2153
http://www.sg.hu//forumkepek/2006_07/halo_2.jpg>
F.A.Q!

• DarkSector
    A Halo2 meg természetessen egy oka van, hogy Vista kell hozzá, az hogy vedd meg a szoftvert és ezzel bővítsed a microfos kincstárát...ez amolyan húzóerő....

Eredetileg a Crysis lett volna a kiszemelt áldozat, de hát mivel nem a microfos játéka, ezért változott a téma és kiderült, hogy xp-dx9-ben is elmegy....
    És ezért más eszközökhöz nyúltak....
  • DarkSector
    Jah hogy temost úgy vetted ki a hozzászólásból, hogy a halo-hoz kell dx10 meg új kártya?
    Hát nem....
    Lehet hogy én fogalmaztam rosszul, de a utcsó bekezdés a Crysisra vonatkozik....semmi baj azért mondom, hogy mindent meg kell beszélni, hogy ne legyenek félreértések.....:D

"De a halo-nál igenis a grafika viszi el a crysis-nál meg a ritkán hallott "játékmenet" számít nekem....
    Az első olyan gém, amiben a lehető legtöbb interaktív dolgot meg lehet csinálni!
    Ezért a dx10-nem kifejezetten szükségeltetik, mert dx9-ben néztem és ott is bőven megteszi....
    Jah és a dx9 és dx10 között mindössze csak néhány effet a különbség, mint a napfény, meg esetleg a robbanások...
    Ezé meg nem veszek új karit....:D"
  • DarkSector
    Tedd fel kérdésed?
    Nagyon kiváncsi vagyok?
    Mindenre van megoldás....és lehet hogy én tévedek valamiben...:O
  • Zsoltika 007
    Kár hogy nem kell hozzá Dx10. Csak Vista.
  • DarkSector
    Kicsit vissza 540?
    huhh?
  • Zsoltika 007
    Nem csak ezzel vannak zavarok.
  • FLeK0
    nem akarlak javítani, csak nem értem hogy jön ide a crysis meg a dx10, egyiknek sincs köze a halohoz.
  • DarkSector
    Na mire gondolsz?
    Játszottál már életedben a halo-val, mert ha igen, akkor már én nem értem, hogy mire gondolsz?
  • Zsoltika 007
    Nem sértésből de nagyon nem vagy képben az a napnál is világosabb.
  • DarkSector
    Nincs igazam?
    Talán javítanál?
  • FLeK0
    IZGI
  • DarkSector
    Jah de megy majdnem olyan szépen dx9-ben is oszt még dx10-hez azé dx10-es kártya is kéne, nem elég, hogy a vista dx10-et tartalmazzon!
    Amúgy egy fps-él a grafikán kívűl még mi számít?
    Mert története nem nagyon van...
    De a halo-nál igenis a grafika viszi el a crysis-nál meg a ritkán hallott "játékmenet" számít nekem....
    Az első olyan gém, amiben a lehető legtöbb interaktív dolgot meg lehet csinálni!
    Ezért a dx10-nem kifejezetten szükségeltetik, mert dx9-ben néztem és ott is bőven megteszi....
    Jah és a dx9 és dx10 között mindössze csak néhány effet a különbség, mint a napfény, meg esetleg a robbanások...
    Ezé meg nem veszek új karit....:D
  • DarkSector
    "a wine hasznalataval tudom hogy semmi olyat nem hasznal a jatek ami a vista hasznalatat szuksegesse tenni"
    na itt a lényeg....
  • PhantomAss
    de hogyha a grafika érdekel és a crysisre akarsz ráhangolódni akkor muszály feltenned a vistát mivel csak az ismeri a dx 10-et
    egyébként nemtom mér probléma ez...
    nekem is fennvan az xp mellett a vista csak azért hogy ezeket a dolgokat kipróbálhassam
    a halo 2 is fut rendesen és a vistával sincs semmi bajom
    (még)
  • kerek1224
    van LIVE accountom, amcsi címmel megadva, mégsem tud csatlakozni, a hibakód szerint nekem béta verziójú LIVEom van... már egy csomót basztattam, olvastam, keresgéltem, beleuntam, lesz.rom lassan. de azért dühít.
  • ka87
    hozzateszem a halo 2 szerintem eleg jo jatek, megeri vegigvinni, mivel en linux user vagyok, a wine hasznalataval tudom hogy semmi olyat nem hasznal a jatek ami a vista hasznalatat szuksegesse tenni. (hozzateszem wine alatt sem megy)
  • DarkSector
    Én azon vagyok, hogy igen elég LENNE!!!!!!!!
    De a faxomszopta genymarokszar microfos elintészte, hogy csak viszztán fusson, ami minimum 512MB ramot eszik az XP 200MB-os emésztésével ellentétben, és a dual KÓR is azé jobb ha van, mert a VISTA értelmetlem überbanyekdurva effectes külsejét és az egész progit, ami kezeli a játékokat kurva mod lefárasztja...
    Tehát XP-n menne...de a microfos elintézi, hogy legyen egy húzóereje az eladások szempontjából a vissztának, ha már a Hypolt Crysis bemutatott a microbisoknak azzal, hogy mégis elfut XP-n DX9-ben....
    Magyarul a Halo 2 (microfos kezében lévő játék) az áldozat...
