2153
-
Hát ja, a live! rendszert még sztem nemsikerült megkerülni. -
Vlala #1552 A Vista nem kötne bele a régenbbi játékaidba, max. újra kellene telepítened őket. Online szerintem csak gyári játékkal tudsz játszani, érdemesebb Vista alatt próbálkozni. -
koncy007 #1551 Csáó! nekem is lenne pár kérdésem :)
1. játszanak még a halo 2-vel onlinba?
2. lehet xp SP2 vel online-ba ha a játék nem eredeti?
3. ugyanez mint a 2. kérdésem csak eredeti játékkal?
4. Ha Vistát feltenném, vinné pl. a Splinter Cell 3-mat CS: Source , Gta san andreas-t, cod 4-et cod2-őt?
5.hogy kell lépésről lépésre feltenni a halo 2-őt úgy hogy mennyen xp-n :)???
ezek a kérdéseim nagyon megköszönném a gyors reagálásotokat mert most szeretném megvennni halo 2 -őt lehetőleg fusson XD SP2-őn és tudjak onlin!! VAGY vista és régi játékok is mennyenek XD KÖSZI SZÉPEN SKACOK
-
Steve Q #1550 Settings -> Audio -> Subtitles (ha jól emlékszem). Az egyetlen baj csak az vele, hogy kizárólag csak az átvezetőket feliratozza. -
Vardar #1549 Volt felirat? Hogy kell azt? -
Igen, kicsit hadarnak benne, én egyből bekapcsoltam a feliratot, úgy azért némileg értettem. -
Steve Q #1547 Igen, eltaláltad, tényleg fordítom a játék szövegeit
, a Halo 2 szövegeiben mostanában a Cairo Station-él tartok (a Halo 1 szövegeit már - legalábbis majdnem, egy kifejezés még nincs lefordítva - teljesen lefordítottam
). Kár, hogy a Halo 1-ben nincs feliratozás, így a magyarítása majdhogynem lehetetlen vállalkozás
, a Halo 2-ben viszont hál'stennek van ilyen opció, az egyetlen bajom csak az vele, hogy CSAK az átvezető videókban van feliratozás, játék közben nincs (pedig megnéztem, a .map fájlokban benne vannak még a játék közben elhangzott párbeszédek és beszólások is). DE azért csinálom, már a Halo 3 szövegátiratát is összeszedtem egy doksiba, de addig nem fordítom le, míg nem játszottam a játékkal
- ami mondjuk Xbox360-as konzol híján jelen pillanatban meglehetősen esélytelen
, de remélhetőleg a harmadik részt is kiadják majd PC-re
-
Vlala #1546 Fordítod a játékot? Isten vagy, kb. egy fél kukkkot értek az egészből, pedig elviekben tudok angolul :) -
Steve Q #1545 RAZOR27, kösz szépen a segítséget, közben sikerült SP2-es WinXP-t feltelepítenem, azóta már javában játszok a Halo 2-vel, max grafikán szaggatás nélkül megy hál'stennek (na jó, nem mindig, úgy látszik nem mindig elég neki két mag :S). Így már végre tudom folytatni a játék fordítását. -
Vardar #1544 Nekem is itt fagyott le. Le is töröltem. Majd felrakom az egyet aztán keresek egy másik 2-t. -
Vlala #1543 Baj van. Mégsem image-hiba volt.
Egydzerűen nem eenged tovább attól a résztől, ahol a "gondolán" kell az Arbiter személyében felkoncolni egy rakás flood-zombit. Ezután jön egy videó, ahol a csaj megszerzi a kulcsot, majdnem beesik, aztán elkapja az az izé, minket meg lelök.
Most mi van? -
ZSOOLT2 #1542 hello! a problémát megoldottam, feltelepült a prog, viszont a checkpointok előtt állandóan kilép a desktopra! Feldobtam rá egy 1,7 Mb-os patchet (Patch #1), de nem sokat segített.. Valakinek valami ötlete? -
ZSOOLT2 #1541 Hello! Ugyanaz a problémám, mint a #1506-os hozzászólónak, Vistán, a Razor 1911 -es verziót próbálom telepíteni, de bármit csinálok (custom install-install, not start, utána egy continue) nem indul a telepítés. tud valaki segíteni? (volt valahol egy link a halo2xp.tk -ra, de az nem működik, máshova visz) Előre köszönök minden segítséget! -
Vlala #1540 Stornó.
Image-hiba volt. :) -
Vlala #1539 Baj van.
A játék kiírta, hogy helyezzem be a kettes lemezt...
FAQ-ban olvastam az aktivációs ceremóniát, de szerintem spacestation-t és az oldmombasa-t már régen a hátam mögött tudhatom...
Most mit csináljak? -
dave0448 #1538 Thx! -
Nemtudom, nekem sp2-őn megy. -
Vardar #1536 Jó az nekem angolul is. -
Steve Q #1535 Jaja, az nekem is tetszett, nagyon szépen megrajzolták 
Ööö, ami a problémámat illetti, lehet, hogy az SP2 hiánya az oka... vagy SP2 nélkül is indulnia kellene?
