Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Arab money
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
"az eltelt két hétben több Xbox is leégett"
Ezek nem fanatikusok, hanem Halo-kockák. :)
érdeklõdni nálam!
1.:telepítem a játékot
2.:belépek a live-be
3.:csinálok egy acountot
4.:majd kilép és reggelek erre az x-boxos valamire,g-mailon meg is erõsítem
5.:majd visszalépek a játékba ahol egy belépõmenü fogad,ahol beírom a live-os belépõmet,mely belép,majdan megkérdezi a frissítést amire ok-ét nyomok,majd a csík megáll:( a vége elõtt és nem csinál semmit
most nagyon sokat kell akkor várnom a frissítéssel?eddig 30 perc volt a legtöbb
töltöttem hozzá a microsoft oldlaláról a legutolsó update-et,fel is raktam de így is frissíteni akar
VALAKI SEGíTSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
Újfiú vagyok,aki ma (a kedvencemet) a Halo 2-tbeszerezte.eredeti.
A probléma az,hogy az van ráirva,hogy csak windows vistaval megy.<#falbav>#falbav>
az 576-ban azt mondták,el lehet intézni azt hogy a vistas verziót lehessen futattni xp-n is.
Tud errõl vki vmit?
ha igen lécci írjatok!!!
Halo: Combat Evolved problem on Windows XP. After you have installed the game, don't start it. Download the 1.09 patch, install it, then you can play. DO NOT USE THE AUTOUPDATER.
akit érdekelne írjon privit!
Van egy nagyon egyszerû megoldás, amivel nem fogja kérni az eredeti dvd-t.
Le kell tölteni a Process Monitor nevû programot, majd indítsátok el a Halo2-t.Amikor már a menüben van, le a tálcára a játékot, Process Monitor indít, Halo2 vissza teljes képre, majd a Gravemind map-ot töltsétek be.A betöltés nálam elég sokáig tartott (kb 3-4-szer tovább, mint a többi map-nál), de utána rendesen jött a videó, aztán felvehettem a harcot MC-ként.Ha késõbb ismét végig akarjátok vinni a Gravemind map-ot, mindig el kell indítani a Process Monitor progit a fent említett módon.
Nálam ez a módszer jött be, a dll cserélés nem vált be.
Remélem, segítettem jópár embernek.
Minden jót!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Állítólag tovább enged csak nem tudom,hogy mit kell csinálni vele.van venne v.milyen loaderplus meg v.mi renszerfájl.
Amúgy meg nem venném meg a Halo 2-t,mert nem lenne kedvem 1 játék miatt Vistát rakni.
Az lenne a kérdésem,hogy a 12-dik pályánál kéri az eredeti lemezt a játék és,hogy ilyenkor mit kell csinálni.Dopeman-os verzió van meg.
Elõre is köszi a választ
Mi kell meg? <#eljen>#eljen>
Szolnokboy1, igen, mukodik, mint pl nekem is. Eredeti.
Valaki fel tudja rakni: Halo.2.XP.Patch-NoGrp <#conf>#conf>
Vagy jó ez is: WowLoader-0.2 ( ez meg van ) <#felkialtas>#felkialtas>
De sehogy nem megy fel a játék:
Valami egyszerû leírás rá, tudom írtátok, de egyszerûen kéne. <#nezze>#nezze>
Ez van: Halo_2_Repack-Razor1911, illetve: Halo.2.XP-TheBabeLover <#heureka>#heureka>
s látom van elakadás a játékban, ha még írnátok megoldásokat.
Elõre is Köszönöm <#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!
"Utána a 3 telepítési mód közül a legalsót kell választani...
A telepítési könyvtár megadása esetén megint csak nem szabad lenni kihagyásnak a nevében!!!!!!
Én mondjuk megadom neki, hogy "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be telepítsen...
Amikor választom én ezt a mappát telepítésnek : C:\Halo2 itt nincsenek kihagyások . Kiválasztom a 3. lehetõséget kattintok az Ok-ra de semmi Ez lenne a problémám " ugyanez van nálam is [#szomoru1