Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A játék újratelepítése megoldást jelenthet a problémára."
Szerintem sz..t töltöttél le.
Initialization failed. Either insufficient system resources were found to run the game, or game data is missing or damaged. Reinstalling the game may fix this problem.
nemtom mi van vele DE ÉN MÁR JÁTSZANI AKAROK!!!
Initialization failed. Either insufficient system resources were found to run the game, or game data is missing or damaged. Reinstalling the game may fix this problem.
Mit tegyek?? Tudom hogy azt írja tegyem újra de mivel ezt csak ki kellett bomtani ez lehetetlen.. Mi lehet a probléma??
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
probald ki a d:\jatekok vagy d:\games konyvtárba telepiteni a halo-t!
Forza.
A telepítési könyvtár megadása esetén megint csak nem szabad lenni kihagyásnak a nevében!!!!!!
Én mondjuk megadom neki, hogy "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be telepítsen...
Amikor választom én ezt a mappát telepítésnek : C:\Halo2 itt nincsenek kihagyások . Kiválasztom a 3. lehetõséget kattintok az Ok-ra de semmi Ez lenne a problémám
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
A telepítés a Razorral van tesztelve!!!
A telepítéshez kell a Halo2 - Razor1911 és a Halo 2 XP Patch-NoGrp
Telepítés:
Két mappa van ami lényeges!
A Halo 2 XP Patch-NoGrp és a Razor1911....(a link alatt megtalálható)
Az iso fájl-t tegyük be Alcohol120%-ba, vagy Daemon Tools-ba...
Ezután kapunk egy hibaüzenetet (advapi32.dll)..de sebaj a sajátgépb?l a virtuális meghajtó ikonján nyomjunk egy jobb klikk-et, és az "Automatikus lejátszás" lejátszás helyet válasszuk a "Megnyitás"-t....
Ekkor már ki tudjuk másolni az összes fájl-t egy mappába....
De ahová átmásoljuk, ott az almappák nevében ne legyen kihagyás például ha jelen esetben a "D:\Játékok XP\Halo2 XP"-be másolom, akkor nem lesz jó, mert kihagyás van a könyvtárak nevében....
A helyes megoldás a "D:\JátékokXP\Halo2XP".....
Ha kint vannak a fájlok, akkor most a Razor1911-b?l az MF.dll-t tegyük a könyvtárba a Halo 2 XP Pach - NoGrp-b?l meg mindet tegyük ismét a mappába, DE a kis betüs mf.dll-t ne mert a nagybet?sset fellül fogja írni....hanem tegyük be a C:\WINDOWS\system32-be!
Na most a Start->Futtatás-ra nyomva tallózátok be a fájlok közül a Loader.exe-t...
Ekkor a csíkban megjelenik az elérési útvonal. Nálam ez "D:\JátékokXP\Halo2XP\Loader.exe"
Ezt egy karakter kihagyásával megint illeszétek be. És a második résznek a végét át kell írni Startup.exe-re. Vagyis ebben az esetben "D:\JátékokXP\Halo2XP\Loader.exe D:\JátékokXP\Halo2XP\Startup.exe".
Ezután OK-ot kell nyomni...
És már telepít is....
Utána a 3 telepítési mód közül a legalsót kell választani...
A telepítési könyvtár megadása esetén megint csak nem szabad lenni kihagyásnak a nevében!!!!!!
Én mondjuk megadom neki, hogy "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be telepítsen...
Ezután ha kész a telepítés, akkor szépen megfogjuk a Halo 2 XP Pach - NoGrp fájlokat megint az mf.dll kivételével, és megint bemásoljuk, a most már feltelepített könyvtárba....
Nálam "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be...
Ezután már csak a loader.exe-r?l tegyünk ki az asztalra egy parancsikont.
A "cél:" után megint ott van az elérési út...(nálam "D:\JátékokXP\Halo2Games\Loader.exe")...ugyanazt kell tenni, mint a Start->Futtatás esetében, csak itt most a vége halo2.exe legyen..
Nálam ez lenne "D:\JátékokXP\Halo2Games\Loader.exe D:\JátékokXP\Halo2Games\halo2.exe"
Ezután max választhatunk neki egy szép új icon-t és akkor alkalmaz után nyomjunk eg OK-ot.....
EZUTÁN MÁR MENNI FOG A JÁTÉK, DE NEM SZABAD MÁS KÖNYVTÁRAKBA ÁTHELYEZNI, MERT AKKOR A PARANCSIKON NEM FOG M?KÖDNI!!!!!!
Kérlek segitsetek! Válaszotokat elõre is köszi !
bloody fucking murder
1,
ati control centerben vsync On until application specifies-re, és parancsikonban halo2.exe után -novsync
de ez nem az igazi mert a 120hz miatt túl sok az FPS így is (mekkora elbaszott port hogy magasabb fps-el rosszabb a game? 😛), és picit darabos a kép, de lehet célozni.
2,
még jobban mûködõ megoldást leltem itt: http://www.bungie.net/Forums/posts.aspx?postID=28856611&postRepeater1-p=1
ez a program fixen 60-ra lockolja az FPS-t, teljesen folyékony és tökéletes vele a célzás.
meg volt aki azt írta hogy egekbe emelt felbontás + driverbõl erõltetve a legnagyobb élsimítás miatt csökken annyira az fps, hogy ne legyen gond, meg jobban is néz ki.
bloody fucking murder
Forza.
google halo2 mouse lagra talált másoknál is ilyen gondot, nvidiával van akinek megoldotta a vsync ki vagy bekapcsolása, de nekem atim van és nem segít. egyetlen aránylag mûködõ megoldás az volt, hogy folyamatosan videót veszek a háttérben frapssal, ami 60 vagy 30-ra fixálja az fpst, ami valami csoda folytán megszûnteti ezt a szenvedést, de úgy meg alapvetõen zavaró a játékmenet.
bloody fucking murder
bloody fucking murder
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
És egy eredeti Halo: CE fog futni Vistán?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha megveszek egy eredetit és felrakok egy kalózt, de az eredeti kulcsát adom meg, akkor tudok multizni?