Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

c0llect0r
Azt a verziót nem én találtam ki.
Egyébként EZT nézzétek meg ,halálra röhögtem magam rajta!!!! <#nevetes2>

2 problémám van mióta meg csináltam az általad ajánlott .map átnevezéseket:
1. Én MC-vel ott álltam le, hogy beleesik a tengerbe. Ez meg nekem ott kezdi, hogy haldoklik egy Convenant pap flood pókkal a fején.
2. A fehér, baltás Brute ellen melyik fegyver a legjobb?
c0llect0r
Csak úgy ,nemtudom ,biztos hajnalba van...akkor tényleg ien a sivatag.

Ja tényleg... Bocs. De mitõl olyan világos?
A fehér amikor a pajzsos gránátot használja?
c0llect0r
Nem karok szemét lenni ,de az homok.....

Ezt már sokszor láttam. Az a pajzs gránát nagyon tetszik. Meg majd hóban harcolunk.
Ezt kihagytad 😊

ÖÖÖ... 10 méterrõl úgy öltem meg, hogy a pajzsát tartotta.
c0llect0r
az attól is függ ,hogy hol lövöd meg (derekát a célszerû ,ott puha a szövete)

Ebbe van. A fegyvere 2 lövésbõl kinyír egy Huntert.<#violent>
c0llect0r
1:Talált!
2:Én az eggyel nyomom ,tehát ezt nemtudom ,abba nincs convi sniper <#hehe>

ÖÖÖ... Az gruntok azok a kis szarok akikbe belelövök és bõgnek meg plasma pistoluk van? A pajzsosok meg egyben a mesterlövészeik is.
c0llect0r
a "törpemanók"on a gruntokat érted akkor ja ,a hunterek (ja),a pajzsos dínók (😄) ,(gondolom) sentinellek és még 2 új convenant faj is van.

Akkor a Halo3-ban csak a háromszögletû törpemanókkal s pajzsos dinókkal meg a Hunterekkel kell harcolni?
c0llect0r
Ja ,és aki nem látta volna még (kétlem ,hogy van ,de azért berakom)
Halo live Action: trailer
part1
part2

c0llect0r
Pc-re ne várd egy ideig....360-ra sincs még dátum (most)

Halo Wars mikor jön?
c0llect0r
Jólvan ,jólvan ,eddig is tudtuk ,mien regények vannak ,csak azt nem van-e fordítás ,ez a nagy kérdés.
ui:nem portana hanem cortana..

Bocs, hogy ennyit kérdezek de ha én el kezdek játszani egy játékot az azért van mert érdekel.
Na de várjál csak. Akkor a Halokat csak együtt lehet elsütni? Akkor mit paráznak az emberek? Szét lövik az Arkot és nem lehet elpusztítani semmit. Gravemind az sok csápos Flood fõnök aki elfogja a holocsajt a Halo2 végén(Portana?)?( Megéri nézni a youtubeot) Tehát akkor a Halo3-ban azért vannak ott a delta Halo-n, hogy befejezzék/meg akadályozzák a befejezést?
A holra már kaptál választ (Föld, Ark, épülõ Halo).

A Halo 2-ben nem semmisül meg az ottani Halo, de azt biza a Gravemind uralja már. Ahogyan átveszi az irányítást a Covenant mozgó központja felett is.

Stand By üzemmódban vannak a Halo2 eseményei miatt a gyûrûk. Mivel egy hiányzik, ezért nem sültek még el. Hogy használni lehessen õket és kibocsássák a galaxisban minden életet elpusztító sugárzást, ahoz a központba kell menni, ami az Ark nevezetû automata ûrállomás.

Azok a szar kis robotok a sentinelek. Õk azért vannak, hogy kordában tartsák a Floodot. Ennyi a dolguk.

Önmagát semmisíti meg az egyenlõre nem befejezett Halo, mert nincs rendesen befejezve a fegyvere. Túltöltõdik és felroban a kóceráj, mert nincs ami elvezesse a többletenergiát, így az visszajuta Halora és megsemmisíti.

A Forerunnerek kihaltak. Használták a gyûrûket mikor nem tudták megállítani másként a Floodot. De ha hozzájutsz, akkor javaslom elolvasására a 4. Halo regényt, a Ghosts of Onyx-ot. AZ egy olyan világon játszódik ami menedéknek épült, hogy ott túléljék a Halo-k lövését a Forerunnerek. De pontos infók a regényben, hogy ez miért nem jött össze nekik.

Az Ark dolga, hogy koordinálja és pótolja a Halokat. Az elõdök kipurcantak, de a probléma még mindig megmaradt. Azaz a Flood probléma még mindig komoly veszély amit valami módon kezelni kell.
Amúgy nem gyártja tovább a Halokat, hanem pótolja az elveszettet.

