653
Divine Divinity demo
  • ollie
    aha, én valahogy nem találok ilyen jó íjakat (az elfikénél sem)
  • ollie
    nem tudom, de meg lehet tölteni valamivel, mert azt irja: empty holy grail
  • Shaman
    jah lés flashgetet szoktam használni,szal folytatni tudja,nyugi.
  • Shaman
    de kell.Chellom van,s ma olyan fél 7-töl leszek otthon,szal ha addig meg tudod oldani,s írnáél ide valami ip-t,vagy ftp címet,akkor elindítanám a leszedést.
  • Sanca
    Amugy most vettem 1 bowocskat. 60-197 dmg, +10 to agility, speed 11:))
  • Sanca
    Mit tud az a Holy Grail?:)
  • Sanca
    Neked milyen konnekted van? Vagy mar nem kell a game?
  • Sanca
    Aha. Hat majd csinalok ftp-t azt onnan le lehet szedni. Lehetoleg ne sima wc-vel, mert azzal nem lehet folytatni. Pl totalc, vagy flashxp.
  • Shaman
    Már írtam,semmi bajom a legális gamékkal,söt van nekem is egypár,de single playeres gamét nem szívesen veszek meg,mert 1 végigjátszás,oszt csóka. Ellenben egy CS-t,vagy Dibalo2-t akár évekig is nyomhatsz.Azé van különbség.
  • ollie
    Megszereztem a Holy Grail-t. Ezt is a fogd a cuccost és fuss módszerével követtem el, ugyanis a barlangban rámtámadt vagy 50 múmiaszerűség plusz egy fő ellenfél. Elég gáz volt a szitu.
  • ollie
    te mostanában játszol a DD-vel?
  • Amiga
    "Az a baj, hogy az ittenieknek legálisan van meg"...

lol, ha ezt a Larian Studio hallaná, eret vágna magán. :-)
  • Falabu #395
    Pontosabban leírnád? mert nemnagyon értem:)! Nekem ADSl-m van!
  • Sanca
    Hat nekem megvan a game, de ul limit van es max 1 embernek tom csak attolni(3cd). Amugy 50k-val toltok fel. Majd mondjatok milyen konektetek van. Annak toltenem akinek nagyobb az ul-je 2tok kozul igy at tudja masiknak is passzolni relative gyorsan.
  • Falabu #393
    :((
  • Shaman
    Az a baj,hogy az ittenieknek legálisan van meg,s azt nem fogják neked kiírni,hanem asszongyák vedd meg.
    Sajna énis írtam má,hogy valaki ossza meg akár dc is jó,de nem....
    Mondjuk most egy másik forumban találtam egy dc-s hub-ot,amin olyan 5k ember van egy idöben,s ott találtam emberkéknél DD image filet,de nem nagyon tőti tölük,mert nincs free slot:-(((
  • Falabu #391
    Kérlek valaki válaszoljon nagyon fontos lenne!!
  • ollie
    én nem, de miért, nem legális patch-et használsz?
  • Falabu #388
    Valaki aki pesten lakik tudna nekem segíteni!? Találkozhatnánk valahol ő kiírja nekem én viszem az üres cd-ket ő meg a játékot?! Lehetséges lenne?

Előre is köszi!!
  • ollie
    ehh, király. rövid idő alatt a zárnyitásom a nulláról a max-ra fejlődött. 3 szintlépésnél egymás után erre nyomtam, majd mentem belépni a thiefekhez és ott rögtön ezt választottam mint bonus képességet, valamint lent a privát heyliségükben egy kis küldi után is felnyomták ingyen még egyel, így most max. király! amúgy ha valakit érdekel, a darkwoods-ban van egy küldi, ahol adnak egy ingyen alchemy képességet, szóval senki ne tolja a maxra, mert lesz egy ingyen. ki tud még ilyen ingyen/küldi által kapható képességekről?
  • Falabu #386
    jahh és nem dcc
  • Falabu #385
    Valaki mondjon egy helyet ahonnan letudom szedni a játékot!! Előre is köszi
  • Shaman
    cd=dc++ :-)
  • Shaman
    Valaki akinek megvan a gamma,nem jönne fel estefelé cd-re,s elkezdeném letőteni.
    Nagyon mekköszönném. Láttam én is hogy 5K a cdgalaxisban,de single gammáért nem szívesen adnék ennyit,mert eccer végigtolom,oszt kész (ellenben diablo 2,half-life,stb megvan eredetiben)
  • ollie
    3-as vagy nagyobb. még csak 1db 5-ös követ találtam. a legtöbb a cuccaimban 4-es kő, de van néhány 3-as is. egyébként az 5 slotos nyakékben még egy db sincs. kivárom amíg találok néhány jó követ, oszt felveszem a nyakéket.
  • Sanca
    Amugy milyen kovek vannak belepakolva. Mind 5-os szintu? Vagy van azert gyengebb is?
  • Sanca
    Nekem meg van 5 slotos pancelom, meg 1-es szinten talaltam vhol a faluban, de nagyon keves a armorja(40).
  • Sanca
    Aha kosz.
  • Amiga
    Nekem van egy 5 slotos gyűrűm...
  • ollie
    egyébként minden másom slotos (a gyűrűkön meg az íjon kívül, ja meg a páncél sem).
    sisak - 2 slot
    nyakék - 5 slot
    öv - 3 vagy 4 slot
    csizma - 3 slot

nem emléxem másra
  • ollie
    azért durva, hogy már vagy 10 szintet léptem piramis nélkül... megyek megkeresem a másikat és talán egy picit könnyebb lesz...
  • ollie
    ott a fighters guildben tuc ágyat csinálni szalmából, az istállóban. egyébként bárhol tuc ágyat csinálni szalmából, még jobb, ha cipelsz náhány bálát és összerakod. potion termő részt nem tudok a darkwoods-ban. vigyél sokat oda. ja és akár a restoration varázslatra is gyúrhatsz.
  • ollie
    igen, charmokból sok plusz hp-m van. gyűrűt még nem láttam slotokkal, egyel sem. te igen? és mi a helyzet az íjakkal? találtál már slotosat? mert én abból sem.
  • Sanca
    Megyek:) Letelepedtem(targyakkal +1 piramissal) fighters guildba, de alig van itt vmi. Lehet vhol(dark woodsba) potionoket venni, es van vhol 1 agy legalabb?
  • Sanca
    Az laza. De gondolom charmokbol van a sok hp ugye? Kene talalni vmi jo cuccot, pl gyurut amibe belefel 4 charm. Akkor maris +320hp:)
  • ollie
    de menj, mert hamarabb tuc fejlődni a sok xp miatt.
  • ollie
    A 120 hp szvsz kevés lesz. Nekem most 32. szintű mágéval van 450 körül és néha így is megizzadok.
  • ollie
    köszi, sokat segítettél!
  • Sanca
    Aha, durva:) Most megyek Dark Woods-ba(vegre megvan a 2 piramis!) 24-es szinttel, kivancsi leszek:) Amugy oda kell resist mindenkepp ugy vettem eszre, igaz 120HP-m van:)
  • Sanca
    Ja, es ott lesz mindjart Zandalor, aki meg a 7ek tanacsahoz teleportal majd teged, es ott kapod vissza a 2 teleport piramist.