Divine Divinity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Jól tetted,az alkohol mindig jól jön:-))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

na, tegnap megint elkezdtem vele játszani, de kivágdosoott desktopra.

így, berúgtam helyette.

Shaman
Thx. Még meg akarom animálni,de most nincs rá idöm,majd jövõ héten.hát igen a régi szép idök....... Wizard of Wor:-)))

dzsonesz
juuuuuuj bazze de sulyos a logod......
király

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

Shaman
Igazából szórakoztam tegnap a jetek állítgatásával,s ahhoz néha letöltés megszakítást be kellett kapcsolni,de úgy emléxem,visszaállítottam,hogy folytassa,de ha nem:-((( Akkor csak olyan fél 7-töl tudom nyomatni.Te nem tudnád megmondani megy-e még a letöltés?

Shaman
Nem csak az 1-est tettem be,hanem szépen sorba megy.Miért nem kezdte el a 2-est?
A baj,hogy munkahelyen vagyok 6-ig,s innen nem tudom megcsekkolni.De megörülök,ha nem kezdte el (lehet valamit elb*-tam).

dzsonesz
szeva all!
na szal a játékban minden random ezalatt azt értem h pl: mielött felvennéd a dragon armor set böl a pajzsot ami ugye a várban van menteni kell elötte mielött felveszed és utánna ha szar tulajdonságai vannak akkor load és proba ujra igy ki lehet hozni minden cuccból a legjobbat ugyanitt a várban felszedheted uezzel a modszerrel a game 1ik legjobb amuját...
ja és ezt már a game elején megteheted..
másik dolog: a játék elején miután mennél ki a falubol érdemes leverni a lovagot aki a falu elött áll és elötte is menteni töle kapod meg a brightblade nevü fegyit de ez is ugye random tehát ha szar lett akkor ujra le kell gyakni a faszit és igy tovább amugy ez a legjobb kard a legendás kardig amit a 3 artifact bol tudsz majd összerakni joval késöbb..

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

A foterpeken, dark woodson, es a foterkeptol E-ra levo varoson kivul van meg vhol expelesre😊 alkalmas terulet?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Latom csak az 1. cd-t tetted be hogy toltse...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

'mert a kevesebb slotosokban általában alapból több plusz van'. Hat ez nem teljesen igy van. Nezd meg a pancelom😊

ollie
lehet 😉

Amiga
Mindegy, a holy grailnél mindenkit levertem, eddig mindig mindenkit mindenhol levertem.

Viszont az én tanácstermem kong az ürességtõl (csak Zandalor van meg). Lehet, kéne jáccani...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ollie
azok nem is múmiák voltak, hanem megelevenedett szobrok

ollie
eh, király.
tegnap este már 5 tagot beszerveztem a tanácsba, és már csak az elfi meg a törpi van hátra, bár úgy nézem ez egy kicsit bonyolultabb lesz (el kell simítani a háborút köztük). de kircsi dolgok vannak. jókat röhögtem a démon nõcin amikor elõszõr vitt Zandalor a tanácsba, mert könnyû préda volt (õ is idézett halállovagot és én is, de az enyém sokkal erõsebb volt). aztán az sem volt semmi, amikor a verditisi idézõ nõci megidézett egy démont, majd a démon legyakta és engem is megpróbált 😊 ... hát nem élt sokéig az a démon.

ollie
a holy grail-nél?

ollie
találtam, de már van 3db 3 slotos, 1db 4 slotos és 1db 5 slotos is. máég nem döntöttem el melyikre tápoljak, mert a kevesebb slotosokban általában alapból több plusz van. bár valszeg mindegyiket megtartom, mert késõb úgy is nagyobb charmokat fogok venni/találni.

Amiga
Mostanában nem, egyébként én levertem anno a múmiákat...

Amiga
"Semmi bajom a legális gamékkal".

lol

Shaman
Lehet amúgy,hogy Falabunak kellett volna letöltenie töled,mert neki ADSL (elvileg) fix sebességet biztosít (nekem ugye ugrált a chelló össze-vissza,de ha mán elkezdtük jöjjön(én csak örülök neki:-)),föleg hogy elsö cd majdenm fullra készen van.

Shaman
Köszi.Elsö CD már majdnem fullra átjött (93%). Akkor majd lödd be lécci,s meek dolgozni,mire hazaérek,lehet már 2. is lennt lesz:-DD

Shaman, 9kor kelek, akkor belovom ujra ftp-t.

A nyakeket talaltad, vagy vmi kuldetesbol szerezted?

Asziszem ebbe csak very larg charmot fogok belepakolni😊 Amugy most dilemmazom hogy agility, vagy vitality bonust rakjak bele.(battle-mage vagyok)

Itt az eletem ertelme😄D:

Ehhez az armorhoz kepest eltorpul a bowom😊

Hat remelem majd beindul. Kesobb majd felmegy a dl. Estere(kb 1 orakor) viszont asszem kikapcsolom(hangos) szal majd ugy 10 korul lovom be ujra.

