Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a kérdésem, hogy a convenant tank kicsi lézereit, hogy lehet elindítani? Mert nagyon elegem van abból, hogy Ghostokra nagy ágyúval lövöldözök....
Elõre is kösz.
Elõre is kösz.
Na a konkrét gondom az lenne, hogy nem tudom elindítani ugye a telepítést de leszedtem azt a patch progit amit a FAQ-ban leírtak bemásolom a könyvtárba, elindítom a Loader.exe-t de nem csinál semmit.
Ilyenkor mi van?
Ilyenkor mi van?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
valaki tud adni 1 ADVAPI32.dll-t? valamiért kéri ezt a fájlt a telepítésnél, de nem értem miért nincs. Kicsit felidegesített
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Nos ha az van neked is akkor a halo könyvtárában van egy procmon nevû progi és mellette az info hogyan kell használni.Most nem írom le, de ha nem boldogulsz szólj.
hali
énis az xp standalone installerrel raktam fel, de van egyo lyan hibája hogy a 12 es pálya ( gravemind) hoz elérve nemtudok továbbhaladni mert kéri ott a cd-t. ezt tudja valaki orvosolni? nagyon megköszönném
énis az xp standalone installerrel raktam fel, de van egyo lyan hibája hogy a 12 es pálya ( gravemind) hoz elérve nemtudok továbbhaladni mert kéri ott a cd-t. ezt tudja valaki orvosolni? nagyon megköszönném
Sikerült elindítani xp-n. De azt hogy lehet elérni, hogy ne abba a könyvtárba rakja, mint amelyikbe akarja?
ööö. thx a választ.<#integet2>#integet2> 😊
Kérlek újra rakd be a játék cd-jét (vagy dvd-t) hogy befejezd az insattlációt!
vagy mi?
<#wave>#wave>
vagy mi?
<#wave>#wave>
<#wilting>#wilting><#sir>#sir> azért kössz. és ez mit jelent? Sorry. Please reinsert the game disc to complette the install process. mert single be se megy vagyis nem tölt.?
hello! amikor belépek a játékba,... ezt miért írja ki? : Sorry. Please reinsert the game disc to complette the install process. ??<#help>#help> tudok turkálni a beálításokba meg minden de se neten se single be nemtokjáccani. egyáltalán tört verzióval lehet neten jáccani? thx elörre is😊 <#help>#help>
Hi. Amugy az igaz, hogy a netes játék még eredeti játékkal se megy itt Mo-n??
Ati
Nekem eleve az a neve, hogy Halo2 Cracked Version.
Én torrentrõl töltöttem le de ott már nem él, talán máshol még van. Ez 4cd-s volt az elsõn csak annyi hogy setap és felrakta a gépre és utánna csak indítani és játszani. Plusz egy procmon nevû progi a 12. szint tovább vitelére (a pap lelök után)Eredeti infója:
Setup will prompt you to extract DX9 - You will need to execute the Setup file that you extract so remember where you extracted the required files and follow the installer.
Complete Halo 2 for XP Standalone Installer
Included is everything you need to play Halo 2 on XP.
DX9April
VCRedist
XLiveRedist
Both Level Workarounds
Launcher
Guaranteed to work on XP.
Credit goes to respective crackers.
Special mention: dopeman and kurgs.
Nálad driver probléma lenne? Annyira nem értek hozzá viszont itt egy jó leírás a razor1911hez
1. Bemountolod a Daemon tools-ba
2. majd a dvd tartalmát kimásolod egy könyvtárba (Pl.c:\Halo2dvd) (lehetõleg ne hagyj Space-t!)
