Divine Divinity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Hát sokfajta. gyakorlatilag az íjamon kívül mindenben 2-4 charm van, amit hordok (ja és kivéve gyûrûk). van pl +8 int, +8 str, +8 agility, stb. Van olyan charm ami +80 magic, +80 vitality, stb és még sok másom is. Egyébként ahogy szinteket lépsz, annál nagyobb charmokat találsz. Érdemes mindig elraktározni a 2+ charm hellyel rendelkezõ tárgyakat, és ahogy találsz vagy veszel jó charmokat, beletenni majd felvenni õket. Én elõszõr aszittem hogy túl sok a pénz, aztán felfedeztem, hogy charmokat lehet venni is. Na most némelyik akár 50k pííz is tud lenni.

ollie
max 150 + str bonus

Aha, vagom kosz. Milyen charmjaid vannak? En talaltam 1 nagyon nagy tuzreziszteset(50k aranyat er), meg sok kicsit. Ugye resisztes csarmokon kivul vannak masok? - pl +hp.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

De a dmg-e mennyi?😊 Az a lenyeg😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

En is csak probakent csinaltam, vissza is toltottem az allast😊 Annal a kereskedonel en is voltam. Kicsit csit szeru😊 de ha nagyon muszaly akkor meg mielott belepsz a camp kapujan mencsel, es loadnal mindig uj keszlet lesz a csakonal. A cuccok minosege meg gondolom telleg szintfuggo. Meg ajanlom a freeze skillt. Nekem nagyon bejon.

ollie
neked van egy charm képességed és azt nyomja meg egyel. na most ha neked 2. szintû, az azt jelenti, hogy max 2 charmot tuc egy tárgya belehelyezni, akárhány slot is legyen benne (ha csak 1, akkor sem tuc 2-õt beletenni). tehát ezt a képességet nyomja fel egyel. van egy amulettem, amibe 5 charm fér. szerintem ez a mx minden tárgyra, mert max 5 pont a charm képesség.

ollie
amúgy az íj olyan 20 ropi körül volt

ollie
találtam egy kereskedõnél 😊 a dark woodsban az elven encampmentben van egy elfike, akinél rengeteg tápos íj van és rendszeresen megújúl a készlete. szerintem szintfüggõ. de ne aggódj a szinted miatt, majd néhány szintlépés után mehetsz a darkwoodsba is. az északi része amúgy sem olyan vészes, viszont ott is rakás xp-t lehet gyakni. a bow masteryre asszem ráhajtok, a skeleton wall-t meg kis sem próbáltam, de már asszem nem is fogom.

Meg tegnap talaltam 1 olyan armor-t, ami +1-et ad a charm-hoz. Mellesleg 240 a defje😊 De meg nem tom kiproszalni mer 75 str kell hozza. Szal ez azt jelenti hogy minden rajtam levo cuccba +1 charm-al tobb fer el vagy mi?
Amugy ovbe menyi max. charmot lehet beletenni?

Hat en most 21-es vagyok de a nagyterkepnek mar csak az E-K-i resze maradt meg, ahol gondolom nincsenek olyan tapos szornyek mint a D-K-i oldalon(elite orkok) szal orulok ha 24-es szinttel at tudok menni dark woodba.

URISTEN😊 Hat en most 21-es vagyok de a nagyterkepnek mar csak az E-K-i, ahol gondolom nincsenek olyan tapos szornyek mint a D-K-i oldalon(elite orkok) szal orulok ha 24-es szinttel at tudok menni dark woodba.

Hat en az ij masterit fejlesztette maxra, es a delay time(vagy mi) 0... szal itt mar mind1 hogy van-e speed bonus az ijon. Amugy a dmg-e mennyi es hogy erted azt hogy talaltad?(szorny dobta vagy mi)

4-es summon skeleton, es 1-es skeleton wall.

ollie
Egyébként most a Dark Wood déli részén kolbászolok és meg kell hogy mondjam, nagyon durva ellenfelek vannak. 32. szintû vagyok, de látom, ez a terep nagyobb szintûeknek van kitalálva (a démonlovag jelenléte folyamatos mellettem). A legnagyobb meglepetés az volt, amikor egy dungeon-ben egy sárkánylovassal (vagy wyvern? uaz ami a játék elején meg akar ölni) és nem voltam sokáig talpon. erre aludtam egyet és majd ma este kinyírom valahogy. volt egy olyan dándzsön is, hogy csak a fogd a szajrét és fuss módszerável tudtam eleget tenni a küldetés követelményeinek. na ott találkoztam valami nagyon tápos idézõ lénnyel, mely idézõ lényeket idézett, melyek fanatikus csontvázharcosokat idéztek. A fõ idézõ idézett vagy 5 idézõ lényt, õk fejenként 5 csontit. Persze ezek a csontik már olyan magas szintûek, hogy én a 30 szintemmel labdába sem rughattam, kb minden 5. lövésem talált, pedig volt 80-90 agilitym. Gázos volt a szitu. Na itt felkaptam a cuccost, oszt rohantam.

