127
Midtown Madness 3
  • dragon11
    értem.:)
  • MM2
    MM2 a jobb
    MM3-ról még nem tudni semmit.
  • dragon11
    Mikor fog megjelenni?

Lenne egy kérdésem! Iskolában tolnánk LAN-on, meg esetleg itthon is hamachi segítségével (hasonlóan a cs-hez) és azt szeretném megkérdezni, hogy az I. vagy a II. rész-szel lehet multizni, s melyik jobb?:)

Köszönöm a válaszotokat..
  • kukorica
    Sziasztok! Csa hogy a Midtown Madness 3 játékról megnyuktassalak benneteket kedves fórum olvasók. A GAMESTAR OLDALON olvastam: hogy Midtown Madness 3 PC-re!
    A Midtown Madness 2 Central készített egy interjút Andreas Roman-nal, a Midtown Madness 3 fő designerével. A sok érdekes kérdés/felelet közepette arra is fény derült, hogy a játék bizony PC-re is elkészül (nem csak Xbox-ra, ahogy azt korábban jelezték). Szóval örülhetünk, lesznek itt még jó autós játékok... :D A hírt egyelőre azonban a Microsoft még nem erősítette meg.
    ZeroCool, 2002. november 1., 22:43

(nem tudom, mikor lesz kész, kb. 60 év múlva. ha nem előbb-utóbb, A türelem rózsát terem!

Tisztelettel: Kukorica
  • Pepsi Twist
    ja ez engem is érdekelne sehol sincs PCre
  • answer76
    midtown madness 3 van már pc-re? ha igen, hol tudom letölteni?
  • Bogármacska
    nekem kellene PC-re a Midtown Madness 3 pls INFÓ!
  • Beni521
    HEH??? van MM3 PC-n??? mostmár ezt is tudom :)
  • mentos-boy
    jah és azt el is felejtettem mondani, hogy ez az X-BOX konfigja!
  • Zsoberpapa
    Viszont a gépigényről volt szó még régebben is...

(Jah és sorry, hogy úgy írtam, hogy én láttam. Pontosabban látták helyettem :-))
  • Zsoberpapa
    Hello Mentos

Nekem egy egy nagyon kecves német rokon mesélte, hogy volt Németországban MM3 ;-) Bár, igaz ez még 2004 őszén volt, de én se hittem el neki. És most láttam a cdcover nevű oldalon, hogy van borítója is. Hát, most úgy néz ki, hogy fog menni valaki a rokonságból Németországba. Megkérem, hogy érdeklődje meg és ha van valami, szólok ;-) Egyébként tényleg eléggé hamisítványnak tűnik a borító :-( Márcsak azért is, mert azon a képen, ahol a repülő az autó mellett repül el, ha digitalizáljuk a képet, akkor az MM1-ből való :-( Kár, de mindent megteszünk/teszek, hogy utánajárjak. Nézzétek el nekem, de én is izgulva várom és reménykedem, hogy kijön-e valamikor PC-re is ;-)
  • mentos-boy
    Halihó reménykedők!

utánanéztem pár helyen a dolognak...
    a borító ránézésre is roppant gyönge hamisítvány, de ez még nem jelentene semmit...
    azonban én sehol nem láttam nyomát annak hogy a MM3 a boltokban lenne Pc-re.
    se torrenteken, se ebay-en, sehol nem találtam MM3at Pc-re...
    azért kutassatok tovább! remélem én tévedtem!

