Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Razor 1911-féle Halo 2 DVD-ISO-ban, aminek a tartalma most külön mappába (Halo2dvd) van kimásolva a gépre, mivel olvastam, hogy a DVD-ISO-ban lévõ Startup.exe hibás, ezért ki kell cserélni az ISO-patch-ben található Startup.exe-vel. Már vagy 5-ször kicserélgettem már (úgy, hogy közben vagy 5-ször újra kimásoltam az ISO tartalmát), de minduntalan ugyanaz a hibaüzenet fogad: "Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a dll-ben (KERNEL32.dll)". Nagyon hálás lennék, ha tudnál segíteni <#help>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

RAZOR27
Mien verziód van? akkor pontosabban tudok segíteni

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Apropó, RAZOR27, kösz a tanácsot, amint idõm engedi, kipróbálom a dolgot.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

http://halo.wikia.com
Angol nyelvû oldal, szóval angolul tudók elõnyben <#alien>, máskülönben viszont nagyon részletes, a fegyverektõl kezdve a hadihajókon és a karaktereken át a regények sztorijáig mindent meg lehet találni róluk itt. Sõt, a végigjátszásoknál még a Halo 1-2-3 szövegátiratait is el lehet olvasni, és még a videókat is meg lehet hozzájuk nézni!

Halopedia??
Ööö, akkor lenne még egy kérdésem: hol találom az XpPlayHalo2.exe-t? Mert a DVD-n sehol sem találom...

Ja, és egy nem-segítségkérés: ha bárkinek kérdése volna a Halo-sztorival kapcsolatban, szívesen válaszolok. Láttam ugyanis, hogy elég sokan úgy játszanak a Halo-játékokkal, hogy az angol nyelvezet miatt halvány lila fogalmuk sincs, mit miért tesznek/kell tenniük a játékban, az átvezetõkrõl már nem is beszélve... Én ugyan még csak a Halo 1-el játszottam (a 2-vel még egyelõre csk szeretnék <#rolleyes>), de már angolul elolvastam az elsõ Halo-regényt, jelenleg épp a 2. kötetben tartok, azonkívül van még 3 könyv, amit még ki szeretnék olvasni <#whatever>. Ezeken kívül sokat olvasgatom a Halopediát, amit csak ajánlani tudok, remek infó-adatbázis a játékok unuverzumáról, történetérõl.

RAZOR27
próbáld meg telepítés nélkül, csak annyi, hogy az MF.dll fájlt dobd be a windows/system-be. Azután a XpPlayHalo2.exe-vel eltudod indítani.

Helló mindenkinek!
Volna egy kérdésem: a Halo 2 telepítõje a Loader.exe segítségével csakis SP2-es WinXP-n futtatható? Nekem Professional kiadás van felrakva, és hiába csináltam végig betûrõl-betûre az egész telepítés-elõkészítési hercehurcát, 3 különféle leírást kipróbáltam, még mindig az a hibaüzi fogad, hogy "Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a dll-ben (KERNEL32.dll)". Mi lehet a hiba? Nagyon valószínû, hogy az SP2 frissítéseinek hiánya az oka, amiért nem indul el a telepítõ? <#help><#help>

tgabort
ok...thx 😊

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Bence94
lentebb belinkeltem a készítõ oldalát ott van a legfrissebb.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

RAZOR27
Bazze, nem mûködik a dopeman-féle fix a mapokra, most nevezgethetem át.. 😞

tgabort
Hali ! Nem tudna valaki adni egy pontos linket h honann tudom letölteni a Halo.2.XP.Patch-NoGrp 6 , mert már napok óta keresem de nem találtam meg .... thx

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Bence94
video beállítások és egy beaállítás van ott csak level detail ezt lehet low medium high-ra tenni meg felbontás.

RAZOR27
Na sikerült megcsinálnom, de valamiért szaggat, nem kéne, de szaggat.
És nemtalálom a grafikabeállításokat, az hol van?A beállításokban vmiért nincs.

RAZOR27
és a Halo 2 Xp + Vista dopeman verzió?

Bence94
csakis a razor repack verzió jó mert aban javítva van a crack de feltölthetem ha kell.

RAZOR27
azzal mûködnie kéne?
Mert még feltelepíteni se tudtam, mert a loader.exe -re kattintva dobtak ki az alertablakot.

szerk: Clone-dvd-s Boo változatom van, avval lehetetlen xp-n?
HA igen az se baj, mert már jön le a razoros, de azért egy választ kaphatok? 😄

HALO-s köszönet a linkért! 😊

Bence94
használd a legújabb xp crack progit itt letöltheted és annak van saját kis " telepítõje".

Pedig nagyonis xp a baja. Ha xp van pontosan ezt írja nekem is.

Ati

RAZOR27
VAlaki tudja miért írja ezt ki telepítés elött (nem az a baj, hogy xp)

szerk nagyítsátok ki a képet, mert olvashatatlan, ha nem kattintasz rá

RAZOR27
xD

Te fura szerzet vagy, ha én szarnak tartok valamit már nem is foglalkozom vele, el van felejtve, szóval neked valami pszichikai problémád lehet.
RAZOR27
nincs, sajnos

hali!
Magyarositás van hozzá?

