3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
mentos-boy #1978 A következő próba kicsit később lesz.....most ablakot szerelek.
Majd írok!
:))))) -
#1977 sza baz pont most probáltam kapcsolódni !!!!!
:)))))))))) -
mentos-boy #1976 oka!
Mivel ilyen kurvanagy a lelkesedés a dolog iránt, töröltem a "gigantikus netparty" programot a naptárból.
Már csak én játszom ezzel a játékkal?????????
Ha valaki meggondolná magát és arra fanyalodna hogy felrakja a gépére ezt a gémet, és van kedve egy gyors menethez szóljon. -
mentos-boy #1975 hülye vagyok!
IP:193.110.63.67 -
mentos-boy #1974 AHTUNG! AHTUNG!
13:50-kor indul a próbamenet!!!!
a próbamenet azt jelenti, hogy ha kevesen(neadjisten egyedül) leszünk, akkor felejtjük az egészet, vagy áttérünk más játékra!!!!! -
#1973 Na szasztok jövök én is ha még beférek a csapatba :) -
#1972 -
dashed_ #1971 Jacek ezt a remek kis szorakozast ne hagyd ki!!! -
#1970 Mar bocs de menjen a halal:)))
-
mentos-boy #1969 Jacek: nem "lol", hanem gyere!
Mit szólnátok, ha a holnapi programba egy kis MotorCity-t is csempésznénk, csak a nap szinesítése végett, hogy ne legyen olyan egyhangú!!!!!
Várom a jelentkezőket holnapra, és a véleményeket, hogy legyen-e MCO!!!!! -
dashed_ #1968 -
#1967 játszani ezzel a remek játékkal...lol -
mentos-boy #1966 AHTUNG! AHTUNG!
Emberek!!!!!!!!
Mindenki akinek van kedve játszani ezzel a remek játékkal, készüljön, és ma jöjjön egy gigantikus netpartyra!!!!!! kb. reggeltől(na jó, inkább déltől) estig!!!!!!
Részletek, a rajt előtt itt!!!!!!!! -
mentos-boy #1964 Szivesen!!!!
nekem is jool esett!!! -
mentos-boy #1962 Hülye!!!!!!
pec=perc :) -
mentos-boy #1961 3 pec múlva -
mentos-boy #1960 #1897 -
mentos-boy #1958 Kinek van kedve 1 meNEThez? -
#1957 Jővő hétvégén már jövök ÉN IS BIZTOSAN !!! -
mentos-boy #1956 Szívesen! Joo játékot!
És ne felejtse el senki! hétvégén NETPARTY!!!
De NEM szeretnék megint egyedül játszani!!!!!!
Egyáltalán érdekel valakit, játszik még ezzel a játékkal valaki???? -
donpedro25 #1955 Jézus, hogy én mekkora marha vagyok. Nagyon be lehettem rúgva, amikor ide írtam, mert totál kiment a fejemből. Már vagy három napja szemezek a kapott zip fájllal, mert nem tudtam eldönteni, hogy a fenébe került oda!! :))
Mindenesetre köszi szépen, nagyon jól jött!
dp -
mentos-boy #1954 Én személyszerint nem töltöttem le, magam akarom megcsinálni, mivel eddig egyetlen NFS-ben sem csináltam carrier-t(el se kezdtem) és ez bizony undorító szokás, valamint ez az első NFS amit van kedvem végigcsinálni.
Lehet, hogy én is változom?! :) -
#1953 :D -
#1952 ez igy nem ééérrrr :-))) én vázzzaa megszereztem mindent!! vért izzadtam mire meglett :DDD -
mentos-boy #1951 Játék lesz jövő héten is és e héten is.
(főleg hétvégén.) -
mentos-boy #1950 All cars & track sav:
http://site.nfscars.com/tools.php?page=nfs6 -
#1948 ügye az enyémet akarod megvenni ? :DD -
#1947 Hali
Hát igen sok mocsok csak csalva tud játccani valamivel mert olyan balfasz mind mint állat!!!
Ha még csináltok Gamet akkor jövő héten már tudok jönni (most kicsit gagyi a 3D kártyám S4 32MB) mert lesz egy jobb 3D kártyám... -
Gregi #1946 Jahh, ezt én is észrevettem.
Akkor tűnt fel igazán, mikor elrepült mellettem egy Mercedes CLK. -
Gregi #1945 Nem is tudom. Talán egy picit túlságosan is beleéltem magam a játékba.
De szerintem ez nem is olyan nagy baj. -
:) #1944 hát bazzeg... netes game suxx!!! 90%-kban csitelők vannak!:( -
mentos-boy #1942 Az igazsághoz azért hozzá tartozik, hogy szerintem az NFS6 billentyűzetre van inkább kitalálva, mint kormányra. -
mentos-boy #1941 http://site.nfscars.com/tools.php?page=nfs6 -
mentos-boy #1939 találtam 1 "Official Beta Patch"-et ha vkit érdekel -
mentos-boy #1938 igaz most látom ez csak nocd patch.
azért ha kell szólj. -
mentos-boy #1937 Nos!
Először is rá kell érezni a játékra, ill. az irányításra. Megmondom őszintén én már nem emléxem milyen volt kormánnyal, de nem volt egyszerű azt tudom. Én alapbeálítással mentem anno, csak a FFB-t cseszegettem mertgyenge volt......mindegy nem ezt kérdezted!
Szóval kifejezett megoldást nem tudok neked ajánlani, viszont ha akarod küldök neked patch-et. -
mentos-boy #1935 elküldtem! -
mentos-boy #1934 Mégis mondd milyen mértékű aktivitást vártál délután 2órakor? Még haza sem ér az ember olyankor! -
mentos-boy #1933 Franc, pedig a Farscape-et még le akartam szedni :))))) -
mentos-boy #1932 nemtom mi van velük, de ha dobsz 1 mailcímet már megy is az uccsó zip