2153
http://www.sg.hu//forumkepek/2006_07/halo_2.jpg>
F.A.Q!

• kerek1224
    Szóval valakinek sikerült már a PC-s verzióval multiznia?
  • kerek1224
    Hát csináltam egy Live accountot, de 2 baj is van azután is:
    1. Amikor csinálok egy profilet, és szeretnék "Join to LIVE", akkor kidob egy explorer ablakba, ahol kiírja a már ismertszöveget, hogy a területemen nem elérhető a lIVE. Oké, visszamegyek a játékba, ott már megadhatom a LIVE accountom részleteit, meg is teszem, és itt jön
    a baj #2: mikor megpróbál csatlakozni a LIVE accounthoz, hibát ír ki, miszerint nem tud csatlakozni, plusz egy hibakódot, amire a help azt írj, hogy béta verziójú LIVE-om van!!! Hoppá, a friss jogtiszta játékkal!!!
    Tettem fel egy LIVE update-et a Halo 2 oldalról, semmi változás.
    No comment MS.
  • LegionarR
    Nekem is Audigy kártyám van :P Feltettem hozzá az XP-s drivert, és bár nem működik tökéletesen (pl. nincs hardveres meghajtás, + a hangfalakat problémás beállítani) bőven megfelel...
  • FLeK0
    account.live.com
  • kerek1224
    segítenétek ebben egy kcsit? Hogy hogy ne magyar címet adjak meg? Hol?
  • Rage47
    hacsak nem audigy hangkarija van, amihez nincs rendes vista driver (mint nekem)
  • LegionarR
    Nekem is úgy van fennt a Vista hogy mellette fennt hagytam az XP-t is... Így nem lehet neked sem gondod vele... És eddig nem kötekedett a 2 oprendszer egymással :D
  • haxoror
    Én pl kurvára vártam de most hogy itt van vistát kéne telepítenem hozzá amit viszont egy ideig biztosan nem fogok mert tudom hogy egy csomó más játékom/programom nem kompatibilis vele szal...
  • Zsoltika 007
    Ne magyar címet adj meg! Xbox liveosok is amcsi, angol, spanyol meg japán címekre reggeltek.
  • kerek1224
    Hmmm az miért van, hogy nem enged Live accountot csinálni?? (jogtiszta a játék). A játékon kívüli ablakban azt mondja, "Az ön régiójában nem elérhető a Live szolgáltatás"...MI????
  • bon
    Én éppen most léptem ki a játékból.
  • LegionarR
    Na mi ez a r*hadt nagy szünet a fórumban? Az egy dolog hogy nekem nem válaszol senki, nem is zavar, de hogy semmi más téma nincs, az egy "kicsit" fura :D Mindenki Halo 2-zik? :D
  • LegionarR
    Privi megy... Mellesleg nem tudja valaki, Hamachival nem lehet Halo 2 multizni? Most használnám elősször a hamát, de nagyon király lenne a multi (ha ilyen jó a mesterséges intelligencia, mi a rákért nem lehet botokat berakni?
  • 6600GT
    hello! neked meilyk verzó-ja meggy? és ha meggy hogy?kell elíndítani? kösszi előre is.
  • High Voltage
    semmit nem vagok a Vistarol, de a Lite verzion elindul? me akko azt teszem fel az csak egy CD
  • bon
    Még mindig, használj Vista-t.
  • crazyclone
    még mindig nincs valami XP hack???
  • LegionarR
    Nah az új installfixel simán lefutott hála égnek a telepítő is, és megy a játék is, és el vagyok ájulva tőle...

- Meglepődtem, mert nekem semmivel sem megy rosszabbul, mint az első rész (kétszeresen meglepődtem, mivel mégicsak Vista alatt fut ) Az első rész pedig jól megy nagyon :) Bár azért arra kíváncsi lennék, hogy XP-n hogyan futna, ha futna...
    - A grafika nem egy UT 3, de szerintem nagyon is megteszi, stílusos, és a az élethű(bb) fizika is sokat dob rajta
    - Engem valahogy nem zavart az, hogy a célkereszt egy paraszthajszálnyival lejjebb van a szokásosnál... A második pályánál már meg is feledkeztem róla
    - A mesterséges intelligenciát most még nem hallottam sem dícsérni, sem fikázni, ami fura... Néhány momentumtól pedig hannyattestem... Pl. az útban lévő tereptágyakat (kissebbeket persze) félrerúgják a katonahaverok... És a szabad gépjárművekbe is beülnek (az ellenségébe is), és elég sokáig élnek, vigyáznak magukra valamennyire (járművel is)
    - A játék hangulata nagyon filmszerű sztem, és nagyszerű...
    - Hangok királyak nagyon, leszámítva a Shotgun hangját, mert az a már nagyon unalmas mindenhol hallott hangeffektet hallatja
    - Az ellenséges egységek szinkronhangjai néha elég komolytalanok sajna, ami kicsit rontja a komoly hangulatot

