Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
A 741. hsz környékén találtam leírást a telepítésrõl...
Bassz, ez sem lesz egy 1x feladat :)

A repack az egy külön ISO?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

DJS8
Halo_2-Razor1911 - na ez pont nem jó

KranaZoli
1.) Vista 32 bites Ultimate
2.) Ezt nem tudom :(

Halo_2-Razor1911

Honnan derül ki?! Repack-nak szerepelnie kellene a disztribúció nevében?!
Mert ha igen, akkor szerintem Nekem elsõ verzió lehet...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

arty
ugye vistán nézed? (mert xp-n nem megy!)
ugye razopr repackod van nem az elsõ verza?

Forza.

KranaZoli
Hali!

FAQ-ot nem tudom megnyitni. Bazi hosszú ez a topic, hogy keressem a választ, ha van :) a problémámra:

Nem tudom telepíteni a gammát :(
Razor verzió. Megjelenik a telepítési képerynõ, ki tudom választani a mappát, aztán Continue rákattintok és nemes 1xûséggel semmi sem történik tovább :(

Tudja vki, hogy ez mitõl van?! Esetleg csak HSZ számokat nagyjából, ha ez már lett volna?!

Köszi!

FFDSHOW?
DJS8
http://www.youtube.com/v/C3lDui-Q9IA xdd

Hi! Olyan gondom van a gamel hogy felraktam és nincs hang csak a töltésnél egy kis zümmögés de semmi más. Próbáltam K-lite Xp Codec packot és Mpeg layer-t de ugyanugy nincs hang , más game megy normálisan...illetve a K-lite felrakása után nem tudok wmv-t lejátszani.... (Egyszerre csak egy codec volt fennt hogy ne zavarjon a másiknak
Rincewind
Nekem tetszettek a belso palyak is. Kell a valtozatossag es szerencsere van is benne. ^.^
arty
ha más nem, Antialiasing bõven kerül a képre :) lehet tényleg csak attol tünik ennyire szépnek. nagy kár h egyáltalán belsõ téren is játszodik a H3, annyival szebb az eleje a dzsungelben :)

Forza.

Rincewind
A Halo 3-ban van visszajatszasi lehetoseg. Azthiszem az utolso 20 meccset tudod visszajatszani (multi es single egyarant). Video kozben barmikor megallithatod a lejatszast es szabadon mozgathatod a kamerat; elmenthetsz screenshot-ot vagy akar komplett videot is. Amit ott lattal az mind 100% ingame screenshot (maskepp nem is lehetne hiszen a boxrol egyenesen az online adatbazisba menti a jatek, nem lehet modositani) annyi, hogy jo beallitasokat sikerult elkapnom (most nincs Live-om ugyhogy jobb hijan a Theater-el szorakozok :).
arty
be is tettem az eredetit háttérnek, thx! :) szavazni nem tudtam rá, mert nincs accom, nem multizok

(egyébként a halo-nak van ilyen foto modja? mert nem rémlik, h ennyire szép lenne a játék :D )

Forza.

Ezek nagyon fasza képek! Gratula:D
Rincewind
Menj fel a bungie.net-re es ott kerd re a Halo3 profil-omat (csak ird be a gamer tag keresobe, hogy 'Rince Art'). Ott van fent azthiszem olyan 8 vagy 9 screenshot, amit az utobbi idoben csinaltam (mind HD 1080p).

Ha esetleg van bugie accountod, akkor szavazhatsz is rajuk... ;)
arty
sima ingame képeket nem tudnál betenni? ami még nincs soppolva :) és a játék eleji csodaszép dzsungeles környezetben készült

na, azt betenném háttérnek :D jah és kéne vagy 20 h legyen választék :D

thx ;)

Forza.

