2153
-
csoola #432 miért? -
Nforce forumában van egy proper Startup.exe belinkelve, ezzel már elindult a telepítő nekem: link -
Nem, 27el. -
FLeK0 #429 vagy 28 nappal később? -
FLeK0 #428 csak holnapután lesz jó -
csoola #427 sztem holnap ujrarakom és akkor majd jo lesz.. mert végülis NFO-ba is az van... -
csoola #426 hát bemásoltam azt a fájl-t gyökérkönyvtárba azt cs' -
Nekem ugyanez és semmi gond vele. -
csoola #424 és az elrontottam szot is:D amugy nem megy nekem a b00 verzsön a razor crack-el, azt irja h szüjjek neki eredeti disc-et:D fakk:D -
dav1a #423 elrontotam az erre szót 
-
dav1a #422 Hmmm. Megvan ez a Halo 2, de egy igen idegesítő bugot tapasztaltam, amitől szinte hányingerem van és a szememet is iszonatosan irritálja: A célkereszt nem a képernyő közepén, hanem egy kicsit lejjebb van :(
Van elre valami patch vag valami megoldás? -
csoola #421 thx, majd meglesem h works-e:P -
Kocce a valaszt, Bill bacsinak uzenem, h jatszogasson o a jatekaival.. -
Igen csak Vista-n fut jelenleg. -
vegig az uccso 60 hozzaszolast, de abbol nem tiszta. -
FLeK0 #417 most végigolvastad, vagy sem? -
Haliho, vegigolvastam az irogatasokat, es a kerdesem:
Ez a game jelenleg csak vistan indul el? ha igen, ezert nem szerzek be/installalok uj oprendszert... -
Mindegy, nagyon elegem van... Nagyon érdekelt a játék, de nem fogom könnyesre sírni a szemem amiatt hogy nem tudom feltelepíteni... Megyek játszom mással... -
Én még nem tudom megmondani milyen a játék, de a telepítője egy nagy rakás ****... -
akkor jó -
Ma toltam mind2-vel a Halo2 szebb mint az 1. Sokkal szebb... -
FLeK0 #411 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1056224792
!!!!!!!!!!4444444444 -
Zsolesz0721 #410 nem találom a topikját!!!!!!!!!!!4
pls segicsetek már! lehet vagy nem?
-
szebb,de a "sokkal szebb"erős túlzás.először kifejezetten rondának tűnt,de meg lehet szokni. -
És multi nem megy ue? -
A bw-s verzió és a razor crack szépen megy nálam. A grafika nem annyira gáz mint ahogy sokan írják, szerintem még elmegy. És nem kéne kamuzni mert sokkal szebb mint a halo1. -
Nálam se. -
"For those who can't install, try re enabling the "Secondary Logon" service, that is, if it's disabled. That was what was preventing me from installing it."
"Azoknak akik nem települ fel, próbálják meg újraindítani a "Másodlagos Bejelentkezés" szolgáltatást, ha ez inaktív. Ez az ami megakadályozza a telepítést."
(Star Menü/futtatás/services.msc)
Mellesleg ez sem vált be nálam... -
sztem nincs. Jol gondolom? -
FLeK0 #403 kérdezd meg a topicjában -
Zsolesz0721 #402 Hi! tört játékkal megy neten? nem a 2 ez : Halo: Combat Evolved -
FLeK0 #401 szerinted? -
a Boo verzsön Razor Crackel multizni is lehet vagy csak single only? -
nekem működik a boo verzióval a crack /razor/!
Hagyom hogy amig az első pályákon jáccok felrakja a gamet...Aztán utána csak simán berakom a dll-lt a helyére, és simán enged tovább a pályákon :) -
magyarul please -
FLeK0 #397 "For those who can't install, try re enabling the "Secondary Logon" service, that is, if it's disabled. That was what was preventing me from installing it." -
ITT MÁR NUKED!!!!! -
ok
akkor beruházok rá 2 7en belül
:D -
sorrow #394 99%, hogy menni fog próbaverziós vagy hackelt vistán. -
sorrow #393 Hát..., ha megkérdezi az ügyfélszolgálatos, hogy legális vistán futtatja-e?
Ha azt mondja a vásárló, hogy pl. még próbaverziós akkor köszöni a hívást és javasolja a vista megvételét...