2153
-
mindegy, akkor haggyuk :\ -
ahoz kellene oda reg is vagy meghívó... -
jó neked. már kezdem azt hinni, hogy a gépem szar :P most szedtem le a clonedvd-t. ha ezzel sem, akkor nem tom mit csinálok, mert reinstallt egyelőre nem akarok. és ennek a moobsnak- a pontos URL-jét nem tudnád megadni? mert lehet, hogy amit letöltöttem az egy "szar" változat -
tmisi #1590 én a moobsról szedtem úgy 3 hete
tökéletesen megy (dopeman)
-
már megint nem igaz. a dopemanes verzióval sem indul :\ ugyanúgy csináltam mindent, ahogy a readme-ben le van írva....semmi. a halo2.exe-t valamiért nem tölti be a bat fájl :\ -
kegyetlen szar ez a torrent :S seed/peer arány a dopemanes verznél: 26/58[26/1269] és kb 10-zel jön :S -
Ide less be és kicsit olvass vissza benne. -
most szedem a dopemanes verziót torrentről, csak hát elég lassan jön :) egyszer felugrott maximumra most meg olyan 30-cal tölt, de én várok :) meg hallottam, hogy covenanttal is lehet már benne mennni, meg van energia kard. meg láttam haveroméknál (neki vistája van :) ), de mondjuk a grafon nem vettem észre nagy különbséget, ami nem is igazán érdekel, mert az 1 se ronda, meg az én videókártyámnak jó az a graf :)
meg ha még valaki tud válaszolni erre a kérdésre az válaszoljon :) : olvastam lentebbről, hogy vannak ezek a Halo könyvek. magyarországon jelent meg már belőlük valami? tudom, hogy angol nyelvű, de az engem nem izgat, mert jó vok angolból :) meg címet is írhattok ;) -
a választ nemtudom, de még fájdítom a szíved, mert aztkell mondjam, játékmenetben sokkal pörgősebb mint az 1.rész, érezhetően nincs tétlenség, mindig van mit csinálni, és a hejszínek változatosabbak lettek :D -
gondolom már nagyon elegetek van, ebből a kérdésből, de nekem is van egy kis gondom a játékkal XP-n. úgy raktam fel, ahogy a faqban le van írva, de amikor elakarom indítani a gémet, akkor előjön egy DOSos ablak, 2 mp-ig még látható, aztán eltűnik és semmi nem történik! a tűzfalamban is beálítottam supertrustedra a halo2.exe szintúgy a loader.exe-t de így is semmi. nekem nagyon tetszett az első rész, mint történetileg, meg játékmenetileg, nem csak, azért, mert imádom asci-fit, de nagyon fasza, és nagyon fáj a szívem, hogy így nem tok jáccani a második résszel, mert az a ... vistát nem akarom feltenni. .... microsoftnak is pont ezzel a játékkal kellett vista kampányt csinálnia :@ -
Vlala #1583 Kérdezd meg itt. Hátha. -
xD nemhinném, hogy hamar megcsinálják [nelegyen igaza] -
Csináljátok meg, mert szükségem van rá :) -
Lécí a FAQ-t srácok! -
nemsegítettem sokat, de azért nm -
steweee #1578 na akkor sztem majd leszedem azt. köszi még1x -
hát erre, sajnos nemtudom a választ, én a dopeman-os verziót tolom (azt nemkell instalálni) -
steweee #1576 köci köci
de ez megtörtént
szal elindítom az install, kiválasztom a könyvtárat is neki, hogy hová szeretném, mert nem oda ahová ő alapba megadja, majd kiválazstom hogy full install do not start, szal minden leírás szerint, csak utána nem történik semmi -
figyi, bemountolod az image-et, után megnyitod aztat mondjuk daemon toolsal vagy alcohol-al, és a mountolt fájlokat kell kimásolni -
steweee #1574 elolvastam a faq-t, mindent úgy csinálok ahogy le van írva a telepítési útmutató, még se indítja el végül az installálást.
