3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
-
#2027 ok:) -
#2026 közbe rájöttem :) -
#2025 jes -
#2024 Win Xp? -
#2023 hát ezaz
dekem d3dbe kéne vagy mijaz :)
szal nem softweresbe, mer azé van külömbség -
#2022 hát ez érdekes probléma...szoftveresen hibátlanul fut.gondolom az nem jó.... -
#2021 őőő
vki help !
nfs 3 ba
azt meglehet csinálni hogy kompatiblis legyen a gef4 mx-emmel ??? -
mentos-boy #2020 Mindenki ide!:
IP:193.110.63.67
én most sajnos nem tudok beszálni a partyba, de szabadon hagyom nektek a terepet.
Gyertek minnél többen! -
mentos-boy #2019 Az a gáz, hogy ilyentájt minden héten eltervezem hogy milyen frankót nyomunk majd hétvégén, aztán hétvégén egy deka időm sincs végül soha. -
mentos-boy #2018 Most hogy mindenkit jól kiéheztettem, és végre van érdeklődés a dolog iránt, lehet hogy összehozunk valamit a hétvégén!
Jó volna ha egyszer végre sokan lennénk nem csak 2-3-an, max. 4-en!!!
HÉTVÉGÉRE - NFS-RE FEL !!!!!!!! -
#2017 Tuti nem a kártya a hibás én 440 seel nyomtam semmi baj..
Vagy driver vagy Dx stb..... -
#2016 Hy all!
Játsza a programot valakee GeF4 MX460-as kártyával?Mer nekem ujraindul vele.segijjetek!THX -
#2015 amugy ircen #colin2 csatiban nehany ember folymatosan autokazik neten... marmint magyarok -
[Walaki]D`Lair #2014 -
#2013 te húgy -
[Walaki]D`Lair #2012 -
#2011 a KURVA ÉLET BSZNÁ MÁ MEG!!! ÚGY KI VAGYOK ÉHEZVE EGY JÓ NEED PARTYRA !!!!!!! DE NINCS KIBASZOTT VINYÓM....VAGYIS VAN CSAK KÖLCSÖN KAPOTT ÉS NEM TEHETEK SEMMIT RÁ...:-((((((( -
#2009 nekem is kéne ip:)
adsle-el lehet krealni? -
Gregi #2008 Ha nem baj, én se akarok kimaradni ebből a fincsi játékból. -
#2006 Nah nekem most jó.... ip ? -
#2005 vki most game? -
mentos-boy #2004 Ez ku'vajóóóóó!!!!!!!
Most látom, hogy én vagyok a 2000.-dik telefonáló, akarommondani hozzászóló!!!
Pedig még gondoltam is, hogy na majd a 2000.-dik hozzászólást elkövető emberke vmilyen ajándékot kap, sztán most látom hogy véletlen én voltam az!!! :)))))
Így nem kell törnöm a fejem hogy mit kapjon a szerencsés 2000.-dik!!! -
mentos-boy #2003 nem elérhető lesz, csak mondjuk 1 NFS-ponért lesz megvehető(ha ennyire írod át) és nem pl. 10000-ért.
a cars.ini-nek ott kell lennie!!!
ha nincs:
1,full installba tedd fel a gémet!!!
2,egyszer indítsd el a játékot és nézd végig az autókat, sztán utána keresd&zerkezd!!! -
#2002 Sziasztok!
Hallottam olyat, hogy ha átírod a \Cars könyvtárban a cars.ini-t ( benne a price összegét most nem tudom mire hirtelen ) akkor elérhető lesz az összes kocsi meg a pálya! Itt most csak az a baj, hogy nincsen nekem cars.ini-m! Hol van? :o( -
mentos-boy #2001 egyébként olybá tűnik, hogy talán e hét végén van rá esély hogy ráérek.
pénteken nincs school, tehát péntektől vasárnapig.
De ilyeneket nem szabad mondani, mert elkiabálásnak számít!!!!!!
Ha esetleg e héten összeverődne pár ember, lehetne partyzni.
(ha sokan vagyunk(lennénk) tán az is megtörtén(het)ne, hogy nem utolsó leszek!) :) -
mentos-boy #2000 Ha megengeded, erre egy kérdéssel válaszolok.
Szerinted melyik a nagyobb előny, a 2 hét kihagyás, vagy kb. másfél, két hét játék a szimulátor jellegéről híres "The Knight Rider" című frenetikus játékkal?
(halkan jegyzem meg: szerintem tényleg jó) -
#1998 császtok!
hogy tudom versenyzés közben a saját mp3-aimat hallgatni? -
mentos-boy #1996 Szintúgy meg van full-ban is és rip-ben is, de olybá tűnik, hogy eltérő verziónk van.
Én a rip-essel simán tudok neten nyomulni, a full meg már régóta kölcsönbe van adva(azért is töltöttem le a rip-et!:) ), így azt még nem teszteltem ilyen szempontból. -
#1993 Nekem megvan a rip is es a full cd-s verzio es ha a rippessel akarok kapcsolodni a masik gephez akkor kiirja hogy rossz cd kulcs de ha forditva akkor jo.
amse -
horbykeee #1991 hello mindenki szóval az a bibi hogy lan-ban mikor valaki connectel a serveremhez vagy én mindegy kér egy kódot ha nem adod meg nem tudsz bvelépni nem tudom mi a gond segítsetek ha kód kell tudnátok szerválni?? -
#1990 Nekem 1altalan nem szaggat.1.8-as Intel proci es Geforce 3 Ti200.
amse -
mentos-boy #1989 Ha adsz 1 mailcímet elküldöm neked a nocd crack-et.
"Viszont ha escapét nyomok,akkor jól megy?" - ezt nem teljesen értem, de GeForce3 Ti500-on is szaggat az inrto(nocd crack-el nem néztem). -
#1988 én b emásoltam az egész cd-t vinyóra.onnan installáltam,és megy cd nélkül! -
mentos-boy #1986 Ezt nekem is csinálta(de csak ez a játék)!
Nekem úgy oldódott meg ez a hiba, hogy mivel csak kölcsön kaptam a játékot, értelemszerűen átírtam magamnak másik cd-re, és láss csodát! az új átírt CD-ről azóta is frankón fut a gém. -
#1985 Cd key:8249-7EE3-84EW-TXGT
-
#1983 Hali!
Szeretnék kérni valakitől 1 serialt, hagy ne kelljen végiglapoznom 26 oldalt.
Köszi. -
mentos-boy #1982 valaki 1 gyors menetre???
!!!MOST!!! -
#1981 en most jonnek -
#1980 mennék én is csak most egy kölcsön vinyóm van és sajn nem tudom felrakni erre, mert nincs annyi hely....törölni meg nem lehet...:-((((((((( -
#1979 Ok azért elörre meg írhatnád modjukk MOST hogy mikor lessz az a később hogy én is ráérjekk........