3790
Need for Speed 6: Hot Pursuit 2
  • CSOCSO
    ok:)
  • hen-tes
    közbe rájöttem :)
  • hen-tes
    jes
  • CSOCSO
    Win Xp?
  • hen-tes
    hát ezaz
    dekem d3dbe kéne vagy mijaz :)
    szal nem softweresbe, mer azé van külömbség
  • barret
    hát ez érdekes probléma...szoftveresen hibátlanul fut.gondolom az nem jó....
  • hen-tes
    őőő
    vki help !
    nfs 3 ba
    azt meglehet csinálni hogy kompatiblis legyen a gef4 mx-emmel ???
  • mentos-boy
    Mindenki ide!:
    IP:193.110.63.67

én most sajnos nem tudok beszálni a partyba, de szabadon hagyom nektek a terepet.
    Gyertek minnél többen!
  • mentos-boy
    Az a gáz, hogy ilyentájt minden héten eltervezem hogy milyen frankót nyomunk majd hétvégén, aztán hétvégén egy deka időm sincs végül soha.
  • mentos-boy
    Most hogy mindenkit jól kiéheztettem, és végre van érdeklődés a dolog iránt, lehet hogy összehozunk valamit a hétvégén!
    Jó volna ha egyszer végre sokan lennénk nem csak 2-3-an, max. 4-en!!!
    HÉTVÉGÉRE - NFS-RE FEL !!!!!!!!
  • Spenser
    Tuti nem a kártya a hibás én 440 seel nyomtam semmi baj..
    Vagy driver vagy Dx stb.....
  • Lt.Balu
    Hy all!
    Játsza a programot valakee GeF4 MX460-as kártyával?Mer nekem ujraindul vele.segijjetek!THX
  • magus
    amugy ircen #colin2 csatiban nehany ember folymatosan autokazik neten... marmint magyarok
  • [Walaki]D`Lair
  • ÁjjLe BoBBi
    te húgy
  • [Walaki]D`Lair
  • ÁjjLe BoBBi
    a KURVA ÉLET BSZNÁ MÁ MEG!!! ÚGY KI VAGYOK ÉHEZVE EGY JÓ NEED PARTYRA !!!!!!! DE NINCS KIBASZOTT VINYÓM....VAGYIS VAN CSAK KÖLCSÖN KAPOTT ÉS NEM TEHETEK SEMMIT RÁ...:-(((((((
  • magus
    nekem is kéne ip:)

adsle-el lehet krealni?
  • Gregi
    Ha nem baj, én se akarok kimaradni ebből a fincsi játékból.
  • Spenser
    Nah nekem most jó.... ip ?
  • magus
    vki most game?
  • mentos-boy
    Ez ku'vajóóóóó!!!!!!!
    Most látom, hogy én vagyok a 2000.-dik telefonáló, akarommondani hozzászóló!!!

Pedig még gondoltam is, hogy na majd a 2000.-dik hozzászólást elkövető emberke vmilyen ajándékot kap, sztán most látom hogy véletlen én voltam az!!! :)))))
    Így nem kell törnöm a fejem hogy mit kapjon a szerencsés 2000.-dik!!!
  • mentos-boy
    nem elérhető lesz, csak mondjuk 1 NFS-ponért lesz megvehető(ha ennyire írod át) és nem pl. 10000-ért.
    a cars.ini-nek ott kell lennie!!!
    ha nincs:
    1,full installba tedd fel a gémet!!!
    2,egyszer indítsd el a játékot és nézd végig az autókat, sztán utána keresd&zerkezd!!!
  • bizkit
    Sziasztok!

Hallottam olyat, hogy ha átírod a \Cars könyvtárban a cars.ini-t ( benne a price összegét most nem tudom mire hirtelen ) akkor elérhető lesz az összes kocsi meg a pálya! Itt most csak az a baj, hogy nincsen nekem cars.ini-m! Hol van? :o(
  • mentos-boy
    egyébként olybá tűnik, hogy talán e hét végén van rá esély hogy ráérek.
    pénteken nincs school, tehát péntektől vasárnapig.
    De ilyeneket nem szabad mondani, mert elkiabálásnak számít!!!!!!
    Ha esetleg e héten összeverődne pár ember, lehetne partyzni.
    (ha sokan vagyunk(lennénk) tán az is megtörtén(het)ne, hogy nem utolsó leszek!) :)
  • mentos-boy
    Ha megengeded, erre egy kérdéssel válaszolok.
    Szerinted melyik a nagyobb előny, a 2 hét kihagyás, vagy kb. másfél, két hét játék a szimulátor jellegéről híres "The Knight Rider" című frenetikus játékkal?
    (halkan jegyzem meg: szerintem tényleg jó)
  • zaki
    császtok!

hogy tudom versenyzés közben a saját mp3-aimat hallgatni?
  • mentos-boy
    Szintúgy meg van full-ban is és rip-ben is, de olybá tűnik, hogy eltérő verziónk van.
    Én a rip-essel simán tudok neten nyomulni, a full meg már régóta kölcsönbe van adva(azért is töltöttem le a rip-et!:) ), így azt még nem teszteltem ilyen szempontból.
  • Amse
    Nekem megvan a rip is es a full cd-s verzio es ha a rippessel akarok kapcsolodni a masik gephez akkor kiirja hogy rossz cd kulcs de ha forditva akkor jo.
    amse
  • horbykeee
    hello mindenki szóval az a bibi hogy lan-ban mikor valaki connectel a serveremhez vagy én mindegy kér egy kódot ha nem adod meg nem tudsz bvelépni nem tudom mi a gond segítsetek ha kód kell tudnátok szerválni??
  • Amse
    Nekem 1altalan nem szaggat.1.8-as Intel proci es Geforce 3 Ti200.
    amse
  • mentos-boy
    Ha adsz 1 mailcímet elküldöm neked a nocd crack-et.

"Viszont ha escapét nyomok,akkor jól megy?" - ezt nem teljesen értem, de GeForce3 Ti500-on is szaggat az inrto(nocd crack-el nem néztem).
  • barret
    én b emásoltam az egész cd-t vinyóra.onnan installáltam,és megy cd nélkül!
  • mentos-boy
    Ezt nekem is csinálta(de csak ez a játék)!
    Nekem úgy oldódott meg ez a hiba, hogy mivel csak kölcsön kaptam a játékot, értelemszerűen átírtam magamnak másik cd-re, és láss csodát! az új átírt CD-ről azóta is frankón fut a gém.
  • Amse
    Cd key:8249-7EE3-84EW-TXGT
  • kozso
    Hali!

Szeretnék kérni valakitől 1 serialt, hagy ne kelljen végiglapoznom 26 oldalt.

Köszi.
  • mentos-boy
    valaki 1 gyors menetre???
    !!!MOST!!!
  • magus
    en most jonnek
  • ÁjjLe BoBBi
    mennék én is csak most egy kölcsön vinyóm van és sajn nem tudom felrakni erre, mert nincs annyi hely....törölni meg nem lehet...:-(((((((((
  • Spenser
    Ok azért elörre meg írhatnád modjukk MOST hogy mikor lessz az a később hogy én is ráérjekk........