3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • cypher
    jaja,nálam is ez a gond-ba...a meg...
  • rage
    Így van.
    Ott leírtam a méretét
    929-es hozzászólás

Kell, vagy nem?
  • Dynamic
    Az előző verzió crackjében, amit a lemezre írtam egy mindössze 9216byteos exe file van egy NfsHP2.ori(3715461byte) kíséretében.

de látom ebben az új crackfixben teljesen más, majdnem 3 megás exe van
  • Norbyte
    Indít vki private game-t?
  • rage
    IMS0-SAVE-YOU0-1HXN
  • Dynamic
    Vagyis a verzió talán ugyanaz, csak a crackfix más.
    (34*15mb)
  • rage
    Azért kérdem , hogy áruld már el , hogy az nfshp2.exe nálad mekkora, mert lehet, hogy a törésed rossz.

Ha így van, akkor felteszem valahová ezt
    Annyi biztos, hogy újra kell installálnod az IMS0-val kezdődő serial-al, s ezt a törést kell esetleg használni
  • Dynamic
    Semmit, egyszerűen megadta magát...
    Mos nézem, az ftp-ről, ahonnan leszedtem egy másik verzió van fennt.Az az IMS0-ás serialos.Lehet, hogy ők is észrevették, hogy valami nem stimmel??
  • rage
    Amúgy hehe, most nézem, a 2 nap egész
    pontosan éjjel 1 órakor fog nálam letelni:)
  • rage
    Ez nem shareware, se nem időlimites.
    Elindítottatok rajta valami buherátor progit?
    Unlock, trainer, akármi?

NFSHP2.exe 2940928
  • Dynamic
    Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne, de megpróbálom.Az időlimites sharewarek sem a windows óráját figyelik, mert akkor túl könnyű lenne kijátszani.
  • Dynamic
    Na kíváncsi vagyok, hogy kinek fog még holnapra megfeküdni a játék
  • Iori
    ha valakinek nem ment 2 nap múlva akkor állítsátok át a dátumot(visszafele)
  • Iori
    www.extra.hu/djcom
  • rage
    Mondd meg légy szíves az EXE file pontos méretét
    Mármint a crackelt-ét persze.

2., kérdés:
    Nektek működött a car unlocker ?
    Nekem nem igazán...
  • rage
    Ezt hogy érted, hogy a crack nem alkalmazható rajta???
  • cypher
    De hagyján,még törölni sem hagyja....
  • Dynamic
    Nekem is a deviances repack...
    Mi ez valami 2 napos Shareware, vagy mi az isten???
  • cypher
    neten nem is próbáltam,ezért nem értem...most már telepíteni sem tudom,ill.felmegy,de crack nem alkalmazható rajta....
  • rage
    Immersion verzióm van nekem is, ahhoz való az IMS0-ás serial is.

Nekem immár 3 napja jó:)
    De csak private internet game-re mentem, nem is próbáltam publicra menni.
    Nehogy letiltson....
  • rage
    Találtam valamit, hátha valakit érdekel

Beállítottam mindent, grafika, részletesség, különböző opciók, kmph, visszapillantó bekapcs.
    s azonnal elmentem az opciókban a driver profile-hoz.

Itt Update Driver Profile, s most mentette le a beállításokat...végre
  • cypher
    Deviance,IMS0-féle verzsön.....
  • rage
    Melyik verzió, milyen serial-al?
  • Iori
    Iori game be gyertek
  • Iori
    nem jötök multiba?Szerintem a Multi nagyon állat
  • cypher
    nálam is ez a gond..mi ez??
  • I.C.ram
    Sajna nincs multiban rendőr, de ha valahogy megoldjátok, akkor jövök én is zsarunak. :)
  • Ams
    Kérlek találj ki magadnak vmi más nevet, mert könnyen össze lehet téveszteni. A cseten nem zavar, de itt kérlek ne használd.

