Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Volt allitolag verseny (kontroller vs eger+bill) HALo1-nél.. a kontroller nyert! :-) Ez az egyetlen oylan game; ahol durvajol megcsinaltak az analogkaros iranyitast is(talan még a PS-es MoH-ok közelithetik meg, de azok sem ilyen jol iranyithatok)... PC-s FPS-eket tolok inkabb; de a HALO2 iranyitasa X-en azonnal kézreállt; és egyszer sem éreztem azt, h. egerrel jobb lenne... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

és a windows vista mennyibe kerül???? kb
utóbbi nyerne <#eplus2>

ték

Pedig érdekes lenne egy kontroller vs. egér/billentyû <#hehe>

Akar a frász játszani konzolosokkal multiba 😄

Gondolom online gémhez meg eredeti fog kelleni :S

grebber
Újabb Halo 2 Vista infók érkeztek
<2006. június 16. @ 09:41 - Berkenye>

Jo Clowes, a Bungie Halo 2 Windows Vistás változatának projektvezetõje válaszolt néhány kérdésre, amit a legtöbben tettek fel a fejlesztõknek az utóbbi idõben a játékról.

Kifejtésre került a Live Anywhere szolgáltatás, ami gyakorlatilag az Xboxon már megismert Live kibõvítése Vistára és mobil platformra. Ennek segítségével üzeneketek küldhetünk a rendszerben található barátainknak, illetve menedzselhetjük a saját adatainkat. A rendszerben az Xbox Live felhasználók is szerepelnek, tehát közös találkozóhelyrõl van szó.

A vistás Halo 2 kap néhány új lehetõséget, amelyek fõleg a multiplayerben mutatkoznak majd meg. Lehetõség lesz például dedikált szerver indítására, illetve kapunk néhány új pályát is, amelyeken maximum 16-an játszhatunk majd. Sajnos pontosan ezek miatt a módosítások miatt nem játszhatunk Xboxot használó ellenfelekkel.

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

dinomano
single player vagy multiplayer mappokat? Nem hinném, h. rontananak rajt, az 1. részt is nagyjabol ugyanugy vitték át pc-re, mint ahogy X-en volt...

folytatás a Halo 3-ban 😊

Remélem PC-n nem fogják elrontani a játékmenetet, mert állítólag új mapokat csinálnak.

dinomano
Kölcsönkapott X-en kinyomtam a HALO2-öt; megaatomüberfacca volt, azota is könny szökik a szemembe, ha a gémre gondolok...Sajna co-opban nem tudtam kiprobalni, allitolag nagyon ütõs... :-P Minden megaatomjo; a gém eleje-közepén, a tankos rész (elötted egy hatalmas város; ill. azt átszelõ híd; egy olyan latvanyt, élményt és panorámát adott, amit még a büdös életben nem láttam...)<#taps><#worship><#worship><#worship><#worship>
..Csak a vége olyan, mintha elvágták volna...

<#fejvakaras><#wilting>

Mostmár csak a Vistát adják ki, és ismét írthatjuk a kis idegen barátainkat 😉

dinomano
modding-al kapcsolatban: nagyon keves a jo MOD, és a PC-s gamert nem a mod, hanem az alapgém+online multi fogja érdekelni remelhetöleg HALO2nél(joh, pár faca multi mod belefér, az igaz)... Amugy meg a konzolosok rég a HALO3al fognak jatszani, amikor a pc-sek a HALO2nek örülnek... :-P reagaltam picit a gamestar cikkre, a konzolosok védelme mellett; nem akartam ütköztetni itt konzolt pc-t; csak leirtam a véleményem...amugy meg egy jo nagy *** a microsoftnak; mivel marketing-okokbol(X-box legnagyobb huzoneve a HALO...) halogatjak a megjelenest...Fura modon egy rakat original X-box-os game meg tudott jelenni 1-2 honappal PC-re is...a HALo2-re 2 évet(vagy többet?) kell várni?

grebber
A fórumkeresõ amugy miért csak a másik nemrég bezárt Halo 2 topicot mutatja eztmeg nem?

Nem fog igényelni DX10-et.

berlinboy6329
Na király.Haladunk.Régóta nem hallottam róla semit se,szal ideje volt.HHHmmm.Vista.Dx 10.Akkor ez is fog kinéznki az tuti.Ezek a + cuccok se rosszak.Várjuk.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

grebber
Halo 2 - PC-s különlegességek!

<2006. május 17. @ 08:28 - ZeroCool>

Amerikai testvérlapunk, a GamePro lelkes szerkesztõi letámadták a Microsoftot az idei E3-on, és kicsit faggatóztak a Halo 2 PC-s változatáról. A célszemély elárulta többek között, hogy a játék nagyon szépen néz majd ki PC-n, hála a Windows Vistában alapból megtalálható DirectX 10-nek.

