Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Nem tom mi van, de nekem baromira be- beszaggat... már a játék elõzményeinek bemutatásakor is! Sõt a menüben is meg meg áll minden (hang kép stb).
Mi a fax lehet?

3800+ X2
2gb ram
6600Gt - 93.81drv
Xp

Thanks
Radír
DarkSector
Igen!
Lásd:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
F.A.Q <#banplz>
roberto
hi all!!!lenne egy kérdésem:fut a game XP alatt?(bocs h nem olvastam vissza!!)

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

Zsoltika 007
És? Az nekem is bejön. Nyomsz egy activate latert oszt jóvan.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

spidey91
Help!
letöltöttema Boo clonet bemásoltam a fökönyvtárba a dll fáljt de igy is állandoan bejön az activate now ablak minen inditás elött!!

HELP!

Gépem ati X1900 4200

Olvassátok el a F.A.Q!-ot ott le van írva egyszerûen a pályaátnevezés manuálisan és így minden pályát gond nélkül végig tudsz játszani.

Végignyomtam már így 2x a játékot minden gond nélkül
alt+tab totalcom és szépen átnevezed a sorban következõ pálya nevét a Spacestation-ra pl aztán vissza halo 2 és Resume.

DE olvasátok a F.A.Q.-ot ott értelmesebben le van írva.

linket ha kuldenél, mert én is eljutottam a 4-ik pájáig s onnan valami kódot kér
és hol találtad??
tudnál linket adni??
találtam egy másik activátort, ami tartalmaz 4 fájlt. ezek átnevezik a mapokat, így ki lehet baszni a játékkal. csak az a baj, hogy a 12. pályát így sem lehet végigvinni, de a következõ már mûködik.
Nekem szintén ugyanez a gondom.
Lezuhanok a jukba és nem enged tovább.
Kéri az eredeti cd-t
Help me
le kell szedni egy activátort hozzá, ami tartalmaz két fájlt, meg útmutatást is ad!
nekem meg olyan bajom van, hogy eljutottam odáig, hogy arbiterrel megvan a halo indexe, aztán az a brute lelök egy lyukba, aztán zuhanok egy jót! utána a töltésnél kidob, hogy rakjam be a Halo 2 lemezt a meghajtóba! nyomok egy okot, visszalép a fõmenübe, és mikor rámegyek a resume-ra, kb fél órával visszáb rak a játékmenetben!! na ez mitõl van???
Sziasztok
Az elsõ pályát magcsináltam de nem énged a következõre ami a QUTSKIRTS nevû és már nem az ürhajon van az átnevezendõ pályáknal sem látok ilyen nevût
Hogy lehet a következõre lépni??? vagy mit kell itt átnevezni???
Bocsi ha voltmár ez a kérdés<#wow1>
Kérek egy kis segitséget<#wave><#wave><#wave>
DarkSector
Ott a Tiny Vista!!!!!256Rammal elmegy....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azért ne felejcsük el, hogy vannak olyanok akiknek a gépén a Halo 2 elfut, de a Vista nem!
DarkSector
Nálam is úgy van és lehet xp és vista egy egy patrición...
De ha megnézed a #741-et, akkor nem lehet gond feltenni a razor fix-et sem...
Nézd végig részletessen....
Minden fájlt a helyére másoltál?
Használtad a loaderrel való indítást?
Nincs "space" a könyvtárak nevében?
stb...
A #741-ben részletessen leírtam mindent!!!!!!!

De az gondolom nem oldható meg h 1szere 2 paarticiora 2külön oprendszer legyen XP VISTA?

Talán hogy nem XP-hez készült a játék és nem akar futni alatta? 😊 Tegyél fel egy alap Vistát és nem kell veszõdnöd lyesmikkel és nem kell szórakoznod sem majd a pályaátírosgatásokkal (erre is szükség lesz biza) hogy játszhass.
Felteszed, feldobod a Vista crack-et és mehet a játék.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

most leszedtem a Razor1911 et a simat mert am a Repack Razor1911 el ment a game addig hogy elindul addig amit irtam de a sima Razor1911 el meg a telepitõ panel elõ jön aztan ramegyek h Costumize istall hiba üzenet jön ki,aztan ha Play Halo2 for win VISTA akk is hiba üzenet
vajon mi lehet a baj talan az h mar probaltam a repack al is? help my please elöre is köszi!

