az autók szépek, de semmi különös (belső nézet 1998-ban pl egész jó lett volna)
    A táj pont olyan, mint az 5. részben , a forgalom, vagy a többi autó szintén.

Rendőrök mint eddig, amikor letartóztatnak, az animáció jópofa, de mondjuk Mafia-t nem közelíti meg a látvány.
    Zene elmegy, pergős, nem rossz.
    Összességében egy 7 pontot megérdemel a 10-ből
  • Ch_Slater
    Nekem azzal megy, de nincs olyan benne mint az 5-ben, ahol ha kanyarban mentél érezted a kormányon hogy mikor veszti el a tapadását a kocsi... Itt is megvan a fahíd effekt meg ilyenek, de sokkal ocskább mint az 5-ben...
  • Ch_Slater
    Ha a Private Internet Game-re mész akkor haverokkal siman lehet jaccani. És azt a serialt használtam ami az infoban volt...