2153
-
inygenesen lelehet szedni digi formába, ha megteszi... -
onnan, hogy amazon.com-on láttam -.-' de lehet, hogy magyarországon drágább. mindenestre megveszem a ringworld-öt larry niventől :) -
honnan tudod, hogy nem drágák, ha nemtudod honnan lehet venni? xD
amúgy nézz szét árveréses oldalakon (pl ebay) ott biztosan lesz. -
Vardar #1670 És az mi? -
Steve Q #1669 Akkor bocs (az izgágaság átka)...
Az első 3 Halo-regény olyan 300 oldal (A4) könyvenként, ahogy észzrevettem, az első résztől haladve egyre hosszabbak a könyvek. Egy időben láttam, hogy meg lehet rendelni eredeti nyelven, de már nem látok ilyet sehol. Próbálj meg egy idegen nyelvű könyvek behozatalával foglalkozó könyvesboltot, például a Pendragont. -
és még annyi kérdés, honnan tudom, megrendelni, vagy beszerezni? -
mondtam, hogy ne írdd le :\ mindegy nem olvasam el.
-----
nem tudja valaki megmondani, hogy a The FLood, a First Strike és a The Fall of Reach könyvek egyenként hány oldalasak? mert megakarom venni őket (am nem drágák) -
Steve Q #1666 Ha aktiválják legalább az egyik Gyűrűt, annak 25.000 fényéves körzetében minden értelmes élet megszűnik létezni. A Galaxisban összesen 7 van belőlük, az Alpha Halo-t is beleszámítva. -
meg a 2-ben benne van, hogy mi történik ha aktiválnak egy gyűrűt? (tom, hogy több van :) ) ha benne van, csak annyit mondjatok, hogy igen :) -
am, ha érdekel, az geész videó cska abból áll, hogy "read the description" és "by slayerzark" x) am, a gravemind level-t, nem a loaderplus.exe-vel, meg a wowmittoménmi.dll + a az indító bat-ban át kell írn ivalamit? -
Steve Q #1663 Master Chief nem Forerunner. A Forerunner-ek amúgy is egész másképp néztek ki. MC egy ún. 'Reclaimer', legalábbis 343 Guilty Spark annak nevezi őt, illetve MC előtt egy katonát, aki speciel elhalálozott. A Halo 1-ben a katonát nem lehet látni, ő csak a The Flood c. regényben bukkan fel. -
Vardar #1662 MC miért forerunner? -
Slayer Zark #1661 XLiveRedist1.0.6027.msi-t és a vcredit.msi-t muszály felrakni anélkül nem indul ha jól tudom. Nekem a dopeman verzió van meg.
Ahoz letöltöttem egy activation fixet:
http://thepiratebay.org/tor/3728782/%5BPC%5D_Halo_2_XP_ACTIVATION_FIX_%5Bcrejbi%5D_%5Bdopeman%5D
De a gravemind pályához kell egy kis teknika, hogy elindítsuk.
http://youtube.com/user/Slayerzark
Itt a videóim között van egy olyan hogy "How can you run..."(könnyű megtalálni csak 2 videót töltöttem fel.)
Egyébként ez nem is videó hanem csak a leírás miatt töltöttem fel valamit. Olvassátok el és ott kiderül hogy mit kell csinálni.Ha valaki akar tőlem kérdezni vagy akármi a kkor a youtubon írjon személyes üzenetet.
Nekem a halo 2-ben a vége tetszett amikor a csávó azzal a covenant mesterlövész puskával a kezében azt mondja:" Don't shake the light-bulb."
Utána ideges lesz Tartarus vagy ki erre megint beszól:"If you want to keep your brain inside your head, I'd tell those boys to chill."
Persze rengeteg jórész van benne. Az egész játék király. -
Vardar #1660 Teljesen mit mond? -
toto11 #1659 de majd megveszem. mért? -
Steve Q #1658 Szerintem igen, az installer is azt tanácsolja. Ha van elég helyed, nem jelenthet gondot. -
most jön megint egy láma kérdés: XP felhasználóknak fel kell tenni az a windowslive-os cuccot, pontosabban a "XLiveRedist1.0.6027.msi"-t és a "vcredit.msi"-t? -
Steve Q #1656 Amúgy azért lepődtem meg, mert régen pont fordítva volt: az Arbiter volt a Hajómester és Rtas 'Vadumee volt az ő jobbkeze. -
Steve Q #1655 Akkor tényleg jól hallottam :D.
