Divine Divinity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És készül a folytatás, plusz állítólag ehhez egy hiv. kiegészítõ!!!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
www.gamefaqs.com
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ki kell maxolni és akkor jó lesz
--------
To make a potion, you need alchemy skill of at least 2. Walk up to a patch
of mushrooms or herbs. Open your inventory up. Drag a flask over the
herb/mushroom until it blinks. Then unclick the flask and voila instant
potion!
Herbs:
Purple = Healing
White = Stamina
Blue = Magic
Mushrooms:
Red = Healing
Blue = Magic
White = Poison
Orange = Stamina
Flasks:
Small Flask = Minor Potion = Alchemy skill: 2
Flask = Potion = Alchemy skill: 3
Large Flask = Super Potion = Alchemy skill: 4
Mixing Potions:
To mix potions, you need alchemy skill of at least 1. Open your inventory.
Drag one potion over the other until it blinks. Unclick the potion.
- Red + blue = white (restoration)
- Yellow + blue = black (shadow potion, invisibility)
- Yellow + red = orange (strength)
- Yellow + white= purple (temporary resistance)
- Augmentor makes a potion larger
Drudanea / Super Drugs
If you use a empty potion bottle on some Drudanea (that stuff George the
shopkeeper asked for at the start) then you get Super Drug (need alchemy 2).
Drink it and it seems to permanently change your stats, +100 to poison -100
to Spirit.
Tegyél még egy pontot az alchemyre.
sajnos a te kérdésedre nem tudok válaszolni, soha nem használtam alchemy-t. esetleg szintlépés elõtt ments egyett és úgy tegyél pontot az alchemyre. ha nem jön be állást töltesz.
bár talán Amiga tud választ adni erre, ha errefelé jár megint.
A Poison Damage (passive) és Poisined Arrows képességekhez nem kell az inventoryban lenni méregnek.
Az elõbb feltett kérdésemre nem tudsz válaszolni? Mert fura, hogy teszek egy pontot az ALchemy-re és nem tudom használni a képességet... Pedig egy növény leszedése egy üres üvegcsébe nem egy nagy tudomány... Ezért gondoltam, hogy esetleg valamit elbaltázok. De ha két pont kell csak és sikerül, ám legyen... Feleslegesen viszont nem akarok pontot áldozni emiatt.... Na már eléggé körüljártam a témát, légyszi valaki help me pls....
ja és mire jó a méreg?
Lenne egy "nagy" kérdésem!
Egy pontot tettem (már régebben) az Alchemy képességemre. Van üres üvegcsém is. Ráviszem az üvegcsét a Herbs-re (gyógynövénykék), de mindeddig Alchemy Failed felirat volt a jutalmam. Azt szeretném megkérdezni, hogy hány pont kell még az Alchemy-re, hogy ez sikerüljön? Vagy sikerülne csak én rontok el valamit? Mert a leírásban kombinációkat is ír a könyv, de nem egészen tiszta a dolog.
Gondolom gombákból mérgeket lehet csinálni... És a többi... Ezt írja már meg valaki, mert nagyon szeretnék saját magam potionokat gyártani. És azt is írja meg aki segít, hogy csak valóban ennyi a dolog: Üvegcse rávisz növényre és ha ez sikerült, akkor abból egybõl mondjuk health potion lesz? Na csak ennyi lenne.... És elõre is thx...
Amúgy minden nagyon szuper, minden nagyon jó és már lvl23 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
az egg meg egyébként egy csapdafajta, amit telepíteni lehet a játékban.
Ha nem olyan sok vki lenne szives az ISO-t feltolteni hozzam plz? Elore is koszi😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Na, akkor nhl, vagy fifa.
Most meg: "a fegyver/felszerelés javító képességem a maxon van".
Ha ezt ki tudtad maxolni nyugodt szívvel, akkor miért nem adtál a lockpickre? Ha már fegyverkovács a mage, akkor miért nem lehet lakatos is? :-D
Egyébként érdekes, hogy pl a Neverwinter Nights-ban ezt úgy oldottam meg, hogy (bár a szabályok szerintem lehetõvé teszik hogy felvegyek ilyen képességet), a rangerem mellé egy tolvajt használok henchman-nek. Ott kitûnõen beválik.
A játék elején a karakterválasztás megteremti a pszichikai alapot, hiszen ha tudatosan harcost indítok, akkor aligha a mágikus képességeit fogom tápolni. Így a kezdetben hasonló képességû karakterek eltolódnak a harc, a mágia vagy az arany középút irányába.
Az én karim szinte csak olyan varázslatokat ismer, amiket könyvekbõl tanult, a legtöbb feladatot izomból tanul meg.
Nekem 36. szintû a karim, ha jól emlékszem 1.600.000 pont körül kell egy szintlépéshez. De lehet, hogy nagyot tévedek...
Ollie azt tudod csinálni, hogy amikor szintet lépsz, van bizony úgy, hogy 2 pontot oszthatsz el. Ekkor az egyiket tedd mindig a lock pickre, aztán majd csak meglesz az az 5 pont. Kettõt egyszerre nem tehetsz rá, de ez érthetõ is.
A Wizardry 8-as megjegyzésed egy kicsit furcsára sikeredet. 😉
Morrowind: szerszám nélkül nem megy.
Might & Magic: nincs direkt zárnyitó varázslat.
AD&D: szinthez kötötten válik elérhetõvé.
Shadowrun: kezdetben esélyed sincs.
De ha jobban odafigyeltél volna arra, amit írtam: a lockpick használatakor fogy a mana is. Vagyis van némi mágia a dologban, nem egy lakatos-dolog.
Kulcs, lockpick... mi kell még?
A való életben sincs sok alternatíva egy bezárt vasajtó kinyitására.
Ez az igazi szerepjáték. Nem az a jó, ha "Húúú, milyen nagy szabadság van, nyolcféleképp tudom a mindenféle karakteremmel végigdúlni a börtönt", hanem épp ez az... ha ilyen karaktert akarsz kijátszani, lesznek küldetések, amiket egyszerûen képtelen leszel végigvinni. akárcsak a való életben. Ha be akarsz törni valahová, annak ára van. Vagy hajlandó vagy megfizetni, vagy nem. Rajtad áll.