127
Midtown Madness 3
-
#127 értem.:) -
#126 MM2 a jobb
MM3-ról még nem tudni semmit. -
#125 Mikor fog megjelenni?
Lenne egy kérdésem! Iskolában tolnánk LAN-on, meg esetleg itthon is hamachi segítségével (hasonlóan a cs-hez) és azt szeretném megkérdezni, hogy az I. vagy a II. rész-szel lehet multizni, s melyik jobb?:)
Köszönöm a válaszotokat.. -
kukorica #124 Sziasztok! Csa hogy a Midtown Madness 3 játékról megnyuktassalak benneteket kedves fórum olvasók. A GAMESTAR OLDALON olvastam: hogy Midtown Madness 3 PC-re!
A Midtown Madness 2 Central készített egy interjút Andreas Roman-nal, a Midtown Madness 3 fő designerével. A sok érdekes kérdés/felelet közepette arra is fény derült, hogy a játék bizony PC-re is elkészül (nem csak Xbox-ra, ahogy azt korábban jelezték). Szóval örülhetünk, lesznek itt még jó autós játékok... :D A hírt egyelőre azonban a Microsoft még nem erősítette meg.
ZeroCool, 2002. november 1., 22:43
(nem tudom, mikor lesz kész, kb. 60 év múlva. ha nem előbb-utóbb, A türelem rózsát terem!
Tisztelettel: Kukorica -
#123 ja ez engem is érdekelne sehol sincs PCre -
answer76 #122 midtown madness 3 van már pc-re? ha igen, hol tudom letölteni? -
Bogármacska #121 nekem kellene PC-re a Midtown Madness 3 pls INFÓ! -
Beni521 #120 HEH??? van MM3 PC-n??? mostmár ezt is tudom :) -
mentos-boy #119 jah és azt el is felejtettem mondani, hogy ez az X-BOX konfigja! -
Zsoberpapa #118 Viszont a gépigényről volt szó még régebben is...
(Jah és sorry, hogy úgy írtam, hogy én láttam. Pontosabban látták helyettem :-)) -
Zsoberpapa #117 Hello Mentos
Nekem egy egy nagyon kecves német rokon mesélte, hogy volt Németországban MM3 ;-) Bár, igaz ez még 2004 őszén volt, de én se hittem el neki. És most láttam a cdcover nevű oldalon, hogy van borítója is. Hát, most úgy néz ki, hogy fog menni valaki a rokonságból Németországba. Megkérem, hogy érdeklődje meg és ha van valami, szólok ;-) Egyébként tényleg eléggé hamisítványnak tűnik a borító :-( Márcsak azért is, mert azon a képen, ahol a repülő az autó mellett repül el, ha digitalizáljuk a képet, akkor az MM1-ből való :-( Kár, de mindent megteszünk/teszek, hogy utánajárjak. Nézzétek el nekem, de én is izgulva várom és reménykedem, hogy kijön-e valamikor PC-re is ;-) -
mentos-boy #116 Halihó reménykedők!
utánanéztem pár helyen a dolognak...
a borító ránézésre is roppant gyönge hamisítvány, de ez még nem jelentene semmit...
azonban én sehol nem láttam nyomát annak hogy a MM3 a boltokban lenne Pc-re.
se torrenteken, se ebay-en, sehol nem találtam MM3at Pc-re...
azért kutassatok tovább! remélem én tévedtem!
Zsoberpapa, milyen üzletekben láttad a németeknél? neten találtad, vagy náluk jártál és a kirakatban láttál Pc-s MM3-at? -
#115 Ha ez igaz akkor német torrenten csak fenntlesz egyenlőre semmi. -
Zsoberpapa #114 De ez csak remény (sajnos)... -
Zsoberpapa #113 Jaja ;-) De láttam nem is egy német üzletben, hogy kapható... Valamikor most jelent meg. Remélem, Magyarországon is kijön PC-re... -
#112 Akkor irány Németország. -
Zsoberpapa #111 Nem hiszem, mert írja a gépigényt is: P3 800MHz 64MB 3D kártya, 256MB RAM. Támogatás: Win 98/2000/XP -
#110 Remélem ez valami fake kép.
