Divine Divinity

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szal itt is szintlepeskor lehet fejleszteni a skilleket/varazslatokat? A dio1ben jobban bejott a konyvmasolgatos moka, aze' remelem jo lesz ez is.
Csatlakozom a lelkendezõk táborához.Ez a játék nagyon ott van."Pofátlanul" lekoppintották a Diablo rendszerét, megdobták jobb grafikával, nagyobb területtel, érdekesebb küldetéssel.A Divine Divinity megkaphatná a "méltánytlanul elfeledett játék" vigaszdíjat - ha létezne.
Amiga
Elképzelni sem tudom, mi a Blizzard titka, más kiadóknál is van annyi pénz, hogy ilyen introkat csináljanak.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ne feledd,hogy a Blizzard egy nagy cég,hatalmas erõvel maguk mögött, a Larian meg egy kis cég.
Még mindig kéne a játék,ha meg van valakinek,és nem tetszik.
Amiga
Eszméletlenül hasonlít a Diablo 2-re, gyakorlatilag 100 %-ig u.a. a rendszer. A különbségek: 3 kaszt, összesen 6 karakter (külön nõi és ffi). Pozitívum a Diohoz képest a szebb grafika, a játék alatti mentés, a szörnyek, akiket csak egyszer kell megölni, változatosság és eszméletlen nagy szabadság. A küldetések általában bármilyen sorrendben végrehajthatók, a játékterület hatalmas és meglepetésekkel teli. Szerintem összességében jobb, mint a Diablo II, természetesen azzal együtt, hogy vannak dolgok, amikben elmarad tõle (pl. nincsenek átvezetõ videok, és nyilván az intro is elmarad a D2 mögött).
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a Diablo stílust szereti - a kategória legjobbja ez a játék!

Hallottam hogy ez vmi Dio klon, az 1re vagy a 2re hasonlit inkabb?
(Anno a Darkstone is tok rulez volt.)
Amiga
Mike, szívembõl beszélsz!

Mike
Ha túl könnyû, játszd hardon, és ne használj skorpiót

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Király!
Van aki játszik ezzel a méltatlanul szönyeg alá söpört játékkal?
Nekem is egyik haverom ajánlotta lelkendezve pár napja, azóta ezt nyúzom szinte éjjel-nappal, ahogy van egy kis szabadidõm. Az eleje uncsi, de aztán nem lehet abbahagyni.

Leírást itt találsz:

www.gamefaqs.com
beírod divine
walktrough-okat lemented/olvasod

ha az angollal nem nagyon boldogulsz, kérdezz itt, ha tudok segítek

Mike
Szívesen átvennék egy DD-t akinek már nem kell (vagy copy is jó) mivel van egy haverom aki odákat zeng róla, még meg is vette - én mondjuk amiket itt olvastam róla, azért erre nem vetemednék.

pluhi
Amúgy a játék súlyos hibákat tartalmaz, olyanokat amiket lehetett volna orvosolni a bétateszt alatt, de késõbbi patchekben is. Egyik a skorpiók. Legyõzhetetlenek. Kettõt leraksz, magadhoz kötöd õket és végigsétálsz a térképen, mindenki halott. Ennyi a játék.
A másik a Restoration potion. Elsõ szintû alkimiával lehet keverni, és nemtom mennyit ad vissza, de az 1500 manámat csurig töltötte. (Valszeg ennyi életet is ad.) Minek ide Super Restoration??? A játék felétõl egy percet sem aludtam, és mindig volt nálam legalább 50 Restoration.
Ebbõl következik, hogy a játék nehézsége enyhén alacsony.
Az már, hogy a vége egy baromság, és az animok nevetségesek nem is számit annyira.
Az a bosszantó, hogy kis odafigyeléssel etalon lehetett volna. Nem lett.
pluhi
A templomtól északkeletre, bokrok alatt.
Üdv minden DDs-nek.
A gamma nagyon állat, bár még cak a demóval nyomulok 😊
Viszont van egy komoly baj,hogy állandóan lefagy elõbb utóbb,pl ha nyomok egy fireballt.
Leszedtem a demopatchet is,de csak egy kicsit javult.
Ha újraraknám,akkor szerintetek oké lenne? Kösz elõre is.
Más:Linkeket szivesen fogadok
Ron Ragm
Érdekes, nem használok peccset mégis minden gond nélkül megy...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Nyugi ki fogsz szabadulni, de a piramisaidat egy jóideig nem látod majd...
azt ajánlom amint kint vagy, járd be a világot (azért a Dark Forestet hagyd ki mert az nehéz ügy), gyakjál szörnyeket, csinálj melléküldiket - utóbbiból van jópár...

