3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#1880 hja....most olvastam el a fórumot az elejétől....elég sokan nincsenek már... -
Gregi #1879 Remek! Ketten már vagyunk. Már csak 2 ember kell. -
#1878 azzé még én is itt vagyok -
Gregi #1877 Már szmájlikat se tudok berakni rendesen.
Igaz már késő van. -
Gregi #1876 Én még nem tüntem el.
Minden nap benézek, hogy mi a helyzet, de szinte semmi.
Ha meg ki is írtam volna ip címet, akkor se hiszem, hogy jött volna valaki, mert nagyon ki van halva a topic.
És én is annyit nyüstöltem már a játékot, hogy nem vagyok annyira oda érte, mint 1-2 hónappal ezelőtt.
Mivel most nincs fenn a gépen a gama és a cd-t is kölcsön adtam, nem tudok játszani, de ha visszakapom, ígérem jövök és írom az ip-t.
Remélem lesznek legalább négyen. -
#1875 te nekem egyik cím sem müxik -
#1874 olvass kicsit visszább és meglátod hogy én is SZERETEM ezt a gammát, és nagyon szomoru vagyok mert nem is olyan rég még itt irta mindenki az ip-t hogy mennyünk jót gammálni....hát ez most sajna nincs....a régi arcok is sajnos eltüntek..:((( és még a bajnokság sem lett lefutva...:(( -
Cobra11 #1873 site.nfscars.com
www.nd4spdworld.com -
Inti1 #1872 Hali!
Nekem b*szik működni, a damageaddon patch! Van vkinek ötlete? Ja és télleg vannak új kocsik??
Üdv -
mentos-boy #1871 Utólag is BOLDOG KARÁCSONY-t!
Előreis KELLEMES SZILVESZTER-t! B.Ú.É.K.!!! -
mentos-boy #1870 Még 2 dolog:
- csinált már valaki +autókat(nem festésre gondolok) és ezek hol találhatók?
- elfelejtettem mi volt a másik :) -
mentos-boy #1869 Üdv mindenkinek!
A nettel kapcsolatos problémáim elhárítása után ismét itt vagyok.
Mint témaindító, szomorúan látom haogy alábbhagyott a lelkesedés a játékkal, ill. a topiccal szemben.
Természetesen mint ős NFS-fan beszereztem a 6. részt is, és bevallom, akárki akármit mond, az én kedvemet & lelkesedésemet a game iránt nem veheti el semmi!
Szerintem hatalmas fílingje van, és bár van /jó/néhány hiányossága, összességében királyság!
A hibákról: egyik kedves barátom szokta-volt mondani: soseaztnézd!
U.i: !!NNEE!! haggyátok döglődni ezt a jó kis topicot -
Bilux #1867 Bazz 10000000000000000000000000 legalább enyiszer leírtuk már, hogy a garafikai részletesség csuszkáját ne tedd maxra... -
#1864 Üdv Srácok!
Az egyik barátommal készítettünk a NeedForSpeedHp2-höz egy "roncsolást elősegítő" patchet. :)
Sokan panaszkodtak, hogy nem törnek eléggé a kocsik. Megpróbáltuk megoldani...
Van hozzá install és uninstall is...
Mondjuk nem lett egy Street Legal, de szerintem nem lett rossz.
Már készülőben van egy "Cop Killer" mód is. Hogy az mit takar? Az még meglepi... :)
Addon letöltése: http://www.jatekhirek.hu/nfs6hp2/damageaddon.exe
-
Edward2 #1863 Mikor jelenik már meg hozzá egy normális patch??Mert a beta egy nagy szar! -
#1861 Bar tudom, hogy ez nem segitseg, de nalam akkor ita ki ezt, amikor elfelejetettem a CD-t berakni a meghajtoba. -
olaj #1860 Ha ezt nekem írtad,akkor kössz de nem fog menni.
Vmi más?Senkinél nem jelentkezett ez a dolog? -
#1858 1. telepitsd ujra windozs
vagy
2. pucold ki a registry-t -
olaj #1857 Senki sem tud v.mit arra a hibaüzenetre,amit egy pár sorral lejjebb leírtam?