    De én azon vagyok, hogy hagyni kell a rákba, és Bioshock-Blacksite-Crysis-re áthangolódni!!!!!!!!!
  • Zsoltika 007
    Mondom hogy külföldi (pl amcsi) címet kell megadni! Mit gondoltál a magyar Xbox 360 tulajok hogy játszanak?
  • FLeK0
    rá van írva a dobozra, hogy nem érhető el minden országban
  • kerek1224
    Mondjuk engem jobban boszant, hogy a jogtiszta játékommal azóta sem lehet multizni...
  • PhantomAss
    amd x2 3800 proci
    2 gb ram
    radeon x1800 xl kari
    vígan fut maxon....
    bár a procira azt írta kevés:O)
  • FLeK0
    DX8asnak néz ki mivel az is, geforce 3/4 szintű hardverre írták eredetileg.
  • kerek1224
    Hát igen a Halo 2 elég ratyin néz ki, graf kártyától függetlenül. De a játékmenet bőven kárpótol!
  • broman191
    A Vista miatt írtam nagy gépigényt, de amúgy viszonylag szép ha mindent fullra húzol...de nekem 800x600 közép grafon legalábbis tetszett - többé kevésbé.
  • broman191
    Csak hallottam hogy több game-ben akadtak gondok a Geforce 8-as széria tagjaival...Egyik arc írta hogy elég dx8-asank néz ki a cucc a gépén, és a felirata alapján 8800-a van...
    Ha neked nem akadt semmi gondod vele, semmi stuffban annak csak örülni lehet.
  • kerek1224
    Mi a baj szerinted geforce 8800-zal Halo2 alatt??
    Én a legfrissebb driverrel végignyomtam 8800 GTS-sel, és egyetlen hibvát sem láttam. Te igen? Vagy csak úgy mondod, amit hallasz? Mert annak semmi értelme.
  • 6600GT
    na jó...de amiylen grafikája van olyan nagy gépet minek igényel?!
    most komolya oylan szép? én még nem láttam élőben,azért kérdem.
  • broman191
    Saját tapasztalat hogy legalább 1.5 giga RAM kellene hogy jól futhasson a Halo2 Vistán, mert 1-2 map elején volt vagy fél perc diavetítés amíg betöltődött minden...na meg persze dual core proci és egy erős shader 3.0-s vga sem hátrány. Kár hogy nekem csak a shader 3.0 stimmel...
  • Zsoltika 007
    Ha játszani is akarsz akkor nem.
  • kalokalo
    Sziasztok, Bocsi vmi szakértöbb emberkétől kérdezném érdemes e evvel a configgal felrakni vistát meg halo2-t
    szal: celeron3,2 ;1giga ram ; 256megás saphire radeon 9600xt;
    A választ elölre is köszi
  • broman191
    Egyszer s mindenkorra tisztázzuk...ha nem lesz hivatalos XP patch -márpedig nem lesz-, akkor mindenféle összeeszkábált sheitet ne tegyetek fel, mert nem fog működni...de hallottam 1-2 extrém esetet, amikor még vírus is járt a nem működő szemétkupaccal...
    De most már tekintsük lezártnak ezt a kérdést.
    A grafika pedig...csak beállítás és persze hardver kérdése.
    De geforce 8800-zal meg senki ne csodálkozzon hogy tele van grafikai bugokkal a game, mivel a geforce8 szériához még mindig nincs egy "épkézláb" driver, szóval a 100k-s vga-ira ennyi figyelmet fordít az nVidia...csak a pénz a fő, nem az elégedettség...fogyjon a boltokból a cucc és kész. De még most nem is éri meg dx10-be fektetni a nehezem megkeresett magyar forintot, mivel támogatja kb. 5 játék, ami meg nem támogatja az új technológiát ott csak a baj van vele...
  • Zsoltika 007
    Úgy értettem a Vistát lehet xp mellé tenni nem a halo2-t...
  • strebacom
    Wazze tedd fel a Tiny Vistat és menni fog csak van 5GB szabad helyed ???
    Ne ugorj be a mostani Xp-s trükköknek!!!
  • szapor
    Zsoltika 007 éngem is érdekelne nagyon hogy megy XP-n :D
  • strebacom
    Jó a játék, a játék tényleg jó de hogy néz ki , mint a DX8, vagy nem jó állitottam be valamit????
  • PhantomAss
    jó a játék csak a billentyűket nem engedi újrakonfigurálni
    meg néha elmegy a hang.....
    de azér király
  • Spaw
    clone dvd+razor crack
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Leszedtem a Razoros verziót, de nem akar elindulni az intall. Odáig ok hogy kiválasztom hogy hova rakja de utánna nem történik semmi. A cloneDVD-s verzió jó volt csak ugye az meg másban volt rossz.Van esetleg valami megoldás?
  • kerek1224
    Akár maradhat is az a Vista, én 3 hónapja csak azt használok, most már nincs vele próblémám.
  • broman191
    Szerintem nem éri meg ennyit szenvedni a XP patch-el...amióta próbálkoztok már végigtoltátok volna Vistán vagy 2x a játékot. Felraktam a Vistát, volt fent 2 hétig -szép volt, jó volt, de nem az igazi- végigtoltam lazán 1 hét alatt a játékot(minden nap 1-2 óra). Szóval Ti tudjátok...