2153
-
#2113 figyelj SL nekem feltelepíteni feltelepíti sőt, még el is indítja,de még a menübe sem lép be, mert a halo 2 feliratnál hibaüzenet jon(nem az advapi32.dll)hanem hogy csak hibaüzenet lehetőségek a hibaüzenetnél:Hibajelentés küldése vagy Mégse.
NEM TUDOK JÁTSZANI!
PLS EZ A GOND!
HELP ME!!! -
#2112 mi a megoldás plks nem tudom mire gondolsz(melyik üzenetre)
hibajelentés a halo 2 indításakor pls help -
SL #2111 van de macerás. olvass visszább -
#2110 én most azé nem telepítem fel a win7-et.Egy csomó progi van fönn.
Nincs vmi megoldás XP-re? -
SL #2109 hogy hogy nem bízol benne? addig felrakod a Win7-et míg végig tolod a játékot utána visszateszed :D
1 éve használok Win7-et, a bétától kezdve és megvagyok elégedve. -
#2108 cs.
Háát most még nem akarok mert nem bízok benne .Megvárom hogy leteljen az XP ideje és akkor lehet.
De nem tudsz felrakni egy megoldást a problémámra?
PLS -
SL #2107 tegyél fel Win7-et -
#2106 cs all!
A következő problémám van:XP-n feltelepítettem a Halo 2 Razor 1911-t.
Mindent megcsináltam amit toarpad mondott és minden jól is ment.Feltelepítettem és amikor elindítom, bejön a Halo 2 felirat.Egy kicst tölti, de egy 5 másodperc után megáll és jön egy Hibaüzenet.
Mit csináljak?
PLS help me -
#2105 elvileg nem megy a multi csak a single bár nem próbáltam ki.csinálsz egy másik partíciót vagy winyót akár egy teljes windows telepítést és raksz fel win 7-et. -
SL #2104 igen van és az, hogy te mekkora egy szánalom gyerek vagy. -
toarpad #2103 Na baj van ? -
SL #2102 -
toarpad #2101 tom hogy kurvára nem ide tartozik , de inkább boltba vegyem meg vagy elég ha letöltöm ? és ha letöltöm , tudnátok adni jó torent linket ? -
#2100 tökéletesen menne a gépeden a win7. 64 biteshez vehetsz még 2gb ramot ha akarod hogy az a pár game ami támogatja jobban kihasználja a procidat, de minden gond nélkül futni fog. 1.6ghz netbookokon is jól megy. -
toarpad #2099 Adjál rohadt 100k-t és annyira felfejlesztem a gépem hogy jól menjen rajta a win7 -.- -
SL #2098 nem, egy rohadt Windows 7-et kell felrakni mi benne a kurva nehéz? -
toarpad #2097 Ha megveszem a halo2-őt és felteszek 1 xp patchet , akkor is tudok majd játszani windows live-on ? -
Vlala #2096 Ez durva.
"az eltelt két hétben több Xbox is leégett"
Ezek nem fanatikusok, hanem Halo-kockák. :) -
SL #2095 hihetetlen :D:D -
SL #2094 Halo 2 : 2500Ft (tok+kézikönyv+termékkulcs,jó állapot)
érdeklődni nálam! -
SL #2093 ment privát! -
leopard26 #2092 Sziasztok!Abban kérném valakinek a segítségét hogy mikor az eredeti halo 2-őt felteszem,be szeretnék lépni a windows live-ba,majd elkezd frissíteni,de a csík vége előtt megáll és úgy marad.Ha azt választom,hogy ne frissítsen,akkor meg kidob ismét a bejelentkezéshez.Nncs már hozzá frissítés ,vagy szerver nem létezik már?Vagy nem vágom:(
1.:telepítem a játékot
2.:belépek a live-be
3.:csinálok egy acountot
4.:majd kilép és reggelek erre az x-boxos valamire,g-mailon meg is erősítem
5.:majd visszalépek a játékba ahol egy belépőmenü fogad,ahol beírom a live-os belépőmet,mely belép,majdan megkérdezi a frissítést amire ok-ét nyomok,majd a csík megáll:( a vége előtt és nem csinál semmit
most nagyon sokat kell akkor várnom a frissítéssel?eddig 30 perc volt a legtöbb
töltöttem hozzá a microsoft oldlaláról a legutolsó update-et,fel is raktam de így is frissíteni akar
VALAKI SEGíTSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN -
SL #2091 lentebb van a megoldás -
Krisz54321 #2090 Sziasztok
Újfiú vagyok,aki ma (a kedvencemet) a Halo 2-tbeszerezte.eredeti.