Na mindegy, a lényeg hogy nekem ez az új kedvenc FPS-em, az tuti (eleddig a Half-Life 2 volt)... Nagy élmény vele játszani nagyon!
    Ez azon kevés játék közé tartozik, aminek a bolti verzióját is megszerzem, érdemes rá kiadni pénzt :) (más kérdés a Vista, és más történet is szal hagyjuk)

LEGIONARR MAGÁNVÉLEMÉNYÉT HALLOTTÁK :)
  • bon
    Másnak is kifagy rögtön az indítás elején a Halo_2_PROPER-AERiS váltózat? Viszont ha lecserélem a razor-os crackre akkor simán és stabilan megy a játék.
  • csoola
    ujratelepitettem, meglesem h work-e
  • Spaw
    2
  • jemo69
    Spaw, hány giga memóriád van mellette?
  • Zsoltika 007
    Persze... Majd 3-4 év múlva: Én sose fikáztam a vistát!
  • Lazlo
    lama vagy levi :D
  • bgabor
    Sose fikáztam az XP-t, csak éppen nagyon nem tetszik a MS új politikája a vistával kapcsolatban. Úgyhogy ne süket dumázz itt...
  • WinT
    Köszönöm a válaszokat, kipróbálom őket!
  • bon
    UltraISO programmal lehet megcsinálni.
  • Spaw
    UAC=felhasználói fiókok felügyelete.kikapcs
  • WinT
    Na akkor még azt is megkérdezném, hogy mi az UAC és hol kell kikapcsolni? :)
    Próbálok minden lehetőséget kipróbálni, hogy elinduljon az install. :)
  • Spaw
    Nem szokásom "játékélmény" beszámolókat írní,de most muszály megtennem.én boo verziót használok razor crackel,és a telepítéskor semmilyen problémába nem ütköztem(uac kilőve).játék indul,intro kicsit szaggat(9800pro,1024x768,high,2xAA).az első-és egyben utolsó-negatív élmény ott kezdődödik,amikor átvesszük az irányítást,a halo2 bizony nem szép!a jó hír az,hogy ezt 10 perc játék után garantáltan senki nem veszi majd észre.pörgős játékmenet,szép helyszínek,régi és uj fegyverek,fantasztikus zene.akinek az halo tetszett az a 2-ben sem fog csalódni,söt...
    Régen volt már olyan,hogy leültem egy játék elé és 2 óra elment úgy hogy észre sem vettem.A hatalmas gépigény pedig nem igaz,9800pro-n egyáltalán nem szaggat a fenti beállításokkal.
  • Wask
    Nekem nem indul el az install...beindul meg minden, tök csini, kiválasztom hova tegye, rábökök a continue gonbra ami mellett kis pajzs van és se kép se hang! Mit lehet tenni?
  • WinT
    Bon, megkérdzehetem, hogy ezt melyik programmal lehet megcsinálni?

FLeK0:
    Ehhez a Halo_2_INSTALLFIX_iNTERNAL-iND-hez tudnál esetleg linket adni?
  • Zsoltika 007
    Jajj már nem kell a süket duma! 3 év múlva te is vistát használsz majd! Ha meg jön majd a köv win akkor meg azt fikázod majd... Száni!
  • bon
    Én rögtön az Image-be raktam bele a startup.exe-t.
  • SzlobiG
    Nemértem nálam nem akar menni pedig Cr@ckoltam is és kell a live id meg a cd kulcs.:(
  • Shaggy84
    Bon igen sikerült nekem is köszi szépen a linket
  • Shaggy84
    és ezt hova tetted be ??Fogtad és mident a DVD-ről lementettél vmelyik meghajtódra amit végül újra össze image-tél és felül írtad ezzel és úgy ment a telepítés ?Vagy másképen csináltad ?
  • bgabor
    Jólértem hogy a Microsoft ezzel a játékkal akarja rávenni az embereket, hogy váltsanak a gagyi vistára (és ezzel együtt persze eszközöljenek drága számítógépalkatrész vásárlásokat)? Tehát a cucc NEM megy XP alatt?
  • PunkZoli
    úgyis a vista mellé adják majd a egy hónapon belül :DD
  • FLeK0
    Halo_2_INSTALLFIX_iNTERNAL-iND