3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#939 jaja,nálam is ez a gond-ba...a meg... -
#938 Így van.
Ott leírtam a méretét
929-es hozzászólás
Kell, vagy nem? -
#937 Az előző verzió crackjében, amit a lemezre írtam egy mindössze 9216byteos exe file van egy NfsHP2.ori(3715461byte) kíséretében.
de látom ebben az új crackfixben teljesen más, majdnem 3 megás exe van -
Norbyte #936 Indít vki private game-t? -
#934 IMS0-SAVE-YOU0-1HXN -
#933 Vagyis a verzió talán ugyanaz, csak a crackfix más.
(34*15mb) -
#932 Azért kérdem , hogy áruld már el , hogy az nfshp2.exe nálad mekkora, mert lehet, hogy a törésed rossz.
Ha így van, akkor felteszem valahová ezt
Annyi biztos, hogy újra kell installálnod az IMS0-val kezdődő serial-al, s ezt a törést kell esetleg használni -
#931 Semmit, egyszerűen megadta magát...
Mos nézem, az ftp-ről, ahonnan leszedtem egy másik verzió van fennt.Az az IMS0-ás serialos.Lehet, hogy ők is észrevették, hogy valami nem stimmel?? -
#930 Amúgy hehe, most nézem, a 2 nap egész
pontosan éjjel 1 órakor fog nálam letelni:) -
#929 Ez nem shareware, se nem időlimites.
Elindítottatok rajta valami buherátor progit?
Unlock, trainer, akármi?
NFSHP2.exe 2940928 -
#926 Nem hiszem, hogy ilyen egyszerű lenne, de megpróbálom.Az időlimites sharewarek sem a windows óráját figyelik, mert akkor túl könnyű lenne kijátszani. -
#925 Na kíváncsi vagyok, hogy kinek fog még holnapra megfeküdni a játék -
#924 ha valakinek nem ment 2 nap múlva akkor állítsátok át a dátumot(visszafele) -
#923 www.extra.hu/djcom
-
#921 Mondd meg légy szíves az EXE file pontos méretét
Mármint a crackelt-ét persze.
2., kérdés:
Nektek működött a car unlocker ?
Nekem nem igazán... -
#920 Ezt hogy érted, hogy a crack nem alkalmazható rajta??? -
#919 De hagyján,még törölni sem hagyja.... -
#918 Nekem is a deviances repack...
Mi ez valami 2 napos Shareware, vagy mi az isten??? -
#917 neten nem is próbáltam,ezért nem értem...most már telepíteni sem tudom,ill.felmegy,de crack nem alkalmazható rajta.... -
#916 Immersion verzióm van nekem is, ahhoz való az IMS0-ás serial is.
Nekem immár 3 napja jó:)
De csak private internet game-re mentem, nem is próbáltam publicra menni.
Nehogy letiltson.... -
#915 Találtam valamit, hátha valakit érdekel
Beállítottam mindent, grafika, részletesség, különböző opciók, kmph, visszapillantó bekapcs.
s azonnal elmentem az opciókban a driver profile-hoz.
Itt Update Driver Profile, s most mentette le a beállításokat...végre -
#914 Deviance,IMS0-féle verzsön..... -
#913 Melyik verzió, milyen serial-al? -
#912 Iori game be gyertek -
#911 nem jötök multiba?Szerintem a Multi nagyon állat -
#910 nálam is ez a gond..mi ez?? -
#909 Sajna nincs multiban rendőr, de ha valahogy megoldjátok, akkor jövök én is zsarunak. :) -
#908 Kérlek találj ki magadnak vmi más nevet, mert könnyen össze lehet téveszteni. A cseten nem zavar, de itt kérlek ne használd.
Előre is köszi
Ams -
#907 arghh tényleg annál nincs is jobb mikor egymást alázzuk:))))))))) nem beszélünk meg egy időpontot és nyomunk egy hatalmas partyt? nah??? én leszek rendőr ha kell:))))mondjuk be kell rakni hogy kurva sok kőr legyen... és persze zsaruk rogerwilcozzanak:) nah???ehh 6 rosszfiu 3 rendőr:) -
#906 Hát ilyet én még nem láttam!!