ollie
na, nem azért gáz a varázslat, mert nincs komoly, hanem mert elhanyagoltam. egyáltalán nem fejlesztettem magas szintûeket sajna, bár helyettük van más. tegnap esti 2 szintlépésnél 2-õt adtam a démonlovag idézésre, hát nem bántam meg. Valamint olyan íjat találtam az elfeknél, hogy 2-3x olyan gyakran lõ, mint egy normál hunter íj, ezen kívûl ad egy rakás pluszt (agility, sight, stb), szóval nagyon király.

ollie
hogyan tudtál egyszerre 9 csontit idézni? csak azért mert nekem maxon van, és max 5 db lehet. ja érdemes elõbb utóbb démonlovagot idézni, mert rohadt tápos és gyakorlatilag a fõellenfeleken kívûl bárkit legyak.

Amugy kiprobaltam a polymorphot. Hat ez vmi uberdurva😊 De attol tartok vmi bug van ebben is, mivel a celpont OROKKE atvaltozik kisallatta, pedig a skill definicioja azt irja hogy ez az atvaltozas 1. szinten csak 3 ido 1segig tart, ami kb. 3mp-t jelent. Igy a polymorph+freeze+lightning bolt komboval barkit kinyirok pillanatok alatt(a freeze azert kell mert sima polymorph-al a kisallatok NAGYON gyorsan elfutnak(a HP-juk az megmarad)). De lightning bolt helyett lehet barmit hasznalni.
Meg vettem 1 hunting bowot, ami 50-190-et sebez, eleg aranyos😊
Ja, es 1 jo tanacs. Csontikra ne gyurjon senki mert vmi iszonyatosan szarok(9db 16-os szintu csonti kb 2 percig gyilkolt 1 elite orc crossbowman-t, ami nekem 3 loves kb.) De viszont a resurrectionbe latok fantaziat(persze command skillel 1ut) 1 60%-os elite orc chief azert durva lehet tarskent😊

Na rendbejott a dolog de remelem tobbet nem lesz ilyen.

nekem el sem indul crc-t jelez installnál ... pfffffffffffffffffff

Saint of Underworld N/Me

Mike at home
cserelj inkabb videodrivert, vagy videokartyat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
azt hiszem a vegigjatszashoz talan nem

amugy ha jol emlexem 3 alkotoelem van

szoval inkabb tolts vissza

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ez a rohadt jatek olyan bugos hogy mindja hanyok. Atmegyek a foterkeprol delre, es kek lesz a minimap, es az automap is elb*szodik. Gepet ujrainditom, de ugyan ez van. Es az osszes mentesnel!! Szal most reinstalalhatom a gamet. Ha az sem oldja meg akkor a kedves larian bekaphatja a f*szomat.

Na kedvedert feltettem a max install-t es a 1.34-es pecset😊

Ez komoly? Az eleg gaz lenne akkor ha igy elrontanak a mage-et. Abbol a skillcsoportbol, ahol a lightning is van, a legtaposabb varazslat 5-os szinten sem uti meg a bowos szintet? Eleg gaz lenne.

ollie
Amúgy elég idegesítõ, hogy a mágiámmal már fabatkát sem érek (értsd: sebzõ mágia), mert a bow-val a többszörösét sebzem, és a dark woods déli részén azért már vannak igen csak kemény ellenfelek. Persze lehet , azért, mert elhanyagoltam egy picikét az utóbbi 10-15 szintlépésnél...

Aha. En most voltam elven enchantmentbe vagy mibe es lattam savage long bowot 50-140-es esbzessel. Gondolom savage hunting bow sebezhet vagy 65-200-at😊)

ollie
majd megnézem, de elég magasak. a costitution 50 körül a többi mind 80 körül, de rengeteg enchantot használok már. A bow-val a min sebzés 20-30, a max 150-180 kb, de megnézem pontosan.

ollie
aha, akkor bocsi

Bocs Sanca, de olvastam amit írtál tegnap. Miért minimum install-t választottál? Így a hibajavító patch-et sem tudod feltenni, ha akarnád. Mindegyik gammára igaz. Minimum installt NO!

