Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ték
Gondolom online gémhez meg eredeti fog kelleni :S
<2006. június 16. @ 09:41 - Berkenye>2006. június 16. @ 09:41 - Berkenye>
Jo Clowes, a Bungie Halo 2 Windows Vistás változatának projektvezetõje válaszolt néhány kérdésre, amit a legtöbben tettek fel a fejlesztõknek az utóbbi idõben a játékról.
Kifejtésre került a Live Anywhere szolgáltatás, ami gyakorlatilag az Xboxon már megismert Live kibõvítése Vistára és mobil platformra. Ennek segítségével üzeneketek küldhetünk a rendszerben található barátainknak, illetve menedzselhetjük a saját adatainkat. A rendszerben az Xbox Live felhasználók is szerepelnek, tehát közös találkozóhelyrõl van szó.
A vistás Halo 2 kap néhány új lehetõséget, amelyek fõleg a multiplayerben mutatkoznak majd meg. Lehetõség lesz például dedikált szerver indítására, illetve kapunk néhány új pályát is, amelyeken maximum 16-an játszhatunk majd. Sajnos pontosan ezek miatt a módosítások miatt nem játszhatunk Xboxot használó ellenfelekkel.
info: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
..Csak a vége olyan, mintha elvágták volna...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
<2006. május 17. @ 08:28 - ZeroCool>2006. május 17. @ 08:28 - ZeroCool>
Amerikai testvérlapunk, a GamePro lelkes szerkesztõi letámadták a Microsoftot az idei E3-on, és kicsit faggatóztak a Halo 2 PC-s változatáról. A célszemély elárulta többek között, hogy a játék nagyon szépen néz majd ki PC-n, hála a Windows Vistában alapból megtalálható DirectX 10-nek.
Továbbá azt is elcsicseregte, hogy egy külön, csak PC-re készített pályaszerkesztõ és modding pakkot is mellékelnek majd hozzá, hogy a játékosok tízezrei is tudjanak majd extra kontentet kreálni a játékhoz. Na, végre valami jó ötlet, amit továbbra is csak a PC tulajok tudnak élvezni, a konzolosok nem.
A legfontosabb talán mégis az, hogy végre egy körülbelüli megjelenési dátumot is sikerült kicsikarni a szoftveróriásból. Úgy fest, hogy a játék valamikor 2007 elsõ negyedévében jön. Mondjuk ez körülbelül egyértelmû volt, hiszen a játék csak a Windows Vista alatt fog elindulni, az oprendszer pedig szintén ez idõ tájt érkezik.
info: Gamestar
Elkezdtek különbözõ pletykák terjengeni arról, hogy a Halo 2 soha nem fog PC-re megjelenni. A Bungie eheti frissítésekor megcáfolta eme pletykákat, és bejelentette, hogy a Halo 2 pc-s változata Windows Vista kompatibilis lesz.
Bõvebben itt:
Bungie honlap
Off vége.
Várom a gamet azt jó is minden.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Simán fog futni az oprendszer.De te azért szaladj a boltba és vegyél gyorsan újat mert aztmondták hogy kell hozzá.
Mondani én is tudok faszákat sõt azok még viccesebbek is mint ezek a szarságok.
De ha te megveszed azzal sincs semmi gondom.
Tudod én akkor inkább teszek a játékra és az egész mocskos üzletágra ami mögötte van.
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
'Halo 2' (Xbox) Coming To PC ?
Posted by Rainier on Wednesday, February 01 @ 05:14:02 PST
Bungie has updated the jobs section on its website revealing that it is currently looking for several people to fill jobs geared towards PC applications. Bungie is currently looking for Graphics, Audio, Network and Game Programmers, all PC related. Knowledge of DirectX9, Xbox SDK, and compatibility issues are required, and it further states "Want to work on the biggest franchises for Microsoft Game Studios?" Ok, it's a little bit far fetched, but who knows.
Már kurvára ittlenne az ideje tényleg.
Töltsük le az internetet!
A Microsoft meg kapja be!!!<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
Amikor játszani kezdtem a HAlO -val azt mondtam, hogy a Microsogtnak sikerült végre valami normálisat alkotni, és már már tervezgettem, megveszem eredetibe az 1-et meg a 2-õt, de az ilyen köcsögök bevételét növeli a HALÁL!!!
Egyébként most elkezdtem próbálkozni az Xbox emulátorokkal, ha valakinek van valami tapsztalata pls írja ide.
köszi
http://nikon.bungie.org/misc/cutscenes/halo2.html
Én is nagyon remélem hogy megjelenik még az idén a játékok királya!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Adiig is megyek és csorgatom a nyálam a Halo 2 bemutatókra...
Mármint szerinted lesz így vagy egy hírben olvastad?
remélem kijön még idén <#vigyor3>#vigyor3>
Az oly régóta áhítozott Halo 2 PC -s verzijója lehet hogy még az idén megjelenik!!!
Mégpedig azért mert a Microsoft Karácsony elõtt Piacra dobja az Xbox 360 -at, és ezzel egyidõben megjelentetik rá az elsõ játékot A Halo 3. És hogy halmozzák az élvezetet(és a bevételt) várhatón ugyancsak ezzel egyidõben megjelenik A Halo 2 PC -re!!!
Lehet hogy inkább veszek egy Xbox -t<#rinya>#rinya>
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.