Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én alig bírtam átugrani. Az esetek 90%-ban leestem. Aztán meg a haverjaim kilõtték én meg az emeletrõl durrogtattam.
Minstrel
én kb. kettõt lõttem bele aztán kifeküdt,amúgy meg szinte kimaradtam az egész harcból, mert mikor kezdõdött akkor egy emelettel lejjebb estem <#wilting>

http://topgearhungary.blogspot.com/

Úgy van a katona lövi ki és szól, hogy most kapd le.
Hehe, megtaláltam Gravemind fix néven. Ja és Tartarushoz egy tipp: néha lehet csak sebezni, azt hiszem ha "befehéredik" akkor sérthetetlen. Szevasztok!
Sziasztok, lenne egy kérésem. Valaki nem tudná megosztani azt a procmon nevû progit? Mert nekem kb másfél hét amíg lejön a teljes rar archív amiben benne van. Nagyon megköszönném.
Amúgy miért nem sorban vittet végig, egyébként szinte mindenhol kapsz segítséget csakhát nehéz mindenkire vigyázni, tehát nem vagy egyedül. A vége felé azt a sötét flodos folyosókat én se csíptem.
RAZOR27
(off: csapatjáték ,lövölde ,és még ingyenes is ,akkor neked a WarRock kell 😮N)
Ui: a tankkal tényleg csak a nagyágyúval lehet lõni.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Én pont ilyen játékot szeretnék amikor mindig van valaki. Csapatjáték. Szerinted a valóságban 1 ember képes elpusztítani egy hadsereget? Az ilyen lenne jó ingyenesbe. Azokat a sötét, floodos pályákat úgy utáltam.
Ja, egyébként választhatsz hová ülsz, de ha utasnak akkor hamar elfogy a municiód, vezetni pedig talán nem olyan érdekes.
Ez jól hangzik! Nem tudom, hogy hol van de gondolom Arbiter lelökése után...
nem az emberek a másik faj. Amikor a videórészen összejönnek hárman és mérgesen fogadalmat tasznek és elindulnak rengetek ellen között több pályaszakaszonaddig amí addig a vörös barlangszerûségig érnek onnan csak gyalog lehet menni és amikor ott is egy pár ilyen termen átérsz kijuttok egy párkányra és onnan leugás és ott majd lesz egy emberi harckocsi is.
Na de ez melyik pálya? Az emberi sofõrök ilyenek egyszer meg az elite sofõr lement a szakadékba...
Nem vittem még végig most bütykölöm.
Ne mond má így vittem végig azt a részt, gyorsan vezet de jól, soha nem áll le szinte, gyorsan manõverezik, õrület, szerintem élmény volt.
Én utálom õket. Ha én vezetek az Istenért se lõnének ki semmit, ha õ mindig felborulunk...
Így van, visszetérve a témára próbálok vigyázni rájuk, ne õket találjam el. Egyébként errõl jut eszembe a leg õrültebb rész az volt amikor arbiterrel (ha így hívják) beülök az autóba a rögzített géppuska mögé a két társal együtt és az egyikük ül a volán mögött és hát úgy vezet mint egy állat én meg lövöm amit kell az csúcs olyan pörgõs szuper.
Aha. Ott lesz 2 Wraith. Onnan tovább mész kis folyosó jön egy elite haver tankkal. Aztán elmész egy pókig. Azt az emberek elfoglalják, te repülõvel(Banshee) véded. Aztán elmész arra a bázisra ahol a Halot aktiválni kell és deaktiválod meg megölöd a yeti brute bosst(Tartarus).
Keverem. Most ez az amikor egy hosszabbut után a patak végén majd megérkezem egy tószerûségbe ahol lesz egy kis közelharc is és ott is lesznek majd ezek a Wraithok?
Nem. Hómezõ nincs. Inkább rét. Napos idõ. Játssz vele újra.
és a jármûvel a hómezõn egy ajtóig (bejáratig) tudsz menni.
Aha. Elõször azt hittem, hogy lelövik vagy valami... hát nem kijön belõle egy elite haver?
Már nem nagyon emlékszem, ott ahol az elõzõ pályály vége volt amikor odamentek vele hozzá?
Amikor be kell szállnom a Wraithba/be (nem tudom a kiejtést). És jönnök a bruteok a Boostokon.
Pontosan hol mert nálam nem volt gond ilyesmikkel.
Én próbálgatom, de nem megy. Unom, hogy Arbiter utolsó pályáján a nagy lézerrel lövöm a Boostokat. A haver sikló vagy mit meg mindig eltalálom.
Van neki mert néha azzal lõnek ha túl közel vagy, de én sem tudom. Ki kellene próbálni egy csomo variációt a billentyûkkel hátha.
Az. De amikor a Warthoggal megyek akkor van 2 kicsi lézere. Amije Arbiteréknek van. Azok mindig irányoznak. Nézd meg. Meg amikor Arbiter utolsó elõtti pályáját megcsinálom akkor Arbiter kijön az ajtón és szembe találja magát a Wraithhel, a minek a 2 lézere becélozza.
Minstrel
a WRAITH-re gondolsz? annak csak a nagy plazma ágyúja van, nincs kicsi lézer.

