Melyik a jó winchester?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvasgattam a fórumot,hogy mit kéne venni.Elég sokáig gondolkoztam,és csak a maxtornál maradtam 😊
Amik eddig voltak azok mind jól mûködtek.
Samsung? írtak itt jót is rosszat is,és hát tényleg nem rég óta van,így nem lehet tudni,hogy hosszabb ideig mennyire fogja bírni.
Seagate- hát (már a neve sem tetszett soha 😊),a másik,hogy régen elég gyengék voltak ezek,nem tudom,hogy ezek az ujabbak mennyire megbizhatoak,de akkor is Seagate 😊 bár ezekrol jokat hallottam már.
Szóval szerintem majdnem mindegy ki mit vesz,vagy kifogja a jót,vagy nem.
Remélem a maxtor továbbra is jó döntés lesz.
Engem nem igazán vígasztalna a 3 év gari sem,ha oda lesz 160 giga anyagom.
Ezt kifejtenéd bõvebben!
Mi gond származik a ki-be tologatásból (nem hurcolás)
Szerintem ma már, ha többen használnak egy PC-t, mindenkinek van saját kis "kincsesbányája" amit magával vihet a szobájába.
Sajna már több wincsi kikopott az idõk folyamán.
Amit visszasírok az a Quwantum (nem az amit átvett a Maxtor)
A Quwantum-ból, még most is van mûködõ képes 210 MB-os 😊
A Maxtorok közül volt olyan ami Chip hiba miatt 4 hónapot sem bírt!
(Mindenki tudja hol vettem, érvényes garanciajeggyel sem cserélték ki)
Azután már csak Seagate-et és Samsungokat vettünk.
Az utóbbiak közül már 5 éves is van és (kop-kop) semmi gond velük.
Régen az IBM-vinyók "Sz.fehérvári" gyorsak voltak mint állat, de viszont nagy szarok voltak, a maxtor nem a leggyorsabb de sokkal megbízhatóbbnak bizonyúlt és annó mikó még az fsb-vel emelted a vinyó frekijét is, "tuninghoz" az akkoriban még Quantum néven futó elõdeik vitték a pálmát.
Nos azóta sokat vátozott a helyzet, de szerintem ha valaki jó vinyót akar annak nehéz a választása.
De kijelenteni, hogy a Samsunghoz képest lófaszpuki a maxtor biztos nem lehet. Bár én az ellenkezõjét sem jelenteném ki soha.
Most a tizenkettedik maxtor-quantum vinyómat gyûröm és volt még 3-IBM, 1-WD, meg 3-4seagate vinyóm életemben de csak a maxtor-quantum vinyóimat adtam el méretváltás miatt, a többivel én nem voltam annyira megelégedve.
Azonkívûl amit annó 45.000Ft-ért vettem Maxtor 40GB/5400rpm vinyómat valami 5-6 vagy több éve!!! használom és semmi gondom nem volt vele!
A vinyóknál a 3-év futamidõ egy kicsit kevésnek tûnik nekem.
Az viszont tény, hogy a mxtorok hangossabbak mint modelltestvéreik, kerregnek meg minden, de viszont mennek is.
<#taps>#taps>
😄D
A melegedésrõl meg annyit az én Maxtorom 40-46 fok között van, ami nem tragédia...
Warez 4ever!!
De a samsungok még nincsenek is annyi ideje a piacon, hogy a hosszútávú megbízhatóságukról beszélni lehessen.
2 S-ATA (egy 120-as és egy 160-as), valamint egy P-ATA 120-asom van. Tökéletesen meg vagyok elégedve velük. Gyorsak, halkak és hûvösek (az ex Maxtor 160-asomhoz viszonyítva), és eddig még gondom nem volt velük. Ha meg mégis lesz, arra meg ott van a három év gari. Ha pedig a 3 évet túléli, akkor egész jó vinyóról van szó, nemde? :-)
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
szerintetek milyen??????????????
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
régi 80as sima ata vinyom meg western digital volt, annak se volt soha semmi baja, egy másik gépben még midnig megy...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Maxtort semmiképpen nem, mert a másik gépben már az egyik elég hangos.
Amit nézegettem Seagate, Samsung, Western Digital, melyiket vegyem?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Gyors , megbízható, nem melegszik, csöndes.
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Tenyleg annyira jok (tartosak, megbizhatoak) azok a Samsung Wincsik? Vagy csak a 3 e v gari miatt dicserik oket?
Art-e a merevlemeznek a gyakori formazas?
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
meg engem az is kcisit bekorlátol hogy suilinetben lesz 😊
* George Benson : White Rabbit *
msotanában fogok venni 2db 160gb-s sata vinyot
vagy samsung vagy seagate lesz asszem, de akkor msot melyiket? mindegyikrõl van jó is rossz is a neten 😊
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Igaz sajna összeszaródott az egész partíció (nem emiatt) de szerencsére GetDataBack-al 90%-át meg tudtam menteni. Most már NTFS van rajt csak leírtam, hogy én miket csináltam fat32-n. 😊
fat32es miért nem jó 160gbos vinyón? (mondjuk én ntfs párti vagyok, de mi a gond a fat32vel ?)
bocs ha túl láûma kérdéseim lennének..

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)