2153
http://www.sg.hu//forumkepek/2006_07/halo_2.jpg>
F.A.Q!

• Firzen
    Helló egy kis tájékoztatás kéne :D

Szóval gondolkozom hogy megveszem a halo2-t eredetiben és azt szeretném tudni hogy a multija működik itthon? mer olvastam ilyeneket hogy nem megy vagy hogy fizetni kell érte
    Kösz a választ!
  • Bull96
    de vmiért még mindíg nem müxik a game
  • Bull96
    nekem minden simán ment elindítottam úgy ahogy a vidin csináltam
  • zolo
    Hali

A videó alapján szeretném telepíteni, úgy csinálok, ahogy kéri, de a Loader nem hozza be a telepítőt, elindul és rögtön bezáródik a kis dos ablak, de semmi változás. Xp Sp3 van, ez lehet gond?

Bull96: Neked hogy sikerült rábírni az Installt hogy elinduljon?
  • bgabor
    Mellesleg hogy jutottak itt egyesek arra, hogy a Gravemind az utolsó pálya? Még négy pálya következik utána...
  • DJS8
    én megvettem a Halo 2-t kétszer volt befóliázva + oldalt a nyitókánál ilyen Microfosos szalag
  • bgabor
    Eredeti szoftvert venni a Microsofttól? Hülye vagy te?
    Állj te a kivégző osztag elé.
  • arty
    vista és eredeti játék esetén semmi gond sincs. az MS nem adott ki szart.

de az üzletpolitikájuk persze FOS, ebben egyetértünk
  • Vardar
    Na most szépen állj a kivégző osztag elé...
    Végig lehet vinni. Vista, eredetiség?
  • DJS8
    na ezt akartam írni hogy van egy fix a pályához
  • bgabor
    Ha valakit érdekel, ITT találtam egy fixet, amivel működésre lehet bírni az utolsó, Gravemind nevű pályát, és ezzel végigvinni a játékot.
  • bgabor
    Azért az még a microsofttól is szánalmas, hogy nem lehet végigvinni a játékukat.
  • bgabor
    Most visszaolvastam a régi postokat, jól látom hogy az utolsó pályát, a Gravemindot EGYÁLTALÁN nem lehet játszani PC-n?

Nemazért, de ez egy junk kategóriás játék. Főleg így hogy 2007-ben adták ki. Érdekes koncepció a microsofttól, hogy szemetet ad ki. Mostmár nemcsak az oprendszereik és a szemét üzletpolitikájuk miatt utálja őket mindenki.
  • bgabor
    Azóta megfelelően megcrackeltem a játékot, s remekül ment is, egészen a játék végefelé lévő Gravemind pályáig, ahol is nem enged tovább, CD-t kér. Tudja valaki, mi a baja?
  • bgabor
    A telepítésnél mindent a #741-ben leírtak szerint csináltam.

A crackbemásolás itt a razor1911 féle MF.dll bemásolását jelentené a telepítési könyvtárba?

Csak mert annyit kellett a telepítés során kis és nagybetűs mf.dll-eket másolgatni ide oda, hogy már rég elvesztettem a fonalat.
  • DJS8
    igen, nincs beaktiválva a Halo-d másold be a cracket.
  • bgabor
    Sziasztok!
    A korábbi leírásoknak megfelelően feltelepítettem a razor911 változatot az XP-re, megy is gond nélkül, csak az egyik korai pálya után ezt írja ki:

"You need to activate this product to continue playing the game.Please close the game and re-insert the disc to reach your activation menu"

És emiatt nem lehet folytatni a játékot. Tudja valaki, mi ilyenkor a megoldás?
  • bgabor
    Melyik verziót érdemes letölteni? A Reloadedet vagy a másikat? Csak azért kérdem, mert nem működik a FAQ. XP-re telepíteném.
  • dezsolti78
    Hi!
    Sajna úgy sem jó.
    fogalmam sincs most már, hogy mi lehet a gond.
    na mindegy...
  • DJS8
    a brant egye meg nekem is ez volt a gond a MotoGO 08 hangjánál recsegett,ropogott :)
  • arty
    amit főleg alaplapi hangkártyáknál érdemes megtenni, az a "gyorsitás" lejjebb vétele:

• dezsolti78
    Köszi!
    Próbáltam már más driverrel, többel is, de ugyanaz. Akkor lehet, hogy a hangkártya lesz.
  • arty
    probáld más driverrel, de nemcsak a vga, hanem a hangkártya is okozhat fagyást - azt is frissítsd!
  • dezsolti78
    sziasztok!
    Egy kis segítség kellene. Az a gondom, hogy a játék lefagy kb 5 perc után
    (kék csíkok keresztben)és csak egy újraindítás segít. Ez vmi driver hiba lehet, mert próbáltam más driverekkel azzal ugyanez a gond. XP-n van a game. Más játékoknál semmi gond. Nvidia a karim.
    Előre is köszi!
  • Vardar
    Hülye gyerek... telefonszex Cortánával! Még, hogy félmeztelen lányok. Cortana flambírozott banánt csinál belőlük.
  • Steve Q
    Muhaha Ezen most nagyot röhögtem. Bash.hu!
  • Vlala #1887
    Egy francot sodródik, ez is meg van játszva, mint a celebvagyok.
    A forgatás után visszament az egzotikus luxusszállodába, ahol banánszoknyás, félmeztelen lányok polírozták fényesre a páncélját...
    Hoppá. Elkalandoztam volna?
  • Vardar
    Hogy tudsz ünnepelni miközben MC az űrben sodródik?:D
  • Bull96
    BUÉK!! :D
  • Bull96
    msn* :D
  • Bull96
    adj sn címet :)
  • Vardar
    Szólok:D
  • Bull96
    Ha kell valakinek mozgó master chief háttér az szóljon :D
  • toto11
    helo
    nem tudna adni valaki egy linket egy razor1911-et, mert nem tom hányat próbáltam és egyiksem tölt.
  • DJS8
    én meg megfogtam és megvettem a Halo 2-t :)

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Steve Q
    Ahogy olvastam, igen, mert a szóközt tartalmazó nevű mappákban nem működik a Halo 2.

Amúgy BOLDOG KARÁCSONYT! :)
  • Bull96
    Steve az a sokat számít??
  • Bull96
    jah Rt am hogyan lehet a névnek ilyne képet csinálni?? :P
  • Bull96
    ok megpróbáolm
  • Steve Q
    Értem, akkor szerintem csináld meg azt, hogy újratelepíted a játékot, de már olyan mappába, hogy pl. D:\Halo2. Ne legyen a mappa nevében szóköz.