Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az elsõ? Több tippet is látok de melyiket? Konkrétan az én esetemben minek kell jönnie?
Na. 2 import kérdés:
1. Dopeman verzió meg van, mindent lefuttattam amit kért(az a C++-os izé nem mutatott túl sok életjelet magáról) viszont a játék kéri a CD-t akkor amikor megkapnám a plecsniket. Mit tegyek?
2. Milyen grafikai beállításokat alkalmazzak egy HD4830 és egy Athlon X2 5050e-nél, hogy a lehetõ legszebb legyen amit látok?
1. Dopeman verzió meg van, mindent lefuttattam amit kért(az a C++-os izé nem mutatott túl sok életjelet magáról) viszont a játék kéri a CD-t akkor amikor megkapnám a plecsniket. Mit tegyek?
2. Milyen grafikai beállításokat alkalmazzak egy HD4830 és egy Athlon X2 5050e-nél, hogy a lehetõ legszebb legyen amit látok?
Ebbõl is az látszik, hogy szinte az egyetlen cég amelyik szinte feltörhetetlen játékot tud csinálni.... <#vigyor2>#vigyor2>
sedf: szerintem így próbáld:
1, nyiss meg egy jegyzettömböt
2, ezt írd bele: (a # jelek nélkül)
###################
@echo off
cls
title HALO 2
cls
Loader.exe halo2.exe
cls
echo
###################
mentsd el a halo 2 mappájába, majd a kiterjesztését .txt-rõl írd át .bat-ra, majd ha ezzel a .bat-al indítod, mennie kell 😊
Sok sikert hozzá 😉
1, nyiss meg egy jegyzettömböt
2, ezt írd bele: (a # jelek nélkül)
###################
@echo off
cls
title HALO 2
cls
Loader.exe halo2.exe
cls
echo
###################
mentsd el a halo 2 mappájába, majd a kiterjesztését .txt-rõl írd át .bat-ra, majd ha ezzel a .bat-al indítod, mennie kell 😊
Sok sikert hozzá 😉
Nah, találtam egy megoldást, amivel lehet LIVE-on játszani. Kezdem is:
1, telepíts egy Vista Startert a gépedre az XP mellé (mivel ennek a legkisebb a gépigénye)
2, a Vistán belül mindent vegyél le minimumra (aero ki, mindenféle vizuális marhaságot ki)
3, telepítsd fel a Vistás Halo 2-t, és ne crackeld, csak az MF.dll-t másold a játék mappájába, ha rákérdez aktiválni akarod-e, akko a késõbbre katt (Activation Later)
4, szerezz egy Halo 2 vagy GTA 4 vagy Gears of War eredeti cd kulcsot, mivel ezekkel biztosan mûködni fog, bár szerintem bármilyen Games for Windows Live kulcs jó hozzá, de még nem próbáltam másik játékéval. A lényeg az, hogy a Live kulcs ne legyen 3-nál többször regisztrálva live-on, mert csak 3-szor engedi
5, regelj be a játékon belül a live-ra, és simán menni fog
ha xp-n max grafikán ment akadás nélkül a Halo2, akkor ha a Vista Starter-ben mindent leveszel akkor majdnem úgy fog menni Vista alatt is 😉 esetleg az élsimítást kell lejjebb venni.
Sok sikert hozzá 😊
1, telepíts egy Vista Startert a gépedre az XP mellé (mivel ennek a legkisebb a gépigénye)
2, a Vistán belül mindent vegyél le minimumra (aero ki, mindenféle vizuális marhaságot ki)
3, telepítsd fel a Vistás Halo 2-t, és ne crackeld, csak az MF.dll-t másold a játék mappájába, ha rákérdez aktiválni akarod-e, akko a késõbbre katt (Activation Later)
4, szerezz egy Halo 2 vagy GTA 4 vagy Gears of War eredeti cd kulcsot, mivel ezekkel biztosan mûködni fog, bár szerintem bármilyen Games for Windows Live kulcs jó hozzá, de még nem próbáltam másik játékéval. A lényeg az, hogy a Live kulcs ne legyen 3-nál többször regisztrálva live-on, mert csak 3-szor engedi
5, regelj be a játékon belül a live-ra, és simán menni fog
ha xp-n max grafikán ment akadás nélkül a Halo2, akkor ha a Vista Starter-ben mindent leveszel akkor majdnem úgy fog menni Vista alatt is 😉 esetleg az élsimítást kell lejjebb venni.
