Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért FELTÉTLENÜL csinál biztonsági másoltatot az összes pályáról az eredeti nevével (az egész mappáról ,úgy könnyebb),és utána szabadon kisérletezhetsz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Most nekem az elsõ pálya után írta ki, hogy aktiváljam...akkor ha a másodikat átnevezem a harmadik nevére, akkor már nem fogja kiírni és tovvábbenged a következõre?
Bocs az értetlenkedésem miatt, de nem igazám értem a lényeget... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
(Igazából a FAQ-ban leírtakat sem értem teljesen...most a "01b_spacestation"-t írom át "old mombassa"-ra vagy fordítva? )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
aktiváld a játékot!
A FAQ-ban gondolom erre van az a megoldás, de ezt mindig meg kell csinálni (de akkor honnan fogom tudni mindig, hogy melyik pálya fog következni?), vagy csak egyszer?
Más megoldás nincs?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Erre van valami infótok?
Az tényleg az, de nem akarja szedni (0 seeds, 0 leechers)... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
8.találat sztem jó lessz neked
Lehet, még nem próbáltam, Köszi!
Látom azt írtad, könnyû megtalálni...nekem nem megy...lehet hülye vagyok! 😄
Valaki esetleg tudna segíteni?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Az egyik leírásban találtam egy sort, miszerint az mf.dll-t nem ártana bemásolni a windows\system könyvtárba. Ezután simán beindult, és elég szépen fut. (A FAQ-ban ezt nem találtam meg.)
Processor: 2 Ghz Pentium 4 class processor (or x64)
RAM: 1 GB
Hard Drive: 7 GB
Video Card: DX9 graphics card: WDDM driver, PS 2.0/32BPP, At least nVidia 6000 or ATI x700 or above
Online Multi-player: Internet connection for Games for Windows – LIVE
Drive: DVD-ROM drive
Software: Need for Speed: Pro Street™
Valaki frissítse a FAQ-t 😊
NOS ezekután a HALO 2 Mûködik :-)
Hogy kell megoldani?
Nekem Razor1911-es verzióm van...telepítésnél eljutok a 7-ik pontig (a FAQ-ban leírtak szerint), aztán "Continue" és akkor feljön ez az ablak.
Bármire kattintok, nem jó...pedig mindent úgy csináltam, ahogy le van írva...mi lehet a baj?
Elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Less be ide ,ha az 1. részhez szeretnél vmit
mind1 a kérdésem az lenne hogy az elsõ részhez, nincs-e valamilyen grafika optimalizáló vagy vmi ilyesmi patch, mert szörnyü hogy 1 giga rammal, 2.6os amd procival és ati rad 9600 128as kártyával (tudom , nem egy mai darab, de a játék se!) baromi alacsony az fps , minimum konfigon is.
Esetleg vmi megoldás erre? Vagy netalán csak szarul írták át konzolról PC-re? Lécci segítsetek me megõrülök h nem megy az a **** xD
A futtatás közben hiba történt.
Elindítja a Hibakeresõt ?
Sor: 88
Hiba:Az osztály nincs regisztrálva
Mi a fene adhatja ezt az üzit ? Talán a .Net FrameWork ?
A readme szerint az activate.exe-vel kellene csinálni valamit, de az nem akar bejönni.
2. Telepítés nélkül elindul, de akkor a negyedik pályánál kéri a regisztrációt.
valaki tud valami tuti tippet?
Xp-re akarom telepíteni a Halo2-t, eddig mindent úgy csináltam ahogy a F.A.Q -ban le volt írva, el is indult a telepítõ, megadtam az útvonalat, bejelöltem a Full istall only-t, continue, de az ég világon semmi sem történik. Valaki tudna segíteni?
Én 9600XT-vel és 768 MB RAM-mal vittem végig.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gépigény ügyben megtaláltam a #191-es hozzászólást, ez alapján elbírja a gépem. Viszont hallottam egy szép információt arról, hogy SM3-as kártya és bitang sok RAM kell neki... Most akkor melyik a helyes?
Olyan problémám lenne, hogy amikor beindítom a játékot és elkezdem az elsõ küldit az intró közben kilép! Valaki tudna segíteni?
mayer05: Midnjárt felrakom neked valahova crack-et!
Bye all!
PS3 ID: SDani456
Kb a fenti szöveg jön elõ amikor a halo 2 az egyik barátom el akarja indítani a gépén. Asszem minden ugyanúgy csinált ahogy én. Itt megy, nála nem. Találkoztatok ezzel a problémával?
A keresõbe beírtam a XINPUT1_3.dll-t de nem dobott ki itt ilyen üzit tartalmazó hsz-t.