A probléma az,hogy az van ráirva,hogy csak windows vistaval megy.
az 576-ban azt mondták,el lehet intézni azt hogy a vistas verziót lehessen futattni xp-n is.
Tud erről vki vmit?
ha igen lécci írjatok!!! -
ALLXD #2089 Oké köszönöm a választ, de egy linket tud valaki dobni mert a google nem nagyon akar segíteni. D: -
SL #2088 crackelni kell -
ALLXD #2087 Az előző hozzászólásból kimaradt: Mert a 3-4 küldetésrésznél kidob hogy aktiváljam. :(( -
ALLXD #2086 Helló! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy a Halo 2-őt hogy "aktiváljam" mert otthon nincs internetem, és warez a játék. -
Vardar #2085 Egyik haverom rájött, hogy hogyan lehet működésre bírni a Halo: Combat Evolved-ot XP-n. A képlet egyszerű. Miután feltelepítettétek a játékot, töltsétek le külön az 1.09-es patchet, telepítsétek fel, és mehet a játék. Tehát ne, ismétlem, NE AZ AUTOUPDATER-T HASZNÁLJÁTOK! Most már tudom használni az eredeti játékom:) Leírom angolul is, hátha segít.
Halo: Combat Evolved problem on Windows XP. After you have installed the game, don't start it. Download the 1.09 patch, install it, then you can play. DO NOT USE THE AUTOUPDATER. -
TAURON85 #2084 ©kiss90 Nagyon szépen köszönöm az infót. Nagyon hasznos volt számomra. Hála önzetlen felvilágosító postodnak 1ültő helyemben, komolyabb megszakítás nélkül végig tudtam tolni mind a 15 pályát. Utáltam volna ha valami miatt nem tudom befejezni. Úgyhogy még1x köszönöm. Legalább mi gémerek tartsunk össze ha már az országunk széthúz. -
SL #2083 Eladnám Halo 2 PC játékomat 2000Ft-ért.
akit érdekelne írjon privit! -
kiss90 #2082 Laptopot nem igazán tudom bővíteni, úgyhogy elleszek én az xp-vel 3 év múlva is.:) -
SL #2081 tudtam, hogy te is ezzel jössz. De áprilistól megszűnik XP-re mindenféle támogatás és ha egyszer új hardver(eke)t veszel ahhoz bizony nem lesz XP driver szóval így is úgy is muszáj lesz átváltanod Win7-re :]
-
kiss90 #2080 Én személy szerint nem állok úgy, hogy csak kapásból 3000-t kiadjak játékra.És nem fogok operációs rendszert cserélni egy játék miatt. -
SL #2079 3.000 Ft olyan sok pénz egy rohadt játékért? -
kiss90 #2078 Üdv mindenkinek!
Van egy nagyon egyszerű megoldás, amivel nem fogja kérni az eredeti dvd-t.
Le kell tölteni a Process Monitor nevű programot, majd indítsátok el a Halo2-t.Amikor már a menüben van, le a tálcára a játékot, Process Monitor indít, Halo2 vissza teljes képre, majd a Gravemind map-ot töltsétek be.A betöltés nálam elég sokáig tartott (kb 3-4-szer tovább, mint a többi map-nál), de utána rendesen jött a videó, aztán felvehettem a harcot MC-ként.Ha később ismét végig akarjátok vinni a Gravemind map-ot, mindig el kell indítani a Process Monitor progit a fent említett módon.
Nálam ez a módszer jött be, a dll cserélés nem vált be.
Remélem, segítettem jópár embernek.
Minden jót! -
Steve Q #2077 Na ugye :) Jó játékot kívánok! Nekem nagyon bejött anno -
fearfan #2076 Nos megoldottam.Bemásoltam a két fájlt,amivel elindítom a játékot abban átírtam azt a parancsot,hogy ne a loader,hanem a loaderplus fájlból töltse bee a játékot és így már nem kérte a lemezt -
Steve Q #2075 Ha ez hasonló fajta ahhoz a töréshez, ami nekem van meg (és amivel minden probléma nélkül végigvittem a játékot, sose kért lemezt), akkor a loaderplus-t meg a többi fájlt a Halo 2 gyökérmappájába kell másolni, és aztán ha van mellette .BAT fájl, akkor azzal kell indítani, ellenkező esetben csinálni kell egyet, amiben a loaderplus-al elindítod a Halo 2 exe-jét. -
Vardar #2074 Nevezd át a következő pálya nevét(maps mappa) 01b_spacestation.map-re és töltsd be a Cairo Station pályát.