2153
-
el bizony :) -
szerintem elírta -
Bull96 #1871 RT én most Halo 2-ről beszélek nem Halo 3-ról:D Steve,nekem a D:/Halo 2-be van rakva
-
Steve Q #1870 Még egy kérdés: hová telepítetted a Halo 2-t? ...Program Files\Halo2-be? -
ha mindent odamásoltál, nyiss egy notepadot és ird bele a következőket:
loader.exe halo3.exe
ezután mentsd el a fájlt start.bat néven a halo.exe és a loader.exe mellé
aztán duplaklikk a start.bat-on ... -
Bull96 #1868 Xp-re , de a crack se jó vagyis gondolom jó csak vmit rosszul csináltam csak azt nem tom h mit amikor minden jó csak rákattintok arra a bat-ra behoz egy kis fekete ablakot és bele van írva h loader.exe és h hova telepítettem a végén pedig a halo2.exe és utána abbol kilép és semmi -
Steve Q #1867 XP-re vagy Vistára telepítted fel? -
azt az editeset nem értem...megnyitom a loadert...vagyis jobb klikk rá és mit csináljak ott?PLEASE! -
Bull96 #1865 PLS valaki mondja má el valahogy me nem akar menni!!!!!4 -
nekem megvolt boxon, kimaradtam a pécés szopókúrából, amire az MS kényszerítette a játékosokat :( -
én már megrendeltem
-
loader.exe halo3.exe
ha igy inditod (azaz a loader.exe egyik paramétere lesz a halo exe, akkor megy emulálva. ha mindent jól csináltál ...) -
Bull96 #1861 Ha meg veszem mit érek el vele??? ugyan úgy nemtom amjd elindítani :D:D -
Bull96 #1860 nah szal addig eljutottam h felrakom és berakoma zokat a cuccokat a mappájába meg a system32 stb.. és utána a loaderrel mit csináljak?
-
Bull96 #1859 Nah igen kössz.. De ezt már próbáltam(3x is) de mindígugyan az van h rákattintok arra a bat ra behozza azt a Loader.... kilép és nme csinál semmit. -
Ez mondjuk jogos.
install menete video:
ehez kell a HALO2 lemez (akár eredeti, akár ISO)
és a halo2 xp loader ( innen pl. \bin mappában )
Alapvető számitogépes ismeretek elengedhetetlenek. -
Vardar #1857 Vista kell alá. SOHA!! 2,5 éves XP-m nem árulom el. -
vedd meg, ha ekkora Halo fan vagy ;) -
Bull96 #1855 Sziasztok.Ádám vagyok.Egy ÓRIÁSI Halo Fan.KÉREM nem inkább KÖNYÖRGÖK,hogy valaki vegyen fel msn-re([email protected])és mondja meg lépésröl lépésre hogy mit kell tenni a tepínél,mert én sz*rt se értek a F.A.Q-ból.engem igazán nem is a játékérdekel(mondjuk szeretem FPS-eket)inkább a történetvág oda nagyon de azé még is jobb tszani mint h elolvasod angolul vagy videót nézel.Ugyhogy légyszi valaki... -
igen -
A 741. hsz környékén találtam leírást a telepítésről...
Bassz, ez sem lesz egy 1x feladat :)
A repack az egy külön ISO?! -
Halo_2-Razor1911 - na ez pont nem jó -
1.) Vista 32 bites Ultimate
2.) Ezt nem tudom :(
Halo_2-Razor1911
Honnan derül ki?! Repack-nak szerepelnie kellene a disztribúció nevében?!
Mert ha igen, akkor szerintem Nekem első verzió lehet... -
ugye vistán nézed? (mert xp-n nem megy!)
ugye razopr repackod van nem az első verza? -
Hali!
FAQ-ot nem tudom megnyitni. Bazi hosszú ez a topic, hogy keressem a választ, ha van :) a problémámra:
Nem tudom telepíteni a gammát :(
Razor verzió. Megjelenik a telepítési képerynő, ki tudom választani a mappát, aztán Continue rákattintok és nemes 1xűséggel semmi sem történik tovább :(
Tudja vki, hogy ez mitől van?! Esetleg csak HSZ számokat nagyjából, ha ez már lett volna?!
Köszi! -
Vardar #1848 FFDSHOW? -
xdd -
bhaal #1846 Hi! Olyan gondom van a gamel hogy felraktam és nincs hang csak a töltésnél egy kis zümmögés de semmi más. Próbáltam K-lite Xp Codec packot és Mpeg layer-t de ugyanugy nincs hang , más game megy normálisan...illetve a K-lite felrakása után nem tudok wmv-t lejátszani.... (Egyszerre csak egy codec volt fennt hogy ne zavarjon a másiknak -
Nekem tetszettek a belso palyak is. Kell a valtozatossag es szerencsere van is benne. ^.^ -
ha más nem, Antialiasing bőven kerül a képre :) lehet tényleg csak attol tünik ennyire szépnek. nagy kár h egyáltalán belső téren is játszodik a H3, annyival szebb az eleje a dzsungelben :) -
A Halo 3-ban van visszajatszasi lehetoseg. Azthiszem az utolso 20 meccset tudod visszajatszani (multi es single egyarant). Video kozben barmikor megallithatod a lejatszast es szabadon mozgathatod a kamerat; elmenthetsz screenshot-ot vagy akar komplett videot is. Amit ott lattal az mind 100% ingame screenshot (maskepp nem is lehetne hiszen a boxrol egyenesen az online adatbazisba menti a jatek, nem lehet modositani) annyi, hogy jo beallitasokat sikerult elkapnom (most nincs Live-om ugyhogy jobb hijan a Theater-el szorakozok :). -
be is tettem az eredetit háttérnek, thx! :) szavazni nem tudtam rá, mert nincs accom, nem multizok
(egyébként a halo-nak van ilyen foto modja? mert nem rémlik, h ennyire szép lenne a játék :D ) -
Vardar #1841 Ezek nagyon fasza képek! Gratula:D -
Menj fel a bungie.net-re es ott kerd re a Halo3 profil-omat (csak ird be a gamer tag keresobe, hogy 'Rince Art'). Ott van fent azthiszem olyan 8 vagy 9 screenshot, amit az utobbi idoben csinaltam (mind HD 1080p).
Ha esetleg van bugie accountod, akkor szavazhatsz is rajuk... ;) -
sima ingame képeket nem tudnál betenni? ami még nincs soppolva :) és a játék eleji csodaszép dzsungeles környezetben készült
na, azt betenném háttérnek :D jah és kéne vagy 20 h legyen választék :D
thx ;) -
Az nem tetszik, amit lentebb beszurtam? -
Vardar #1837 Rincewind sorozat:D Csinálj már. Már úgyis cserélném lefele a magamét:D -
Tudok, bar ez messze a legjobb screenshot amit csinaltam (Co-op single player). Ezen kivul leginkabb csak multi-s shot-jaim vannak. Persze barmikor tudok csinalni ujat... ^^ -
Vardar #1835 This is faszaaaaaaaaaaaa!
Tudsz még csinálni? -
S8DJ #1834 hát kösz jó lett :]