3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#1930 na emberek sajnos velem is vannak problémák.:-(( sajna suli van....egyezzünk meg abban hogy 7végén gammáluhk...akkor tuti jövök....szal péntektől már nekem akármikor fasza -
Gregi #1928 Hát tényleg be van halva mindenki.
Tök jó volt. Játszottam magammal majdnem egy órát. Eszméletlenül izgalmas volt!
HOL VAGYTOK?! TOLONGANI KELLETT VOLNA A JÁTÉKÉRT!
Majd még benézek, hátha lesz valami.
-
Gregi #1927 Látom senki nem válaszol, de mindegy.
Itt az ip-m: 62.201.118.40
Nem tudom meddig fogok várni, lehet hogy hamar megunom a várakozást, úgyhogy gyertek csak gyertek. -
Gregi #1926 Na valaki jön gámázni? -
donpedro25 #1924 Tiszteletem, midenkinek, az a két kérdésem lenne, hogy:
1) Mivan az Apollo site-jával? Már napok óta nem adnak éltjelt magukról. Ráadásul sikerült akkor elszállniuk amikor az UTOLSÓ LETÖLTENDŐ ZIPBŐL CSAK 40KB VOLT HÁTRA a Need for Speed6-nál! -
Igo #1923 Nem tudjátok honnan tölthentnék le egy no cd crack-et a játékhoz? -
Gregi #1922 Én még mindig itt vagyok!
Csak az a baj, hogy szaraxik a netem. Szal amíg nem jön rendbe, nem tudok játszani, mert egyfolytában elmegy a hálózat.
Amint jó lesz, írom is ide az ip-met. -
#1921 hát itt :) de mostanában megint nem jönnek....a multkor egész jót nyomtunk( biztos azzé nem jönnek mert nem tudtak 1x sem megverni :))) -
Lantee #1920 Na kérem! Hol lehet esténként versengeni egy picinykét? -
#1917 na ez poénos nekem is ugyanez volt...nekem jó lett mikor egy másik gép hostolt...de ha jól emlékszem akkor már utánna jó lett az enyámen is -
#1915 na mivan megint szarba se nézitek a topicot ?!! -
#1914 felinstallom, aztán mikor inditanám kiírja hogy hogy az NfsHP2 ori hibát észlel és ezért leáll :((( amúgy meg jöhetnek az IP-k mert már jó a netem.... -
#1913 nekem nem megy a damage addon :(((((( -
mentos-boy #1912 ez NAGYON lehangoló!
!!!NAGYON!!! -
mentos-boy #1911 Nemtom kinek mi baja a demage addon-nal, nekem full jól müxik és az sem érdekel túlzottan ki csinálta, a lényeg, hogy kib***ottulk***ajó. <|)
Ha érdekel vkit ma egy netparty, akkor írjon ide és ha van(nak) érdeklődő(k), akkor lesz.
Még pontosan nemtom mikor mert még most nézem meg a Total Immersion Racing-et. Valamikor utána indulhat, ha vannak érdeklődők. -
#1910 Hopp!
Na ezért seggek fognak a porba hullani! Megkeresett egy Trat0n (SG fórumos), hogy van egy damageaddonja, és nem publikálnánk-e. Sorry.
Amúgy nekem annyi részem volt, hogy a flash-t én rondítottam bele, hogy lehessen látni mennyire törik a cucc. :)
Viszont a CopKiller mód, az biztos, hogy az enyém, mert az viszont 100%-ig én csináltam... ;)
-
Cobra11 #1908 ja nekem sem megy. -
#1907 mentos-boy!Beírom az IP Címed de mond valamit ha nincs ellenedre indulna még egy futam 20:30-kor? -
mentos-boy #1905 befagytam, szal most indul! -
mentos-boy #1904 Ha benne van a nép indul 1 party kb most.
az IP a régi /#1897/ -
#1903 én is köszönöm a gammát.....és ez télleg rendszeresítve lesz....majd én is tudok hostolni ha megcsinálják a szar chellomat -
mentos-boy #1902 kösz fiúk! ez joo menet volt!
asszem ezt rendszeresítjük! :) -
#1900 igen jó ujra játszani :DDDD -
#1898 ok megyek -
mentos-boy #1897 itt jön: 193.110.63.67
2-3 perc múlva indulás! -
#1895 na ip ? -
mentos-boy #1894 1 kérdés:multipléjer menüben Private Internet Game képernyőn, alul látható:
"Internet Bandwidth (KBPS)=...UP, ...DOWN" - ez az én internetkapcsolatom sebességét mutatja?
kb 1/2-3/4 12-körül índítok 1 menetet 4 játékossal.
Közvetlen indulás előt írom le az IP-t ide! -
#1893 kb 4 embert gond nélkül kiszolgál.....ha te nem akkor én hostolok, csak az én chellom vmi rettenetesen szar....folyamatosan figyelem a topicot...ip-t látok RUSHOLOK :DDD -
mentos-boy #1892 én készen állok!
kérünk IP-t! -
mentos-boy #1891 Ha valaki magmondja hány játékosra elég 256K/sec, vagy elég-e egyáltalán, akkor csinálhatok én is! -
mentos-boy #1890 letöltöttem az egészet.
indulhat a party!
Csak mondjon valaki IP-t!
De tüstént! -
Gregi #1889 Ez az! Visszakaptam.
Na aki akar jönni játszani, jelentkezzen!
Egyenlőre még türelmesen várok. De nem sokáig! -
mentos-boy #1888 az én cd-m is kölcsönbe van adva, de már töltöm lefele hogy addig is játszhassak!
Ja, ha lejött, jövök én is neten nyomni! -
#1887 az akkor "csak" 3 player.....gyere te is.... -
Gregi #1886 Remek! Nekem már csak a játékot kell visszakapnom, és mehet a halálos futam!
Azért nélkülem is elkezdhetitek nyomni. -
#1885 na akkor fasz már 4-en vagyunk :DDDD -
#1884 en jonnek versenyezni. kaptam kormanyt. -
#1883 már mért lenne baj ? -
#1882 Hali én is csatlakozom majd a bandához ha nem bajj csak most egy NAGYON gyanga 3D kártya van a gépben (Savage4 32MB) és ezzel nem valami kafa :(... -
Gregi #1881 Lehet, hogy vannak, csak nincs mire válaszolni. Majd, ha valaki kirak egy ip-t állítom jönnek majd a jelentkezők. Inkább csak remélem.