Az Arbiter ("Bíra") tényleg rang, méghozzá egy Elit által kapható lehető legmagasabb rang szükség idején, ami éppenséggel azt is jelenti, hogy nincs továbblépés ebből a rangból, csak a halál... -
talált -
Steve Q #1653 A Hajómester hangja annyira ismerős. Csak nem Rtas 'Vadumee az?? :O -
Végülis főnök lesz.De igazából az arbiter az egy rang (mint lejjeb kitárgyalták a master chief rangot)
Asszem öngyilkos hadműveleteket végeznek (de javítást kérek ha nem).És abból a posztból nehéz eljutni a shipmaster ranghoz + ugye egy covenant assault carrier-t irányítani. -
Steve Q #1651 "- Uram, 3 az 1 arányban túlerőben vannak.
- Akkor ez egyenlő küzdelem lesz."
Én legalábbis így fordítanám. Megnéztem a videót, komoly :).
Az Elitek felettébb bátor lények, igazi harcosok, akiket arra neveltek, hogy mindig, minden körülmények között maradjanak kemények és félelemnélküliek.
-
Vardar #1650 Ez a Shipmaster Arbiter főnöke? Mert a videó elején ő dumál Hooddal a végén meg már Arbiter adja ki a parancsokat. -
Hát, inkább ilyen hülyék a brute-ok xD
(amúgy nekem bejön a hangjuk, főleg amikor ien higgadtan szólnak be 3/1-es túerőre xD) -
Vardar #1648 Ilyen pengék az elitek? -
Vardar #1647 Ja. Csak olyan hörögve és gyorsan beszélnek én meg már fáradt vagyok. -
az elöttire gondolok:
"-Sir they outnumber us three to one
-Then it is an Even fight"
szabad fordításban annyit tesz, hogy: -Uram, 3 az 1 ellen túlerőben vannak.
-Akkor ez egy egyenlő harc lesz. :D -
Vardar #1645 Mit mond? Égessük őket mungóvá? -
Örök kedvenc jelenet :D
A Shipmaster beszólásán az elején bexartam :D
-
Vardar #1643 Hát akkor orákulumot mondjál jó ember.:) -
Elfogalta High Charity-t ami tud teret ugrani.(covenant főváros)
343gs= 343 guilty spark
Ő irányítja a sentinel-eket és az összes rendszert a 04-es halon. -
Vlala #1641 Helyesbítek. Nem az angol miatt nem értettem. A mostani,magyar szövegből sem értek túl sokat :) -
Vardar #1640 Ez a gravemind, hogy tud összevissza ugrálni? -
Vardar #1639 Az Arkot értettem. Ki az a 343gs? Milyen új monitor? -
Kis helyesbítés: Igazából még nincs kész az új halo, nincs energiamezeje, ami megvédené őt, ha elsütik.Ezt kihasználva (a végén) elsütik a halo-t ami megsemmisít magát és az arkot is.(feltehetőleg rajta a gravemindel eggyütt) -
normál felbontásban
NA az Ark az aféle "halo gyár" ha egy gyűrűt kiiktatnak elkezd építeni eggyet a helyére.Ügye mi az első részbe lezúztuk a 4. halot, annak a helyére épített halo készült el és emelkedett fel.
ui:343gs tudta, hogy ha új halot építenek és ő még aktív(él) akkor nemlessz új monitor helyette.Az a terve, hogy "segít az embereknek", de igazából csak újra a régi pozícióját akarta. -
Vardar #1636 Na ezt most ne értem. -
Az nem fal, az a frissen megépült Halo (installation 04) amit az első részben elpusztítotttunk, na ezt pótolta az Ark.(viszont nemlett új monitor készítve, mert az ark érzékelte hogy 343 még "él", végig ezvolt a kis szemét szándéka, hogy újra a 04-es Halo az övé legyen. -
nem. felrakod xp-re, restart. bemész a halo2 mappájába, ott megfogod találni ezt a PLAY_HALO2XP.BAT fájlt és ezzel indítod, mert ezzel kerülöd meg a mittoménmit :) mert ha simán a halo2.exét indítod, hibaüzenet