-
Bilux #1856 Amúgymeg a legújabb drivert ragd fel -
Bilux #1855 mijen VGA kártyád van csak nem kyro? -
#1854 :))
:>>
honnan szetted?
nincs suti! :> -
Wajk #1851 ha megszerkesztettél egy kocsit, vagy akárki más a nagyvilágban, akkor azt lezippeli, és elküldi egy olyan helyre ahol örülnek neki (megosztja a néppel) :) -
#1848 Most ezt hogy értsem ? Ha szerkesztek 1 kocsit akkor azt te is úgy, és annak fogod látni ahogy én csináltam ? Vagy pedig a fejlesztők fognak patch formájában kocsikat kidobálni ? -
Wajk #1847 tévedni emberi dolog. :)
Amúgy meg ha szálldogálnak majd a kocsik (zetor, lada stb.), akkor fog talán feléledni. Na gyerünk szerkeszteni gyerekek. :) -
#1846 már 3 an?:) hu de tele van eme topic.. nem nagy szám igy ez az nfs6:((( -
#1845 Most nézem....ezek a vonalak itt egy autót akarnak abrázolni ?!? Bazze akkor ez tiszta winfosos "paint" bazze ide egy vonal meg oda és kész vagy mi ?!? Amúgy meg azt mondtad hogy nemsokára beindul ujra a topic mert kijön ez az izé....ahhoz képest 3-an irogatunk ide...... :(( -
Wajk #1844
Jól van jól várhatjátok, hogy legközelebb segítek. -
#1843 :DDD JAJA :DDD -
#1842 ezt minek irod le már tudjuk egy éve!!!
:)))))))) -
Wajk #1841 Naszóval:
1. elindítod a "VIVEdit.exe"-t.
2. "Open" gomb
3. kitallózod az NFS6-od könyvtárából annak a kocsinak a ".viv" fájlját, amelyiket szerkeszteni akarod
4. kijelölöd az egyik ".o" nevű fájlt (pl.: car.o)
5. ráklikkelsz az "Export" gombra
6. kiexportálod magadnak egy work könyvtárba
7. start "Oedit"
8. "File/Open"
9. work könyvtáradból behívod az ".o" fájlt.
10. jobb felső részben van a "Parts" ablak, ott van kijelölve, hogy az autó melyik része látható. (alapban csak egy lesz kipipálva) Ha kipipálod az összeset, akkor az egész kocsi látszik (persze ez nem ajánlott, mert akkor nehezen lehet elkapni a pontokat)
11. megfogsz egy pontot és kurzorgombokkal, vagy beírva a koordinátákat lehet editálni.
12. röviden ennyi, én ennyit tudok perpill...
U.i.: aztán nehogy belögd azt a szöveget, hogy: "Amúgy meg már rég ismerem ezt :PP" :) -
#1840 Na most megen előrángattam ezt az izé autószerkesztőt, de az oedittel mit kell megnyitni ? mert az csak 1 fajta filet enged megnyitni, és azt sem engedi :DD szal 1 lehetőséget ad és azt sem engedi. Akkor wajk most szépen leírod nekem hogy hogyan mit mikor miért és hol csináljak.....ügye ? :DDD -
Wajk #1839 ha ismerted mérnem próbáltad ki. Nekem eddig nem kellett beeee. :) -
#1837 BAZZEE.....Most mondod :DD Amúgy meg már rég ismerem ezt :PP -
Wajk #1835 jaja. elfelejtettem a legfontosabbat. :))
Nem XP-kompatibilis.
Viszont az Xp-vel be lehet állítani a Win98 emulálást. Nem ismeritek? Eddig én sem ismertem. :)
Naszóval.
1. WindowsIntéző elindítása
2. megkeresed ahova installtad az Oeditet.
3. jobbklikk az .exe-re.
4. "Kompatibilitás" fül
5. Én Win98-at állítottam be...
6. jó editálást. :)
-
#1834 Nekem sem.... -
Wajk #1832 Naszóval. Nálam most perpill nincs fönnt a cucc, de leírom emlékezetből:
1. kicsomizod az editorokat egy könyvtárba.
2. a viveditorral kicsomizol egy autót (.viv-fájlok) egy könyvtárba.
3. Az Oedittel megnyitod az .o fileokat (talán pl.: car.o?), és akkor csak egy alkatrészt látsz, de ott a jobb szélen lehet beállítani, hogy az autó melyik (alkat)részét akarod látni. Ha az összeset kipipálod, akkor látszik az egész kocsi.
4. editálni úgy kell, hogy megfoghatsz egy pontot az autó modeljén és akkor azt nyilakkal elmozdíthatod, vagy megadhatod a koordinátáit.
5. én eddig jutottam. :) -
#1831 Leszedtem azt a szart....innen mond el PLS mit kell lépésről lépésre csinálni -
olaj #1830 Semmi 5let? -
Wajk #1829 Milyen editort töltöttél le? Amit kiírtam ide, mert az működik...
Autószerkesztő