Divine Divinity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman
Ezt talán inkább a Gothic 2 fórumban kéne feltenned,nem?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hali!

Egy kérdésem lenne, mert igazából végigvittem a játékot (már csak egy-két órányi játékidõ van hátra) de az egyik küldetéssel sehogyan sem boldogultam.

Janus apját megölte valaki és ezt nekem kell kiderítenem. Addig el is jutottam, hogy a Merchant Guildbe beszéltem (azt hiszem) Yanis-al, viszont õ ahelyett, hogy tanácsot adott volna, egybõl rámuszított 3 bérgyilkost és õ maga meg szépen eltünt. Utána már sehol sem találtam Yanis-t, de még információt sem, hogy akkor most hogyan tovább. Pedig jó pár dolgot megpróbáltam.

Egyszer nagyon durván elakadtam. Pont a három relikvia megszerzésénél. Eszembe sem jutott, hogy a pálca a harmadik darabja a készletnek, ezért 2 napig! kerestem a megoldást, mikor már minden energiámat beleöltem, azt mondtam ez kész, ilyen nincs, ez bug... Aztán elvittem azonosítani a pálcát és ... Azóta is áldom azt a percet😊

Na ma este véget ér a SAGA.

Más:

Gothic II (angol) boltba már kapható? Ha nem, akkor mikor várható itt Mo-n... Thx
ollie
ja, hétfõ és munkanap... ez már eleve hiba ;D

Bocsánat a hibákért. Hétfõ van és munkanap.😞

Na, vagyol emberek.
Sanca múlt heti kérdésére: Nem, nem tóltam végig õket. Csak foglalják a helyet.😊

Ja, és a Wizardry 8 megvolt anno. Elég sokáig (kb. 8 hónapig). Ami nem tetszett, az ellenfelek újragenerálódása. pedig már asszem a közepefele jártam. Jó kis rpg (volt) pedig.
Az Ultima IX-et is kipróbáltam volna. Régen, annyi rosszat hallóttam róla.

ollie
egyébként tutira nem fogom még egyszer végigjátszani a játékot. pont az a hátránya az egésznek, hogy bármilyen karakterrel indulsz, minden képpességhez hozzáférhet, ezért nem lenne változatos a köv. játéknál sem. midnenképpen van néhány (vagy sok) képesség amire amúgy is kell gyúrni, a többi variációi meg nem lényegesek (tök mindegy hogy hell spikes-al vagy elemental strikes-al nyirod ki az ellen-t). viszont a diablo 2-ben pont az a jó, hogy sok karaktertípus van és mindegyk TELJESEN különbözik. most pl már sokadszorra játszom végig és nem unom meg.

ollie
van még sok barlang, dungeons stb, de szeritnem erre te is rájöttél. még egyetlen egy nagy terülte van, és azt csak úgy lehet elérni, miután összegyûjtötted a tanács összes tagját, majd a gongot megütötted. de onnan mér nincs visszaút. itt egyébként annyi xp-t ad (a gongütés után), hogy kb 5x tuc szintet lépni egyvégétben. én már majdnem ott vagyok (csak az elfike hiányzik a gyûlésbõl). a fenti infót valahol olvastam.

ollie
csak egy ilyen charmom van, de úgy emléxem találtam és nem vettem úgy 25-27. szint körül. azóta sem találtam egy ilyet sem, pedig már léptem vagy 10 szintet.

Nincsmit😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Shaman
letölrés=letöltés:-)

Shaman
Sanca: Na végre átjött az egész.Ezer hála thx!!
Most fogom kipróbálni.Remélem semmilyen letölrési hiba nem lesz:-)

Shaman
oks.
Semmibe sem telik megírnom,csak a postaköltség nemtom mennyi.

Falabu
Sajna pénteken nemvagyok itthon, de ez a postaútont megbeszélhetnénk! Dobok egy mailt majd!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Shaman
Tegnap éccaka megállt a letöltés,gondolom kkapcsoltad a géped. Már uccsó CD
52%-nál jár,majd ma ha felkeltél kapcsold már be,oszt akkor végre lejön
teljesen (sztem egy 3-4 óra max)
Kösz

Shaman
Miksolc=Miskolc (bazz le se tom írni,hol lakom:-))

Shaman
Szió,nem sajna én Miksolci vagyok,de meg tom éppen írni,csak dobj egy mailt,s elpostázom,vagy valami. Egyébként pénteken fogok menni Pestre,de nemtom belefér-e idömbe,hogy szeméjesen átadjam,mert nagy rohanásban leszek. (meek búvárnagykerbe)

Shaman
Szupi,most értem haza,s látom folytatódott a letöltés. Már az uccsó cd-t nyomja,s ott is 30% körül,lassan,lassan csak átjön (a sok kínlódás után végre):-)

Falabu
Pesti vagy? Nert ha igen akkor leírhatnád nekem ha neked jó és utána találkozhatnánk vhol!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Amugymeg mar alig van nmy. Foterkep, dark woods teljesen kiirtva. Mashol meg nem nagyon latok ellent, es meg csak 32-es vagyok.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Lenne 2 kerdesem.
A foterkeptol eszakra levo varoson tul van-e vmi szornyes terulet, es ha van akkor milyen szornyek vannak ott.
Ha osszeszedem a dragon setet kapok-e vmi bonust hozza.