Előre is köszi
    Ams
  • CSOCSO
    arghh tényleg annál nincs is jobb mikor egymást alázzuk:))))))))) nem beszélünk meg egy időpontot és nyomunk egy hatalmas partyt? nah??? én leszek rendőr ha kell:))))mondjuk be kell rakni hogy kurva sok kőr legyen... és persze zsaruk rogerwilcozzanak:) nah???ehh 6 rosszfiu 3 rendőr:)
  • Dynamic
    Hát ilyet én még nem láttam!!
    Eddig minden gond nélkül tudtam játszani, ma megint akartam de nem engedte, kérte a correct cd-t.Megpróbáltam újratelepíteni szintén a cd-vel volt gondja.Két napig jó volt, most meg nem??Létezik ilyen??
  • UNREG
    ps2-n van! pc-n nincs??
    a legkirályabb amikor a player1 a zsaru, a player2 a rosszfiú és mehet a hiríg!! :))))
  • radical
    8249-7EE3-84EW-TXGT
  • radical
    Hogyan tudnék multiban autózni? Mert az EA serverekre érdekes módon nem enged fel duplicate cdkey errorral. Van valami site ahol fentvannak IP-k?
  • radical
    Az azért jó mert abban állítólag szar a törés és nem látszanak az ellenfelek...
  • CSOCSO
    báááázzzz:))))))))))))))))
  • UNREG
    csocso bazze, csak a hot pursut módban van helikopter meg zsaru, a challenge módban nincs!! :))))
  • 3P
    Nem, az mar nem en voltam :)))
  • CSOCSO
    nah ha valakit idegesít a helikopter akor felteszem vhova az én nfs emet bár a szoksásos repack de vhogy még mindíg kurvára nem találkoztam helikkel!!! engem meg idegesít hogy nincsenek:))))))))
  • 3P
    Na ja, most mar minden ok... Kierti ezt?
  • 3P
    Valami nagy GAZ van a SG oldalaival, nem tudom, hogy miert MrEnrich neveben men el amit irtam (talan ez is ugy fog elmenni). En 3P vagyok!!!

Ezuton szeretnem megkovetni MrEnrich-et ez nem az o velemenye volt, csupan a SG megviccelt a bejelntekzesnel. Sorry!!!

Igy ismet leirom, amit gondoltam, bizvan abban, hogy az elozo "alneves" hozzaszolasom moderaljak....

Osszesegeben nekem tetszik a NFS6. Tudomasul kell venni, hogy az NFS mindig is arcade volt, es igy ez alol a 6 sem kivetel...
    Teny hogy az 5-nek jobban testszett az iranyitasa, de ez van.

Ami kevesbe tetszik:
    - muszer fal hianya
    - nincs "egyenisege" a palyaknak, tul egyhanguak.
    Pallyatervezeben eddig mindig remekeltek az EA-s fiuk, de most tul sok a hasonlo palya, sot tobb palyaszakaszt felhasznaltak kulonbozo palyaknal :(
    - A menu rendszere eleg gazos lett :(

Elonyeit nem sorolom, hiszen azt mindenki lathatja.

En autos jatekkal nem a menurendszereert szoktam jatszani, igy azon tul tudok lepni. Iranyitasa meg nekem tetszik, ha elfogadom hogy acade - mint mar irtam is -, es csak pozitivum, hogy billentyurol is remekul iranyithato, ugyanis nem mindenki szeret kormannyal nyomulni. Nekem is van, de rohadtul utba szokott lenni, amikor nem jatszom (ez a donto tobbseg), es csak 1-1 jatekert odarakni, osszedugni rohadtul maceras, tehat csak orulni tudok, ha egy jatek billentyurol is tokeletesen iranyithato. Ez van, nekem ez a meglatasom.
    Akik az """"elethu""" iranyitasra vagynak, ok is meg talaljak a jatekpiacon a szamitasukat, ez a jatek viszont az arcade stilust kedveloknek kinal tobb "jatekelmenyt".
    Tehat osszessegeben 1 negativum maradt, amin meg en is nehezen tudok tullepni, az a palyak egyhangu tervezese, szep is, csicsas is, de hianyzik beloluk valami...
    Valami ami egyedive teszi oket, amitol a palya minden masiktol elter, valami, amitol a jatekos megkedveli.
    Eloszor az NFS6-ban sem tunt fel ez, hiszen kezdetben 2 palya elerheto csak, de szep lassan, ahogy unlockoltam a palyakat mar nem volt ketseg afelol, hogy siralmasan hasonlo a palyak tobbsege. Ezert kar volt, nagyon nagy kar volt. Velemenyem szerint tobbek kozott a ragyogo palyatervezes emelte ki az NFS sorozatot a tucatjatekok kozul, termeszetesen sok mas is, de a palyak igenis meghatarozoak.
    Sajnos ezen meg patch sem segithet, a fantazia olyan dolog, hogy vagy van, vagy nincs a tisztelt jatekkeszito urnak/holgynek. Nem igazan ertem meg, hogy hova tunt az a szellemesseg, ami korabban a NFS palyait femjelezte...

Na mindegy megprobalok tullepni rajta - bar nem valoszinu, hogy sikerulni fog - es megyek meg 1-2 kort a kedvenc sportkocsimmal "Valahol Europaban"...

Udv:
    3P