A Halo-k célja meg hogy bezárja a Floodot. Eredetileg amolyan kontrollált laborok voltak ahol a Forerunnerek tanulmányozni akarták a Floodot. Végül a Flood börtönévé tették a létesítményeket és egyben egy fegyverré, mellyel megakadályozható, hogy szétterjedjenek a galaxisban. Igaz ezt úgy érik el a gyûrûk, hogy iszonyatos sugárzást indítanak el magukból, mellyel minden élõlényt kiírtanak a galaxisban. Így kiéheztetik a floodot, ami talán így lassacskán kipusztul.

Megjelent regények:
The Fall of Reach (közvetlenül az elsõ játék elõzménye)
The Flood (a Halo 1 játék eseményei, csak részletesebben)
The First Strike (átvezetõ a Halo 1 és 2 között, érdekes és jó kis történet, amiben újabb Spartanokkal és MC Földre történõ visszatérésének sztorijával is találkozhat az olvasó)

Ghosts of Onyx (egy menedékvilágon játszódó regény, Spartanokkal, Spartan III-as katonákkal, meg egyéb érdekességekkel)

Contact Harvest (ez lesz a legújabb, majd most Október 30-án jelenik meg, sztorijában a fõszereplõ Avery Johnson õrmester és természetesen az elsõtalálkozásokat és harcokat meséli el a Covenant és az Emberiség között).

Sok egyéb érdekes innfó meg a Wikipedia Halo részlegében is elolvasható.

Halo wiki

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Tudom hülye vagyok (bár nem vagyok szõke, csak nõ), de mi az a rip. Crack-et patch-et tudom mi, de ezt nem. Géppel csinál valamit, vagy kifejezetten ehhez a játékhoz kell csak?
Torrent helyekrõl nem tudom hogy kell tölteni, még nem próbáltam. De majd nézegetem, kutakodok. Nem adom fel!

kispalika még anyit tudok segiteni probáld megszerezni a Halo 2 ripet
kb 2.7 giga ezt simán fel tudod telepiteni sajna nekem nincs meg
torent oldalrol lehet leszedni egyébként több külföldi forumon
irták nem mindegyik XP-n indul de a rip igen
http://www.srtest.com/referrer/srtest
ezen az oldalon lehet tesztelni milyen a géped
c0llect0r
akkor ,csak passzolni tudok : passz <#nemtudom>

Ez nincs a FAQ-ban.

nálam is ez van. A FAQ -t hiába nézed, ott erre nincs magyarázat. Fogalmam sincs mi a megoldás. Már végigolvastam az egész fórumot, több helyrõl is letöltöttem patch-eket, de én is csak addig jutok el, mint te. Én is kértem segítséget, de konkrét válasz még nincs.

c0llect0r
F.A.Q.

xp-re szeretném a játékot feltenni,addig eljutok hogy beírom hogy hova akarom tenni és kiválasztom a "Full install only, do not start"-ot de nem indul a telepítés eleinte feldobott vmi ablakot,hogy your computer.. vmi ilyesmit de most má azt se csinálja. Mi lehet a gond? Valaki segítsen!!!
c0llect0r
Elõször volt az HALO sztoria ,aztán az egész univerzum megtetszett az írónak ,ezért nekiállt történetek írni hozzá ,így lettek a regények.Tehát elõb volt a game.
Nemhinném ,hogy van(nak) magyar fordítás(ok) ,de az alapváltozat(ok) biztos fentvan(nak) a neten.Asszem 5 könyv van.

Honnan lehet megszerezni a Halo könyveket? És ez, hogy lett? Elõbb volt a könyv és abból a játék vagy a játék alapján írtak könyvet?
Akiket még érdekel a Gravemind-os pályahiba megoldása, az ezt töltse le: http://thepiratebay.org/tor/3749054/Halo_2_XP_Gravemind_Level_Fix , a két fájl-t kitömörít, átmásol a Halo 2 fõkönyvtárába, majd szerkesztõvel megnyitni az XP PLAY HALO 2.bat-t és átírni Loader.exe halo2.exe sort --> Loaderplus.exe halo2.exe -re.

c0llect0r
Az nehéz lesz ,mert a regényeket (eddigi tudomásom szerint) még nem adták i magyarul ,de szóljatok ha mégis ,mert elakarom olvasni.
A halo3 részben a földön játszódik ,részben az ûrben és a delta-halón.
A halo "védelme" itt nem a kis robotokra értõdik ,hanem magára a halo "pajzsára".ha pedig aktiválják ,önmagát semmisíti meg emiatt (ha jól értem)

Akkor most hol játszódik a Halo 3? A delta Halon? A Halo 2-ben meg se semmisül a Halo(béta ugye?). Akkor az Arkról lehet de/aktiválni mindet. Nem azt kéne elfoglalni és akkor semmit se lehet aktiválni? A Halok védelme azok a kis szar repülõ robotok? Mi az,hogy önmagát semmisíti meg a védelem hiánya miatt? Ha aktiválódik akkor nem önmagát robbantja fel? A forerunnerek meghaltak nem? Akkor az Ark partizánkodik azzal, hogy gyártja tovább a Halokat? El kellene olvasnom a könyvet.
Az Ark az maga a galaxison kívüli gigantikus állomás ami gyártja a Halo-kat és amennyiben stand-by üzemmódba kerülnének, akkor errõl a szuper állomásról lehet elindítani a purgálást velük.

