Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Hát ja, a live! rendszert még sztem nemsikerült megkerülni.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

A Vista nem kötne bele a régenbbi játékaidba, max. újra kellene telepítened õket. Online szerintem csak gyári játékkal tudsz játszani, érdemesebb Vista alatt próbálkozni.

Csáó! nekem is lenne pár kérdésem 😊

1. játszanak még a halo 2-vel onlinba?
2. lehet xp SP2 vel online-ba ha a játék nem eredeti?
3. ugyanez mint a 2. kérdésem csak eredeti játékkal?
4. Ha Vistát feltenném, vinné pl. a Splinter Cell 3-mat CS: Source , Gta san andreas-t, cod 4-et cod2-õt?
5.hogy kell lépésrõl lépésre feltenni a halo 2-õt úgy hogy mennyen xp-n 😊???
ezek a kérdéseim nagyon megköszönném a gyors reagálásotokat mert most szeretném megvennni halo 2 -õt lehetõleg fusson XD SP2-õn és tudjak onlin!! VAGY vista és régi játékok is mennyenek XD KÖSZI SZÉPEN SKACOK <#vigyor2>
Settings -> Audio -> Subtitles (ha jól emlékszem). Az egyetlen baj csak az vele, hogy kizárólag csak az átvezetõket feliratozza.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Volt felirat? Hogy kell azt?
RAZOR27
Igen, kicsit hadarnak benne, én egybõl bekapcsoltam a feliratot, úgy azért némileg értettem.

Igen, eltaláltad, tényleg fordítom a játék szövegeit <#rolleyes>, a Halo 2 szövegeiben mostanában a Cairo Station-él tartok (a Halo 1 szövegeit már - legalábbis majdnem, egy kifejezés még nincs lefordítva - teljesen lefordítottam <#vigyor3>). Kár, hogy a Halo 1-ben nincs feliratozás, így a magyarítása majdhogynem lehetetlen vállalkozás <#szomoru1>, a Halo 2-ben viszont hál'stennek van ilyen opció, az egyetlen bajom csak az vele, hogy CSAK az átvezetõ videókban van feliratozás, játék közben nincs (pedig megnéztem, a .map fájlokban benne vannak még a játék közben elhangzott párbeszédek és beszólások is). DE azért csinálom, már a Halo 3 szövegátiratát is összeszedtem egy doksiba, de addig nem fordítom le, míg nem játszottam a játékkal <#vigyor> - ami mondjuk Xbox360-as konzol híján jelen pillanatban meglehetõsen esélytelen <#rinya>, de remélhetõleg a harmadik részt is kiadják majd PC-re <#lookaround>

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Fordítod a játékot? Isten vagy, kb. egy fél kukkkot értek az egészbõl, pedig elviekben tudok angolul 😊

RAZOR27, kösz szépen a segítséget, közben sikerült SP2-es WinXP-t feltelepítenem, azóta már javában játszok a Halo 2-vel, max grafikán szaggatás nélkül megy hál'stennek (na jó, nem mindig, úgy látszik nem mindig elég neki két mag :S). Így már végre tudom folytatni a játék fordítását.

Nekem is itt fagyott le. Le is töröltem. Majd felrakom az egyet aztán keresek egy másik 2-t.
Baj van. Mégsem image-hiba volt.
Egydzerûen nem eenged tovább attól a résztõl, ahol a "gondolán" kell az Arbiter személyében felkoncolni egy rakás flood-zombit. Ezután jön egy videó, ahol a csaj megszerzi a kulcsot, majdnem beesik, aztán elkapja az az izé, minket meg lelök.
Most mi van?

hello! a problémát megoldottam, feltelepült a prog, viszont a checkpointok elõtt állandóan kilép a desktopra! Feldobtam rá egy 1,7 Mb-os patchet (Patch #1), de nem sokat segített.. Valakinek valami ötlete?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Hello! Ugyanaz a problémám, mint a #1506-os hozzászólónak, Vistán, a Razor 1911 -es verziót próbálom telepíteni, de bármit csinálok (custom install-install, not start, utána egy continue) nem indul a telepítés. tud valaki segíteni? (volt valahol egy link a halo2xp.tk -ra, de az nem mûködik, máshova visz) Elõre köszönök minden segítséget!

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Stornó.
Image-hiba volt. 😊

Baj van.
A játék kiírta, hogy helyezzem be a kettes lemezt...

FAQ-ban olvastam az aktivációs ceremóniát, de szerintem spacestation-t és az oldmombasa-t már régen a hátam mögött tudhatom...
Most mit csináljak?

Thx!
RAZOR27
Nemtudom, nekem sp2-õn megy.

Jó az nekem angolul is.
Jaja, az nekem is tetszett, nagyon szépen megrajzolták <#nyes>
Ööö, ami a problémámat illetti, lehet, hogy az SP2 hiánya az oka... vagy SP2 nélkül is indulnia kellene? <#confused>

RAZOR27
Az alap Graphic Novelre (a 2. fejezetet szeressük: Armor teszt).

