Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na baj van ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

SL

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

tom hogy kurvára nem ide tartozik , de inkább boltba vegyem meg vagy elég ha letöltöm ? és ha letöltöm , tudnátok adni jó torent linket ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

FSpofon
tökéletesen menne a gépeden a win7. 64 biteshez vehetsz még 2gb ramot ha akarod hogy az a pár game ami támogatja jobban kihasználja a procidat, de minden gond nélkül futni fog. 1.6ghz netbookokon is jól megy.

Arab money

Adjál rohadt 100k-t és annyira felfejlesztem a gépem hogy jól menjen rajta a win7 -.-

SL
nem, egy rohadt Windows 7-et kell felrakni mi benne a kurva nehéz?

Ha megveszem a halo2-õt és felteszek 1 xp patchet , akkor is tudok majd játszani windows live-on ?

Ez durva.
"az eltelt két hétben több Xbox is leégett"

Ezek nem fanatikusok, hanem Halo-kockák. :)

SL

SL
Halo 2 : 2500Ft (tok+kézikönyv+termékkulcs,jó állapot)

érdeklõdni nálam!

SL
ment privát!

Sziasztok!Abban kérném valakinek a segítségét hogy mikor az eredeti halo 2-õt felteszem,be szeretnék lépni a windows live-ba,majd elkezd frissíteni,de a csík vége elõtt megáll és úgy marad.Ha azt választom,hogy ne frissítsen,akkor meg kidob ismét a bejelentkezéshez.Nncs már hozzá frissítés ,vagy szerver nem létezik már?Vagy nem vágom:(

1.:telepítem a játékot
2.:belépek a live-be
3.:csinálok egy acountot
4.:majd kilép és reggelek erre az x-boxos valamire,g-mailon meg is erõsítem
5.:majd visszalépek a játékba ahol egy belépõmenü fogad,ahol beírom a live-os belépõmet,mely belép,majdan megkérdezi a frissítést amire ok-ét nyomok,majd a csík megáll:( a vége elõtt és nem csinál semmit

most nagyon sokat kell akkor várnom a frissítéssel?eddig 30 perc volt a legtöbb
töltöttem hozzá a microsoft oldlaláról a legutolsó update-et,fel is raktam de így is frissíteni akar

VALAKI SEGíTSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
SL
lentebb van a megoldás

Sziasztok
Újfiú vagyok,aki ma (a kedvencemet) a Halo 2-tbeszerezte.eredeti.
A probléma az,hogy az van ráirva,hogy csak windows vistaval megy.<#falbav>
az 576-ban azt mondták,el lehet intézni azt hogy a vistas verziót lehessen futattni xp-n is.
Tud errõl vki vmit?
ha igen lécci írjatok!!!
Oké köszönöm a választ, <#vigyor> de egy linket tud valaki dobni <#vigyor0> mert a google nem nagyon akar segíteni. D:
SL
crackelni kell

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Az elõzõ hozzászólásból kimaradt: Mert a 3-4 küldetésrésznél kidob hogy aktiváljam. :(( <#szomoru1>
Helló! <#wave> Csak annyit szeretnék kérdezni hogy a Halo 2-õt hogy "aktiváljam" mert otthon nincs internetem, és warez a játék. <#shakehead>
Egyik haverom rájött, hogy hogyan lehet mûködésre bírni a Halo: Combat Evolved-ot XP-n. A képlet egyszerû. Miután feltelepítettétek a játékot, töltsétek le külön az 1.09-es patchet, telepítsétek fel, és mehet a játék. Tehát ne, ismétlem, NE AZ AUTOUPDATER-T HASZNÁLJÁTOK! Most már tudom használni az eredeti játékom:) Leírom angolul is, hátha segít.
Halo: Combat Evolved problem on Windows XP. After you have installed the game, don't start it. Download the 1.09 patch, install it, then you can play. DO NOT USE THE AUTOUPDATER.
©kiss90 Nagyon szépen köszönöm az infót. Nagyon hasznos volt számomra. Hála önzetlen felvilágosító postodnak 1ültõ helyemben, komolyabb megszakítás nélkül végig tudtam tolni mind a 15 pályát. Utáltam volna ha valami miatt nem tudom befejezni. Úgyhogy még1x köszönöm. Legalább mi gémerek tartsunk össze ha már az országunk széthúz.<#wave>
SL
Eladnám Halo 2 PC játékomat 2000Ft-ért.
akit érdekelne írjon privit!

Laptopot nem igazán tudom bõvíteni, úgyhogy elleszek én az xp-vel 3 év múlva is.:)
SL
tudtam, hogy te is ezzel jössz. De áprilistól megszûnik XP-re mindenféle támogatás és ha egyszer új hardver(eke)t veszel ahhoz bizony nem lesz XP driver szóval így is úgy is muszáj lesz átváltanod Win7-re :]

Én személy szerint nem állok úgy, hogy csak kapásból 3000-t kiadjak játékra.És nem fogok operációs rendszert cserélni egy játék miatt.
SL
3.000 Ft olyan sok pénz egy rohadt játékért?