Rincewind
Az nem tetszik, amit lentebb beszurtam?
Rincewind sorozat:D Csinálj már. Már úgyis cserélném lefele a magamét:D
Rincewind
Tudok, bar ez messze a legjobb screenshot amit csinaltam (Co-op single player). Ezen kivul leginkabb csak multi-s shot-jaim vannak. Persze barmikor tudok csinalni ujat... ^^
This is faszaaaaaaaaaaaa!
Tudsz még csinálni?
hát kösz jó lett :]
Rincewind
Igaz nem Halo 2 hanem 3, de tegnap csinaltam egy (szerintem) tokjo screenshot-ot, aztan meg hatterkepet belole es berakom ide, hatha valaki akarja hasznalni:

hali nem tudja vki hogy a halo trialhoz vagy a halo cehez milyen programmal lehet moddokat készíteni?
de én a a kettõre gondoltam.
de csak úgy lehetne megtudni ha szereznék egy demót.
RAZOR27
de eggyik sincs magyaroknál és õkis fake címeket használnak, lemerem fogadni, hogy tudják, de vársz kicsit megkérdezem én akkor :D

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

de az Xbox Live! ez meg Windows Live!
RAZOR27
aha, de talán az xbox360-topikba tudják pontosan, mert õkis ezt csinálják.

azt tudom de ha fake címmel regelek akkor fog menni?
RAZOR27
nem sajna nem, fake címet kell használni, máshogy nemmegy :(

én megvenném a Halo2-t csak nem tudom hogy a Windows Live multija megy-e Magyarországon :/
RAZOR27
upssz, bocs elnéztem, aszthittem halo2 :D

RAZOR27
Sztem meg ne, mert xp alól nemmegy a multi.Sõt, abba se vagyok bizti, hogy eggyátalán az eredeti fut-e xp-n.

szerintem vedd meg jobb úgy.én meg a halo 2-õt akarom csak nem tudom meggyõzni az öregem, hogy megy xp alatt is <#szomoru1>
vagyis megkell venni a játékot, nincsmit :]
köszi a segitséget

Windows Live regisztráció + Eredeti cd kulcs meg oldja a problémát
Sziasztok!Kérlek segítsetek!Amikor multizni akarok belépek a networkba,de nincsenek szerverek.Kérlek segítsetek!
arty
5500ft egy 5+ éves játékért :O

Forza.

Nekem Halo 1 kell eredetibe:( Kidobnak a szerverekrõl a csúnya bácsik)
Halo 2 PC: 5.568Ft LINK
fut ubuntu alatt WINE-vel megy
Énnekem 2010-ben amúgy gép, op rendszer váltás lesz szóval jöhet a Halo3.
Linux alatt fut a Halo, nem tudjátok?
RAZOR27
Nevetségesek, legalább tettek volna bele dx10-et(vagy annak mondott dolgokat), vagy valamit amivel letagadhatták volna, hogy nemmegy xp-n.

arty
egy Halo, mint oprencer huzo 'app' :D szánalom ... pláne h a H2 is megy (szingliben) xp alatt lazán

Forza.

RAZOR27
Lesznek olyan parasztok, hogy megvárják amíg kiadják az új winfost és akkor adják ki pc-re, mert sztem lazán átportolhatják egy év alatt, hamár basztak rá akkor amikor csinálták.

Naná. Valahogy cskel kell adni az oprendszert... De, ha nem akarsz Windows 7-et, akkor egyszerû: Vegyél egy Xboxot!

Microsoft marketingstratégia...

RAZOR27
Sejthetõ volt, hogy jön, a kérdés inkánbb mikor...

Álelúlya!
Azt hiszem Windows 7 alatt fogok csak Halo 3azni:D
grebber
Halo 3 - jön PC-re is?

Az elmúlt évtizedben elõbb, vagy utóbb kikerült PC-re is az aktuális, Xbox tulajok által halálosan megunt Halo game. A "halálosan megunt" természetesen nem a játékot minõsíti, hanem az Xbox és PC verzió kiadásai között átlagosan eltelt hosszú éveket. A legutóbbi Halo rész kiadása tavaly esett meg, és igen furcsa módon már most megérkeztek az elsõ PC-s verzió elkészítésének szándékára utaló jelek. A Microsoft letöltõ központjában fellelhetõ tények alapján, a Halo 3 valószínûleg PC-re is érkezik. Ezek után bízzunk benne, hogy a sokmilliós eladást magáénak tudó mû, eljut a PC-s játékos táborhoz is!

info: Cybergen

Next PC upgrade: 2022

öhh kb. 2020-ban regelhetsz magyar fiókot<#vigyor><#idiota>