-
Az alap Graphic Novelre (a 2. fejezetet szeressük: Armor teszt). -
Steve Q #1533 RAZOR27: Melyik képregényre gondolsz? A Halo Graphic Novel-re vagy a Halo: Uprising sorozatra?
Ja igen, amúgy úgy látszik, minden igyekezetem hiába, bármelyik leírást is követem, hiába cseréltem ki a Startup.exe-t, hiába használtam az XP patchet és az XP-s Halo 2 installert, a Startup.exe makacsul hangoztatja, hogy "Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a dll-ben (KERNEL32.dll)". Nincs valami egyéb ötleted?
Vardar: Hát, a Halo-regények egyik lehetséges beszerzési módja, ha valahol megrendeled (eredeti angol nyelven), vaagy.... nos, egyik ismerősöm révén sikerült szert tennem az első 4 Halo-könyvre (The Fall of Reach, The Flood, First Strike, Ghosts of Onyx) e-book formájában, és mivel ő is szívesen adta, ha kell, én is odaadhatom őket. Ha magyarul kellenek.... háát, akkor arra azt hiszem, kicsit még várni kell, és HA sikerül, akkor TALÁN nyomtatásban megjelenik majd a The Fall of Reach fordítása...
-
Vlala #1532 Ez a kérdés benne van a FAQ-ban, link a kép alatt.
Válasz:
"Hogyne lenne megoldás!Felinstalláltad a game-et valahová a vinyódra. Keress valami "map" nevű almappát a játék főmappájában. Ott vannak a pályák. Úgy emlékszem hogy a Kairo Spacestation-ig hagy a game nyomulni, aztán benyögi az aktiválós áldást. Játékot Alt-Tab-bal leteszed a tálcára, Total Commander-ben megkeresed a következő pálya nevét ami úgytudom hogy valami "old mombassa". És ugye ott van az előtte lévő *"01b_spacestation" (vagy valami ilyesmire emlékszem). Erre az előbb írt map nevére* nevezd át a pályát amivel játszani szeretnél, De előbb helyezd át bárhová máshová az eredeti spacestation 01b-t, ne írd felül(biztos ami biztos). Ha ezzel megvolnál, akkor lépj vissza a játékba és töltsd be a menüből a "Kairo Spacestation" (az utolsó játszható) nevű map-et és élvezd a game-et."
-
dave0448 #1531 Csá all!
Azt szeretném megkérdezni azt miért csinálja a Halo 2, hogy az Outskirts(4. pálya:(:(:() pályától nem enged tovább???
Eddig a részik minden szép és jó aztán kiirja, hogy "bocsi nem tudsz tovább haladni a játékban, mert nem aktíváltad a játékot, rakd be újra a lemezt és próbáld újra!"-ezt megcsináltam, de nem megy tovább az Istenért sem!!!
Ha vki tud erről a problémáról vmit az legyen szives irjon([email protected])!!!
Elöre is thx!!! -
Vardar #1530 Így már világos. -
magyarul sehogy, amúgy meg "torrent is your friend" -
Vardar #1528 Na de azt hogyan lehet megszerezni? -
Azért a képregény se rossz. -
Steve Q #1526 Hát, ha a Halo 2 története megfogott, akkor nem ártana kijátszanod a Halo 1-et és a 3-at se, sőt, ha tudsz angolul, tudom ajánlani az eddig megjelent Halo-regényeket, rengeteg minden kiderül belőlük, pl. a Pillar of Autumn hogy kerül épp az Alpha Halo közelébe, miért vannak szétégve Master Chief előző MJOLNIR-páncéljának alkatrészei (mert nem a Halo 1 történései miatt kellett neki új páncélt adni, neeem!), stb. -
Vardar #1525 Ha Microsoftról van szó mindennek fenn áll a lehetősége.
Én stratégia szerető vagyok. Nekem az FPS nem olyan nagy élmény. Sose játszottam online. Egyedül a Halo2 fogott meg a történettel és az élménnyel. Nekem fontosabb a Halo Wars mint a Halo3. -
Ry0K3N #1524 Képletesen értettem :D
Amúgy a Halo Warsnál is fent áll a portolás elcseszésének a lehetősége. -
Vardar #1523 Fő a pozitív hozzáállás.
Akkor én rák vagyok? -
Ry0K3N #1522 Kell a ráknak PC-re arra ott lesz a StarCraft, Halo 3-at portolják inkább át normálisan és ne gennyhulladék munkával. -
Steve Q #1521 Nem az Arbiter, a Bíra? -
Vardar #1520 3000 spartan együttes rohama 1000 warthoggal és 500 scorpionnal x3-os túlerő ellen.
A Halo 2-ben, hogy hívják az elite vezetőt? Már elfelejtettem. -
Steve Q #1519 Ja, értem
. Pedig amúgy tényleg jó volna, Halo-stratégiával érdekes lenne játszani
!
-
Vardar #1518 Még Xbox-ra se jött ki... -
szerintem ez csak felkiáltos -
Steve Q #1516 Tényleg? Mikorra várható? Hol láttad?
-
Vardar #1515 Halo Wars jönne ki PC-re. -
így van