Sok sikert hozzá 😊
most meg ezt írja ki:
Useage:Loader.exe executable path
Useage:Loader.exe executable path
a > jelet nem kell beleírni 😊
Sajna nem müködik így se.
Azt írja ki hogy "A megadott nevet (G:\games\halo) a rendszer nem ismeri fel belsö vagy külsõ parancsként, futattható programként vagy kötegfáljként." és vége
Azt írja ki hogy "A megadott nevet (G:\games\halo) a rendszer nem ismeri fel belsö vagy külsõ parancsként, futattható programként vagy kötegfáljként." és vége
Hello mindenkinek új vok itt.
Letöltöttem a halo 2-t PC -re megcsináltam mindent amit leírtak ám ott elakattam hogy a loader.exe nem indul el csak felvillan és vége.
Pedig Start>Futtatás parancs is próbáltam de csak egy villanás bárki aki tudja mi lehet a probléma az kérem segítsen.
THX
Letöltöttem a halo 2-t PC -re megcsináltam mindent amit leírtak ám ott elakattam hogy a loader.exe nem indul el csak felvillan és vége.
Pedig Start>Futtatás parancs is próbáltam de csak egy villanás bárki aki tudja mi lehet a probléma az kérem segítsen.
THX
Hali, ha megveszem a játékot eredetiben, és felrakom az xp loadert, akkor tudok majd xp alól játszani vmilyen módon multiplayerben? Lehetõleg LIVE-on ha már megveszem 😊
sziasztok segitséget kérek azt szeretném ha meg tudná mondani vki higyan kell instalálni halo 2 játékot iso el olvastam a forumon a le írást és lépésrõl lépésre haladva csináltam de mikor oda értem hogy a dolgokat tallozzam be ahol azt irja hogy csináljuk meg megint egy karakter kihagyásával ott teljesen el buktam kérem a segitségeteket köszönöm
Hát én meg leszarom a grafikát én kiakarok játszani minden Halos játékot.
WÁáá istenem már van egy wii consolom most nem veszek egy 360-at hogy Halo 3 ... eléggé szemétség ha csak win7-es lesz akkor senki se veszi meg 😄
kicsit optimisták vagytok egy "ilyen" halo2 port után 😄
szvsz win7, dx11 alap lesz hozzá 😞 (és mire kijön, elavult lesz az is grafban - nagyon)
szvsz win7, dx11 alap lesz hozzá 😞 (és mire kijön, elavult lesz az is grafban - nagyon)
Forza.
Váárjunk, lehet mire kijön, MS már rég megszüntette a support-ot Vistára is <#eplus2>#eplus2>
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Remélem lefelé kompatibilis lesz majd Win7-el - és hogy elég lesz neki 2 GB RAM
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Pont most nézem Steamen megint ingyen hétvége és még mindig féláron kapható... Hmm kipróbálom D:
Egyébként semmit se tudni halo3 Pc-s megjelenésrõl? kiadhatnák már
Egyébként semmit se tudni halo3 Pc-s megjelenésrõl? kiadhatnák már
A fél világ szerint: IGEN <#vigyor>#vigyor>
De Maga a játék jobb? 😄
Kicsikét off de látom ut3-zol is pont e 2 között vacilálok szerintem a halo 2 jó hoyha tolják neten
Jó bocs kicsit tényleg értetlen voltam...