RAZOR27
(Én NEMTUDOM)

Senki sem tudja, hogy kell a convenant tank kicsi lézereit használni? Akkor írjátok azt, hogy nem tudjátok, vagy láthatatlanok a kérdéseim?
RAZOR27

Minstrel
Ilyen leirás létezik magyar nyelven?

RAZOR27
Egyébként van még itt a kis-filmben szereplõ warthog kipróbálása....

Jó, nem tudtam.
RAZOR27
Mondom a Bungie -sok csinálták!!! <#nevetes1>

Ez kérlek szépen egy hobbi film... Fanoktól szerintem.
Ellenben megmondaná valaki a convenant tank kicsi lézereit, hogy lehet kezelni?
RAZOR27
Ez csak egy Halo3 reklám ,a bungie -s srácok csinálták...
(és mért pont a 2-bõl csinálnának filmet) <#vigyor2>

MaxPayne
A Halo 2-rõl most film készül? vagy van már film? vagy ez mi?
Halo 2 film

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

RAZOR27
elõfordulhat ,én még nem találkoztam iennel ,meglehet...

Raven456
Én a c:halo2-ba másoltam te a sajátodat írd be

Raven456
hogyha valakinek csak 1 fekete villanás jön be az start=>futtatás=>c:halo2/Loader.exe startup.exe egy szóközt hagyjunk ki
a loader és a startup között

Raven456
Valaki nem tud sgíteni?

Minstrel
Köszi, feltettem mindent újat, és most is kifagy, szóval nem a peccs miatt volt.
'The Maw: Part 01: And the Horse You Rode In On' résznél tartok és kb. 10 perc játék után elkezd búgni a hang, belassul a játék és a végén meg is áll az egész, de közben a hang búg, tehát az is lefagyott vagy ilyesmi. Lehet ez amiatt, hogy a mentés még a régi peccsel van?

Raven456
Nekem nem indul el a telepítés követem a leírást meg minden és ezt írja ki
Installion cannot be costumized after game installion has been initiated.
please choose the play option instead, uninstall or reinstall the product
a costumize game install-nál ezt hozza be
<#help><#shakehead><#rinya>

RAZOR27
Már elis küldtem ,ha kérdésed van ezzel kapcsoltaba ,csak szólj.
<#wave>

Minstrel
<#worship>

privátba küldtem

RAZOR27
Na végre a szakterületem...<#hehe>(1ébként nincs halo1 topic)
Látom kiszúrtad ,hogy valójában a legújjabb patch az nem 1.03 ,hanem az 1.07
Na ,ahoz bizony van C*r*a*c*k.
Mondj egy e-mailcímet és átküldöm.!

#1353? A nagy tank, a convenantoknak ami egy személyes és Arbiter is vezeti az utolsó pályán.
Minstrel
Helo, az elsõ résszel kapcsolatban lenne kérdésem, de annak nem találtam topikját.. Szóval 1.07-es noCD vagy valami ilyesmi kellene hozzá, mert a legújabb peccshez nincs megoldásom. 1.03 noCD-t használtam hozzá, de szerintem attól fagy ki a gáma vége felé <#szomoru1>

Japep
Hello!
Melyik a jobb verzió?
(Razor1911 vagy CLONEDVD-BOO)

És esetleg a patchhez (XP-s) egy linket kérhetnék ???

Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

MaxPayne
PLS valaki <#rinya> fontos lenne <#confused>

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"