2153
-
XRV #1473 Ebben van valami multi lehetőség? -
Nem a kedvenc játékom ,és egyébként nekem tényleg nem tetszik a RE4 ,nem jön be az a "töredezett" grafika, nemtudom így leírni más szóval.
Na mindegy, tényleg hagyjuk a témát. -
Vlala #1471 szerintem kár az év legürülékebb játékán vitatkozni. Főleg itt.
De ha valaki mutat két egyforma embert, akkor elhiszem, hogy van értelme a magasröptű szócsatának. -
Ezt most csak azért mondod szerintem, hogy ellentmondj nekem, mert a kedvenc játékodat kritizálom...
Vagy komolyan gondolod/tad? -
Akkor privát szeró sztem..... -
K Ace #1468 Nem eredeti a játék, viszont van 2 rendes cd kulcsom amivel lehet netezni.
Mind a 2 cd kulcsal ugyanaz a szitu. Ugyanazokra a szerverekre irja, hogy bannolva vagyok, szóval nem cd kulcs a hiba. -
bisztosan , nem eredetivel nem túl jó multizn (kevés ,kaki szerverek)
#1463: Szerintem meg a Resindent evil4 2007 legszarabb játéka.... -
eredeti? -
K Ace #1465 Helosztok. Halo1 ről lenne szó, de mivel nem találom a topic-ját ide írom. Szóval az van, hogy a játék tökéletesen megy interneten, simán tudok játszani. Az gond, hogy néhány szerver (pl a bfm race szerverek) azt írják, hogy bannolva vagyok a szerverről, de még soha nem is voltam ott, szóval nem értem, hogy mivan. Csak kevés szervernél jön elő, de a bfm re jó lenne, ha beengedne, mer azok az egyetlen normális race szerverek. Van valami tippetek? -
Vlala #1464 Ízlés dolga. Attól is függ, mennyire vagy FPS-rajongó, szerintem azért van, akinek tetszett. (pl. én) -
Játékélmény, épp az ami nincs.
És nem a grafikával van a főprobléma itt.Lásd Resident Evil 4, azis ronda volt 2007-es szemmel mégis a játék letaglózott.Tehát alapvetően inkább játékcentrikus vagyok, nem a gfx számít. -
Nem, nem erről beszélek.
Értem, hogy neked már nemjön be az elavult grafika, de játékélmény szinten szerintem tökéletes.Multiban, megmég sok mai játék is tanulhatna tőle.
Egyszóval szerintem még mais nagyon élvezetes játék. -
Milyen eltévedésről beszélsz te?
Mindenki el van tévedve akinek nem pont olyan az ízlése mint neked?Hmm??? -
XD te kissé elvagy tévedve ízlés terén.....
Bár a crysis tényleg kakkanat, abban egyet értek. -
Szerinted írtam volna véleményt ha nem próbáltam volna ki?
Az igaz, hogy sokat nem játszottam, mert egyszerűen nem bírtam annyira brutálisan rossznak tartom...
Amúgy ízlésről kár vitázni! -
Szerintem inkább gagyi teljes mértékben, az első video eléggé hányinger volt, mikor meg elkezdtem játszani jöttek azok a nevetséges ellenségek, meg olyan unalmas játékmenete volt, hogy elképesztő.Hangulata nem volt.Ráadásul optimizálatlan és ronda a gfx...
Szerintem egy szemét!
A Crysis meg más kategória, nem játszottam még vele, de valószínű az is szar... -
Gondolm nem játszottál vele. -
ezzel nem értek egyet .nem szar hanem sőt elképesztően jó hangulata sztorija fegyverek.grafika fullon nem tudom most milyen de elég szép de nem egy crysis. -
Mégegyszer le kell írjam ebben ez évben! 

A Halo 2 2007 legszarabb PC játéka!
-
helo itt az oldala aki csinálta az xp-s trükköt.ezt használjátok mert itt van a legfrisseb ráadásul van hozzá egy kész install szerü segítség szóval magátol bemásolja a dll-eket ahova kell. -
Elvileg igen ,de volt akinek problémája volt vele.
