3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • ÁjjLe BoBBi
    na emberek sajnos velem is vannak problémák.:-(( sajna suli van....egyezzünk meg abban hogy 7végén gammáluhk...akkor tuti jövök....szal péntektől már nekem akármikor fasza
  • Gregi
    Hát tényleg be van halva mindenki.
    Tök jó volt. Játszottam magammal majdnem egy órát. Eszméletlenül izgalmas volt!
    HOL VAGYTOK?! TOLONGANI KELLETT VOLNA A JÁTÉKÉRT!
    Majd még benézek, hátha lesz valami.
  • Gregi
    Látom senki nem válaszol, de mindegy.
    Itt az ip-m: 62.201.118.40
    Nem tudom meddig fogok várni, lehet hogy hamar megunom a várakozást, úgyhogy gyertek csak gyertek.
  • Gregi
    Na valaki jön gámázni?
  • donpedro25
    Tiszteletem, midenkinek, az a két kérdésem lenne, hogy:

1) Mivan az Apollo site-jával? Már napok óta nem adnak éltjelt magukról. Ráadásul sikerült akkor elszállniuk amikor az UTOLSÓ LETÖLTENDŐ ZIPBŐL CSAK 40KB VOLT HÁTRA a Need for Speed6-nál!
  • Igo
    Nem tudjátok honnan tölthentnék le egy no cd crack-et a játékhoz?
  • Gregi
    Én még mindig itt vagyok!
    Csak az a baj, hogy szaraxik a netem. Szal amíg nem jön rendbe, nem tudok játszani, mert egyfolytában elmegy a hálózat.
    Amint jó lesz, írom is ide az ip-met.
  • ÁjjLe BoBBi
    hát itt :) de mostanában megint nem jönnek....a multkor egész jót nyomtunk( biztos azzé nem jönnek mert nem tudtak 1x sem megverni :)))
  • Lantee
    Na kérem! Hol lehet esténként versengeni egy picinykét?
  • ÁjjLe BoBBi
    na ez poénos nekem is ugyanez volt...nekem jó lett mikor egy másik gép hostolt...de ha jól emlékszem akkor már utánna jó lett az enyámen is
  • ÁjjLe BoBBi
    na mivan megint szarba se nézitek a topicot ?!!
  • ÁjjLe BoBBi
    felinstallom, aztán mikor inditanám kiírja hogy hogy az NfsHP2 ori hibát észlel és ezért leáll :((( amúgy meg jöhetnek az IP-k mert már jó a netem....
  • ÁjjLe BoBBi
    nekem nem megy a damage addon :((((((
  • mentos-boy
    ez NAGYON lehangoló!

!!!NAGYON!!!
  • mentos-boy
    Nemtom kinek mi baja a demage addon-nal, nekem full jól müxik és az sem érdekel túlzottan ki csinálta, a lényeg, hogy kib***ottulk***ajó. <|)

Ha érdekel vkit ma egy netparty, akkor írjon ide és ha van(nak) érdeklődő(k), akkor lesz.
    Még pontosan nemtom mikor mert még most nézem meg a Total Immersion Racing-et. Valamikor utána indulhat, ha vannak érdeklődők.
  • M@TriX
    Hopp!
    Na ezért seggek fognak a porba hullani! Megkeresett egy Trat0n (SG fórumos), hogy van egy damageaddonja, és nem publikálnánk-e. Sorry.
    Amúgy nekem annyi részem volt, hogy a flash-t én rondítottam bele, hogy lehessen látni mennyire törik a cucc. :)

Viszont a CopKiller mód, az biztos, hogy az enyém, mert az viszont 100%-ig én csináltam... ;)
  • Cobra11
    ja nekem sem megy.
  • Kaplan
    mentos-boy!Beírom az IP Címed de mond valamit ha nincs ellenedre indulna még egy futam 20:30-kor?
  • mentos-boy
    befagytam, szal most indul!
  • mentos-boy
    Ha benne van a nép indul 1 party kb most.
    az IP a régi /#1897/
  • ÁjjLe BoBBi
    én is köszönöm a gammát.....és ez télleg rendszeresítve lesz....majd én is tudok hostolni ha megcsinálják a szar chellomat
  • mentos-boy
    kösz fiúk! ez joo menet volt!

asszem ezt rendszeresítjük! :)
  • ÁjjLe BoBBi
    igen jó ujra játszani :DDDD
  • ÁjjLe BoBBi
    ok megyek
  • mentos-boy
    itt jön: 193.110.63.67
    2-3 perc múlva indulás!
  • ÁjjLe BoBBi
    na ip ?
  • mentos-boy
    1 kérdés:multipléjer menüben Private Internet Game képernyőn, alul látható:
    "Internet Bandwidth (KBPS)=...UP, ...DOWN" - ez az én internetkapcsolatom sebességét mutatja?

kb 1/2-3/4 12-körül índítok 1 menetet 4 játékossal.
    Közvetlen indulás előt írom le az IP-t ide!
  • ÁjjLe BoBBi
    kb 4 embert gond nélkül kiszolgál.....ha te nem akkor én hostolok, csak az én chellom vmi rettenetesen szar....folyamatosan figyelem a topicot...ip-t látok RUSHOLOK :DDD
  • mentos-boy
    én készen állok!
    kérünk IP-t!
  • mentos-boy
    Ha valaki magmondja hány játékosra elég 256K/sec, vagy elég-e egyáltalán, akkor csinálhatok én is!
  • mentos-boy
    letöltöttem az egészet.
    indulhat a party!
    Csak mondjon valaki IP-t!
    De tüstént!
  • Gregi
    Ez az! Visszakaptam.
    Na aki akar jönni játszani, jelentkezzen!
    Egyenlőre még türelmesen várok. De nem sokáig!
  • mentos-boy
    az én cd-m is kölcsönbe van adva, de már töltöm lefele hogy addig is játszhassak!

Ja, ha lejött, jövök én is neten nyomni!
  • ÁjjLe BoBBi
    az akkor "csak" 3 player.....gyere te is....
  • Gregi
    Remek! Nekem már csak a játékot kell visszakapnom, és mehet a halálos futam!
    Azért nélkülem is elkezdhetitek nyomni.
  • ÁjjLe BoBBi
    na akkor fasz már 4-en vagyunk :DDDD
  • magus
    en jonnek versenyezni. kaptam kormanyt.
  • ÁjjLe BoBBi
    már mért lenne baj ?
  • Spenser
    Hali én is csatlakozom majd a bandához ha nem bajj csak most egy NAGYON gyanga 3D kártya van a gépben (Savage4 32MB) és ezzel nem valami kafa :(...
  • Gregi
    Lehet, hogy vannak, csak nincs mire válaszolni. Majd, ha valaki kirak egy ip-t állítom jönnek majd a jelentkezők. Inkább csak remélem.