2153
-
Először volt az HALO sztoria ,aztán az egész univerzum megtetszett az írónak ,ezért nekiállt történetek írni hozzá ,így lettek a regények.Tehát előb volt a game.
Nemhinném ,hogy van(nak) magyar fordítás(ok) ,de az alapváltozat(ok) biztos fentvan(nak) a neten.Asszem 5 könyv van. -
Vardar #1272 Honnan lehet megszerezni a Halo könyveket? És ez, hogy lett? Előbb volt a könyv és abból a játék vagy a játék alapján írtak könyvet? -
Tomihawk #1271 Akiket még érdekel a Gravemind-os pályahiba megoldása, az ezt töltse le: http://thepiratebay.org/tor/3749054/Halo_2_XP_Gravemind_Level_Fix , a két fájl-t kitömörít, átmásol a Halo 2 főkönyvtárába, majd szerkesztővel megnyitni az XP PLAY HALO 2.bat-t és átírni Loader.exe halo2.exe sort --> Loaderplus.exe halo2.exe -re.
-
Az nehéz lesz ,mert a regényeket (eddigi tudomásom szerint) még nem adták i magyarul ,de szóljatok ha mégis ,mert elakarom olvasni.
A halo3 részben a földön játszódik ,részben az űrben és a delta-halón.
A halo "védelme" itt nem a kis robotokra értődik ,hanem magára a halo "pajzsára".ha pedig aktiválják ,önmagát semmisíti meg emiatt (ha jól értem) -
Vardar #1269 Akkor most hol játszódik a Halo 3? A delta Halon? A Halo 2-ben meg se semmisül a Halo(béta ugye?). Akkor az Arkról lehet de/aktiválni mindet. Nem azt kéne elfoglalni és akkor semmit se lehet aktiválni? A Halok védelme azok a kis szar repülő robotok? Mi az,hogy önmagát semmisíti meg a védelem hiánya miatt? Ha aktiválódik akkor nem önmagát robbantja fel? A forerunnerek meghaltak nem? Akkor az Ark partizánkodik azzal, hogy gyártja tovább a Halokat? El kellene olvasnom a könyvet. -
SaGa Jr #1268 Az Ark az maga a galaxison kívüli gigantikus állomás ami gyártja a Halo-kat és amennyiben stand-by üzemmódba kerülnének, akkor erről a szuper állomásról lehet elindítani a purgálást velük.
A frissen készült Halo nem kész teljesen. Nem kell hatástalanítani, csak el kell sütni. Mivel nincs tökéletesen kész, ezért még nem él a védelme és a kontaktusa a többi Haloval. A kontakt nélkül a többi Halo nem indul be ha ez az új lő egyet, míga védelem hiánya miatt az új Halo önmagát semmisíti meg.
Az Arbiter és MC egy UNSC kis fregattal menekül el a megsemmisülő Halo-ról. A megsemmisülés lökéshulláma kettészakítja a hajót amikor az éppen ugrást végez, így egy része leszakad. Ebben a részben reked MC. A maradékkal meg visszajut baráti területre Arbiter koma. Ha valaki végigviszi a Halo 3-at Legendary fokozaton és utána kivárja a credits végét, akkor kap egy kis videót, amiben látható hogy a leszakadt darab egy bolygó felé közelít lassacskán. Benne rekedt MC és Cortana. MC aktiválja az egyik hibernációs kamrát és belefekszik, míg Cortana majd felébreszti a fagyasztásból ha biztonságos területre érnek majd... De látom ez már előtted is ismert. -
Vardar #1267 Nem értem de tuti. -
Ry0K3N #1266 Ahogy mondod csak ontani kell rá a skúlót mint állat. Ja és energiakarddal meg ne próbáljátok mint én mert csak feltrancsírozás és load game lesz a vége. -
gyugyo7 #1265 Löni föleg amikor megszünik az erötér!!!!!
-
Bask #1264 Sziasztok! A kalapácsos ürgét hogy lehet legyőzni? Mindig visszatér az erőtere? Írjatok! Köszi
-
van egy tippem miszerint a nagy erejű idő/tér hajlító kristállyal hagyták el a delta-HALO -t (mielött felrobbant),és a kapu becsukódott ,úgy hogy még bennevolt a hajó és az mc-felőli oldal ottmaradt - szerintem.
De azért a bungies srácok sunyi módon azért hagytak folytatási lehetőséget.a kettétört hajó (rajta mc-vel) pont egy bolygó felé sodródot...Hm.....talán egy folytatás nem lenne rossz.Vagy egy olyan game ami a HALO -ra épül ,de mondjuk egy unsc katona szemszögéből játszódna... -
Vardar #1262 Én ennyit tudok. -
1 Na az ark az a kis fefér fénygólyó amit a 3.rész végén masterchief belerak a delta-haló control roomjába ami ettől hatástalanítódik (felrobban a p1csába)
2 így van
3 te se jöttél rá ,hogy a 3 végén hogy tér vissza arbiter ,mc pedig nem? -
Vardar #1260 Tudom láttam mi a Halo 2 végét ott beszélnek az Arkról (az kis repülő robot az orákulum), hogy onnan lehet leállítani/aktiválni az összes Halo-t. De mégis mi az az Ark? És hol van?
Akkor még egyszer, Arbiter meg a 4 szájú barátai az elitek a brutek meg azok a majomember félék? -
Jah ,mégse az nem az a tréler amire én gondoltam... 
A convenantok azért mennek oda a "fény"-hez ,mert ott az ark ,asszem ,vagy a halo indítója ,nem tudom meik ,az csak 1 trailer.. -
Kérlekszépen az egy brute -vezér ami robbanó fejszével dobálkozik.(a sivatagi videóba masterchief pofánrúgja (
))
Az elitek pedíg katonai vezetők ,és azért állnak harcban a brute-okkal ,mert eddig ők voltak az "elitek" ,most meg ezek az idióták lettek megkülönböztetett hejzetbe (nameg ők majdan rájönnek a halo titkára).
