Halo 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
1. játszanak még a halo 2-vel onlinba?
2. lehet xp SP2 vel online-ba ha a játék nem eredeti?
3. ugyanez mint a 2. kérdésem csak eredeti játékkal?
4. Ha Vistát feltenném, vinné pl. a Splinter Cell 3-mat CS: Source , Gta san andreas-t, cod 4-et cod2-õt?
5.hogy kell lépésrõl lépésre feltenni a halo 2-õt úgy hogy mennyen xp-n 😊???
ezek a kérdéseim nagyon megköszönném a gyors reagálásotokat mert most szeretném megvennni halo 2 -õt lehetõleg fusson XD SP2-õn és tudjak onlin!! VAGY vista és régi játékok is mennyenek XD KÖSZI SZÉPEN SKACOK <#vigyor2>#vigyor2>
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Egydzerûen nem eenged tovább attól a résztõl, ahol a "gondolán" kell az Arbiter személyében felkoncolni egy rakás flood-zombit. Ezután jön egy videó, ahol a csaj megszerzi a kulcsot, majdnem beesik, aztán elkapja az az izé, minket meg lelök.
Most mi van?
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Image-hiba volt. 😊
A játék kiírta, hogy helyezzem be a kettes lemezt...
FAQ-ban olvastam az aktivációs ceremóniát, de szerintem spacestation-t és az oldmombasa-t már régen a hátam mögött tudhatom...
Most mit csináljak?
Ööö, ami a problémámat illetti, lehet, hogy az SP2 hiánya az oka... vagy SP2 nélkül is indulnia kellene? <#confused>#confused>
Ja igen, amúgy úgy látszik, minden igyekezetem hiába, bármelyik leírást is követem, hiába cseréltem ki a Startup.exe-t, hiába használtam az XP patchet és az XP-s Halo 2 installert, a Startup.exe makacsul hangoztatja, hogy "Az eljárás belépési pontja (EncodePointer) nem található a dll-ben (KERNEL32.dll)". Nincs valami egyéb ötleted? <#help>#help>
Vardar: Hát, a Halo-regények egyik lehetséges beszerzési módja, ha valahol megrendeled (eredeti angol nyelven), vaagy.... nos, egyik ismerõsöm révén sikerült szert tennem az elsõ 4 Halo-könyvre (The Fall of Reach, The Flood, First Strike, Ghosts of Onyx) e-book formájában, és mivel õ is szívesen adta, ha kell, én is odaadhatom õket. Ha magyarul kellenek.... háát, akkor arra azt hiszem, kicsit még várni kell, és HA sikerül, akkor TALÁN nyomtatásban megjelenik majd a The Fall of Reach fordítása... <#rolleyes>#rolleyes>
Válasz:
"Hogyne lenne megoldás!Felinstalláltad a game-et valahová a vinyódra. Keress valami "map" nevû almappát a játék fõmappájában. Ott vannak a pályák. Úgy emlékszem hogy a Kairo Spacestation-ig hagy a game nyomulni, aztán benyögi az aktiválós áldást. Játékot Alt-Tab-bal leteszed a tálcára, Total Commander-ben megkeresed a következõ pálya nevét ami úgytudom hogy valami "old mombassa". És ugye ott van az elõtte lévõ *"01b_spacestation" (vagy valami ilyesmire emlékszem). Erre az elõbb írt map nevére* nevezd át a pályát amivel játszani szeretnél, De elõbb helyezd át bárhová máshová az eredeti spacestation 01b-t, ne írd felül(biztos ami biztos). Ha ezzel megvolnál, akkor lépj vissza a játékba és töltsd be a menübõl a "Kairo Spacestation" (az utolsó játszható) nevû map-et és élvezd a game-et."
Azt szeretném megkérdezni azt miért csinálja a Halo 2, hogy az Outskirts(4. pálya😞😞😞) pályától nem enged tovább???
Eddig a részik minden szép és jó aztán kiirja, hogy "bocsi nem tudsz tovább haladni a játékban, mert nem aktíváltad a játékot, rakd be újra a lemezt és próbáld újra!"-ezt megcsináltam, de nem megy tovább az Istenért sem!!!
Ha vki tud errõl a problémáról vmit az legyen szives irjon([email protected])!!!
Elöre is thx!!!
Én stratégia szeretõ vagyok. Nekem az FPS nem olyan nagy élmény. Sose játszottam online. Egyedül a Halo2 fogott meg a történettel és az élménnyel. Nekem fontosabb a Halo Wars mint a Halo3.
Amúgy a Halo Warsnál is fent áll a portolás elcseszésének a lehetõsége.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Akkor én rák vagyok?
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A Halo 2-ben, hogy hívják az elite vezetõt? Már elfelejtettem.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
\"Nincs igazság és hazugság. Minden az üveg színétől függ, amin át nézzük.\"