Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2
Én XBOXon most kezdtem újra.

Töltsük le az internetet!

havernál éjjel nappal ezt toltuk nyáron xboxon milyen szép idõk voltak....:D

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

majd vista után...........

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

KILLER2
Mikor fog már megjelenni PCre?

KILLER2

még nincs

Azt most elmondaná valaki nekem hogy most hogy van? Azt olvastam hogy ki jött PC-re pedig mindenhol xbox-ot találni.Akkor most van pc-n vagy nem?
KILLER2
Rendben bocs, ezt el is felejtettem. Mégegyszer bocs.

Az a Halo2 pc-s változatának a topikja, mivel még pc-re nem jött ki ezért az idejárók többsége még nem is játszott vele szal kíméld meg a topikot a spoilerektõl plz

KILLER2
Megint végigtoltam a gémet és eszembe jutott ez a kérdés:
Szerintetek nem szemétség, hogy az utólsó pályán egy Covenant Elite-el vagyunk miközben a jó öreg Master Chief egy kis hajóban (vagy mentõkabinban) távol az emberektõl és eseményektõl tart a Föld felé? Úgy tudom, hogy a HALOnak Master Chief a fõszereplõje, szóval az utólsó pályán igazán lehettünk volna vele.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Igen, de ez amúgy 2 éves, és az Xbox-os verzióhoz írták, bár értelemszerûen a story ugyanaz lesz

Egyébként elolvastad a Halo 2 Extra cikket?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Tény leg jó a grafika.

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Folytatják a történetet <#idiota>

Egyébként meg pöpecebb grafikája lesz, elég megnézned ezeket a képeket:
kép1
kép2
kép3

itt egy kis Halo 2 Extra cikk: http://www.gamekapocs.hu/cikk/410/251/1/Halo+2+Extra+cikk

Mi az ujjitás a Halo 2-ben?

Gizikét és Bélát viszont a design érdekli szal...

Ja és õk mellékesen meg is veszik, az ide írók 90%-a meg nem akkor mirõl beszélünk? :P

Engem a mostani operációs rendszeren se a design érdekel, mindig is a klasszikus windows témát használtam, tisztába vagyok vele hogy csak feleslegesen lassítja a gépet... mostmár tényleg a topikjába folytasd!

jó ecsém... modernebb, minek mindig "modernebb" felhasználói felület? most nemtom hogy a menüben akartok gyönyörködni vagy pl 1 jó FPS game-be, mer pl nekem igyis minimumon megy a GRAW most felraknám a Vistát, akkor talán a mario-val jáchatnék mer a Vista gépigénye kb egy 2003 játék gépigényével egyenlö.
Modernebb felhasználói felület...

ezt inkább a topikjába

berlinboy6329
Bill gates játékok. <#idiota>

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

de amugy nem értem minek kell ilyen nagy gépigény a vistához... mi lesz rajta?? 3d-s játékok alapból vagy mi?
jah ha valaki rosszul értelmezné
"tö....öm a vistába! az lesz a legfaszább ha majd mikor mutatják beszar mint a windows98 tesztelésén"

vagyis:-tö....öm a vistába! az lesz a legfaszább ha majd mikor mutatják beszar mint a windows98 a tesztelésén

tö....öm a vistába! az lesz a legfaszább ha majd mikor mutatják beszar mint a windows98 tesztelésén<#mf1><#gonosz1><#nyes>
Ha tényleg felidegesít a gép, akkor szanaszét verem a billentyûzetet, nem visítok a gép elõtt mint egy kislány...

Na de ne offoljuk már szét a topikot!
ON!

Brolly28
Ilyen ne legyen senki: hülye wowos

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Brolly28
Nekem addigra lekéne cserélni az AGP-s gépemet 1 PCi
I-osra meg nemártana 1 7800 GTX<#idiota>de a pci esetében mindenk cserélni kell<#bdead>

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

X-box-on egy kicsit elõrehaladtak... hogy éhezzen a PC felhasználó tömeg :D

Egyébként az a jó hogy Halo esetébe nem is kell gondolkozni azon, hogy a graf.-ot hátha nem basszák el, ez olyan majdnem tökéletes játék :)))

Persze, nem fog belehalni szinte senki, akinek egy átlagos gépe van.