(itt a trilógia BEFEJEZÉSE ,de valaki majd mondja el ,hogy arbiter hogy jutott vissza a földre ,MC pedig nem ,mert én nem jöttem rá) -
Vardar #1257 Kik azok az elitek? Azok a 4 szájú pajzsos idegenek? És hol küzdünk a Halo 3-ban? És a Halo 3 trailereiben látni lehet egy nagy fényt amiköré oda gyűlik az egész convenant flotta. Az mi? És miért lökik le Arbitert? -
kispalika #1256 Hát szerintem a gépem jó, én nem vagyok sík hülye, mégsem megy fel. Az install képernyő bejön, hely kiválaszt, harmadik sor pötty aztán nagy semmi. -
gyugyo7 #1255 Van benne egy doc nekem igy megy
c:\Halo2xp\Loader.exe c:\Halo2xp\halo2.exe
start futatás behelyez és megy a FAQ-ban jol le van irva
esetleg ha nem sikerül [email protected] irjál segitek!
Felbontáshoz kell VGA,monitor meg persze ha játék engedi
ha jol tudom!
-
Nem tudjátok meg lehetne valahogy oldani hogy a játék menjen 1360x768-as felbontásban? -
kispalika #1253 tudnál hozzá adni leírást is, mert próbálgatom, de nem akar menni
-
gyugyo7 #1252 Esetleg ha valakit érdekel crack patch,halo 2 trainer XP-hez
http://rapidshare.com/files/61612578/halo_2.zip.html
egy gyüjtemény!
Nem az egyém én is töltöttem több helyröl!
-
Ry0K3N #1251 HA ugyanaz a verzió van meg mint nekem akkor nézz körül a játék könyvtárában és kell lenni egy mapfix mappának abban van egy feladatkezelőszerűságet behozó exe. Azt megnyitod és elkezded a pályát és nem fog kidobni. -
Ry0K3N #1250 Most fogalmam sincs mert nincs itt a Halo2 meg nem tudom hogy ugyanaz a verzió van e neked is meg. -
CAmpaing-ban nemtudom mit kell csinálni!
De ha maponként be lehet tölteni ,akkor igen ,átnevezed ahogy levan írva és utána a game-ba betöltöd.... -
Vardar #1248 És akkor ilyen sorrendben töltsem be őket ahogy leírtad? Vagy az át nevezettek szerint 07a, 07b...? -
Aztat én már nemtudom..sajnos..nekem nincs meg a game ,csak okoskodok (halo 1 ,4ever)és a mások által leírt dolgokkal segítek.Erre a kérdésre majd valameik kolega adja meg a választ.(bocsesz) -
Vardar #1246 Hogy töltsem be a menüből? Skirmishből? Én Campaigban akarok játszani.És ezután minden így megy majd? -
A map neve elött ott a száma!példa:
07a_highcharity.map értelem szerűen a 08b_deltacontrol.map kéne átnevezni.Ha megva utána a 07b_forerunnership.map -ot csréled a 07a_highcharity.map -ra és így tovább a #1243 szerint -
Vardar #1244 De Arbiter lelökése után a highcarity pálya jön? -
Bocs ,de más 5letem nincs ,de itt egy tuti kombináció gyugyo7 jóvoltából (thx neki)
07a_highcharity.map >> 08b_deltacontrol.map
07b_forerunnership.map >> 07a_highcharity.map
08a_deltacliffs.map >> 07b_forerunnership.map
08b_deltacontrol.map >> 08a_deltacliffs.map
Ez a mapok átnevezését akarja ábrázolni!
Azt írta ,hogy neki így jó...próba-cseresznye.Hajrá! -
Borat #1242 Jézusom...köszönöm a segítséget...csak ez elég részleges megoldás. -
Most télleg nam akarok paraszt(ka) lenni ,de 1: F.A.Q.
2:ezt magyarázzuk ugy 50hsz erejéig
3: Segítek ,mert nem vok paraszt(ka)
Azt a mapot ami besz@rt azt sajna ki kell hagynod (vagy lejjeb van egy jobb map-név kombináció)a rákövetkező mapot nevezd át arra ameiknél ezt kiírta (elötte biztonsági mentés a mapokról!!!) és ha visszatérsz a játékba és betöltöd a mapot ,akkor már nem írja ki ,csak eggyel azutáni map jön be Ta-DA....
-
Borat #1240 Szevasztok!
Kéne egy kis segítség.XP patch-el telepítettem fel a Halo 2-őt XP-re.
Megy minden,de amikor Tartarus lelöki Arbitert a Libary résznél a szakadékba,hirtelen kilép a játék a főmenübe és kéri az eredeti CD-t.
Nektek elöjött ez a gond?Létezik erre megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget! -
köszi köszi
-
Vardar #1238 Egyébként agy convenant pap. Csak akkor tudsz felugrani rá ha megjelenik a "Press to board ingyom-bingyomra" feirat akkor gyorsan E és aztán ütöd az F-el de vigyázz mert leráz. -
Vardar #1237 Kellene a a segítség mert nagyon elakadtam. Egyébként miért lökik le Arbitert? -
Vardar #1236 Youtubeon meg már meg van a vége. -
mazlista #1235 zsír már a haveromnak megvan az X-Box 360 Live-on a Halo 3 -
Vardar #1234 Leesik Arbiter aztán kéri az eredeti CD-t. Valaki leírná érthetően, hogy mit kell itt csinálni?
köszi köszi