Divine Divinity
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Még mindig kéne a játék,ha meg van valakinek,és nem tetszik.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki a Diablo stílust szereti - a kategória legjobbja ez a játék!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
(Anno a Darkstone is tok rulez volt.)
Van aki játszik ezzel a méltatlanul szönyeg alá söpört játékkal?
Nekem is egyik haverom ajánlotta lelkendezve pár napja, azóta ezt nyúzom szinte éjjel-nappal, ahogy van egy kis szabadidõm. Az eleje uncsi, de aztán nem lehet abbahagyni.
Leírást itt találsz:
www.gamefaqs.com
beírod divine
walktrough-okat lemented/olvasod
ha az angollal nem nagyon boldogulsz, kérdezz itt, ha tudok segítek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A másik a Restoration potion. Elsõ szintû alkimiával lehet keverni, és nemtom mennyit ad vissza, de az 1500 manámat csurig töltötte. (Valszeg ennyi életet is ad.) Minek ide Super Restoration??? A játék felétõl egy percet sem aludtam, és mindig volt nálam legalább 50 Restoration.
Ebbõl következik, hogy a játék nehézsége enyhén alacsony.
Az már, hogy a vége egy baromság, és az animok nevetségesek nem is számit annyira.
Az a bosszantó, hogy kis odafigyeléssel etalon lehetett volna. Nem lett.
A gamma nagyon állat, bár még cak a demóval nyomulok 😊
Viszont van egy komoly baj,hogy állandóan lefagy elõbb utóbb,pl ha nyomok egy fireballt.
Leszedtem a demopatchet is,de csak egy kicsit javult.
Ha újraraknám,akkor szerintetek oké lenne? Kösz elõre is.
Más:Linkeket szivesen fogadok

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
azt ajánlom amint kint vagy, járd be a világot (azért a Dark Forestet hagyd ki mert az nehéz ügy), gyakjál szörnyeket, csinálj melléküldiket - utóbbiból van jópár...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyebkent nem nagy szam szerintem.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha valaki elküldené nekem ezt a játékot, nagyon megköszönném. 😊) Emilen a részleteket. Elõre is köszi.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En ott vagyok hogy most mentem le annal a resznel ahol meg az elejen a negy sirhelyet ki kellet nyitni hogy kozepen legyen lejarat. Na most ott van az a huje csontvaz csapat de az meg nem gond de jon egy hulye zombi es az sima ket utesbol megol.
Szoval hogy csinajam hogy erosebb legyek? Ugyertem magsual vagyok es tul dragak a cuccok a varosba es alig tudok venni jo fegyvert.
Nekem bejon csak idegesito hogy a fegyver gyorsan elromlik es hogy tul nehez maga a jatek hogy mar az elso csontvaz megol ha nem magiazom agyon... 😞
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
en a demo alapjan akarhogy veszem nem latom hogy jobb lenne😊
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Nekem irjon mar ide valaki aki jaccota mert van egy par kerdesem.
Nem tudom elhinni hogy senki nem jaccota mert ha ugy veszuk ez sokkal jobb a diablonal 😊
http://www.gamestar.hu/