Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bassz, ez sem lesz egy 1x feladat :)
A repack az egy külön ISO?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2.) Ezt nem tudom :(
Halo_2-Razor1911
Honnan derül ki?! Repack-nak szerepelnie kellene a disztribúció nevében?!
Mert ha igen, akkor szerintem Nekem elsõ verzió lehet...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
FAQ-ot nem tudom megnyitni. Bazi hosszú ez a topic, hogy keressem a választ, ha van :) a problémámra:
Nem tudom telepíteni a gammát :(
Razor verzió. Megjelenik a telepítési képerynõ, ki tudom választani a mappát, aztán Continue rákattintok és nemes 1xûséggel semmi sem történik tovább :(
Tudja vki, hogy ez mitõl van?! Esetleg csak HSZ számokat nagyjából, ha ez már lett volna?!
Köszi!
Forza.
(egyébként a halo-nak van ilyen foto modja? mert nem rémlik, h ennyire szép lenne a játék :D )
Forza.
Ha esetleg van bugie accountod, akkor szavazhatsz is rajuk... ;)
na, azt betenném háttérnek :D jah és kéne vagy 20 h legyen választék :D
thx ;)
Forza.
Tudsz még csinálni?

de csak úgy lehetne megtudni ha szereznék egy demót.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Linux alatt fut a Halo, nem tudjátok?
Forza.
Microsoft marketingstratégia...
Azt hiszem Windows 7 alatt fogok csak Halo 3azni:D
Az elmúlt évtizedben elõbb, vagy utóbb kikerült PC-re is az aktuális, Xbox tulajok által halálosan megunt Halo game. A "halálosan megunt" természetesen nem a játékot minõsíti, hanem az Xbox és PC verzió kiadásai között átlagosan eltelt hosszú éveket. A legutóbbi Halo rész kiadása tavaly esett meg, és igen furcsa módon már most megérkeztek az elsõ PC-s verzió elkészítésének szándékára utaló jelek. A Microsoft letöltõ központjában fellelhetõ tények alapján, a Halo 3 valószínûleg PC-re is érkezik. Ezek után bízzunk benne, hogy a sokmilliós eladást magáénak tudó mû, eljut a PC-s játékos táborhoz is!
info: Cybergen
Next PC upgrade: 2022