kérdésem az lenne, hogy van ott egy olyan mondat hogy a cdkép bemountolása után a virtuális drivében lévő fájlokat másoljuk át egy mappába, és oda kellene majd az installert is tenni meg indítani
de nekem csak a virtuális meghajtóba betöltött *.iso képfájlt hajlandó látni, a kicsomagoltat nem fogadja el mint halo2.dvd-t
és lehet hogy itt a bibi
vmi ötlet ? -
koncy007 #1573 Hi! játszotok még halo 2-vel online? :) körülnéztem egyenlőre vistát szerzem meg utána halo 2-őt! vagy magyar boltból vagy amcsiból hozatok egyet. remélem sok magyar játszi vele nah pá XD
-
Vardar #1572 Dj Faustus főmester biztos jobban tudja. -
akkor biztos az -
Vardar #1570 Nekem infótanár az alaplapon lévő adatátvitelihidak nagyságát mondta 32 és 64 bitesnek. -
öööö.....én azthittem a színméjség XD -
Vardar #1568 Én úgy tudom, hogy a 32 és a 64 bit hardware sajátosságra épül. Tán az alaplap vagy a processzorral kapcsolatos. 64bites op. rendszer tud menni 64 és 32 bites hardwaren de 32 bites csak 32-esen. -
koncy007 #1567 THX XD EZEK JÓ ÖTLETEK XD főleg a TESCÓ-s XD lol majd közülnézek egyenlőre felteszem vistát ugye a 64bit-es az jobb mint a 32 bites? halljátok skacok kinek van egyébként eredeti vistája mert én nem akarok azzal égni hogy nekem másolt? vagy szerintetek sem nagy ügy az ha az okos ember azokat a dolgokat amik ingyen vannak nem veszi meg XD Ha valakinek nem eredeti vista és tud vagy lehet online nyomni halo2-őt az pls szóljon mert szeretnék online nyomulni de nincs kedvem vistát venni mert asszem sokba kerül !
mind1 a lényeg h lehet e nem eredeti vistán tolni onliine?!
hogy kinek milyen vistája van ? eredeti v nem? XD
32 vagy 64 bites a jobb ? :D XD köszi
szépen ti vagytok a legjobb fejek!!! XP .p :P

-
Vardar #1566 Csak a menü van benne. Minek játék? Hisz a menü is gyönyörű. -
ja az a legjobb -
Tesco Gazdaságos Halo2 xD -
vagy a tesco és ellopod :D:D -
westendben lévő MM-ben láttam -
Vardar #1561 Media Markt? -
koncy007 #1560 nem is zavarok senkit tovább csak még annyit h hol lehet megvenni mert cdgalaxisról pár nappal ezelőtt vették le :( köszi -
ingyen is van multi benne, csak nemindulhatsz rangsorolt meccsen. (ahoz kell a gold) -
Vardar #1558 Én 10000-ért láttam a PC-s változatot. -
koncy007 #1557 köszi a reagálásaitokat! még annyit szeretnék kérdezni hogy hol lehet megvenni a halo 2-őt ? A vista eredeti mennyibe kerül?
TUDOTT -e valaki játszani nem eredeti vistával halo 2 online?
ÉS tényleg csak vistán lehet online játszani? A live szolgáltatásra elő kell fizetni vagy csak net kell halo 2 onlinehoz?
A tapasztalt játékosok akik online tolják vagy tolták pls segítsenek :) köszi szépen mindenkinek
-
hátigen, a kozolátirat átka, az első részben jó volt nemis látszott rajta hogy konzolföldi.Már alig várom a 3. részt, amiben állítólag összeleszünk engedve a konzolosokkal multiba, hehe mire megfordulnak már halomra lövöm őket :D -
közben megoldottam, ha vkinek gondja van vele ez a megoldás:
lassú az egér a halo2-ben -
hali
az egeret nem lehet felgyorsítani valahogy a játékban?
10-es fokozaton van, de háromszor körbehuzom az asztalon mire 5 centit mozog
nagyon idegesítő, alig lehet célozni