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

Szerintem azt elfelejtheted az XP-s verziókban. Én is kerestem a 2-höz multit de eddíg semmi 😞
Sebaj addíg marad a custom edition.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

RAZOR27
Ezt sajna nemtudom....

bocsi, igaz ez kimaradt de a halo2 fox xp ben is? Hamachi és LAN.
RAZOR27
Persze, errõl híres a sorozat, az ultraburtál multiról!
Próbáld ki!

Ebben van valami multi lehetõség?
RAZOR27
Nem a kedvenc játékom ,és egyébként nekem tényleg nem tetszik a RE4 ,nem jön be az a "töredezett" grafika, nemtudom így leírni más szóval.
Na mindegy, tényleg hagyjuk a témát.

szerintem kár az év legürülékebb játékán vitatkozni. Fõleg itt.

De ha valaki mutat két egyforma embert, akkor elhiszem, hogy van értelme a magasröptû szócsatának.

Qwerty4
Ezt most csak azért mondod szerintem, hogy ellentmondj nekem, mert a kedvenc játékodat kritizálom...
Vagy komolyan gondolod/tad?

Qwerty4

RAZOR27
Akkor privát szeró sztem.....

Nem eredeti a játék, viszont van 2 rendes cd kulcsom amivel lehet netezni.
Mind a 2 cd kulcsal ugyanaz a szitu. Ugyanazokra a szerverekre irja, hogy bannolva vagyok, szóval nem cd kulcs a hiba.

Ati

RAZOR27
bisztosan , nem eredetivel nem túl jó multizn (kevés ,kaki szerverek)

#1463: Szerintem meg a Resindent evil4 2007 legszarabb játéka....

Bence94
eredeti?

Helosztok. Halo1 rõl lenne szó, de mivel nem találom a topic-ját ide írom. Szóval az van, hogy a játék tökéletesen megy interneten, simán tudok játszani. Az gond, hogy néhány szerver (pl a bfm race szerverek) azt írják, hogy bannolva vagyok a szerverrõl, de még soha nem is voltam ott, szóval nem értem, hogy mivan. Csak kevés szervernél jön elõ, de a bfm re jó lenne, ha beengedne, mer azok az egyetlen normális race szerverek. Van valami tippetek?

Ati

Ízlés dolga. Attól is függ, mennyire vagy FPS-rajongó, szerintem azért van, akinek tetszett. (pl. én)

Qwerty4
Játékélmény, épp az ami nincs.
És nem a grafikával van a fõprobléma itt.Lásd Resident Evil 4, azis ronda volt 2007-es szemmel mégis a játék letaglózott.Tehát alapvetõen inkább játékcentrikus vagyok, nem a gfx számít.

Qwerty4

RAZOR27
Nem, nem errõl beszélek.
Értem, hogy neked már nemjön be az elavult grafika, de játékélmény szinten szerintem tökéletes.Multiban, megmég sok mai játék is tanulhatna tõle.
Egyszóval szerintem még mais nagyon élvezetes játék.

Qwerty4
Milyen eltévedésrõl beszélsz te?
Mindenki el van tévedve akinek nem pont olyan az ízlése mint neked?Hmm???

Qwerty4

RAZOR27
XD te kissé elvagy tévedve ízlés terén.....
Bár a crysis tényleg kakkanat, abban egyet értek.

Qwerty4
Szerinted írtam volna véleményt ha nem próbáltam volna ki?
Az igaz, hogy sokat nem játszottam, mert egyszerûen nem bírtam annyira brutálisan rossznak tartom...

Amúgy ízlésrõl kár vitázni!

Qwerty4

Qwerty4
Szerintem inkább gagyi teljes mértékben, az elsõ video eléggé hányinger volt, mikor meg elkezdtem játszani jöttek azok a nevetséges ellenségek, meg olyan unalmas játékmenete volt, hogy elképesztõ.Hangulata nem volt.Ráadásul optimizálatlan és ronda a gfx...
Szerintem egy szemét!

A Crysis meg más kategória, nem játszottam még vele, de valószínû az is szar...

Qwerty4

RAZOR27
Gondolm nem játszottál vele.

Bence94
ezzel nem értek egyet .nem szar hanem sõt elképesztõen jó hangulata sztorija fegyverek.grafika fullon nem tudom most milyen de elég szép de nem egy crysis.

Qwerty4
Mégegyszer le kell írjam ebben ez évben!<#hehe><#eplus2>

A Halo 2 2007 legszarabb PC játéka!

Qwerty4

Bence94
helo itt az oldala aki csinálta az xp-s trükköt.ezt használjátok mert itt van a legfrisseb ráadásul van hozzá egy kész install szerü segítség szóval magátol bemásolja a dll-eket ahova kell.