Shaman
Szia figyi bocs,de köcsög chello tegnap 10-töl ma délig karbantart,s nem volt netem (most is csak kis idöre van)déltöl nyomasd már be lécci újra a géped,hogy tölthessek,tovább.Köszi

Ollie, te a very larg charmot hanyas szinten es melyik kereskedonel lattad? MErt en 30-as szinten kb 10 percig probalkoztam arc magicana-ba, de csak large charm volt..😞

OFF
Shaman rajottem azert allt le, mer veletlen bekapcsoltam tuzfalat😊
Amugymeg ha mar fizetos ftp-re fizecc elo, akkor az a minimum hogy ne szar flashget-ekkel ftp-zz, hanem pl flashXP -vel.😊
On

Shaman
Én még nem took,mert még nem láttam😄

Jah, de majd 10 korul lehet hogy belassul. Viszont inkabb a jatekrol beszelgessunk😊

Shaman
Amúgy most nemtom mi lett,de sokkal jobban jön le,mint tegnap.Folyamatosan 40-50K,szemben a tegnai 20-50K-val

Shaman
jetek letiltva.

Shaman
Szió,ment válaszmail. Mindjárt letiltom a többi jetet,hogy csak 1-el tolja,1 perc.

Vagy ha most te toltesz rolam akkor csinalj mar vmit a klienseddel, hogy ne 4 szalon konektaljon......

Shaman, irtam 1 mailt, olvasd el.

Shaman
1 óra múlva hazaérek,s folytatom a letöltést.nehogy kikapcsizd a géped addig:-))

Meg most tok fasza hogy csomo rpg-fele game keszul. Ellentetbe pl autos jatekokkal😞

Jah, hat ahol lehet nyomni belso nezetet ott en ugy nyomom. Sajna Gothic 1-be nem lehetett( a Gothic 2 utan kezdtem el vele jacani😄). Amugy ezek csak fenn vannak a gepeden vagy mar vegig is toltad oket?😊

ollie
nem is kicsi 😊

ollie
én ajánlom a wizardry 8-at. bár nem új darab, de kitûnõ kis rpg!

ollie
nálam is ennyi ideig tartott...

amúgy, a Mistmare-t is belsõ nézetben nyomom. úgy, talán lehet használni.

😊 Kössz! Gothic 1-2, Morrowoind-Tribunal-Bloodmoon...ezek, mind fenn vannak a gépemen, elég régóta.😊)
de....de...amit nagyon kerestem anno, és még most is az Another War (4CD). lehet, nem jó, de megnézném.

Shaman
ok:-)

Ha jo belso nezetu rpg-t akarsz akkor ajanlom a Morrowind-et, vagy a Gothic seriat, mondjuk az talan annyira nem teljesen rpg, de majdnem.

Hat en jacottam(szenvedtem) vele 10 percet, annyit eleg is volt. Sok is😊

Jo, addig pont lejon a matrix reloaded dvdrip.😊

Ezt a random dolgot neha en is kihasznalom😊 Pl amikor tapos nmy-nek 5% elete van kb, vagy amikor uj nap van es megyek a faluba(az arusoknal asszem naponta jon az uj cucc). De azt nem tudtam hogy a targyak felvetele elott is fennall ez(meg nem igazan ertem). Pl mikor dobot 1 szorny 1 unidentified targyat, felszedes elott mentettem, es u.azok lettek a tulajdonsagia load utan is... Szal nem ertem nalad hogy volt.
Meg errol az amulettrol is meselhetnel😊

Shaman
Köszi
Affene,akkor majd olyan fél 7-töl folytatom.

Nem, nem szed SEMMIT! Benn sem van az user...

..ja, és helyette Mistmare-eztem.
tisztára mazopista vagyok. annak az rpg-nek a kezelése...😞

😊)) ja, belerúgtam a desktopba, mi? a héten már a 3. monitor. 😊 na nem. mp3-at hallgattam. és addig ittam, amig elálmosodtam. így, elkerültem az "erõsködést" a passzív tárgyakkal szemben.

Ja, a kérdésre válaszolva. Asszem, tavaly tavasszal jött ki a gamma.

Shaman
Egyébként ez a gamma,milyen idös? Úgy féléves,vagy mennyi?

Shaman
na az sem rossz

ollie
ja... én meg azt hittem, hogy a desktopot rúgta be 😊