653
Divine Divinity demo
  • Mike at home
    azt hiszem a vegigjatszashoz talan nem

amugy ha jol emlexem 3 alkotoelem van

szoval inkabb tolts vissza
  • Sanca
    Ez a rohadt jatek olyan bugos hogy mindja hanyok. Atmegyek a foterkeprol delre, es kek lesz a minimap, es az automap is elb*szodik. Gepet ujrainditom, de ugyan ez van. Es az osszes mentesnel!! Szal most reinstalalhatom a gamet. Ha az sem oldja meg akkor a kedves larian bekaphatja a f*szomat.
  • Sanca
    Na kedvedert feltettem a max install-t es a 1.34-es pecset:)
  • Sanca
    Ez komoly? Az eleg gaz lenne akkor ha igy elrontanak a mage-et. Abbol a skillcsoportbol, ahol a lightning is van, a legtaposabb varazslat 5-os szinten sem uti meg a bowos szintet? Eleg gaz lenne.
  • ollie
    Amúgy elég idegesítő, hogy a mágiámmal már fabatkát sem érek (értsd: sebző mágia), mert a bow-val a többszörösét sebzem, és a dark woods déli részén azért már vannak igen csak kemény ellenfelek. Persze lehet , azért, mert elhanyagoltam egy picikét az utóbbi 10-15 szintlépésnél...
  • Sanca
    Aha. En most voltam elven enchantmentbe vagy mibe es lattam savage long bowot 50-140-es esbzessel. Gondolom savage hunting bow sebezhet vagy 65-200-at:))
  • ollie
    majd megnézem, de elég magasak. a costitution 50 körül a többi mind 80 körül, de rengeteg enchantot használok már. A bow-val a min sebzés 20-30, a max 150-180 kb, de megnézem pontosan.
  • ollie
    aha, akkor bocsi
  • M.A.D.
    Bocs Sanca, de olvastam amit írtál tegnap. Miért minimum install-t választottál? Így a hibajavító patch-et sem tudod feltenni, ha akarnád. Mindegyik gammára igaz. Minimum installt NO!
  • M.A.D.
    ..ott a pont, igaz!

de a nocd csak most jött ki.:)
  • Sanca
    Aha. A stats-aid milyenek? Es ha bow-al mesz akkor mennyit sebez?
  • M.A.D.
    fent van neten. google.hu aztán hajrá. ja, v1.34.
    a crack + gamecopyworld-on.
  • ollie
    Aha, hát a hivatalos Larian Studios weboldalon a legutolsó patch az 1.34-es, ami 2 hónapja jelent meg és csak egy fix van benne. Azért köszi, nekem még csak az 1.33-as volt meg.
  • ollie
    ah kewl!
  • M.A.D.
    Új patch (és nocd crack) jött ki 3 napja! :))
  • ollie
    gáz
  • ollie
    én is varázslónővel vagyok.
    maxra nyomtam a csontikat, plusz majdnem max a mesteri idézés is. ezen felül max a fegyverjavításom és a lockpick majdnem. de el tudod képzelni, hogy 27. szintig nulla volt a lockpick. ekkor jöttem rá, hoyg nagy hibva volt, most 30. szinten 4-es. plusz van még valami aurám meg elven sight, meg mittomén még néhány passive cucc. majd otthon leírom és holnap beírom ide.
  • Sanca
    En most nem vitatkozni akarok:) Lehet hogy a polimorph hosszu tavon jobb(erre lennek kivancsi), csak meg nem tom megnezni mivel meg kene 5lvl hozza(11-es vagyok).
  • Sanca
    Quick save kb 1/8-anal megallt es szabajtalan muveletet hajtott vegre a progi, es a load is idaig ment.
  • ollie
    hogyan rontott el?
  • ollie
    akkor tedd azt :)
  • Sanca
    Mire tapolsz amugy. En most varazslonovel megyek, aki persze ijazik:) Bow mastery-re tapolok, meg split arrowwal megyek(ha megfelelo tavolsagra allok az ellentol, akar 1 lovesre 5 nyil is belemegy(5xdmg)) Meg fejlesztem a csontikat. Ha meg durva ellen van akkot freeze+lightning combo. Ilyen non-combat skillek kozul sztem lockpick meg az a runa-behelyezos skill a jo, alchemy pl eleg szar ahogy lattam.
  • Sanca
    Amugy meg vmi eszmeletlen jo a jatek, nagyon ott van a feeling. Csak 1x elrontott 1 quack savet, es nem lehetett visszloadolni, ez 1 oramba kerult mig ujra eljutottam oda:(
  • ollie
    ööööö