Eddig minden gond nélkül tudtam játszani, ma megint akartam de nem engedte, kérte a correct cd-t.Megpróbáltam újratelepíteni szintén a cd-vel volt gondja.Két napig jó volt, most meg nem??Létezik ilyen?? -
#905 ps2-n van! pc-n nincs??
a legkirályabb amikor a player1 a zsaru, a player2 a rosszfiú és mehet a hiríg!! :)))) -
radical #904 8249-7EE3-84EW-TXGT -
radical #903 Hogyan tudnék multiban autózni? Mert az EA serverekre érdekes módon nem enged fel duplicate cdkey errorral. Van valami site ahol fentvannak IP-k? -
radical #902 Az azért jó mert abban állítólag szar a törés és nem látszanak az ellenfelek... -
#899 báááázzzz:)))))))))))))))) -
#895 csocso bazze, csak a hot pursut módban van helikopter meg zsaru, a challenge módban nincs!! :)))) -
#893 Nem, az mar nem en voltam :))) -
#892 nah ha valakit idegesít a helikopter akor felteszem vhova az én nfs emet bár a szoksásos repack de vhogy még mindíg kurvára nem találkoztam helikkel!!! engem meg idegesít hogy nincsenek:)))))))) -
#883 Na ja, most mar minden ok... Kierti ezt? -
#882 Valami nagy GAZ van a SG oldalaival, nem tudom, hogy miert MrEnrich neveben men el amit irtam (talan ez is ugy fog elmenni). En 3P vagyok!!!
Ezuton szeretnem megkovetni MrEnrich-et ez nem az o velemenye volt, csupan a SG megviccelt a bejelntekzesnel. Sorry!!!
Igy ismet leirom, amit gondoltam, bizvan abban, hogy az elozo "alneves" hozzaszolasom moderaljak....
Osszesegeben nekem tetszik a NFS6. Tudomasul kell venni, hogy az NFS mindig is arcade volt, es igy ez alol a 6 sem kivetel...
Teny hogy az 5-nek jobban testszett az iranyitasa, de ez van.
Ami kevesbe tetszik:
- muszer fal hianya
- nincs "egyenisege" a palyaknak, tul egyhanguak.
Pallyatervezeben eddig mindig remekeltek az EA-s fiuk, de most tul sok a hasonlo palya, sot tobb palyaszakaszt felhasznaltak kulonbozo palyaknal :(
- A menu rendszere eleg gazos lett :(
Elonyeit nem sorolom, hiszen azt mindenki lathatja.
En autos jatekkal nem a menurendszereert szoktam jatszani, igy azon tul tudok lepni. Iranyitasa meg nekem tetszik, ha elfogadom hogy acade - mint mar irtam is -, es csak pozitivum, hogy billentyurol is remekul iranyithato, ugyanis nem mindenki szeret kormannyal nyomulni. Nekem is van, de rohadtul utba szokott lenni, amikor nem jatszom (ez a donto tobbseg), es csak 1-1 jatekert odarakni, osszedugni rohadtul maceras, tehat csak orulni tudok, ha egy jatek billentyurol is tokeletesen iranyithato. Ez van, nekem ez a meglatasom.
Akik az """"elethu""" iranyitasra vagynak, ok is meg talaljak a jatekpiacon a szamitasukat, ez a jatek viszont az arcade stilust kedveloknek kinal tobb "jatekelmenyt".
Tehat osszessegeben 1 negativum maradt, amin meg en is nehezen tudok tullepni, az a palyak egyhangu tervezese, szep is, csicsas is, de hianyzik beloluk valami...
Valami ami egyedive teszi oket, amitol a palya minden masiktol elter, valami, amitol a jatekos megkedveli.
Eloszor az NFS6-ban sem tunt fel ez, hiszen kezdetben 2 palya elerheto csak, de szep lassan, ahogy unlockoltam a palyakat mar nem volt ketseg afelol, hogy siralmasan hasonlo a palyak tobbsege. Ezert kar volt, nagyon nagy kar volt. Velemenyem szerint tobbek kozott a ragyogo palyatervezes emelte ki az NFS sorozatot a tucatjatekok kozul, termeszetesen sok mas is, de a palyak igenis meghatarozoak.
Sajnos ezen meg patch sem segithet, a fantazia olyan dolog, hogy vagy van, vagy nincs a tisztelt jatekkeszito urnak/holgynek. Nem igazan ertem meg, hogy hova tunt az a szellemesseg, ami korabban a NFS palyait femjelezte...
Na mindegy megprobalok tullepni rajta - bar nem valoszinu, hogy sikerulni fog - es megyek meg 1-2 kort a kedvenc sportkocsimmal "Valahol Europaban"...
Udv:
3P