3. a Halo.2.XP.Patch-NoGrp 6 fájlát bemásolod ebbe a könyvtárba
(pl.c:\Halo2dvd)
4. a így elindítod a telepítést ---> pl.c:\Halo2dvd\Loader.exe c:\Halo2dvd\startup.exe <---
(magyarul a loaderrel betöltöd a startupot, ami a játék telepítõje)
5. Kiválasztod: "Customize game install"
6. Beírod a helyet ahová telepíteni fogja: pl.C:\Halo2\
7. kiválasztod: "Full install only, do not start"
8. Continue / Finish installation
(ezután Telepítsd a XLiveRedist1.0.6027.msi és a vcredist.msi a dvd \redists könyvtárából)
9. Másold a Halo.2.XP.Patch-NoGrp tartalmát a játék könyvtárába
(ez pár dll (ez a crack), meg a már említett loader.exe (a only-vista kijátszó))
10. Loader.exe-vel indítsd a játékot (pl. c:\Halo2\loader.exe c:\Halo2\halo2.exe)
(1 módszer: Ha a loader.exe-rõl csinálsz az asztalon egy parancsikont, akkor csak simán rá kell húzni a halo2.exe-t)
11 kis várakozás és töltés után megy a game...
Setup will prompt you to extract DX9 - You will need to execute the Setup file that you extract so remember where you extracted the required files and follow the installer.
Included is everything you need to play Halo 2 on XP.
DX9April
VCRedist
XLiveRedist
Both Level Workarounds
Launcher
Guaranteed to work on XP.
Credit goes to respective crackers.
Special mention: dopeman and kurgs.
Nálad driver probléma lenne? Annyira nem értek hozzá viszont itt egy jó leírás a razor1911hez
1. Bemountolod a Daemon tools-ba
2. majd a dvd tartalmát kimásolod egy könyvtárba (Pl.c:\Halo2dvd) (lehetõleg ne hagyj Space-t!)
3. a Halo.2.XP.Patch-NoGrp 6 fájlát bemásolod ebbe a könyvtárba
(pl.c:\Halo2dvd)
4. a így elindítod a telepítést ---> pl.c:\Halo2dvd\Loader.exe c:\Halo2dvd\startup.exe <---
(magyarul a loaderrel betöltöd a startupot, ami a játék telepítõje)
5. Kiválasztod: "Customize game install"
6. Beírod a helyet ahová telepíteni fogja: pl.C:\Halo2\
7. kiválasztod: "Full install only, do not start"
8. Continue / Finish installation
(ezután Telepítsd a XLiveRedist1.0.6027.msi és a vcredist.msi a dvd \redists könyvtárából)
9. Másold a Halo.2.XP.Patch-NoGrp tartalmát a játék könyvtárába
(ez pár dll (ez a crack), meg a már említett loader.exe (a only-vista kijátszó))
10. Loader.exe-vel indítsd a játékot (pl. c:\Halo2\loader.exe c:\Halo2\halo2.exe)
(1 módszer: Ha a loader.exe-rõl csinálsz az asztalon egy parancsikont, akkor csak simán rá kell húzni a halo2.exe-t)
11 kis várakozás és töltés után megy a game...
Rájöttem, az egy katona kilövi a pajzsát én meg adok neki és megfekszik.
Azt a Complete Halo 2 for XP Standalone Install (2,62G😎 verziót honnan szedted le???És az megy XP alatt rendesen???részletes leírást kérek,h képfájlos-e,rendesen vannak-e a fájlok,nem-e lebutított verzió,ilyesmi.
És nekem a Razor1911 verzió van meg,ha megnézted volna a képeket tudnád,h mi a hiba.
És nekem a Razor1911 verzió van meg,ha megnézted volna a képeket tudnád,h mi a hiba.
És természetesen olvastam az F.A.Q.-t,amibõl hiányzik egy pár lényeges információ,de mind1.
Az sg.hu NEM ENGEDI,h a képfeltöltés.hu-ról tegyek be linket,próbáltam,itt küszködtem vele emiatt egy csomó ideig.
A legjavát a haverjaim csinálták.
gregtom6 a képfeltöltés.hu-ra nem tudnád feltenni.
