2153
-
énse játszottam vele
(még!)
-
Vardar #1712 Kösz. Játszottam én vele? -
Hát, többször is megemlítik és látható a 3-ban... -
Vardar #1710 Ezt honnan vetted?
Az Arknak, hogy van magja? -
omg, ez tényleg az....akkor ez átverés! :D
Kísérteties a hasonlóság.
Mind1 attól még tartom magamat az ark magja elméletemhez.
(meg nemismerem nagyon a star wars-t)
-
Vardar #1708 Coruscant. -
ez a bolygó úgy néz ki, mint Coruscan :D -
Vardar #1706 Mitől? Mi van ott? Azok kik? -
Az egy bolygó, ahol az összes spartan-III katona relytéjjesen eltűnt. -
Vardar #1704 Mi az az Onyx? A halopedián lévő infó nem jött át.:) -
Van egy teóriám, hogy a h3-endingben mi az a bolyó.
Sztem az ark magja.(jobb 5letem nincs, talán még az, hogy az onyx)
Erről a képről jutott eszembe.
megberhelt kép az endingből -
Marad a Földön harcolni a flood ellen.
Mc meg a többiekkel az arkra.
(a ködös helyen gondolom azt érted ahol a lézerekkel égetik a földet a flood miatt) -
Vardar #1701 ÖÖÖÖ. Na hát akkor. Addig nekem tiszta, hogy megnyílik a portál. Aztán valami ködös helyre mennek. Az mi? A Haditanács után Lord Hood hova megy, és MC hova megy? -
Hát először is a Földön megy a buli, mígnem a portált aktiválják az ark-ra, közben a flood is tisztetletét teszi a földön.Jön az arkra való leszállás, map-room, barriers és az aktiváló szoba.Utána föl az új halo-ra, azonbelül a controll roomba.Ennyi lenne dióhélyban. -
Vardar #1699 A Sangheili és az Elite ugyanaz? -
Vardar #1698 Teljesen egyedül megtaláltam egy olyan Halos dolgot amit kerestem!
"Brute ships! Staggered line! Shipmaster. They outnumber us, three to one!"
"Then it is an even fight. All cruisers fire at-will. Burn their mongrel hides!" -
Vardar #1697 Elmondod, hogy a Halo3 alatt honnan hová ugrálunk. Mert végig néztem az összes videót és nem értem, hogy ki? miért? hova? megy. -
de az in-game részek eszméletlenül szépek. -
Vardar #1695 A Halo3. -
Vardar #1694 Amúgy meg a videók alatt az vettem észre, hogy a grafika teljesen megváltozott. Hogy néz ki Lord Hood?? Tiszta ránc vagy mi. Meg Miranda és Johnson is. A próféta is erősen kifakult. -
Az, de azért én bírom :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(kár, hogy kifingatta jonson-t, ő is nagy kedvencem volt -
Vardar #1692 De egy köcsög robot. -
Na, végre, leesett, hogy ebben a jelenetben mit járkál ott Cortana.Mindenbizonnyal 343gs vetítette oda.(most örülök magamnak) -
nem tudja valaki, hogy itt ezen a képen a loader installer, milyen elérési utat nem talál? mert szerintem itt lesz a bibi. meg elvileg parancsikont is kreálnia kéne, de azt sem kreál :\
-
Steve Q #1689 Én is gép előtt olvastam ki a Fall of Reach-et, most épp a Halo 2 szövegátiratát olvasom-fordítom. -
hát, én nem vetem meg a gépelött olvasást.Megy a torrent, egy valag idő mire végez, beülök egy nagypohát kávéval és olvasok kicsit :D -
Steve Q #1687 De úgy sokkal könnyebb megszerezni, mint nyomtatásban. -
digi formában megvan, de utálom az e-bookokat. semi értéke nincsen, meg szvsz gép előtt szar olvasni. -
Steve Q #1685 Hát nem, hogy a nyúlcipő nőne a lábukra :S -
nem siették el xD -
Steve Q #1683 Azért hálistennek az első két részt PC-re is kiadták :) -
halo 2 ps2??? xD jó poén a halo x-box játék, nincs semeik ps-re -
Steve Q #1681 Ha van kérdésed, szívesen válaszolok rá :) -
Vlala #1680 Visszaolvasgattam. Kész. Azt hittem, tudok valamit a történetről, d kiderült, hogy egyáltalán nem. :) -
Steve Q #1679 Miután a Halo 1-ben megtudja, milyen célt is szolgál a Halo, valóban nem szándékozik többé aktiválni azt. -
Vardar #1678 De hát MC pont, hogy deaktiválni akarja a Halokat. -
Steve Q #1677 Pontosan, egyedül az Index-el lehet aktiválni egy Gyűrűt. -
Bacsa Szabolcs #1676 szevasztok
kelene egy kis segitség hol lehet megveni vagy megrendelni a
HALO 2 játékot ps2-töre???
a segitséget is eröre is köszi:D -
Véletlenül nem az indexet visszaszerző (vagy legalábbi próbáló) egyén? -
Steve Q #1674 Hát, sok mindent nem tudok, de annyi biztos, a Reclaimer ("visszaszerző, helyrehozó") olyan személy, akinek valamilyen úton-módon az a feladat jutott, hogy a Halo aktiválókulcsát 'visszaszerezve' aktiválja azt. Hogy mi alapján válik azzá valaki, nem tiszta, de Halopedián bővebben is van róla szó. Ha gondolod, priviben leírom, amit Halopedián találtam.