Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha valakit érdekel, ITT találtam egy fixet, amivel mûködésre lehet bírni az utolsó, Gravemind nevû pályát, és ezzel végigvinni a játékot.

Azért az még a microsofttól is szánalmas, hogy nem lehet végigvinni a játékukat.

Most visszaolvastam a régi postokat, jól látom hogy az utolsó pályát, a Gravemindot EGYÁLTALÁN nem lehet játszani PC-n?

Nemazért, de ez egy junk kategóriás játék. Fõleg így hogy 2007-ben adták ki. Érdekes koncepció a microsofttól, hogy szemetet ad ki. Mostmár nemcsak az oprendszereik és a szemét üzletpolitikájuk miatt utálja õket mindenki.

Azóta megfelelõen megcrackeltem a játékot, s remekül ment is, egészen a játék végefelé lévõ Gravemind pályáig, ahol is nem enged tovább, CD-t kér. Tudja valaki, mi a baja?

A telepítésnél mindent a #741-ben leírtak szerint csináltam.

A crackbemásolás itt a razor1911 féle MF.dll bemásolását jelentené a telepítési könyvtárba?

Csak mert annyit kellett a telepítés során kis és nagybetûs mf.dll-eket másolgatni ide oda, hogy már rég elvesztettem a fonalat.

DJS8
igen, nincs beaktiválva a Halo-d másold be a cracket.

Sziasztok!
A korábbi leírásoknak megfelelõen feltelepítettem a razor911 változatot az XP-re, megy is gond nélkül, csak az egyik korai pálya után ezt írja ki:

"You need to activate this product to continue playing the game.Please close the game and re-insert the disc to reach your activation menu"

És emiatt nem lehet folytatni a játékot. Tudja valaki, mi ilyenkor a megoldás?

Melyik verziót érdemes letölteni? A Reloadedet vagy a másikat? Csak azért kérdem, mert nem mûködik a FAQ. XP-re telepíteném.

Hi!
Sajna úgy sem jó.
fogalmam sincs most már, hogy mi lehet a gond.
na mindegy...

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

DJS8
a brant egye meg nekem is ez volt a gond a MotoGO 08 hangjánál recsegett,ropogott 😊

arty
amit fõleg alaplapi hangkártyáknál érdemes megtenni, az a "gyorsitás" lejjebb vétele:

Forza.

Köszi!
Próbáltam már más driverrel, többel is, de ugyanaz. Akkor lehet, hogy a hangkártya lesz.

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

arty
probáld más driverrel, de nemcsak a vga, hanem a hangkártya is okozhat fagyást - azt is frissítsd!

Forza.

sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Az a gondom, hogy a játék lefagy kb 5 perc után
(kék csíkok keresztben)és csak egy újraindítás segít. Ez vmi driver hiba lehet, mert próbáltam más driverekkel azzal ugyanez a gond. XP-n van a game. Más játékoknál semmi gond. Nvidia a karim.
Elõre is köszi!

Hülye gyerek... telefonszex Cortánával! Még, hogy félmeztelen lányok. Cortana flambírozott banánt csinál belõlük.
Muhaha <#nyes> Ezen most nagyot röhögtem. Bash.hu!

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Egy francot sodródik, ez is meg van játszva, mint a celebvagyok.
A forgatás után visszament az egzotikus luxusszállodába, ahol banánszoknyás, félmeztelen lányok polírozták fényesre a páncélját...
Hoppá. Elkalandoztam volna?

Hogy tudsz ünnepelni miközben MC az ûrben sodródik?😄
BUÉK!! 😄

msn* 😄

adj sn címet 😊

Szólok😄
Ha kell valakinek mozgó master chief háttér az szóljon 😄

helo
nem tudna adni valaki egy linket egy razor1911-et, mert nem tom hányat próbáltam és egyiksem tölt.<#falbav>
DJS8
én meg megfogtam és megvettem a Halo 2-t 😊

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Ahogy olvastam, igen, mert a szóközt tartalmazó nevû mappákban nem mûködik a Halo 2.

Amúgy BOLDOG KARÁCSONYT! 😊

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Steve az a sokat számít??

jah Rt am hogyan lehet a névnek ilyne képet csinálni?? 😛

ok megpróbáolm

Értem, akkor szerintem csináld meg azt, hogy újratelepíted a játékot, de már olyan mappába, hogy pl. D:\Halo2. Ne legyen a mappa nevében szóköz.

arty
el bizony 😊

Forza.

DJS8
szerintem elírta

RT én most Halo 2-rõl beszélek nem Halo 3-ról😄 Steve,nekem a D:/Halo 2-be van rakva

Még egy kérdés: hová telepítetted a Halo 2-t? ...Program Files\Halo2-be?

arty
ha mindent odamásoltál, nyiss egy notepadot és ird bele a következõket:

loader.exe halo3.exe

ezután mentsd el a fájlt start.bat néven a halo.exe és a loader.exe mellé

aztán duplaklikk a start.bat-on ...

Forza.

Xp-re , de a crack se jó vagyis gondolom jó csak vmit rosszul csináltam csak azt nem tom h mit amikor minden jó csak rákattintok arra a bat-ra behoz egy kis fekete ablakot és bele van írva h loader.exe és h hova telepítettem a végén pedig a halo2.exe és utána abbol kilép és semmi

XP-re vagy Vistára telepítted fel?

Attila889
azt az editeset nem értem...megnyitom a loadert...vagyis jobb klikk rá és mit csináljak ott?PLEASE!

PLS valaki mondja má el valahogy me nem akar menni!!!!!4

arty
nekem megvolt boxon, kimaradtam a pécés szopókúrából, amire az MS kényszerítette a játékosokat 😞

Forza.

DJS8
én már megrendeltem <#eplus2>

arty
loader.exe halo3.exe

ha igy inditod (azaz a loader.exe egyik paramétere lesz a halo exe, akkor megy emulálva. ha mindent jól csináltál ...)

Forza.

Ha meg veszem mit érek el vele??? ugyan úgy nemtom amjd elindítani 😄😄

nah szal addig eljutottam h felrakom és berakoma zokat a cuccokat a mappájába meg a system32 stb.. és utána a loaderrel mit csináljak?

Nah igen kössz.. De ezt már próbáltam(3x is) de mindígugyan az van h rákattintok arra a bat ra behozza azt a Loader.... kilép és nme csinál semmit.

arty
Ez mondjuk jogos.

install menete video:

ehez kell a HALO2 lemez (akár eredeti, akár ISO)
és a halo2 xp loader ( innen pl. \bin mappában )

Alapvetõ számitogépes ismeretek elengedhetetlenek.

Forza.

Vista kell alá. SOHA!! 2,5 éves XP-m nem árulom el.
arty
vedd meg, ha ekkora Halo fan vagy 😉

Forza.

Sziasztok.Ádám vagyok.Egy ÓRIÁSI Halo Fan.KÉREM nem inkább KÖNYÖRGÖK,hogy valaki vegyen fel msn-re([email protected])és mondja meg lépésröl lépésre hogy mit kell tenni a tepínél,mert én sz*rt se értek a F.A.Q-ból.engem igazán nem is a játékérdekel(mondjuk szeretem FPS-eket)inkább a történetvág oda nagyon de azé még is jobb tszani mint h elolvasod angolul vagy videót nézel.Ugyhogy légyszi valaki...

DJS8
igen