653
Divine Divinity demo
-
#203 Nagyon sok olyan ajtó is van, amit egy falikar nyit az ajtó közelében. Sokszor a falikart nehéz észrevenni.
Kulcs, lockpick... mi kell még? -
#202 nah, tényleg, lockpick-en kívűl van más lehetőség egy bezárt ajtó kinyitására? persze feltételezve, hogy nincs meg a kulcsa. -
M.A.D. #201 dehogynincs. különböző varázslatok.:) -
#200 de, a buldózer ;D -
#199 Van is, de nem várhatsz mind a 150 küldetésre alternatívákat...
A való életben sincs sok alternatíva egy bezárt vasajtó kinyitására. -
#198 Most egyébként stabil a rendszered? Nincsenek fagyások? -
#197 Na de azért lehetne alternatíva is, csak úgy mint a valós életben sokszor. -
#196 Ha a mágusod tök hülye a mechanikához, akkor meg mért sírsz, hogy nem boldogulsz a börtönnel?
Ez az igazi szerepjáték. Nem az a jó, ha "Húúú, milyen nagy szabadság van, nyolcféleképp tudom a mindenféle karakteremmel végigdúlni a börtönt", hanem épp ez az... ha ilyen karaktert akarsz kijátszani, lesznek küldetések, amiket egyszerűen képtelen leszel végigvinni. akárcsak a való életben. Ha be akarsz törni valahová, annak ára van. Vagy hajlandó vagy megfizetni, vagy nem. Rajtad áll. -
#195 aha, szerinted minden kalandor profi a zárnyitásban, mi? ha már szerepjátszásról beszélünk, egy kicsit túlzás lenne elvárni azt, hogy mindenkinek kelljen értenie a tolvaj képességekhez. tegyük fel, hogy valaki egy törvényes jó paladinnal nyomul, neki még a hite is tíltja azt, hogy illetéktelenül kinyisson egy zárt ajtót. az én mágusom tök hülye a mechanikához és az is marad. -
#194 stád=szád -
#193 Nem fejlesztetted... akkor meg mit sír a stád, hogy: "nem tudok zárt ajtókat nyitni és ha nem találok meg egy kulcsot viszonylag könnyen, akkor hagyom az egáészet a fenébe, mert a francnak van kedve órákat keresgélni csak egy kulcs után és persze az említett börtön tele van zárt ajtókkal"?!
Most a te lamerséged miatt menjen a játék a francba? Mit vársz egy börtönben? Inasok nyissák előtted az ajtókat?... Nem fejleszteni a lockpickre... veterán rpg-s vagy, tudhatnád, hogy a lockpick az egyik legfontosabb dolog a szerepjátékokban... -
#192 nem vagyok a Jézusod!
Amúgy meg nem mondtál semmi újat, csak éppen én nem fejlesztettem a lockpicket egy grammot sem. Csak azért kérdeztem rá a kulcsra, mert hátha veszel másmilyet is mint a lockpick, ki tudja? -
#191 Jézusom, oLLie!!!
Amikor szintet lépsz, választhatsz egy képzettséget, amit tápolni akarsz. Nos, a Survivor képzettségek között van egy olyan, hogy lockpick. Ezek után egy bezárt ládánál/ajtónál kiválasztod a képzettséget, jobb klikk, majd balklikk az ajtóra... Fogy egy kis mana meg eltűnik egy álkulcs az inventorydból...
Ez új...? -
#190 gondolom nálad a kulcs a lockpick, nemde? amúgy nálam is van egy zsák, csak persze nem tudom használni őket. -
#189 Meg.