Azért FELTÉTLENÜL csinál biztonsági másoltatot az összes pályáról az eredeti nevével (az egész mappáról ,úgy könnyebb),és utána szabadon kisérletezhetsz. -
És honnan tudom, hogy hogyan vannak sorba a pályák?
Most nekem az első pálya után írta ki, hogy aktiváljam...akkor ha a másodikat átnevezem a harmadik nevére, akkor már nem fogja kiírni és tovvábbenged a következőre?
Bocs az értetlenkedésem miatt, de nem igazám értem a lényeget... :S -
Amelyik pálya "rossz" pl.: mondjuk a harmadik , azt átnevezed a negyedikre..... -
És az én problémámra van valami megoldás?
(Igazából a FAQ-ban leírtakat sem értem teljesen...most a "01b_spacestation"-t írom át "old mombassa"-ra vagy fordítva? ) -
Itt egykis videó hogy kell xp-nre telepíteni ,hogy mennyen rendesen! -
Még az elején kilép a következő pálya betöltése előtt ezzel a hibával :
aktiváld a játékot!
A FAQ-ban gondolom erre van az a megoldás, de ezt mindig meg kell csinálni (de akkor honnan fogom tudni mindig, hogy melyik pálya fog következni?), vagy csak egyszer?
Más megoldás nincs?
Előre is kössz! -
XRV #1447 persze Halo for XP alatt :D -
XRV #1446 #1437
Erre van valami infótok? -
Visszakerestem, találtam, bejön a játék...köszi mindenkinek! :D -
A mininovásra gondolsz?
Az tényleg az, de nem akarja szedni (0 seeds, 0 leechers)... :( -
példa
8.találat sztem jó lessz neked -
Kellemes Ünepeket!
Lehet, még nem próbáltam, Köszi!
Látom azt írtad, könnyű megtalálni...nekem nem megy...lehet hülye vagyok! :D
Valaki esetleg tudna segíteni? -
A #1420-as hozzászólásban lévő fixet próbáltad már? -
Vlala #1440 Műűűűűűűködik! :) :) :)
Az egyik leírásban találtam egy sort, miszerint az mf.dll-t nem ártana bemásolni a windows\system könyvtárba. Ezután simán beindult, és elég szépen fut. (A FAQ-ban ezt nem találtam meg.) -
Vlala #1439 Minimum System requirements:
Processor: 2 Ghz Pentium 4 class processor (or x64)
RAM: 1 GB
Hard Drive: 7 GB
Video Card: DX9 graphics card: WDDM driver, PS 2.0/32BPP, At least nVidia 6000 or ATI x700 or above
Online Multi-player: Internet connection for Games for Windows – LIVE
Drive: DVD-ROM drive
Software: Need for Speed: Pro Street™
Valaki frissítse a FAQ-t :) -
Karácsony alkalmával megajándékozlak titeket egy kis képpel ,amit csináltam
-
XRV #1437 Megoldódott a prbléma! Fel lett téve a nfs pro street ezzel felkerült egy DX fájl. a xinput1_3.dll. Halo elindult, de a betöltődés közben kilpet az asztalra. Sejetttem, hogy itt valami dx fájl hiányzik neki. Igaz a gépemen a dx9c volt fent, de az alap. Pont feltettem a Rigs of Rods és ott is kértem DX9 letöltést és frissítést....
NOS ezekután a HALO 2 Működik :-) -
Vlala #1436 Ugyanaz. Tanácstalan vagyok. -
registery pucolás ,de későn szólok XD -
Vlala #1434 Helyzetjelentés: telepszik. Elég nehezen bírtam rá, hogy újratelepüljön, tegnap ugyanis mappával együtt küldtem az Örök Bad-sectorokba, így még telepítettnek érezte, játszani már nem, újratelepíteni még nem lehetett.