Nekem ez a verzió van Complete Halo 2 for XP Standalone Install (2,62G😎. A te változatod mellett milyen info van, az nem elég vagy más a problem. Nekem 7600-os kártya van a legújabb driverrel és dx-el (4200-es x2 amd)
Ezt olvastad? Valahol itt is megvan a fórumban.
A telepítés a Razorral van tesztelve!!!
A telepítéshez kell a Halo2 - Razor1911 és a Halo 2 XP Patch-NoGrp http://darksector83.extra.hu/Halo2XP.rar
Telepítés:
Két mappa van ami lényeges!
A Halo 2 XP Patch-NoGrp és a Razor1911....(a link alatt megtalálható)
Az iso fájl-t tegyük be Alcohol120%-ba, vagy Daemon Tools-ba...
Ezután kapunk egy hibaüzenetet (advapi32.dll)..de sebaj a sajátgépbõl a virtuális meghajtó ikonján nyomjunk egy jobb klikk-et, és az "Automatikus lejátszás" lejátszás helyet válasszuk a "Megnyitás"-t....
Ekkor már ki tudjuk másolni az összes fájl-t egy mappába....
De ahová átmásoljuk, ott az almappák nevében ne legyen kihagyás például ha jelen esetben a "D:\Játékok XP\Halo2 XP"-be másolom, akkor nem lesz jó, mert kihagyás van a könyvtárak nevében....
A helyes megoldás a "D:\JátékokXP\Halo2XP".....
Ha kint vannak a fájlok, akkor most a Razor1911-bõl az MF.dll-t tegyük a könyvtárba a Halo 2 XP Pach - NoGrp-bõl meg mindet tegyük ismét a mappába, DE a kis betüs mf.dll-t ne mert a nagybetûsset fellül fogja írni....hanem tegyük be a C:\WINDOWS\system32-be!
Na most a Start->Futtatás-ra nyomva tallózátok be a fájlok közül a Loader.exe-t...
Ekkor a csíkban megjelenik az elérési útvonal. Nálam ez "D:\JátékokXP\Halo2XP\Loader.exe"
Ezt egy karakter kihagyásával megint illeszétek be. És a második résznek a végét át kell írni Startup.exe-re. Vagyis ebben az esetben "D:\JátékokXP\Halo2XP\Loader.exe D:\JátékokXP\Halo2XP\Startup.exe".
Ezután OK-ot kell nyomni...
És már telepít is....
Utána a 3 telepítési mód közül a legalsót kell választani...
A telepítési könyvtár megadása esetén megint csak nem szabad lenni kihagyásnak a nevében!!!!!!
Én mondjuk megadom neki, hogy "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be telepítsen...
Ezután ha kész a telepítés, akkor szépen megfogjuk a Halo 2 XP Pach - NoGrp fájlokat megint az mf.dll kivételével, és megint bemásoljuk, a most már feltelepített könyvtárba....
Nálam "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be...
Ezután már csak a loader.exe-rõl tegyünk ki az asztalra egy parancsikont.
A "cél:" után megint ott van az elérési út...(nálam "D:\JátékokXP\Halo2Games\Loader.exe")...ugyanazt kell tenni, mint a Start->Futtatás esetében, csak itt most a vége halo2.exe legyen..
Nálam ez lenne "D:\JátékokXP\Halo2Games\Loader.exe D:\JátékokXP\Halo2Games\halo2.exe"
Ezután max választhatunk neki egy szép új icon-t és akkor alkalmaz után nyomjunk eg OK-ot.....
EZUTÁN MÁR MENNI FOG A JÁTÉK, DE NEM SZABAD MÁS KÖNYVTÁRAKBA ÁTHELYEZNI, MERT AKKOR A PARANCSIKON NEM FOG MÛKÖDNI!!!!!!!!!!
Nekem ez a verzió van
Ezt olvastad? Valahol itt is megvan a fórumban.
A telepítés a Razorral van tesztelve!!!