most mar megy a game de Campaign-->>new campaign-->>utanna valasztom a nehézségi fokt és tovább és onnét nem megy csak kék képernyo mintha toltene ugyanugy futnakk a jelek mint a menüben megy a zene de nem tolti be a jatekot és visza tudok csak lépni az ESC el mi lehet a baj

DarkSector
Nem én csak azt mondtam, hogy valahogy rá lehet keresni, de én még nem jöttem rá, hogy hogyan...
Jobb ha visszalépkedsz az oldalakon...és megkeresed a 741-es hozzászólást...Még ha gyorsan pörgeted, akkor sem téveszted el, mert 2 képernyõnyi piros szöveg van a hozzászólásban...!!!!!!!!!!!!

de ott neked még kommented sincs azon az oldalon

az oldal alján lévõ keresõ be be kell irni hogy #741 igaz?

DarkSector
Inkább junius 1. ha jól emlékszem!!!!!!

DarkSector
A pontos telepítési útmutató van ott kegyetlen hosszú piros színû hozzászólás, ne mond, hogy te nem látod!!!!!!!!!!!!!!!

amugy meik verzió a müködöképes nekem most megvan a CLONEDVD,meg a REPACK RAZOR1911,de van sima RAZOR1911 vagy az a jo?

azon az oldalon még másjus 12. i irás a legfrisebb és nincs is semmi segitseg

#741 de mi van ott végigolvastam és semmi

DarkSector
Nem Startup.exe-re gondolsz?????????????

Eagle16
Jah, tényleg a következõ már mûködik.Jó kis sötét, ködös pálya, özönlik a flood mint az atom, dejó...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Tudom hogy mit kell beírni a keresõbe. De csak torrenttes link van. Bajvan a gépemmel ,és torrentröl nem tudok tölteni. Ha valaki tudja akkor feltenné a rapidshare.com-ra, vagy elküldené a [email protected] -ra a
fix Razor 1911-es setup.exe filet.
Elõre is kösz.
DarkSector

SZIASZTOK HOGYAN LEHET ELINDITANI NEKEM A REPACK RAZOR 1911 van meg és nem is tudja daemon bol telepiteni😞 help my😊 elöre is kösz am most szedem a CLONE DVD verziot közben😄

DarkSector
Allul a keresõvel rá lehet ugrani valahogy, csak azt nem tudom hogy miképpen???
<#idiota>

Seth
De az a hozzászólás nincs rajta ezen az oldalon , hogy tudom megnézni?? <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Nem megy a telepítés?????????
Nincs Crack????????????????
Irány a hozzászólás:

DarkSector
A kurvaéletbe...milyen színnel írjam, amit mindenki lát????????
Mert a piros ezekszerint nem feltûnõ.....

Hi! Nekem a Razor1911-es verzió van meg. Nekem is ugyanaz a problémám.
Nem tudom letölteni a Halo 2 Install Fix-et. Ha valakinek megvan az elküldené az e-mail címemre? [email protected]
Elõre is kösz!
Zsoltika 007
És akkor most mit vársz tõlünk? Szedjük szét a géped? Esetleg keressünk hozzá másik drivert? <#nyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sziasztok! Nálam nincs hang a Halo2-ben valaki Help!
DarkSector
Lehetõleg pc legyen....

Zsoltika 007

Soldiers
És mien gép kell hozzá?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DarkSector
Dehogynem.
Lapozz vissza a #741-hez...

Soldiers
Nincs még hozzá program vagy vmi hogy menjem Xp-n is ne csak Vistán??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Afe
akkor lehet, hogy ez vmi verzio hiba. sajnos azt a pályát ki kellett hagynom, de az utána lévõkkel már megint mûködik.

DarkSector
Jah azt vágom, hogy mire gondol, csak arra gondoltam, hogy maga a szó honnan van...
Angolmagyar nyelv is létezik ezek szerint?

Zsoltika 007
Mentés

DarkSector
Mi az a "saveelés"?

MrDevil
Valakinek nincs egy saveelése a gravemind pályáig, mert véletlenül letörölötem a sajátjaimat 😞 akinek van valami az egy PMet nyomjon már lécci kösz 😊