Üdv mindenkinek!
Van egy nagyon egyszerû megoldás, amivel nem fogja kérni az eredeti dvd-t.
Le kell tölteni a Process Monitor nevû programot, majd indítsátok el a Halo2-t.Amikor már a menüben van, le a tálcára a játékot, Process Monitor indít, Halo2 vissza teljes képre, majd a Gravemind map-ot töltsétek be.A betöltés nálam elég sokáig tartott (kb 3-4-szer tovább, mint a többi map-nál), de utána rendesen jött a videó, aztán felvehettem a harcot MC-ként.Ha késõbb ismét végig akarjátok vinni a Gravemind map-ot, mindig el kell indítani a Process Monitor progit a fent említett módon.
Nálam ez a módszer jött be, a dll cserélés nem vált be.
Remélem, segítettem jópár embernek.
Minden jót!
Na ugye :) Jó játékot kívánok! Nekem nagyon bejött anno

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Nos megoldottam.Bemásoltam a két fájlt,amivel elindítom a játékot abban átírtam azt a parancsot,hogy ne a loader,hanem a loaderplus fájlból töltse bee a játékot és így már nem kérte a lemezt<#pias>
Ha ez hasonló fajta ahhoz a töréshez, ami nekem van meg (és amivel minden probléma nélkül végigvittem a játékot, sose kért lemezt), akkor a loaderplus-t meg a többi fájlt a Halo 2 gyökérmappájába kell másolni, és aztán ha van mellette .BAT fájl, akkor azzal kell indítani, ellenkezõ esetben csinálni kell egyet, amiben a loaderplus-al elindítod a Halo 2 exe-jét.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Nevezd át a következõ pálya nevét(maps mappa) 01b_spacestation.map-re és töltsd be a Cairo Station pályát.
SL
nem tudom hogy kell berakni, de Windows 7-en is megy :]

Na ezt találtam meg: Halo 2 XP-loader fix+dopeman+crejbi (insert disk level 12) Demonoid RESEED -Edox.rar
Állítólag tovább enged csak nem tudom,hogy mit kell csinálni vele.van venne v.milyen loaderplus meg v.mi renszerfájl.
Amúgy meg nem venném meg a Halo 2-t,mert nem lenne kedvem 1 játék miatt Vistát rakni.
SL
vedd meg és nem lesz gondod, amúgy meg van egy level 12 fix. NE kérdezd honnan lehet letölteni.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a 12-dik pályánál kéri az eredeti lemezt a játék és,hogy ilyenkor mit kell csinálni.Dopeman-os verzió van meg.
Elõre is köszi a választ
SL
Szerintem érdemes. Most kb. 50-en vannak fent.

Gondolkodom hogy érdemes lenne-e beszerezni egy halo 2-t. Multin akadnak még emberek, lehet még jókat multizni vele?
SL
próba cseresznye :]

Nem jött össze. Még mindig Gathering Exception Data és elszáll. Remélem a Win7 megoldás lesz minden gondomra.
A KB974455 fájlt kell eltávolítani.
Isten vagy ha megmondod, hogy melyik. Születésnapomra vettem áprilisban, azóta se bírom elindítani. Mindig azt írja, hogy betöltõdött a helyére a memóriában valami.
Igen az egyik frissites a ludas,mert nekem is ill tobb embernek is volt. Megkeresem, hogy melyik szamu frissitest kell eltavolitani a geprol. Siman a programok hozzaadasa, torlesenel a frissitesek mutatasat bepipalva lethato es eltavolithato.
Megvettem eredetibe a Halo Combat Evolved-ot és se a régi, se az új gépen nem megy. Jó mi?:D És már crackelten se hajlandó futni.
Szerintem: Mivel nem mai jatek, immar realis 3500Ft korul van az ara... itt a Windows 7 es azon megy!
Mi kell meg? <#eljen>

Szolnokboy1, igen, mukodik, mint pl nekem is. Eredeti.
gabriel2007
<#wave>Üdv Mindenkinek! XP-re
Valaki fel tudja rakni: Halo.2.XP.Patch-NoGrp <#conf>
Vagy jó ez is: WowLoader-0.2 ( ez meg van ) <#felkialtas>
De sehogy nem megy fel a játék:
Valami egyszerû leírás rá, tudom írtátok, de egyszerûen kéne. <#nezze>
Ez van: Halo_2_Repack-Razor1911, illetve: Halo.2.XP-TheBabeLover <#heureka>
s látom van elakadás a játékban, ha még írnátok megoldásokat.
Elõre is Köszönöm <#worship>

Üdv Mindenkinek!

Szolnokboy1
mûködik a Halo 2 Win7-en?

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Sziasztok! Feltelepítem ezt a warez verziót: "Halo_2_Repack-Razor1911". az nfo-ban leírt módon járok el, crackelem, majd mikor elindítanám, valami olyasmit ír ki, hogy van fent valami másik Games for Windows - Live alkalmazás, és azért nem tudja elindítani. Letöröltem a Games for Windows-t, akkor meg hiányolja a progit. Más Live-os játékom tudtommal csak a GTAIV van fent. Nem lehetne valahogy megoldani, hogy fusson a Halo 2?

* Razoros verzióm van
"Utána a 3 telepítési mód közül a legalsót kell választani...

A telepítési könyvtár megadása esetén megint csak nem szabad lenni kihagyásnak a nevében!!!!!!
Én mondjuk megadom neki, hogy "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be telepítsen...

Amikor választom én ezt a mappát telepítésnek : C:\Halo2 itt nincsenek kihagyások . Kiválasztom a 3. lehetõséget kattintok az Ok-ra de semmi Ez lenne a problémám " ugyanez van nálam is [#szomoru1
hali , nekem ugyanaz a gondom mint toarpad nal egyszerüen a telepítés ugyanazon lépésénél nem csinál semmit :(
kössz de már megvan tovább tudtam játszani

Szia én is addig jutottam és ezt a linket találtam http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=35164 itt erröl a gondrol irnak.