Shaman
20 és 50K között ugrál a sebesség,remélem azé hamar lejön majd:-)))

Shaman
köszi szépen letöltés elindult.
Remélem nem nagy gond hogy a 4*700 as uploadodból én elszedek 3*700-at,ráadásul még csak hónap eleje van:-)

Elkuldtem.

Shaman
Mail ment

Shaman
Sajna nincs.
Pls ne arra a mailre küldd el az accot,mert az men itthoni mail címem.Mingyá írok freemailedre,s oda küldd.thx

Vagy esetleg nincsen ilyen cs szerveretek? Pl 10mbit+-os. Meg akkor ftp-to ftp-vel tudnek tolteni es atmenne par perc alatt.

Ftp-t en csinalok. Hat meg ugy 4*700-at tok feltolteni. Megy e-mailbe acc.

Shaman
öööööö
Jujj várj eszembe jutott valami.Én nem took ftp szervert csinálni,mert én egy belsö hálóban üldögélek egy tüzfalszerver mögött.
Mégiscsak jobb lenne ha te csinálnál,s akkor elindítom a letöltést. Mennyi az upload limited? Nem fér bele? Ha nem akkor mind1 hagyjuk,mert én nem toom megoldani,majd valahonna leszedem akkor (csak tudnám honnan)
ÖÖÖ vagy van egy másik megoldás,egy cimbimnek (szintén chellós)viszont közvetlen neten van,s neki meg is van csinálva szépen,hogy ftp-vel fwel lehessen hozzá menni. Majd megkérem (csak az a baj,hogy állandójan CS-zik,s nyígni fog,hogy rossz a pingje,de majd leütöm:-)))

Shaman
Egyébként reggel dc-n elindítottam egy letöltést,mert egy cseh HUB-on (ami 5000 fös)találtam DD-t,de a baj az volt,hogy vagy 3 embernek vót meg összesen,s mindig kiírta,hogy no free slot. De úgy hagytam a gépem,hadd próbálkozzom,szal esetleg elképzelhetö,hogy most majd mire hazaérek leszedte már mondjuk az elsö CD-t,de ez abszolút nem biztos.

Shaman
Egyébként ez a mailcímed ami itt meg van adva (a freemailes) az jó? mert akkor miután hazamegyek,gyorsan belövöm a gépem. Legyen ftp szerver,csinálok egy felhasználó nevet,meg pass-t s elküldöm emiledre,s akkor elkezdheted a feltöltést.

Shaman
Mié neked milyen connectionod van?

Shaman
dl: az sajna nem fix (mivel chello és nem ADSL,de olyan 50-60K körül mozog.Az ul-az sajna kisebb. Ha jól emléxem akkor 15K max. (olyan 12-15 között szokott mozogni.
Szal nemtom melyik a jobb megoldás.

Siman a torp kereskedonel volt. Sot, volt 1 ami 1dmg-vel tobbet adott, de annak rosszabbak voltak a statsai.

Aha. Cselloval mennyi a ul? Mer akkor sztem jobb lenne ha neked toltenem fel es majd te feltoltod falabunak mer nekem ul limit van. Ja meg remelem dl van legalabb 50k😊

ollie
na szasztok, majd holnap újra itt leszek

ollie
aha, én valahogy nem találok ilyen jó íjakat (az elfikénél sem)

ollie
nem tudom, de meg lehet tölteni valamivel, mert azt irja: empty holy grail

Shaman
jah lés flashgetet szoktam használni,szal folytatni tudja,nyugi.

Shaman
de kell.Chellom van,s ma olyan fél 7-töl leszek otthon,szal ha addig meg tudod oldani,s írnáél ide valami ip-t,vagy ftp címet,akkor elindítanám a leszedést.

Amugy most vettem 1 bowocskat. 60-197 dmg, +10 to agility, speed 11😊)

Mit tud az a Holy Grail?😊

Neked milyen konnekted van? Vagy mar nem kell a game?

Aha. Hat majd csinalok ftp-t azt onnan le lehet szedni. Lehetoleg ne sima wc-vel, mert azzal nem lehet folytatni. Pl totalc, vagy flashxp.

Shaman
Már írtam,semmi bajom a legális gamékkal,söt van nekem is egypár,de single playeres gamét nem szívesen veszek meg,mert 1 végigjátszás,oszt csóka. Ellenben egy CS-t,vagy Dibalo2-t akár évekig is nyomhatsz.Azé van különbség.

ollie
Megszereztem a Holy Grail-t. Ezt is a fogd a cuccost és fuss módszerével követtem el, ugyanis a barlangban rámtámadt vagy 50 múmiaszerûség plusz egy fõ ellenfél. Elég gáz volt a szitu.