A telepítéshez kell a Halo2 - Razor1911 és a Halo 2 XP Patch-NoGrp http://darksector83.extra.hu/Halo2XP.rar
Telepítés:
Két mappa van ami lényeges!
A Halo 2 XP Patch-NoGrp és a Razor1911....(a link alatt megtalálható)
Az iso fájl-t tegyük be Alcohol120%-ba, vagy Daemon Tools-ba...
Ezután kapunk egy hibaüzenetet (advapi32.dll)..de sebaj a sajátgépbõl a virtuális meghajtó ikonján nyomjunk egy jobb klikk-et, és az "Automatikus lejátszás" lejátszás helyet válasszuk a "Megnyitás"-t....
Ekkor már ki tudjuk másolni az összes fájl-t egy mappába....
De ahová átmásoljuk, ott az almappák nevében ne legyen kihagyás például ha jelen esetben a "D:\Játékok XP\Halo2 XP"-be másolom, akkor nem lesz jó, mert kihagyás van a könyvtárak nevében....
A helyes megoldás a "D:\JátékokXP\Halo2XP".....
Ha kint vannak a fájlok, akkor most a Razor1911-bõl az MF.dll-t tegyük a könyvtárba a Halo 2 XP Pach - NoGrp-bõl meg mindet tegyük ismét a mappába, DE a kis betüs mf.dll-t ne mert a nagybetûsset fellül fogja írni....hanem tegyük be a C:\WINDOWS\system32-be!
Na most a Start->Futtatás-ra nyomva tallózátok be a fájlok közül a Loader.exe-t...
Ekkor a csíkban megjelenik az elérési útvonal. Nálam ez "D:\JátékokXP\Halo2XP\Loader.exe"
Ezt egy karakter kihagyásával megint illeszétek be. És a második résznek a végét át kell írni Startup.exe-re. Vagyis ebben az esetben "D:\JátékokXP\Halo2XP\Loader.exe D:\JátékokXP\Halo2XP\Startup.exe".
Ezután OK-ot kell nyomni...
És már telepít is....
Utána a 3 telepítési mód közül a legalsót kell választani...
A telepítési könyvtár megadása esetén megint csak nem szabad lenni kihagyásnak a nevében!!!!!!
Én mondjuk megadom neki, hogy "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be telepítsen...
Ezután ha kész a telepítés, akkor szépen megfogjuk a Halo 2 XP Pach - NoGrp fájlokat megint az mf.dll kivételével, és megint bemásoljuk, a most már feltelepített könyvtárba....
Nálam "D:\JátékokXP\Halo2Games"-be...
Ezután már csak a loader.exe-rõl tegyünk ki az asztalra egy parancsikont.
A "cél:" után megint ott van az elérési út...(nálam "D:\JátékokXP\Halo2Games\Loader.exe")...ugyanazt kell tenni, mint a Start->Futtatás esetében, csak itt most a vége halo2.exe legyen..
Nálam ez lenne "D:\JátékokXP\Halo2Games\Loader.exe D:\JátékokXP\Halo2Games\halo2.exe"
Ezután max választhatunk neki egy szép új icon-t és akkor alkalmaz után nyomjunk eg OK-ot.....
EZUTÁN MÁR MENNI FOG A JÁTÉK, DE NEM SZABAD MÁS KÖNYVTÁRAKBA ÁTHELYEZNI, MERT AKKOR A PARANCSIKON NEM FOG MÛKÖDNI!!!!!!!!!!
De azt mondtad a haverok nyírták ki.
Én easy-n mentem. És fel mentem a felsõ gyûrûre és onnan lõttem bosskámat.(Tartarus a neve) Aztán lementem, lõttem felrepültem.
Mondjuk sokat értem el vele,mert ugyanúgy gond van.
