Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beinditod FRAPSot, azt lövöd a screenshotokat.
Én csak a mûszerfalat hiányolom nagyon, meg több pályát...
The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
The busstation is where the bus stops. The trainstation is where the train stops. On my desk, I have a workstation...
Tapasztalt vki ilyesmit?
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
-)
Nálam szétfagy ha otthagyom az uiton az autót 5 percig állva.
Erre ugy jöttem rá, hogy többszört is megálltam cigiszünet miatt
mire visszamentem adfdigra reset-()
De váltig állítom, hopghy lehetett volna szebb jobb érdekesebb.
Éjjel....??-.. pályák?? van benne 4 azokat forgatjuk hu dejo.
Van azért itt negatívum rendesen
ja meg a zene
pocsék.
kb mnint ut2k3 zenéje az is pocsék.
Najó
nem nekem való zenék...tehát pocsék.-)
That\'s All Folk\'s
Isten a game nagyon. Felraktam az allcars alltracks-ot, aztán azzal szórakoztam milyen graf beállitásokkal a legjobb.
NFSben a beállitások mindig maxon, és 32biten (highesten minden, ami ugye a world-highest beállitásnál 4xAF-et jelent, mig high world beállitásnál trilinear filteringet,de nem basztattam, ezt is highesten hagytam, noha tettem rá még AFet, mert a 4x vajmi kevés).
1024,16AF: szinte konstans 50FPS, sokkal élesebb kép messzebb is
1024,2x Q-FSAA: 25-40FPS (sajnos ittott már a játszható szint alá esik, de azért elfogadható, és valami ISTENCSÁSZÁR a kinézete! NFSnél még talán az AFnél is többet számit egy kis FSAA)
800,2x Q-FSAA: 45-50FPS (full játszható, és szép, szinte egyenértékû a sima 1024-el, de sajnos ittott vannak apró polygonkontúrhibák a 800x600miatt, szal nekem kilõve..)
1024, 4X P-FSAA: 22-25FPS (megy megy, és gyönyörû az biztos, de ez már kevés FPS..)
800, 4X P-FSAA: szinte stabil 50FPS, kinézetre egyenértékû az 1024+2xQ-AA-val, de a konturhibák a 800x600 miatt kisebb mértékben de itt is megvannak
Végül amin hagytam, mert császár a grafika és a teljesitmény is:
1024x768, 16X AF, 2X Performance FSAA
Itt egy NAGY screenshot is
Egyébként a játák alap 1024es highest beállitásaival, AF és FSAA nélkül 75-80FPS-t megy.
(ja a gép Pentium III-S 1133B, 512MB PC166 CL2 SDRAM, RADEON8500 64MB, WinXPproENGsp1, catalyst 2.3+rage3dtweak, ahol minden graf beállitás Qualityn van)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Az mar megint hulye aki jon a hulye konzolos atiratu szoveggel jaj de unom bazz.
A jatek 1.600 XP+ , 256 DDram , G3 Ti200 (128Ddram) al nekem minden fullon es meg veletlenul sem szaggat megy siman.
Aki meg este osze akarja merni az eroket az jojjon djcon altal keszitett serverre😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
koszike elore is.
Jatszi konnyedseggel kijatszhatok, olyan hulyere lehet oket venni hogy az csak na.....
a 6 viszont nekem se jon be.,.. mi ez a szanalmas hordoledobalas meg matrixeffekt gagyizas? undorito.
),de nálam 1024x768-ban,az autó teljes,a táj háromnegyed részletesség mellet NEM szaggat,csak a ku...a CD-miatt akad meg néha.
Konf.:XP1600+@1800+
512MB DDR
Leadtek Gef4Ti4200-húzva.
Szal nemtom,itt ok.
Én is nagyot csalódtam...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
go!!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
95.38.122.214/nfs
itt megtalál
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
19.40-tõl gém !!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
62.201.76.228
gyorsan,gyorsan!!!
War. War never changes.
ezt most magyarul 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
ip : 195.38.115.147