3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#828 Valaki ért a Pontifex II-höz? Ha nem elnézek más fórumra! -
#827 Most próbáltam ki, úgyhogy mélységeiben nem láttam még, de ez a helis téma csak multiban van? (Bár érdekes lehet segíteni a gépet magában elversenyezgetni, úgyhogy ha igen a válasz akkor nem kérdeztem ok?) -
#826 Azt lehet gépen single-ben is játszani? Csak mert én azért sem kerestem, mert azt mondták, hogy csak netes lesz! -
#825 viszont helikopteresnek kurvajó lenni:) mindíg a rendöröket bombázom le:))))))))))))))))))))))))))))))))))
kamdejó:) -
#824 Na az ráfér! Lehet hogy a patch külön CD lesz :)! -
#823 Ez egy jo pelda... Az NFS6-ot 2 evig csinalak, agyon reklamoztak. Csicsa-micsa, de egy rakas szar... Persze szerintem. Es a sajat kategoriajahoz is. -
#822 Elvileg vegleges... De sajnos a kiado felkeszen adta ki a jatekot, vagyis meg nincs kesz es tele van buggal. A keszitok csinaljak a patch-eket hozza. Az elsot mar le is adtak, most csucsul rajta a kiado.
Ja es a kiado az Activision Value, asszem ezzel mindent elmondtam... -
#821 Ja! Meg ekkorát csalódni, mint a HP2-ben! Hát ez kész! Még a grafika oksa (az autók faszák, de a pályák a Porsche2000-hez képest visszafejlődtek), de az irányítás semmi, ugyanúgy mint a törés! A rendőrök meg elmehetnek a picsába! Mikor végre első vagyok, úgy seggbe tolnak hogy a mezőny végén találom magam! Ha meg elkapnak az a kis bejátszás kész röhej! Ezek nem nézik a konkurenciát? -
#820 minden alkalommal amikor inditos elsö körben van force feedback, bár elég gagyi, a köve körben már izombol kell tekernem :( -
#819 Ha már ennyi autós szakértő összejött lenne egy kérdésem! A Legal street az beta vagy ilyen szar? Remélem nem végleges mert fasza kis játék lenne belőle! Az ötlet nagyszerű, de a megvalósítás, meg a grafika még várat magára! -
djcom #818 Én is megyek később csak most frissítek:)) -
#817 hogyan lehet benne üzenetet irni?
jó volt én összevissza csalingáztam:))
majd gyakorlok elötte:) -
#816 Működött, tökéletesen.
-
#814 Szeretnék megnézni kettőnél több terepet , meg autót...
Van már valami gyors lehetőség erre? -
zsolesz #813 köszike -
#812 gimme.dll-t -
Norbyte #811 Észrevettétek, hogy ha egy jobb kocsival mentek single race-ban, akkor ugyan olyantípusű lesz a titeket üldöző zsernyák? Helikopter + mintha nem is lenne. -
zsolesz #810 bocsi, lehet, hogy nem idetartozik, de help valaki! a NFS5 winxp alatt csak akkor megy ha egy filet kitörölök, de elfelejtettem hogy melyiket! Ha valaki tudja segítsen please! -
#809 Nekem 64MB-s ATi Radeon 8500-on maxra lehet allitani a grafikai beallitasokat, es szerencsere nem akad, meg 16x aniso mellet sem (1024x768x32bit). -
#808 High level = Trilinear filtering
Highest (max) level = Anisotropic filtering
A kártyának támogatnia kell , akkor mehet maxon
Ezen múlik -
Norbyte #807 Tuti a nagyobb a jó, mert kbps-ről van szó. -
#805 Max grafikai beállítást csak 128Mb kártyán vagy csak geforce3-4 kártyán lehet max-ra állítani ?
Mert ha 128Mb ram kell akkor beszólók azoknak az embereknek akik hülyének néztek hogy miért vettem 128Mb geforce4-et !! -
Jinchuu #804 Mi számít jónak, ha minnél nagyobb vagy ha minnél kisebb az az érték? -
Norbyte #802 nem ledve, kedve. már megint kezdődik az írni nem tudás. -
Norbyte #801 Nálam is chello, de össze-vissza ugrál az érték.
Van, hogy 54/54, máskor 81/420, 70/140. Épp, ahogy ledve tartja. -
djcom #800 Passz...tegnap 4-en nyomtunk(chello)tökéletesen ment:) -
#799 Azt hiszem a high level jelenti a trilinear filteringet, mig a highest level az Anisotropic filteringet.
Így nem csoda, ha sok kártyával nem megy -
Norbyte #797 Elvileg mi lenne a minimum sávszélesség, amivel játszható? Tudod, amit kiír a multi menüben, alul. -
Norbyte #796 Oxi. -
djcom #795 Majd szólok:) -
djcom #794 Én fogok...Csak most töltök:) -
Norbyte #793 Indíthatna valaki PrivateInternetGame-t. -
#792 El szabad árulnod, hogy mi a server címe, amin jáccottál? Vagy ez szigorúan zárt körű buli? -
#791 mikor csinál valaki magyar szervert? unalmas már a kóreaiakkal nyomulni :-) -
#790 Max grafikai beállítást csak 128Mb kártyán vagy csak geforce3-4 kártyán lehet max-ra állítani ?
nekem még nincs meg,de van benne bonus pálya? Van hozzá cheat ? -
Jinchuu #789 Akkor jó. :)) -
#788 Joe, nekem sem megy, már a demo sem ment, azt hittem ez jó lesz, de nem, semmi effekt:(
Microfos kormány -
#787 Komolyan nem lehet a visszajátszásoknál a kamera-nézetet változtatni?
Nekem 1 kameraállásból mutatta az egészet végig.
Ez 2002 végén nem egészen elfogadható...
Az autók szépek, de semmi különös (belső nézet 1998-ban pl egész jó lett volna)
A táj pont olyan, mint az 5. részben , a forgalom, vagy a többi autó szintén.
Rendőrök mint eddig, amikor letartóztatnak, az animáció jópofa, de mondjuk Mafia-t nem közelíti meg a látvány.
Zene elmegy, pergős, nem rossz.
Összességében egy 7 pontot megérdemel a 10-ből -
#786 Nekem azzal megy, de nincs olyan benne mint az 5-ben, ahol ha kanyarban mentél érezted a kormányon hogy mikor veszti el a tapadását a kocsi... Itt is megvan a fahíd effekt meg ilyenek, de sokkal ocskább mint az 5-ben... -
#785 Ha a Private Internet Game-re mész akkor haverokkal siman lehet jaccani. És azt a serialt használtam ami az infoban volt...