Továbbá azt is elcsicseregte, hogy egy külön, csak PC-re készített pályaszerkesztõ és modding pakkot is mellékelnek majd hozzá, hogy a játékosok tízezrei is tudjanak majd extra kontentet kreálni a játékhoz. Na, végre valami jó ötlet, amit továbbra is csak a PC tulajok tudnak élvezni, a konzolosok nem.

A legfontosabb talán mégis az, hogy végre egy körülbelüli megjelenési dátumot is sikerült kicsikarni a szoftveróriásból. Úgy fest, hogy a játék valamikor 2007 elsõ negyedévében jön. Mondjuk ez körülbelül egyértelmû volt, hiszen a játék csak a Windows Vista alatt fog elindulni, az oprendszer pedig szintén ez idõ tájt érkezik.

info: Gamestar

dinomano
vazz...nincs sok idöm gémezni, nagyonmegaatombrutal a halo2, legjobb fps amit toltam; übermegaatomjo...nah, bocsi a tulpörgesert; a helyzet az, h. kaptam egy Xboxot kölcsönbe, de kb.2szabad estem van gémezni; és ki akarom tolni Halo2-öt, anno pc-n 1.részt 3X kitoltam..milyen hosszu a gém? van eselyem vegigvinni? :-O nagyon szorit az idö+nagon ki akarom tonli, amig lehet...le a kalappal amugy gém elött, elejet toltam picit, ahogy idöm engedte... jobb mint 1; nagyonkomoly...

Legközelebb majs olvasok<#wink>

Bocsi, csak gyoesan ideforkantottam.<#email>

grebber
Kicsit ha visszaolvastál volna kiderült volna errõl beszéltünk!!

Igazi örömhírem van számotokra!!!
Elkezdtek különbözõ pletykák terjengeni arról, hogy a Halo 2 soha nem fog PC-re megjelenni. A Bungie eheti frissítésekor megcáfolta eme pletykákat, és bejelentette, hogy a Halo 2 pc-s változata Windows Vista kompatibilis lesz.
Bõvebben itt:
Bungie honlap

grebber
Höh még szerencse hogy nem.Naná hogy látom.
Off vége.
Várom a gamet azt jó is minden.

Well, tök felesleges személyeskedned, nem vagyunk egy szinten. Örülök neki, hogy látod a jövõt és nálad minden frankó. De legalább vedd a fáradtságot és próbálj meg kultúráltan fogalmazni, mert az utolsó két hozzászólásod hemzseg a sz@rtól.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

grebber
Jó neked meghagyom a tévhitet.

Simán fog futni az oprendszer.De te azért szaladj a boltba és vegyél gyorsan újat mert aztmondták hogy kell hozzá.
Mondani én is tudok faszákat sõt azok még viccesebbek is mint ezek a szarságok.

Oké, tegyük fel sikerül beszerezni mindkét szoftvert(és mindkét program hibátlanul futna még törve is :S) de a hiányzó hardvert is letöltöd hozzá? Nem gondolhatod komolyan, hogy pl. az aláírásodban felsorolt hardverrel akár az oprendszer is elfutna normálisan.. Magyarul választás elé állítanak: vagy fizetsz és játszol vagy nem. Persze itt is a májkrofos fog gyõztesen kikerülni és nem mi.

grebber
Egy átlagember nem vásárol lószar sem hanem letölti errõl ennyit.
De ha te megveszed azzal sincs semmi gondom.

Jó neked.. Egy "átlagembernek" meg kell vásárolnia majd egy valószínûleg méregdrága Vista-t, ebbõl kifolyólag a hardverkörnyezetét sem árt ha kibõvíti, (mivel úgy néz ki, hogy csak a májkroszoft oprendszeréhez kell majdan egy erõmû) és mindezek után de nem utolsó sorban vásárold meg a játékot is.
Tudod én akkor inkább teszek a játékra és az egész mocskos üzletágra ami mögötte van.

grebber
Öszintén én leszarom milyen windows-ra lesz ,de végre már hogy LESZ legalább igaz még odébb de sebaj.

gamerman01
Sajnos CSAK Windows Vistára lesz!!!

<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

gamerman01
Nos, amit eddig csak találgattunk, bizonyossá vált: a Microsoft Game Studios fejlesztõstúdiójában (a Bungie bevonásával, természetesen), már portolják a Halo2 pc-verzióját. Sõt, nem csak az alapjátékot, hanem a "Halo 2 Multiplayer Map Pack"-ot is tartalmazza majd a kiadás, ami egy remek hír azoknak, akik nem akartak x-et venni, de szívesen játszottak volna már ezzel a játékkal. (megjegyzés: egyes források szerint mindössze Windows Vista verzió lesz a játékból, ami egy erõsen megkérdõjelezhetõ tény, szóval tessék ezzel az infóval óvatosan bánni.)