RAZOR27: Melyik képregényre gondolsz? A Halo Graphic Novel-re vagy a Halo: Uprising sorozatra?
Ja igen, amúgy úgy látszik, minden igyekezetem hiába, bármelyik leírást is követem, hiába cseréltem ki a Startup.exe-t, hiába használtam az XP patchet és az XP-s Halo 2 installert, a Startup.exe makacsul hangoztatja, hogy "Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a dll-ben (KERNEL32.dll)". Nincs valami egyéb ötleted? <#help>

Vardar: Hát, a Halo-regények egyik lehetséges beszerzési módja, ha valahol megrendeled (eredeti angol nyelven), vaagy.... nos, egyik ismerõsöm révén sikerült szert tennem az elsõ 4 Halo-könyvre (The Fall of Reach, The Flood, First Strike, Ghosts of Onyx) e-book formájában, és mivel õ is szívesen adta, ha kell, én is odaadhatom õket. Ha magyarul kellenek.... háát, akkor arra azt hiszem, kicsit még várni kell, és HA sikerül, akkor TALÁN nyomtatásban megjelenik majd a The Fall of Reach fordítása... <#rolleyes>

Ez a kérdés benne van a FAQ-ban, link a kép alatt.

Válasz:
"Hogyne lenne megoldás!Felinstalláltad a game-et valahová a vinyódra. Keress valami "map" nevû almappát a játék fõmappájában. Ott vannak a pályák. Úgy emlékszem hogy a Kairo Spacestation-ig hagy a game nyomulni, aztán benyögi az aktiválós áldást. Játékot Alt-Tab-bal leteszed a tálcára, Total Commander-ben megkeresed a következõ pálya nevét ami úgytudom hogy valami "old mombassa". És ugye ott van az elõtte lévõ *"01b_spacestation" (vagy valami ilyesmire emlékszem). Erre az elõbb írt map nevére* nevezd át a pályát amivel játszani szeretnél, De elõbb helyezd át bárhová máshová az eredeti spacestation 01b-t, ne írd felül(biztos ami biztos). Ha ezzel megvolnál, akkor lépj vissza a játékba és töltsd be a menübõl a "Kairo Spacestation" (az utolsó játszható) nevû map-et és élvezd a game-et."

Csá all!
Azt szeretném megkérdezni azt miért csinálja a Halo 2, hogy az Outskirts(4. pálya😞😞😞) pályától nem enged tovább???
Eddig a részik minden szép és jó aztán kiirja, hogy "bocsi nem tudsz tovább haladni a játékban, mert nem aktíváltad a játékot, rakd be újra a lemezt és próbáld újra!"-ezt megcsináltam, de nem megy tovább az Istenért sem!!!
Ha vki tud errõl a problémáról vmit az legyen szives irjon([email protected])!!!

Elöre is thx!!!
Így már világos.
RAZOR27
magyarul sehogy, amúgy meg "torrent is your friend"

Na de azt hogyan lehet megszerezni?
RAZOR27
Azért a képregény se rossz.

Hát, ha a Halo 2 története megfogott, akkor nem ártana kijátszanod a Halo 1-et és a 3-at se, sõt, ha tudsz angolul, tudom ajánlani az eddig megjelent Halo-regényeket, rengeteg minden kiderül belõlük, pl. a Pillar of Autumn hogy kerül épp az Alpha Halo közelébe, miért vannak szétégve Master Chief elõzõ MJOLNIR-páncéljának alkatrészei (mert nem a Halo 1 történései miatt kellett neki új páncélt adni, neeem!), stb.

Ha Microsoftról van szó mindennek fenn áll a lehetõsége.
Én stratégia szeretõ vagyok. Nekem az FPS nem olyan nagy élmény. Sose játszottam online. Egyedül a Halo2 fogott meg a történettel és az élménnyel. Nekem fontosabb a Halo Wars mint a Halo3.
Képletesen értettem 😄
Amúgy a Halo Warsnál is fent áll a portolás elcseszésének a lehetõsége.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Fõ a pozitív hozzáállás.
Akkor én rák vagyok?
Kell a ráknak PC-re arra ott lesz a StarCraft, Halo 3-at portolják inkább át normálisan és ne gennyhulladék munkával.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Nem az Arbiter, a Bíra?

3000 spartan együttes rohama 1000 warthoggal és 500 scorpionnal x3-os túlerõ ellen.
A Halo 2-ben, hogy hívják az elite vezetõt? Már elfelejtettem.
Ja, értem <#szomoru1>. Pedig amúgy tényleg jó volna, Halo-stratégiával érdekes lenne játszani <#vigyor0>!

Még Xbox-ra se jött ki...
Soldiers
szerintem ez csak felkiáltos

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Tényleg? Mikorra várható? Hol láttad? <#merges2>

Halo Wars jönne ki PC-re.
Soldiers
így van

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

RAZOR27
Én még 2005-ben reménykedtem a Halo2-õben, erre 2007-ben jött ki, majdnem 3évvel késöbb mint xboxra.Gondolom most se lessz másképp. 😞

Soldiers
hát remélem ebben az évben kiadják

RAZOR27
ITT van egykis segítség

RAZOR27
persze, csak húzzák az idõt vele (csakúgy mint az 1 és 2 esetébe)

tgabort
razor 1911 ...

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Soldiers
szerintetek a Halo 3 lesz Pc-re?

RAZOR27
verzió?

tgabort
hali mindenkinek! végigcsináltam mindent ahogy kell és be is jön a telepítés rámegyek h full install only, do not start és utána continue és aztán kilép és semmi ... pls help 😊

\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"

Van hozzá, az az ISO-patch, benne az állítólag jó Startup.exe-vel, be is másolom, de akkor is ugyanaz a hibaüzi jön be.

RAZOR27
Van fix a razoros verzióhoz, talán azzal jó lessz.