Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemazért, de ez egy junk kategóriás játék. Fõleg így hogy 2007-ben adták ki. Érdekes koncepció a microsofttól, hogy szemetet ad ki. Mostmár nemcsak az oprendszereik és a szemét üzletpolitikájuk miatt utálja õket mindenki.
A crackbemásolás itt a razor1911 féle MF.dll bemásolását jelentené a telepítési könyvtárba?
Csak mert annyit kellett a telepítés során kis és nagybetûs mf.dll-eket másolgatni ide oda, hogy már rég elvesztettem a fonalat.
A korábbi leírásoknak megfelelõen feltelepítettem a razor911 változatot az XP-re, megy is gond nélkül, csak az egyik korai pálya után ezt írja ki:
"You need to activate this product to continue playing the game.Please close the game and re-insert the disc to reach your activation menu"
És emiatt nem lehet folytatni a játékot. Tudja valaki, mi ilyenkor a megoldás?
Sajna úgy sem jó.
fogalmam sincs most már, hogy mi lehet a gond.
na mindegy...
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Próbáltam már más driverrel, többel is, de ugyanaz. Akkor lehet, hogy a hangkártya lesz.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
Forza.
Egy kis segítség kellene. Az a gondom, hogy a játék lefagy kb 5 perc után
(kék csíkok keresztben)és csak egy újraindítás segít. Ez vmi driver hiba lehet, mert próbáltam más driverekkel azzal ugyanez a gond. XP-n van a game. Más játékoknál semmi gond. Nvidia a karim.
Elõre is köszi!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A forgatás után visszament az egzotikus luxusszállodába, ahol banánszoknyás, félmeztelen lányok polírozták fényesre a páncélját...
Hoppá. Elkalandoztam volna?
nem tudna adni valaki egy linket egy razor1911-et, mert nem tom hányat próbáltam és egyiksem tölt.<#falbav>#falbav>
Amúgy BOLDOG KARÁCSONYT! 😊
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
loader.exe halo3.exe
ezután mentsd el a fájlt start.bat néven a halo.exe és a loader.exe mellé
aztán duplaklikk a start.bat-on ...
Forza.
Forza.
ha igy inditod (azaz a loader.exe egyik paramétere lesz a halo exe, akkor megy emulálva. ha mindent jól csináltál ...)
Forza.
install menete video:
ehez kell a HALO2 lemez (akár eredeti, akár ISO)
és a halo2 xp loader ( innen pl. \bin mappában )
Alapvetõ számitogépes ismeretek elengedhetetlenek.
Forza.