Divine Divinity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fog.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Saint of Underworld N/Me
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem ertem hogy a Polymorphoz miert kell nagyobb lvl, es miert kerul tobb manaba, mikor sztem gagyibb mint a freeze(tobb mana; kisebb resistensu ellenfelhez jo)
Hasonlo a helyzet a ranged sight-al es a elven sight-al. Mind2 passiv, de az elven sight 2-ot ad a latomezohoz, a ranged sight pedig csak 1-et(legalabbis en igy vettem ki).
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Pl varazslatoknal kiirja hogy a lightning dmg-e 10+40. Meg passiv skilleknel mondjuk fire arrow 3+5, vagy ilyesmi. Szal azt igy ossze kell adni, vagy ez tol-ig sebzes, mert nem igazan ertem(ha ossze kell adni mer nem adja ossze alapbol...).
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Skorpiót nem idéztem még.
A kútnak a lehetséges max aranyat adtam, 50 ezret, ha jól emlékszem. 10-el növelte az erõmet.
Kérdés: hA kihúzom a kõbõl a kardot, megjelenik egy szellem. Azt hiába nyomom le, mert újjáéled. Hagyjam szabadon kószálni? Ér annyit az a kard?
tehát aki inkább nézelõdni szeret, semmint véres verejtékkel végigküzdeni a játékot, az nyugodtan használhatja - persze roppantúl megkönnyíti a játékot
Árnyvadász, amelyik ajtó be van most zárva, késõbb ki fgod tudni nyitni, de akkor már nem lesz érdekes
teleportkõvel meg a következõt kell csinálni, nálad van A, drop and use, ugrasz B-be, ahol ugye be vagy zárva + halom csonti, inventory kinyit, teleportkõ behúz, teleport use, máris van 2 köved, kint a vagy aszarból
és ezekre a funkciókra akár funkcióbuillenytût is lehet társítani
egyébként csak íjat használok (max sebzés 150 körül, de nem socketes sajna), ill. varázslatokat (sok csonti idézést, bár nem nagyon erõsek, de öt db már leköti az ellent egy ideig, amíg lenyilazom vagy megégetem õket).
ti mennyi pénzt adtatok a kútnak, ahol lehet kívánni valamit?
Amúgy a térkép legalján Aleroth-ból kivezetõ uton van egy troll barlang. Oda is csak késõbb mentem vissza, mert ott aztán: HALÁL van a javából! De mikor megvolt a Skorpiós csapdám, már gyerekjáték volt az egész. Egészen pofás kis cuccokat lehetett ott összeszedni, meg egy halom pénzt is.
Tényleg nektek milyen fegyvereitek vannak?
Én már jóideje használom, azt a kardot, ami 4 socketes, életet lop, letaglóz és egész jó a sebzése is... Valami Priestes a neve... Ijaim is ott vannak a szeren. Egyik pl. 36-140-ig sebez és még plusszokat is ad. De már szinte minden cuccom charmos... Az a poén, hogy lvl22-es szintig páncélom az nem volt 😄 De már találtam abból is egy 2 socketeset és azóta jól is nézek ki😊
eh, nekem ez volt az elsõ teljesített küldetésem 😄
Teleport követ persze nem lehet mindenen átdobni, de érdemes próbálgatni, pl. én így jutottam be a legalsó térkép bal alsó sarkában lévõ ork bázisra (Burial Ground-tól nyugatra). Van egy képzettség is, amivel az ellenfél mellé lehet teleportálni, így meg falak tetejére lehet feljutni, onnét a lejutás olykor szintén csak teleportkõ ledobásával lehetséges.
A gyógyítós küldetésen egyébként még én sem vagyok túl!
Bár a katakombás résznél a zárt ajtó miatt nem tudtam továbbjutni. És a teleportkövet sem engedte átdobni... Addig viszont nem megyek el Alerothból amíg meg nem lesz az ott adott összes küldi. A lizard annyira aranyos... Ssss......😄DD
ahol felmentél, ott lent tovább is lehet menni
igy lehet pl. pakolgatni kényelmesen a ládákba is
jó trükk, hogyha nem tudsz jelenleg egy ládát kinyitni, attól még nem kell otthagyni, szépen vidd haza, aztán majd kinyitod késõbb
Csak az volt a bajom, hogy azt a teleport követ ami a katakombába van nem tudtam felvenni. Mert ha ráklikkeltem, akkor egybõl a teleport funkciója érvényesült. De ahogy írtad, hogy folyamatosan kell tartani az egérgombot így már ok lesz. Ezért filóztam a USE-on is, hátha azzal lehet felvenni, de hát az nem okés, csak ilyenkor az ember már mindenre gondol. Magyarul túlbonyolítja az egyszerût is😊
Meg a többi tárgyat mindig sima klikkel vettem fel, ezekszerint akkor azokat is lehet húzni és úgy beejteni a megfelelõ ikonhoz. Nem rossz.
Nemrég írtad, hogy kiakadtál a játékra mert nem mindig egyértelmû, hogy egy kapott küldetést mennyi idõn belül lehet ésszerûen megcsinálni. Na ezzel én is így vagyok, mert a játék legeljén az õrült varázsló meggyógyítása azóta sem sikerült... Bár olyat is hallottam, hogy az Alerothban lévõ szereplõk nagyon fontosak a végjáték szempontjából, így érthetõnek tûnik, ha a mágust csak késõbb lehet meggyógyítani.. De ha nem így van, akkor szoptam egy jót😊 Mert marhára érdekelne mi van ott a katakombában a zárt ajtón túl.. A mágus egy démonra utal, de nem mondja pontosan mi vár rám, csak utal rá...
A játék legelején Aleroth-ban, találtam egy teleport követ. Ledobtam a földre, majd rákattintottam és bejutottam egy Dungeonba- De az ottani ajtót nem lehet kinyitni, mert a túloldalon van a kapcsoló. Ezekszerint ha átdobom oda a követ, akkor áttudok menni oda is? És ezt a teleportkövet fel lehet szedni? Mert amikor próbáltam, még teljesen csirke voltam a játékhoz, azóta meg nem foglalkoztam vele és egyenlõre nem tudtam felvenni a földrõl. Gondolom a teleport stone USE-al fel lehet venni. Legalábbis nagyon remélem.