Nem tudom most mire gondolsz, majd otthon lecsekkolom. Már rág nem sebzős skillekre tépolok, ezért már nem is emléxem hogy hogyan írja ki náluk a sebzést. majd ma este...
  • Sanca
    Amit irsz az igaz, de en a polimorph-ot a freezevel hasonlitottam ossze, ami ugyan ugy hatastalanitja az ellenfelet(megfagyasztja). Szal mind2 varazslatnal artalmatlan lesz az ellen x mp-ig. Csakhogy az olcsobb freeze--t nagyobb spiritualis resisztu ellenre is ra tudod nyomni, ellentetbe a polymorph-al.
  • Sanca
    Aha, koszi. Amugy nem gond a min. install, ha majd sokat tolt felteszem fullba.
    A dmg-s kerdesem meg sztem jozan paraszti esszel:) nem bonyolult. Szal mer van az hogy minden skillnel x+x a dmg, nem pedig x(mer nem adja ossze ha mar + van).
  • ollie
    kérdés:

baj, hogy elhagytam azt a varázskardot, mely azt írja, hogy 3 van és 2 feláldozásával 1 lesz belőle? kell a játék végigjátszásához?
  • ollie
    a polymorph azért magasabb szintű, mert gondolj csak bele, hogy mennyivel előnyősebb ha átváltoztatsz egy ellenfelet valami ártalmatlan dologra, mint ha csak megsebeznéd. ha ártalmatlanná teszed, nem tud támadni és sebezni téged, viszont ha csak megsebzed, akkor még vissza tud ütni.

A sight-os megjegyzésedhez nem tudok hozzáfűzni, mert eddig nekem sem tűnt fel.
  • ollie
    persze hogy kell majd mindhárom cd, nem véletlenül annyi cd-n van a játék. előbb utóbb majd szorgalmasan fog neked töltögetni azokról, és majd sajnálni fogod, hogy nem full install-t választottál.
    a skill-es kérdéseidet nem igazán értem, de ha elolvasod a kézikönyvet, akkor világosabb lesz neked is.
  • Amiga
    www.cdgalaxis.hu
  • Amiga
    Szerinted fog kelleni egy 2 CD-s játék 2. CD-je?

Fog.
  • Joint
    tudnátok mondani egy fizetős vagy nem fizetős site-ot ahonnan le lehet húzni?
  • Sanca
    Nagyon kihalt ez a topic:((
  • Sanca
    Lenne megint 2 kerdesem:
    Nem ertem hogy a Polymorphoz miert kell nagyobb lvl, es miert kerul tobb manaba, mikor sztem gagyibb mint a freeze(tobb mana; kisebb resistensu ellenfelhez jo)
    Hasonlo a helyzet a ranged sight-al es a elven sight-al. Mind2 passiv, de az elven sight 2-ot ad a latomezohoz, a ranged sight pedig csak 1-et(legalabbis en igy vettem ki).
  • Sanca
    Nah megszereztem a gammat. Minimum install-t valasztottam, es a 2. cd-hez hozza sem nyult. Kelleni fog meg az, es 1altalan mi van rajta?
    Pl varazslatoknal kiirja hogy a lightning dmg-e 10+40. Meg passiv skilleknel mondjuk fire arrow 3+5, vagy ilyesmi. Szal azt igy ossze kell adni, vagy ez tol-ig sebzes, mert nem igazan ertem(ha ossze kell adni mer nem adja ossze alapbol...).
  • Mike
    ha kihúzod a kardot, mielőtt megcsinálod az elfek összes küldetését, akkor azokat baszhatod, mert a szellem elmegy, és elintézi valamennyit, szóval inkább ne húzd ki a kardot, nem ér annyit az egész
  • Amiga
    Nekem is elég jó cuccosaim vannak, a legjobb darab a vámpír csizmája és a sárkányvértezet. A kardom is penge, a karakter összsebzése már 200 felett van.

Skorpiót nem idéztem még.

A kútnak a lehetséges max aranyat adtam, 50 ezret, ha jól emlékszem. 10-el növelte az erőmet.

Kérdés: hA kihúzom a kőből a kardot, megjelenik egy szellem. Azt hiába nyomom le, mert újjáéled. Hagyjam szabadon kószálni? Ér annyit az a kard?
  • ollie
    pc-s pub-ba nézzetek be, van egy jó poén :D
  • ollie
    aha erre nem gondoltam. nullán van a csapdatelepítésem.
  • Mike
    az acélskorpiók legyaknak bármit

tehát aki inkább nézelődni szeret, semmint véres verejtékkel végigküzdeni a játékot, az nyugodtan használhatja - persze roppantúl megkönnyíti a játékot