Zsoberpapa, milyen üzletekben láttad a németeknél? neten találtad, vagy náluk jártál és a kirakatban láttál Pc-s MM3-at?
  • grebber
    Ha ez igaz akkor német torrenten csak fenntlesz egyenlőre semmi.
  • Zsoberpapa
    De ez csak remény (sajnos)...
  • Zsoberpapa
    Jaja ;-) De láttam nem is egy német üzletben, hogy kapható... Valamikor most jelent meg. Remélem, Magyarországon is kijön PC-re...
  • gamerboy91
    Akkor irány Németország.
  • Zsoberpapa
    Nem hiszem, mert írja a gépigényt is: P3 800MHz 64MB 3D kártya, 256MB RAM. Támogatás: Win 98/2000/XP
  • gamerboy91
    Remélem ez valami fake kép.
  • Zsoberpapa
    Hihetetlen, de Németországban megjelent PC-re az MM3. Olvastam több helyen is és van borítóm is róla: http://www.cdcovers.cc/dl.php
  • Zsoberpapa
    Hali mentos :-) Még nem néztem az mm3-at, hogy jó-e, de azt mondták, hogy jó az emulátor. megszerzem és elküldöm neked ;-) A torrent működését sajnos nem nagyon ismerem, de letölteném és megnézném, hogy jó-e. Ha jó, természetesen elküldöm ;-) Ez csak természetes ;-)
  • mentos-boy
    Hali nekem megvan a MM3 X-boxra, csak nincs hozzá emulátorom! :(
    De ha a játék kell, torrenteken lehet találni egyet-egyet.
    Viszont ha szereztél hozzá emulátor progit, akkor azt szívesen fogadnám! :)
  • Zsoberpapa
    Sziasztok. Honnan lehet letölteni az MM3-at? Ha valki erre jár, írja már meg, mert úgy tudom, létezik hozzá emulátor program. Olvastam is róla még régebben. Csak nincs meg a játék :-( Írjátok már le, honnan szedhető le...
  • kukorica
    Szia. Kukorica vagyok.

Szeretném kérdezni, hogy mikor lesz Midtown Madness 3 PC-re? Azt mondták hogy már Augusztus végére jön!
    Már szerintem programozzák Pc-re, és tudom hogy Xp-n lesz futtatható. Ezeket USÁBAN csinálják. Én az MM1, és az MM2 nagyon tetszett

Midtown Madness 3

hallom hogy kijön pc-re AZ SZUPER LESZ!!!!!!
    de melyik évben? És mikor?

• laci363
    Amerikában, nem?
  • [HUN]FaTaL
    nem is mert tegnapelőtt
  • MM2
    hogy mi????
  • 12346
    tegnap
  • laci363
    mikor fog megjelenni a mitown4 pc-n?
  • mentos-boy
    Bocsi ez így nem teljesen igaz...a múltkoriban láttam még egy gépen: Nokia 6630
  • mentos-boy
    ez nemsemmi!
    gratulálok!
    még ebbe az oldalba sem sikerült beleolvasni...
    mert ha picit is visszaolvastál volna egyből tudnád hogy nem megy rajta...sőt csak egy konfig van amin megy, és ez az X-Box nevű játékkonzol!
  • aaron12
    csö!megy e ezen a gépen a Midtown Madness 3:600 MHZ,128 MB ram,NVIDIA GeForce4 MX 440SE with AGP8X(vidókárya)?
  • 12346
    a haverod az ms-nél melózik, fogadjunk:D
  • mentos-boy
    Nekem az is jó /már eljutottamm idáig/,hogy ha a 4. rész kijön X-360-ra, akkor veszek egy gépet, feltéve hogy ha megy rajta a MM3 is!
    ezek az apró pletykák adnak reményt! :)
  • Istencsászár
    birom amikor aztirja valaki valamelyik játékhoz ez a rész nemjönki de a következő igen:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD majdha hivatalos info lesz Lhisszük
  • filamester
    Tuti helyről van az infó!
    Bízzatok bennem :D
  • [HUN]FaTaL
    a haverjának a haverja mondta akit ő nem ismer:D
  • 12346
    és ezt ugyan honnan vetted?:D
  • filamester
    Hellosztok az a helyzet a játékkal hogy pc-re nam fog kijönni :( :(
    De van egy jó híren hogy már nem sokat kell várni a Midtown Madness 4 re ami ki fog jönni pc-re!!!
  • mentos-boy
    Szevasztok!
    Örülök hogy még él ez a fórum, és a remény bennetek, hogy valha is játszhatunk ezzel a játékkal PC-n. Azonban attól tartok, hogy ez abban az esetben valósulhat meg egyedül, ha sikerül egy, ezzel a játékkal is működő, jó kis emulátorra szert tennünk. Bár teszem hozzá gyorsan én lennék a legboldogabb ha kitolnák PC-re is.
    Azért ha valamit találtok még a neten, írjátok meg!
  • Duddits
    Na akkor jön Pc-re?