A frissen készült Halo nem kész teljesen. Nem kell hatástalanítani, csak el kell sütni. Mivel nincs tökéletesen kész, ezért még nem él a védelme és a kontaktusa a többi Haloval. A kontakt nélkül a többi Halo nem indul be ha ez az új lõ egyet, míga védelem hiánya miatt az új Halo önmagát semmisíti meg.

Az Arbiter és MC egy UNSC kis fregattal menekül el a megsemmisülõ Halo-ról. A megsemmisülés lökéshulláma kettészakítja a hajót amikor az éppen ugrást végez, így egy része leszakad. Ebben a részben reked MC. A maradékkal meg visszajut baráti területre Arbiter koma. Ha valaki végigviszi a Halo 3-at Legendary fokozaton és utána kivárja a credits végét, akkor kap egy kis videót, amiben látható hogy a leszakadt darab egy bolygó felé közelít lassacskán. Benne rekedt MC és Cortana. MC aktiválja az egyik hibernációs kamrát és belefekszik, míg Cortana majd felébreszti a fagyasztásból ha biztonságos területre érnek majd... De látom ez már elõtted is ismert.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem értem de tuti.
Ahogy mondod csak ontani kell rá a skúlót mint állat. Ja és energiakarddal meg ne próbáljátok mint én mert csak feltrancsírozás és load game lesz a vége.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Löni föleg amikor megszünik az erötér!!!!!
Sziasztok! A kalapácsos ürgét hogy lehet legyõzni? Mindig visszatér az erõtere? Írjatok! Köszi
<#wave>
c0llect0r
van egy tippem miszerint a nagy erejû idõ/tér hajlító kristállyal hagyták el a delta-HALO -t (mielött felrobbant),és a kapu becsukódott ,úgy hogy még bennevolt a hajó és az mc-felõli oldal ottmaradt - szerintem.

De azért a bungies srácok sunyi módon azért hagytak folytatási lehetõséget.a kettétört hajó (rajta mc-vel) pont egy bolygó felé sodródot...Hm.....talán egy folytatás nem lenne rossz.Vagy egy olyan game ami a HALO -ra épül ,de mondjuk egy unsc katona szemszögébõl játszódna...

c0llect0r
1 Na az ark az a kis fefér fénygólyó amit a 3.rész végén masterchief belerak a delta-haló control roomjába ami ettõl hatástalanítódik (felrobban a p1csába)
2 így van
3 te se jöttél rá ,hogy a 3 végén hogy tér vissza arbiter ,mc pedig nem?

Tudom láttam mi a Halo 2 végét ott beszélnek az Arkról (az kis repülõ robot az orákulum), hogy onnan lehet leállítani/aktiválni az összes Halo-t. De mégis mi az az Ark? És hol van?
Akkor még egyszer, Arbiter meg a 4 szájú barátai az elitek a brutek meg azok a majomember félék?
c0llect0r
Jah ,mégse az nem az a tréler amire én gondoltam...<#hehe>
A convenantok azért mennek oda a "fény"-hez ,mert ott az ark ,asszem ,vagy a halo indítója ,nem tudom meik ,az csak 1 trailer..

c0llect0r
Kérlekszépen az egy brute -vezér ami robbanó fejszével dobálkozik.(a sivatagi videóba masterchief pofánrúgja (<#hehe>))
Az elitek pedíg katonai vezetõk ,és azért állnak harcban a brute-okkal ,mert eddig õk voltak az "elitek" ,most meg ezek az idióták lettek megkülönböztetett hejzetbe (nameg õk majdan rájönnek a halo titkára).
(itt a trilógia BEFEJEZÉSE ,de valaki majd mondja el ,hogy arbiter hogy jutott vissza a földre ,MC pedig nem ,mert én nem jöttem rá)

Kik azok az elitek? Azok a 4 szájú pajzsos idegenek? És hol küzdünk a Halo 3-ban? És a Halo 3 trailereiben látni lehet egy nagy fényt amiköré oda gyûlik az egész convenant flotta. Az mi? És miért lökik le Arbitert?
Hát szerintem a gépem jó, én nem vagyok sík hülye, mégsem megy fel. Az install képernyõ bejön, hely kiválaszt, harmadik sor pötty aztán nagy semmi.

Van benne egy doc nekem igy megy
c:\Halo2xp\Loader.exe c:\Halo2xp\halo2.exe
start futatás behelyez és megy a FAQ-ban jol le van irva
esetleg ha nem sikerül [email protected] irjál segitek!
Felbontáshoz kell VGA,monitor meg persze ha játék engedi
ha jol tudom!

Zsoltika 007
Nem tudjátok meg lehetne valahogy oldani hogy a játék menjen 1360x768-as felbontásban?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360