-
Zsoberpapa #109 Hihetetlen, de Németországban megjelent PC-re az MM3. Olvastam több helyen is és van borítóm is róla: http://www.cdcovers.cc/dl.php -
Zsoberpapa #108 Hali mentos :-) Még nem néztem az mm3-at, hogy jó-e, de azt mondták, hogy jó az emulátor. megszerzem és elküldöm neked ;-) A torrent működését sajnos nem nagyon ismerem, de letölteném és megnézném, hogy jó-e. Ha jó, természetesen elküldöm ;-) Ez csak természetes ;-) -
mentos-boy #107 Hali nekem megvan a MM3 X-boxra, csak nincs hozzá emulátorom! :(
De ha a játék kell, torrenteken lehet találni egyet-egyet.
Viszont ha szereztél hozzá emulátor progit, akkor azt szívesen fogadnám! :) -
Zsoberpapa #106 Sziasztok. Honnan lehet letölteni az MM3-at? Ha valki erre jár, írja már meg, mert úgy tudom, létezik hozzá emulátor program. Olvastam is róla még régebben. Csak nincs meg a játék :-( Írjátok már le, honnan szedhető le... -
kukorica #105 Szia. Kukorica vagyok.
Szeretném kérdezni, hogy mikor lesz Midtown Madness 3 PC-re? Azt mondták hogy már Augusztus végére jön!
Már szerintem programozzák Pc-re, és tudom hogy Xp-n lesz futtatható. Ezeket USÁBAN csinálják. Én az MM1, és az MM2 nagyon tetszett
Midtown Madness 3
hallom hogy kijön pc-re AZ SZUPER LESZ!!!!!!
de melyik évben? És mikor?
-
laci363 #104 Amerikában, nem?
-
#103 nem is mert tegnapelőtt -
#102 hogy mi???? -
#101 tegnap -
laci363 #100 mikor fog megjelenni a mitown4 pc-n?
-
mentos-boy #99 Bocsi ez így nem teljesen igaz...a múltkoriban láttam még egy gépen: Nokia 6630 -
mentos-boy #98 ez nemsemmi!
gratulálok!
még ebbe az oldalba sem sikerült beleolvasni...
mert ha picit is visszaolvastál volna egyből tudnád hogy nem megy rajta...sőt csak egy konfig van amin megy, és ez az X-Box nevű játékkonzol!
-
#97 csö!megy e ezen a gépen a Midtown Madness 3:600 MHZ,128 MB ram,NVIDIA GeForce4 MX 440SE with AGP8X(vidókárya)? -
#96 a haverod az ms-nél melózik, fogadjunk:D -
mentos-boy #95 Nekem az is jó /már eljutottamm idáig/,hogy ha a 4. rész kijön X-360-ra, akkor veszek egy gépet, feltéve hogy ha megy rajta a MM3 is!
ezek az apró pletykák adnak reményt! :) -
#94 birom amikor aztirja valaki valamelyik játékhoz ez a rész nemjönki de a következő igen:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD majdha hivatalos info lesz Lhisszük -
#93 Tuti helyről van az infó!
Bízzatok bennem :D -
#92 a haverjának a haverja mondta akit ő nem ismer:D -
#91 és ezt ugyan honnan vetted?:D -
#90 Hellosztok az a helyzet a játékkal hogy pc-re nam fog kijönni :( :(
De van egy jó híren hogy már nem sokat kell várni a Midtown Madness 4 re ami ki fog jönni pc-re!!! -
mentos-boy #89 Szevasztok!
Örülök hogy még él ez a fórum, és a remény bennetek, hogy valha is játszhatunk ezzel a játékkal PC-n. Azonban attól tartok, hogy ez abban az esetben valósulhat meg egyedül, ha sikerül egy, ezzel a játékkal is működő, jó kis emulátorra szert tennünk. Bár teszem hozzá gyorsan én lennék a legboldogabb ha kitolnák PC-re is.
Azért ha valamit találtok még a neten, írjátok meg! -
#88 Na akkor jön Pc-re?