2153
-
Firzen #1913 Helló egy kis tájékoztatás kéne :D
Szóval gondolkozom hogy megveszem a halo2-t eredetiben és azt szeretném tudni hogy a multija működik itthon? mer olvastam ilyeneket hogy nem megy vagy hogy fizetni kell érte
Kösz a választ! -
Bull96 #1912 de vmiért még mindíg nem müxik a game -
Bull96 #1911 nekem minden simán ment elindítottam úgy ahogy a vidin csináltam -
Hali
A videó alapján szeretném telepíteni, úgy csinálok, ahogy kéri, de a Loader nem hozza be a telepítőt, elindul és rögtön bezáródik a kis dos ablak, de semmi változás. Xp Sp3 van, ez lehet gond?
Bull96: Neked hogy sikerült rábírni az Installt hogy elinduljon? -
bgabor #1909 Mellesleg hogy jutottak itt egyesek arra, hogy a Gravemind az utolsó pálya? Még négy pálya következik utána... -
én megvettem a Halo 2-t kétszer volt befóliázva + oldalt a nyitókánál ilyen Microfosos szalag -
bgabor #1907 Eredeti szoftvert venni a Microsofttól? Hülye vagy te?
Állj te a kivégző osztag elé. -
vista és eredeti játék esetén semmi gond sincs. az MS nem adott ki szart.
de az üzletpolitikájuk persze FOS, ebben egyetértünk -
Vardar #1905 Na most szépen állj a kivégző osztag elé...
Végig lehet vinni. Vista, eredetiség? -
na ezt akartam írni hogy van egy fix a pályához -
bgabor #1903 Ha valakit érdekel, ITT találtam egy fixet, amivel működésre lehet bírni az utolsó, Gravemind nevű pályát, és ezzel végigvinni a játékot. -
bgabor #1902 Azért az még a microsofttól is szánalmas, hogy nem lehet végigvinni a játékukat. -
bgabor #1901 Most visszaolvastam a régi postokat, jól látom hogy az utolsó pályát, a Gravemindot EGYÁLTALÁN nem lehet játszani PC-n?
Nemazért, de ez egy junk kategóriás játék. Főleg így hogy 2007-ben adták ki. Érdekes koncepció a microsofttól, hogy szemetet ad ki. Mostmár nemcsak az oprendszereik és a szemét üzletpolitikájuk miatt utálja őket mindenki. -
bgabor #1900 Azóta megfelelően megcrackeltem a játékot, s remekül ment is, egészen a játék végefelé lévő Gravemind pályáig, ahol is nem enged tovább, CD-t kér. Tudja valaki, mi a baja? -
bgabor #1899 A telepítésnél mindent a #741-ben leírtak szerint csináltam.
A crackbemásolás itt a razor1911 féle MF.dll bemásolását jelentené a telepítési könyvtárba?
Csak mert annyit kellett a telepítés során kis és nagybetűs mf.dll-eket másolgatni ide oda, hogy már rég elvesztettem a fonalat. -
igen, nincs beaktiválva a Halo-d másold be a cracket. -
bgabor #1897 Sziasztok!
A korábbi leírásoknak megfelelően feltelepítettem a razor911 változatot az XP-re, megy is gond nélkül, csak az egyik korai pálya után ezt írja ki:
"You need to activate this product to continue playing the game.Please close the game and re-insert the disc to reach your activation menu"
És emiatt nem lehet folytatni a játékot. Tudja valaki, mi ilyenkor a megoldás? -
bgabor #1896 Melyik verziót érdemes letölteni? A Reloadedet vagy a másikat? Csak azért kérdem, mert nem működik a FAQ. XP-re telepíteném. -
dezsolti78 #1895 Hi!
Sajna úgy sem jó.
fogalmam sincs most már, hogy mi lehet a gond.
na mindegy...
-
a brant egye meg nekem is ez volt a gond a MotoGO 08 hangjánál recsegett,ropogott :) -
amit főleg alaplapi hangkártyáknál érdemes megtenni, az a "gyorsitás" lejjebb vétele:
-
dezsolti78 #1892 Köszi!
Próbáltam már más driverrel, többel is, de ugyanaz. Akkor lehet, hogy a hangkártya lesz. -
probáld más driverrel, de nemcsak a vga, hanem a hangkártya is okozhat fagyást - azt is frissítsd! -
dezsolti78 #1890 sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Az a gondom, hogy a játék lefagy kb 5 perc után
(kék csíkok keresztben)és csak egy újraindítás segít. Ez vmi driver hiba lehet, mert próbáltam más driverekkel azzal ugyanez a gond. XP-n van a game. Más játékoknál semmi gond. Nvidia a karim.
Előre is köszi! -
Vardar #1889 Hülye gyerek... telefonszex Cortánával! Még, hogy félmeztelen lányok. Cortana flambírozott banánt csinál belőlük. -
Steve Q #1888 Muhaha
Ezen most nagyot röhögtem. Bash.hu!
-
Vlala #1887 Egy francot sodródik, ez is meg van játszva, mint a celebvagyok.
A forgatás után visszament az egzotikus luxusszállodába, ahol banánszoknyás, félmeztelen lányok polírozták fényesre a páncélját...
Hoppá. Elkalandoztam volna?
-
Vardar #1886 Hogy tudsz ünnepelni miközben MC az űrben sodródik?:D -
Bull96 #1885 BUÉK!! :D -
Bull96 #1884 msn* :D -
Bull96 #1883 adj sn címet :) -
Vardar #1882 Szólok:D -
Bull96 #1881 Ha kell valakinek mozgó master chief háttér az szóljon :D -
toto11 #1880 helo
nem tudna adni valaki egy linket egy razor1911-et, mert nem tom hányat próbáltam és egyiksem tölt.
-
én meg megfogtam és megvettem a Halo 2-t :)
Boldog Karácsonyt Mindenkinek! -
Steve Q #1878 Ahogy olvastam, igen, mert a szóközt tartalmazó nevű mappákban nem működik a Halo 2.
Amúgy BOLDOG KARÁCSONYT! :) -
Bull96 #1877 Steve az a sokat számít?? -
Bull96 #1876 jah Rt am hogyan lehet a névnek ilyne képet csinálni?? :P -
Bull96 #1875 ok megpróbáolm
-
Steve Q #1874 Értem, akkor szerintem csináld meg azt, hogy újratelepíted a játékot, de már olyan mappába, hogy pl. D:\Halo2. Ne legyen a mappa nevében szóköz.