Igaz, én addig veszek egy 1 gigás RAM-ot, ha futni fogja :D
Meg egy 512 MB-os videókártya se lenne rossz, ha igazán minõségre mennék a játéknál. Mindegy, az a lényeg hogy nyomhassam <#gun>

Brolly28
Az bírom h még a halo 2 sem jött ki pc-re de 3-ról már van rendes videó.
Elvannak a készítõk

Brolly28
A Vistás dolog igaz.
Tudtam h a Vista oprendszer de nem tom miért azt gondoltam h vmi atomreaktor kell hozzá<#buck>meg h sose fog menni a gépemen.
De csak nem rég esett le h csak 1 szimpla oprendszerO__o

Ja, egy format C után fellélegezhet :D

ON

Brolly28
Hát ha baj van az msn-el és még a rendszer is ingadozik akkor 1*û a megoldás.
Fomatálni kell<#hehe>

http://www.microsoft.com/hun/windowsvista/getready/capable.mspx

Nézd meg, nem olyan rettentõ nagy kihívás az :)

"mert ha csak arra jelenik meg akkor szerintem nem sok ember fogja megvenni se leszedni"

Márpedig gondolhatod hogyha eddig nem adák ki, és azt mondják hogy Windows Vistára lesz, akkor nem igen fogják XP-re kiadni. <#smile>

Nincs MSN-em mert már rég beszart újratelepíteni meg nem akarom, örülök hogy a rendszer még úgy-ahogy mûködik! <#idiota>

haxoror vegyél fel MSN-re!! átküldöm azt a videót!!! sokkal keményebb mint tiéd<#bee1>
hát igen eccer biztos ráálunk a vistára... csak ahhoz már gép is kell, mer pl ha nekem most vistám lenne csak a marióval tudnék jáccani :D. asszongyák 512 mb RAM kell a vistának stb ... stb
jah amugy a video egész jó, de nekem ennél 1000-szer jobb van és HALO 2-ös. de ugyanez a dilemma, sniper és plasma gránát! a videó tán 20mb-s ha valakinek kell és szánna rá idöt akkor msn cimem : [email protected]
Mert?
Te pl a következõ 10 évben Xp-t fogsz használni? Nem hiszem :)

Persze nem rögtön fog mindenki átállni Vistára de idõvel muszáj lesz, amikor kijött az Xp egy csomóan esküdöztek hogy õk sohasem fogják felrakni mert a Win98 mennyivel jobb stb kíváncsi vagyok ma milyen oprendszer van a gépükön... <#hehe>

nem a windows vistára gondolok, mert ha csak arra jelenik meg akkor szerintem nem sok ember fogja megvenni se leszedni ..... szerintem
Windows Vistára gondolsz, nem? :)
Szerintem elég lesz ez a három rész, és amúgy is, a háromnak már lesz olyan graf.ja hogy ihaj, szóval hasonló grafikájú játékokat továbbra is tudnak majd csinálni, nem kell elkeseredni :)

hát srácok a 3. résszel vége a HALO-nak <#schmoll2><#sir>mi itt lassan lázadást inditunk a 2. részért de mire megcsinálják windows xp-re addigra a konzolosok már el is fogják felejteni a HALO-t ami szomorulatra méltó <#banplz><#sir><#rinya> mikor mi majd a 3. résszel jáccunk PC-én a konzolosok már azt se fogják tudni mi az a HALO. De a lényeg, hogy az ember holtig remél! várnunk kell hátha megmozditják a seggüket a BUNGIE emberei
Rohadt jó movie, keni a srác rendesen, lehet belõle tanulni ;)
Csak hogy ez az elsõ részbõl való :)

kontroller hát nem rossz! <#wow1>

grebber
Nemtudom ,de minek érdekel megakarod venni?

Next PC upgrade: 2022

Én jó pár játékot irigylek a konzolosoktól, elsõ helyen a Halo 2 áll természetesen..