pluhi
Megintcsak elmentem a málnásba. Trükkel megcsináltam az orkszivató küldiket (éjjel be és ki a survivor skillel), igy beengedtek a kastélyba mikor épp arra jártam. Elvették a piramisokat, pedig még sok rész hátra van. (11ik szintû vagyok csak) Aztán nesze a börtön minden nélkül. Jó, ha egy játék nem lineáris, de valami lehetne, hogy ne lehessen ennyire elõremenni és beragadni majd egy nehéz részen. Persze lehet, hogy ilyen szintû karival is lehet innen folytatni, csak beleõszülnék.
pluhi
Nem rossz, nem rossz. Egész szép darab bejárható terep van. Ma épp szivtam egyet, mert mikor elküldött a tábornok csajszi egy üzenettel délre, rossz helyre mentem be, ahol egy egész helyõrséget uszitottak rám. Késõbb meg az ork falu közepén vertek le gyorsan. Asszem kicsit visszanézek még küldiért a farmokra.😊
Sephi
hoppa. most tamad ram egy felkepernyos sarkany es egybol megolt. nem semmi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Crokin
Gondolom nem a Diablo1-el nyomulsz, abban aztán az igazán lassu :-)

Repatarurgyán

Ron Ragm
elõször nekem is furcsa volt hogy futás helyett csak kocog, de bele lehet törõdni.

It talász hozzá cracket: www.gamecopyworld.com

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

gumininja
Udv! 1.34es peccshez krekket nemtud valaki? cim, emilben elkuldes, barmit megkoszonnek... Masik dolog, nem lehet valahogy megoldani, hogy a karakter egy picit gyorsabban menjen? Evek ota diablozom, es hozza kepest szokatlan nekem egyelore ez a fajta mozgas.. Ha nem lehet valtoztatni, akkor kenytelen leszek beletorodni, de ha megis, akkor irja le valaki hogyan, thnx ;]
Ron Ragm
kinyitod a leltárad, és a földrõl belehúzod

Mondjuk, ha valaki megunta és csak a helyet foglalja a 3CD a polcon, akor szivesen átvenném tõlle 😊))

😞(( munkahelyrõl ez érdekes lenne. Nem hinném, hogy támogatnák az 5letet 😊)

Evil
havi dij van es azert korlatlanul tolthetsz le az ftp rol.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

A fene tudja. Nekem tetszik. Fizus?? Az postosan mit takar? A letöltés v. pénzért elküldik? (bocsi, de nem régen netezem)

Evil
cim van csak fizus.
Egyebkent nem nagy szam szerintem.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

A cím nincs már meg? plz!!

Én tegnap este töröltem le, innen a benti géprõl a 3 cédét, mert kellet a hely a Law and Order miatt (3CD).

Hmmm..... Nincs meg senkinek? 😞( Legalább egy címet, ahonnan letölthetõ. Plíízzzzzz!!!

Sziasztok
Ha valaki elküldené nekem ezt a játékot, nagyon megköszönném. 😊) Emilen a részleteket. Elõre is köszi.

dracoon
En mar vegigvittem, szerintem jo volt, bar a vege mar szenvedes 😞

Sephi
Van neked ICQ? Mert jo lenne ott beszlegetni mert van meg egy ket dolog amit nem ertek.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Hat ha nyomva tartod akkor setal egyfeszt ha meg meszebb viszed a kursort a szereplotol es ugyencsak nyomva tartod akkor fut.

Sephi
Jo akkor az kerdesem lenne.

En ott vagyok hogy most mentem le annal a resznel ahol meg az elejen a negy sirhelyet ki kellet nyitni hogy kozepen legyen lejarat. Na most ott van az a huje csontvaz csapat de az meg nem gond de jon egy hulye zombi es az sima ket utesbol megol.

Szoval hogy csinajam hogy erosebb legyek? Ugyertem magsual vagyok es tul dragak a cuccok a varosba es alig tudok venni jo fegyvert.

Ron Ragm
leszedtem a demot, mi alapján sétál/fut a kari?

Ron Ragm
honnan szeditek le bazz?😊

Ron Ragm
honnan szeditek le bazz?😊

Nekem nagyon nem jött be a cucc... se az Icewind Dale II... a Baldur's részek óta nem készült értemes RPG.

Sephi
De akkor is. Nezzel ra a grafikara. Maga a jatek jobban nez ki. Es ugyanaz szerintem. Vegulis azok csinaltak akik a Diablot is (itt most nem eppen a blizzardra gondolok).

Nekem bejon csak idegesito hogy a fegyver gyorsan elromlik es hogy tul nehez maga a jatek hogy mar az elso csontvaz megol ha nem magiazom agyon... 😞

ez az a 3cd-s gém amit most szedek lefelé??

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Ron Ragm
nekem vmi corrupted file szöveggel ledobta a telepítést szal majd holnap szedem újra😊

Lateof
hogy vesszuk?
en a demo alapjan akarhogy veszem nem latom hogy jobb lenne😊

Courage is realizing you\'re afraid and still acting.

Sephi
Ime felhoztam a topicot.

Nekem irjon mar ide valaki aki jaccota mert van egy par kerdesem.

Nem tudom elhinni hogy senki nem jaccota mert ha ugy veszuk ez sokkal jobb a diablonal 😊

Innen lehet letölteni:

http://www.gamestar.hu/
Kipróbáltátok már a demót?Nekem túl sok az a 400Mbyte,de a képek alapján valami diablo szerű játéknak tűnik.