BUX után itt a STUX!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez naggyon gáz!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Szerintem is baromi nagy szanalom... Ekkora egetvero baromsagot mar reg nem lattam...
A csaj meg... a szaja egyik vege le a masik meg fel... elegge felresikerult szerencsetlen kislany... bruhahaha sztartozsde
A csaj meg... a szaja egyik vege le a masik meg fel... elegge felresikerult szerencsetlen kislany... bruhahaha sztartozsde
Gabest ott a pont 😊 Bazz most nagyon rohogok a hozzaszolasodon 😊
\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"
Csak azért szidjátok hogy essen az ára és olcsóbban vehessetek belőle 😛
Az is mekkora gaz, hogy Konta Barbi a legjobb no....
Nem akarom fikazni, mert nem csunya, egyatalan nem. De ma is lattam 5 csajt a metron meg az utcan, akik mellett elbujhatna.. na mindegy.
Nem akarom fikazni, mert nem csunya, egyatalan nem. De ma is lattam 5 csajt a metron meg az utcan, akik mellett elbujhatna.. na mindegy.
Sok majom.
Istenem...
Azert amerikaban van olyan szinesz meg ismert szemelyiseg, aki nem adja minden szarhoz a nevet meg az arcat. Itt meg chipstol kezdve rtlklubon at hadd ne soroljam... Ah, tok kiabrandito. Csori orszagban elunk.
Istenem...
Azert amerikaban van olyan szinesz meg ismert szemelyiseg, aki nem adja minden szarhoz a nevet meg az arcat. Itt meg chipstol kezdve rtlklubon at hadd ne soroljam... Ah, tok kiabrandito. Csori orszagban elunk.