Oké mostmár csak azt szeretném tudni hogy ugye játszanak vele neten? meg hogy honna nvegyem meg mer PC dome on fentvan egy 5-ért
Oké mostmár csak azt szeretném tudni hogy ugye játszanak vele neten? meg hogy honna nvegyem meg mer PC dome on fentvan egy 5-ért
MEGVESZED A JÁTÉKOT FOGSZ TUDNI MULTIZNI CSAK BE KELL REGISZTRÁLNI EGY GAMES FOR WINDOWS - LIVE ACCOUNT-OT ANGOL VAGY USA CÍMEN ITT. GOLDAL RANGSOROLNAK(FIZETÕS) SILVEREL NEM ENNYI A KÜLÖMBSÉG. ÉN MÁR MEGVETTEM ÉS MÛKÖDIK A MULTI. REMÉLEM MÁR ÉRTHETÕ.
Aha mer mondom azt olvasom hogy pl achievementeket nem fogok kapni meg Chatelnise fogok tudni... Valakinek megvan egyébként aki elmagyarázná ezt nekem hogy mit lehet és mit nem?
Ha goldod van rangsorolnak, silverrel(ami ingyenes) nem, de multizni ugyanúgy lehet.(de aztán lehet, hogy hülyeséget mondtam 😊)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Oké most itt utána olvastam tudom azt írtad hogy nem fizetõs de
itt http://windowsteamblog.com/blogs/windowsexperience/archive/2007/05/22/going-live-with-halo-2-for-windows-vista.aspx nekem valamiért az jön le hogy elõ kell fizetni Gold-ra vagy csak valami nagoyn lebutítottan tudok játszani vagy egyátalán nem... mondom engem a multi érdekel a legjobban!
itt http://windowsteamblog.com/blogs/windowsexperience/archive/2007/05/22/going-live-with-halo-2-for-windows-vista.aspx nekem valamiért az jön le hogy elõ kell fizetni Gold-ra vagy csak valami nagoyn lebutítottan tudok játszani vagy egyátalán nem... mondom engem a multi érdekel a legjobban!
Oké És ezt hol tehetem meg? Elkezdek Guglizni hátha megtalálom egyedül is 😄 és oda izé be kell majd valami serialt írni?
Nem mûködik, a LIVE-nak nincs magyarországi lefedettsége.
Helló egy kis tájékoztatás kéne 😄
Szóval gondolkozom hogy megveszem a halo2-t eredetiben és azt szeretném tudni hogy a multija mûködik itthon? mer olvastam ilyeneket hogy nem megy vagy hogy fizetni kell érte
Kösz a választ!
Szóval gondolkozom hogy megveszem a halo2-t eredetiben és azt szeretném tudni hogy a multija mûködik itthon? mer olvastam ilyeneket hogy nem megy vagy hogy fizetni kell érte
Kösz a választ!
de vmiért még mindíg nem müxik a game
nekem minden simán ment elindítottam úgy ahogy a vidin csináltam
Hali
A videó alapján szeretném telepíteni, úgy csinálok, ahogy kéri, de a Loader nem hozza be a telepítõt, elindul és rögtön bezáródik a kis dos ablak, de semmi változás. Xp Sp3 van, ez lehet gond?
Bull96: Neked hogy sikerült rábírni az Installt hogy elinduljon?
A videó alapján szeretném telepíteni, úgy csinálok, ahogy kéri, de a Loader nem hozza be a telepítõt, elindul és rögtön bezáródik a kis dos ablak, de semmi változás. Xp Sp3 van, ez lehet gond?
Bull96: Neked hogy sikerült rábírni az Installt hogy elinduljon?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Mellesleg hogy jutottak itt egyesek arra, hogy a Gravemind az utolsó pálya? Még négy pálya következik utána...
Eredeti szoftvert venni a Microsofttól? Hülye vagy te?
Állj te a kivégzõ osztag elé.
Állj te a kivégzõ osztag elé.
vista és eredeti játék esetén semmi gond sincs. az MS nem adott ki szart.
de az üzletpolitikájuk persze FOS, ebben egyetértünk
de az üzletpolitikájuk persze FOS, ebben egyetértünk
Forza.
Na most szépen állj a kivégzõ osztag elé...
Végig lehet vinni. Vista, eredetiség?
Végig lehet vinni. Vista, eredetiség?