A telepítés nem indul el.Csak rapidról tudok a képhez linket adni.
http://rapidshare.com/files/65577798/Halo2nemmegy.JPG.html
http://rapidshare.com/files/65578055/Halo2nemmegy2.JPG.html
A kártyám(a régi)elromlott,újat kaptam,de nem formáztam le a gépet az új berakása után,így végülis minden fut rendesen,csak a vezérlõpultban ott vannak azért a felkiáltó és kérdõjelek.De sztem a Halo 2 telepítõje nem ismeri fel az új drivert(mert a 2007 szeptemberi van fent)meg nem lát infót a géprõl,az üzenetbõl itélve.Ha meg csak Runra megyek lent,eltûnik a loader és a startup is.PLS HELP!!!!
A telepítés nem indul el.Csak rapidról tudok a képhez linket adni.
http://rapidshare.com/files/65577798/Halo2nemmegy.JPG.html
http://rapidshare.com/files/65578055/Halo2nemmegy2.JPG.html
A kártyám(a régi)elromlott,újat kaptam,de nem formáztam le a gépet az új berakása után,így végülis minden fut rendesen,csak a vezérlõpultban ott vannak azért a felkiáltó és kérdõjelek.De sztem a Halo 2 telepítõje nem ismeri fel az új drivert(mert a 2007 szeptemberi van fent)meg nem lát infót a géprõl,az üzenetbõl itélve.Ha meg csak Runra megyek lent,eltûnik a loader és a startup is.PLS HELP!!!!
Vardar jó neked de a haverok nálam nem ölték meg sajnos.
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!! ELINDULT A TELEPÍTÕÕÕÕÕÕ!!!!!!!!WÁÁÁÁÁ
Nekem a haverjaim megölték. Amúgy meg a gyûrûk amikre átugrálunk tartalmaznak fegyvereket. Ha jól tudom needlert(tûszóró) és convenant carbint(karabély). Én az esetek 95%-ában nem tudtam átugrani!!!!!!!!!!!!!! És én ettõl kaptam idegbajt.
Azt kérdem én is amit Vardar: Yeti Brute boss ellen mi a jó fegyver? Nem akar megfeküdni pedig aprítjuk.
Elég valószínû hogy SP2 kell hozzá. Legalábbis ha jól figyeltem, mindketten SP1 mellett szívtok vele, plusz nálam is pontosan ugyanezt produkálta ugyancsak SP1 mellett. Akiknek meg ment és leírták hogy mi a helyzet náluk, mindenkinél SP2-vel mûködött. Elég logikus hogy valami az SP2-bõl kell neki.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Játssz te is Halo2-vel! Én a Halo Wars-ra várok nagyon. Stratégia mániás vagyok. Engem egyx videó erõsen megkavart a youtubeon azért is hittem a homokra, hogy hó. A Halo3 és a Halo Wars trailere volt össze mixelve Halo3 cím szó alatt.
Nyugi ,én midíg benézek ide ha új hsz-van úgyhogy nem halt ki a fórum ,csak én személy szerint nem tudom a hiba okát/megoldását ,keresgélek fórumokon ,de nem értem mi lehet ,bocs.
az a gond, hogy nem sûrûn járnak ide.
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
sztem tele lesz a fórum,olyan sokan segítenek nekünk<#hamm>#hamm>
mint gregtom6-nak. szal a loader kép nálam is csak egy kis fekete villanás.
leszedtem a razor1911-es verziót, és vmi dll kínja van, miután kimásoltam a dvd tartalmát és a loader exe elindítása után a startup.exe-re kattintottam.
Blindewrite-al kiírod vagy ujj Daemonba bemountolod.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
nekem egy boo-halo2 nevû rarom van, kicsomagolom, és kapok három fájlt:
halo2.b00 1.9 giga
halo2.b6i 2.1 giga
halo2.b6t néhány bájt.
ezzel mit kell csinálni?
halo2.b00 1.9 giga
halo2.b6i 2.1 giga
halo2.b6t néhány bájt.
ezzel mit kell csinálni?