..ott a pont, igaz!

de a nocd csak most jött ki.😊

Aha. A stats-aid milyenek? Es ha bow-al mesz akkor mennyit sebez?

fent van neten. google.hu aztán hajrá. ja, v1.34.
a crack + gamecopyworld-on.

ollie
Aha, hát a hivatalos Larian Studios weboldalon a legutolsó patch az 1.34-es, ami 2 hónapja jelent meg és csak egy fix van benne. Azért köszi, nekem még csak az 1.33-as volt meg.

ollie
ah kewl!

Új patch (és nocd crack) jött ki 3 napja! 😊)

ollie
gáz

ollie
én is varázslónõvel vagyok.
maxra nyomtam a csontikat, plusz majdnem max a mesteri idézés is. ezen felül max a fegyverjavításom és a lockpick majdnem. de el tudod képzelni, hogy 27. szintig nulla volt a lockpick. ekkor jöttem rá, hoyg nagy hibva volt, most 30. szinten 4-es. plusz van még valami aurám meg elven sight, meg mittomén még néhány passive cucc. majd otthon leírom és holnap beírom ide.

En most nem vitatkozni akarok😊 Lehet hogy a polimorph hosszu tavon jobb(erre lennek kivancsi), csak meg nem tom megnezni mivel meg kene 5lvl hozza(11-es vagyok).

Quick save kb 1/8-anal megallt es szabajtalan muveletet hajtott vegre a progi, es a load is idaig ment.

ollie
hogyan rontott el?

ollie
akkor tedd azt 😊

Mire tapolsz amugy. En most varazslonovel megyek, aki persze ijazik😊 Bow mastery-re tapolok, meg split arrowwal megyek(ha megfelelo tavolsagra allok az ellentol, akar 1 lovesre 5 nyil is belemegy(5xdmg)) Meg fejlesztem a csontikat. Ha meg durva ellen van akkot freeze+lightning combo. Ilyen non-combat skillek kozul sztem lockpick meg az a runa-behelyezos skill a jo, alchemy pl eleg szar ahogy lattam.

Amugy meg vmi eszmeletlen jo a jatek, nagyon ott van a feeling. Csak 1x elrontott 1 quack savet, es nem lehetett visszloadolni, ez 1 oramba kerult mig ujra eljutottam oda😞

ollie
ööööö

Nem tudom most mire gondolsz, majd otthon lecsekkolom. Már rág nem sebzõs skillekre tépolok, ezért már nem is emléxem hogy hogyan írja ki náluk a sebzést. majd ma este...

Amit irsz az igaz, de en a polimorph-ot a freezevel hasonlitottam ossze, ami ugyan ugy hatastalanitja az ellenfelet(megfagyasztja). Szal mind2 varazslatnal artalmatlan lesz az ellen x mp-ig. Csakhogy az olcsobb freeze--t nagyobb spiritualis resisztu ellenre is ra tudod nyomni, ellentetbe a polymorph-al.

Aha, koszi. Amugy nem gond a min. install, ha majd sokat tolt felteszem fullba.
A dmg-s kerdesem meg sztem jozan paraszti esszel😊 nem bonyolult. Szal mer van az hogy minden skillnel x+x a dmg, nem pedig x(mer nem adja ossze ha mar + van).

ollie
kérdés:

baj, hogy elhagytam azt a varázskardot, mely azt írja, hogy 3 van és 2 feláldozásával 1 lesz belõle? kell a játék végigjátszásához?

ollie
a polymorph azért magasabb szintû, mert gondolj csak bele, hogy mennyivel elõnyõsebb ha átváltoztatsz egy ellenfelet valami ártalmatlan dologra, mint ha csak megsebeznéd. ha ártalmatlanná teszed, nem tud támadni és sebezni téged, viszont ha csak megsebzed, akkor még vissza tud ütni.

A sight-os megjegyzésedhez nem tudok hozzáfûzni, mert eddig nekem sem tûnt fel.

ollie
persze hogy kell majd mindhárom cd, nem véletlenül annyi cd-n van a játék. elõbb utóbb majd szorgalmasan fog neked töltögetni azokról, és majd sajnálni fogod, hogy nem full install-t választottál.
a skill-es kérdéseidet nem igazán értem, de ha elolvasod a kézikönyvet, akkor világosabb lesz neked is.

Amiga
www.cdgalaxis.hu

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.