Egyébként én harcossal indulok, és a lockpicket felvittem maxra. Van nálam egy zsák kulcs is, minden kereskedőtől megveszem. Nagyon kevés ajtó van, ami nem nyílik meg előttem... -
#188 Te megölted a vámpírt? -
#187 Szépen odaballagsz, lemész, kinyitod az ajtókat és megölöd a vámpírt. Muháháhá. -
#186 na valaki tud mondani valami okosat a vámpíros kérdésemre? -
#185 A'la Diablo... ha a megoldás nincs egy 5 méteres sugarú körben, akkor suxx. Vegyél akkor konzolt. -
#184 Hát erre mondják, hogy:
CSIRKE VAGY! -
#183 Akkó ne jácc ezzel a gaméval:-)) -
#182 szia. megegyeztünk, ötezer + egy 9100-as, havonként egy éven keresztűl... ;D -
#181 na van egy rohadt idegesíatő dolog ebben a játékban, ami nem tetszik (de nagyon nem). soxor úgy ad vaklamilyen feladatot (amiből persze kismillió van), hogy nem ad semmilyen pontosabb infot. Így nem lehet tudni, hogy a megoldást a közelben keressem, vagy pedig lehet, hogy csak 10-20 óra játékidő után bukkanok rá. Pl: a temetőben van egy templom amiben egy ex-király szellem van. Na most semmui info nincs merre induljak, sem arról, hogy ez egy hosszabb távú quest vagy pedig hamar meg lehet találni a megholdást. SUX! elegem van már az ilyen típusú feladatokból. az embernek fogalma sincs hogy mit csináljon, bolyongjon órákat a környéken, vagy csak felejtse el egyenlőre a feladatot, mert úgy is csak 30 óra múlva fog találkozni a megoldással. és az a baj, hogy millió ilyen feladat van. Akár megemlíthetnám a börtönben talált kardot is (mely egy kis versikével található, miszerint 3 van, de csak egy marad álá highlander), mellyel megint csak sux, mert mivel mágével vagyok, nem tudok zárt ajtókat nyitni és ha nem találok meg egy kulcsot viszonylag könnyen, akkor hagyom az egáészet a fenébe, mert a francnak van kedve órákat keresgélni csak egy kulcs után és persze az említett börtön tele van zárt ajtókkal. na szóval tököm, tele van ezzel. a diabloban legalább minden küldetés-t meg lehetett oldani, de említhetném itt a baldur's gate-eket is, ahol mindig volt valami utalás arra, hoyg legalább merre keressem a megoldást, és így nem kellett minden kis semmitérő feladattal napokat szenvedni.
egyébként mi van a fő térkép jobb felső sarkában levő barlangban található vámpírral? hogy férek hozzá? (nincs kedvem e miatt is órákat szívni) -
#180 Ok, akkor adok a 9600pro-dért 5 ezret meg az én kártyámat, a többiért meg együtt 5 ezret.
Este hozzad. ;-D -
#179 nekem a gépem ezt már most tudja ;DDD -
#178 ja és generáljon a játékból vituális képet a virtuális játszószobádban (lásd Mátrix, vagy Stratrek holoszoba) -
#177 vacak
akkor legyél megelégedve, amikor azt modod: -Komjuter futtasd a Divájndivinitit 100 taszkon egyszerre 1000x-res sebességgel, közben meg keressen prímszámokat a 10 az egymilliárd hatványa felett -
#176 ok, lecserélem a p4 2.4-et egy p4 3.2-re, teszek bele a fél giga ramhoz még 1 gigát és a 9600pro helyett meg egy 9800pro-t. Megfelel? ;D ja és az sb live-et is lecserélem egy audigy 2 platinumra csak a rend kedvéért... -
#175 ok, lecserélem a p4 2.4-et egy p4 3.2-re, teszek bele a fél giga ramhoz még 1 gigát és a 9600pro helyett meg egy 9800pro-t. Megfelel? ;D ja és az sb live-et is lecserélem egy audigy 2 platinumra csak a rend kedvéért... -
#174 hoppá, akkor én is kiprószálom. tegnap feltettem a dx9b-t de eszembe sem jutott kipróbálni a d3d módot. kewl info! -
M.A.D. #173 na. felraktam a dx9b-t, ami most jött ki. detonator 44.90 van fent, test, és bekapcsolja d3d-be az alpha-t is. na, márcsak játszani kéne.:) -
#172 Hja, mért nem szerzel egy erősebb gépet? ;) -
#171 na, tegnap előszőr előfordult, hogy nekem is kilépett szó nélkül a desktopra. sux. -
M.A.D. #170 az érdekes az, hogy nekem d3d-be menne alapból, csak azt az alpha micsodát nem kapcsolja be...és van úgy, hogy pl 1-1.5 óráig is megy, és semmi probléma.
máskor meg.... -
#169 aahhh, király!!!
jobban mondva volt király... -
#168 Janust lesz alkalmad kinyírni, ne félj. :-) -
#167 hát pedig szemet szemét... ;D -
#166 nem szemét
majd megtudod miért nem -
#165 nem lehet valahogy kinyírni a szemetet? ;D -
#164 nem tudsz mit csinálni, mindeképpen kizárnak
a kis gnóm meg majd visszaadja a piramist a küldöttek csarnokánál (van 6 küldött vagy mi, azt hiszem, vagy 7?)