A Halo 2 Razor1911-es verziója van meg,és lehetne futtatni XP-n a patchel,de olyan gondom van,h a Loader.exe indításakor egy 640X480-as felbontású dos-os ablak felvillan,és semmi. Már többször is leszedtem,és nem megy vele a Startup.exe(a játék telepítõje)Próbáltam Start->Futtatással is,a 2 elérési hely beírásával,meg a loadert ráhúztam a Startup.exére,de semmi.Szedtem le MSDOS kötegfájlos start.batot is,de semmi.A System32-be is bemásoltam ami kellett,de így se.
Mindig ezt a hibaüzenetet írja ki,mikor indítanám a Startup.exe-t:
Startup.exe - Belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a DLL-ben(KERNEL32.dll).
Egy angol fórumon azt olvastam,h ez a fekete képes hiba a VBredist miatt van,h azt kell frissíteni(Virtual Basic Runtime)de azzal se lett jó.Pls HELP!!!
És némelyik Start.bat el tud indulni,de ennél a játéknál nem indít semmit,amit hozzá szedtem le.
ui:a gépem maxon vinné,a konfigot nem írom le,de sztem annak nincs is beleszólása.
Windows XP SP1 van feltéve(aki csak idenéz,XP-n is EL LEHET INDÍTANI)
Mindig ezt a hibaüzenetet írja ki,mikor indítanám a Startup.exe-t:
Startup.exe - Belépési pont nem található
Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a DLL-ben(KERNEL32.dll).
Egy angol fórumon azt olvastam,h ez a fekete képes hiba a VBredist miatt van,h azt kell frissíteni(Virtual Basic Runtime)de azzal se lett jó.Pls HELP!!!
És némelyik Start.bat el tud indulni,de ennél a játéknál nem indít semmit,amit hozzá szedtem le.
ui:a gépem maxon vinné,a konfigot nem írom le,de sztem annak nincs is beleszólása.
Windows XP SP1 van feltéve(aki csak idenéz,XP-n is EL LEHET INDÍTANI)
értem,de nekem vistám van, és úgy se indul el
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
üdv!
megmondaná valaki, hogy amikor bemountoltam a halo 2-t, rákattintok a customize game install-ra és ott akármelyiket kiválasztom,egyszerûen nem megy tovább a telepítés? már vagy milliószor próbálkoztam mindennel.
megmondaná valaki, hogy amikor bemountoltam a halo 2-t, rákattintok a customize game install-ra és ott akármelyiket kiválasztom,egyszerûen nem megy tovább a telepítés? már vagy milliószor próbálkoztam mindennel.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Hy! Ezer év után most újra megkérem,hogy a Loader.exével mi a fenéért nem megy a Startup.exe????????
Senki? Senki sem segít?
Egyébként most voltam fent Pesten és egy kávézó teraszán láttam egy MC szobrot.Csak:
1. A ruha színe nem valami jó.
2. A ruha se az igazi.
3. Valami tejesen értelmetlen mozdulatot végez aminek semmi értelme.
Egyébként most voltam fent Pesten és egy kávézó teraszán láttam egy MC szobrot.Csak:
1. A ruha színe nem valami jó.
2. A ruha se az igazi.
3. Valami tejesen értelmetlen mozdulatot végez aminek semmi értelme.
Van egy kis gond. Ismét csak kéri az eredeti CD-t. Megcsináltam azokat a .map átnevezéseket amiket ajánlottatok és eljött MC meg Arbiter utolsó pályája közvetlenül a lelökésük után. Aztán jött Arbiter utolsó elõtti pályája és kéri megint az eredeti CD-t. Valaki segítsen.
Már kilõttem.(a haverjaim legyilkolták) Most nagyon érdekes a Campaign Arbiter és MC lelökése után az utolsó pályák jönnek most meg idõben haladok vissza a lelökésig.
Yeti Brute boss ellen mi a jó fegyver?(Egyre jobb kifejezéseket alkotok) A pajzsa idõszakosan áll le vagy attól, hogy lövöm?