Pedig EZT meg fogom venni! <#gun>

Ebbõl szerintem fél éven belül még nem lesz nekünk Halo2 😞

grebber
Worthplayingen hír:

'Halo 2' (Xbox) Coming To PC ?
Posted by Rainier on Wednesday, February 01 @ 05:14:02 PST

Bungie has updated the jobs section on its website revealing that it is currently looking for several people to fill jobs geared towards PC applications. Bungie is currently looking for Graphics, Audio, Network and Game Programmers, all PC related. Knowledge of DirectX9, Xbox SDK, and compatibility issues are required, and it further states "Want to work on the biggest franchises for Microsoft Game Studios?" Ok, it's a little bit far fetched, but who knows.

Már kurvára ittlenne az ideje tényleg.

KILLER2
Nem tud valaki valamit a Halo 3-ról, mert valami olyat hallottam, hogy készül.

Töltsük le az internetet!

jaja

grebber
Õszinte leszek inkább PC-re jöjjön már ki hogy rohadna meg a mocskocs Míkrószoft.

olyan kihalt ez a fórum, hogy vágni lehet a csöndet...
(amúgy neked tetszettek a videók? Szerintem nagyon ott vannak, és ez a történet!! tényleg nagyon eredeti és IZGALMAS!!!én már így látatlanban is beleszerettem)<#taps>
hát én már próbálkoztam, lehet hogy csak az erõforrása kevés a gépemnek, de nekem nem nagyon ment<#rinya> de próbálkozzatok, hátha sikerül vkinek!!
Lehet hogy akkor tényleg be kéne ruházni egy Xboxba. De akkor már mondjuk egy 360 -ba. De sajna nincs anyi fölös pénzem mint szeretném, úgyhogy ez valószínûleg ábránd marad.<#rinya> De akkor már legalább a kisfilmeket megnézem.
A Microsoft meg kapja be!!!<#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#mf3><#boxer>
Amikor játszani kezdtem a HAlO -val azt mondtam, hogy a Microsogtnak sikerült végre valami normálisat alkotni, és már már tervezgettem, megveszem eredetibe az 1-et meg a 2-õt, de az ilyen köcsögök bevételét növeli a HALÁL!!!
Egyébként most elkezdtem próbálkozni az Xbox emulátorokkal, ha valakinek van valami tapsztalata pls írja ide.
köszi
sajnos én ennek pont az ellenkezõjét tudom<#schmoll2><#schmoll2><#schmoll2>, a bungie közleményében azt mondta hogy nem tervezeik egyelõre a halo 2 xboxos platformon kívül kiadni<#schmoll2><#schmoll2>, de öröm az ürömben(??) hogy lesz halo film. de hogy azért ne menjen el a kedvetek a h2-tõl itt van egy pár átvezetõ filmecske a játékból(csak az nézze meg õket, ha tudni akarja a történet végét(???).
http://nikon.bungie.org/misc/cutscenes/halo2.html
Egy hírben olvastam, ahol meg nem erõsített foásra hivatkoztak, de az oldal ahol volt megbízható szokott lenni.
Én is nagyon remélem hogy megjelenik még az idén a játékok királya!<#worship><#worship>
Adiig is megyek és csorgatom a nyálam a Halo 2 bemutatókra...
"várhatón ugyancsak ezzel egyidõben megjelenik A Halo 2 PC -re!!!"

Mármint szerinted lesz így vagy egy hírben olvastad?
remélem kijön még idén <#vigyor3>

Van egy jó hírem!
Az oly régóta áhítozott Halo 2 PC -s verzijója lehet hogy még az idén megjelenik!!!
Mégpedig azért mert a Microsoft Karácsony elõtt Piacra dobja az Xbox 360 -at, és ezzel egyidõben megjelentetik rá az elsõ játékot A Halo 3. És hogy halmozzák az élvezetet(és a bevételt) várhatón ugyancsak ezzel egyidõben megjelenik A Halo 2 PC -re!!!
Olyan soká! <#wow1>
Lehet hogy inkább veszek egy Xbox -t<#rinya>
grebber
Ha lesz akkor olyan 2006 vége fele.

Akkor mikor is lesz Halo 2 PC -re?
vki mondja már meg h hogyan lehet 1 1st person shootert gamepaddal jáccani? az analog mini stickel nézel körbe vagy mi? azzal hogy lehet célozni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.