2153
-
Vardar #1753 Letöltöttem. És most hogyan tovább? -
erre -
Vardar #1751 Van Halos betűtípus? Amit MSN-ben, Officeban lehetne használni? -
nekem ment rendesen, csak trükközni kell vele. -
Vardar #1749 Dopeman verzió jó? -
az megvan de mégsem enged tovább
-
S8DJ #1747 Milyen warez verziót töltöttél le? Razor1911? Mert ha igen akkor csak az mf.dll-t kell bemásolni a Halo 2 mappába -
Csá nekem vistán van meg és úgy töltöttem le a halo 2-t és lenne 1 problémám végigmentem azon a pályán ahol kinvok az űrbe és látom a földet és 1 tüskés kolyóval megyek az ürben azt elengedem azt ilyetír ki:
Error
You need to activate this product to continue playing the game.Please close the game and re-insert the disc to reach your activation menu
Tudja valaki mitkell csinálni? -
S8DJ #1745 Halo1-et is végig nyomtam 8.szor -

-
Vlala #1743 Ha még a Spider-Mannel is játszanál, akkor pókHaloembernek hívnának. (bocs, hülye szóvicc.) -
Hátigen, mindig a nyakukba zúdítom, mert valahol kell róla beszélnem, a Halo chronicles topik meg nem elég :D Meg mindig a táblára rajzolok kis Master Chiefet, a haverom meg mindig egy olyan crysisos emberkét és minden ünnepen rajzolunk egy nagyot a táblán xD asszem van kép a karácsonyiról, ha megven feltöltöm. -
Vardar #1741 A haverjaid legalább ismerik a Halot:) -
Nekem mondod? :D A haverjaim a suliba Halo-embernek hívnak xD
-
S8DJ #1739 én hiszek benne és remélem lesz is mert a Halo a kedvenc játékom
-
Vlala #1738 Ez a baj a MS stratégiájával. Ha nem veszel hozzá konzolt, akkor csak 3 év múlva juthatsz hozzá a játékhoz - igaz, akkor már a moboltelefonokon is lehet majd játszani vele, 1024x768-ban, falra kivetítve. -
2004-es játék... nyilván nem fog ugy kinézni, mint a krízis :)
Ha (és mire) a Halo3 kijön, az sem számit majd szépnek pc-n!
sizo91: az tuti kamu, nem találtam róla semmit googlevel, pedig ez a game elmenne a laptopon is és nyomhatnám haverral coopban, két gépen :(
(de a laptopon nincs vista és nem is lesz :( ) -
xp-n vittem végig és szerintem itt jobb mint vistan bár nem láttam azon futás közben.Lehett volna optimalizáltabb de nálam fullon 1280-ban 4xaa mellett 60 fps körül mozgott ami azért ahogy egy-két helyen kinézett nem valami jó érték.a játék maga Isteni várom a 3. részt. -
asszem láttam torrenten egy xp multiplayer patchet, de lehet, hogy ez kamu és vírus nem tudom -
ha valaki még játszogat xp-n, kis hasznos cucc:
Loader Plus
loaderplus.exe és wowmon.dll-t be kell tenni a halo2.exe mellé, majd halo2 inditása:
Loaderplus.exe Halo2.exe
(készithetünk bat file-t vagy modosithatjuk a PLAY_HALO2XP.bat tartalmát -> loader.exe atirasa loaderplus.exe-re)
ezzel nem lesz gond a gravemind pályával sem, nem kell mindenféle egyéb ficekkel szorakozni...
egyéb hasznos tool-ok az xp-s játékhoz:
KLIKK
sajnos network támogatás továbbra sincs megoldva :( -
Nagy kár, mert hatalmas a rajongótábora Pc-n is a game-nek.
És sokan vannak akik nem engedhetik meg maguknak a jobb oprendszert, lévén, hogy nincs bivaj gépe.És a Halo2-nek is Jóval kisseb gépigénye lenne, ha xp-re programozták volna, de hát....(fuck off mikrofos ezútonis) -
Vardar #1732 Én meg XP után Windows 7-re fogok váltani:) -
Vlala #1731 A probléma a Microsoft agresszív marketingstratégiájával van. Valószínű, hogy a H3 már csak a Windows 7-re fog megjelenni - ez a "ha kell a játék, vegyél alá oprendszert" olyan ellenszenvet vált ki a játékostársadalomból, hogy inkább keresnek maguknak valami más játékot. -
Hát... nemis tudom, énmár nemhiszek benne, hogy felvirágozzák a Halo2 szerókat.Nagyonnagy hiba volt a mikrofostól, hogy "games for vista" játék lett, nameg hogy a live rendszerre alapoznak, ami mint tudnílik nincs még kész és így rengeteget buktak rajta (halo 2 téren, annak fényébe, hogy 2004ben "az év játéka" lett)
Például ott az halo1, még mostis egy valag szeró van, pedíg ha jól számolom már több mint 6 éves játék, miért?, mert a mikroszoft nem tette rá a kezét mindenféle szabvánnyal (live, only for vista)
1 szó mint 100 a halo2 már nemlessz népjáték mint a tdu, talán a halo3, de kitudja? ezek bármit erronthatnak.
-
Vlala #1729 Az aláírásunk mit sem ér.
Amint a menedzsment üzletet lát az eképzelésben, lesz olcsó Halo2, és lesz hozzá multi is.
Nem képtelenség, nézzétek meg a Test Drive Unlimitedet, mára elég olcsó játék lett (4000 Ft), az eredetivel multizni is lehet, és elég sokat adtak el belőle.
Még az is megveszi, akinek megvolt warezben. -
Látom még van aki hisz benne.... -
S8DJ #1727 Nem reklámozni akarok:
Ha akarjátok hogy a Halo 2 PC Magyarországon olcsón beszerezhető legyen és lehessen online(Windows Live) jáccani akkor ittírjátok alá! És ez nem csak az Xbox Live-ra hanem a Windows Live-ra is vonatkozik! -
gregtom6 #1726 Nekem is ugyanez történik. Mit csináljak????? -
GiGa master #1725 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem letöltöttem a Játékot a razoros törést:bemountolom ahogy írja kiválasztom a costume install,az is h full install dont start..Continue és semmi eltűnik az ablak és ennyi mi a probléma?!előre is köszi a segítséget az FAQ nem műyik azért írtam! -
tom, hogy úgy van; véletlenül töröltem a t-t XD -
Vardar #1723 Szerintetek elkezdhetem átfordítani a Halopédiáról a magyar wikipédiára a dolgokat? -
Vardar #1722 Ebbe segíts már:
In 2525, it was consulted by the Prophet of Fortitude and the Vice Minister of Tranquility concerning the large number of Forerunner artifacts or "Holy Relics" on Harvest. In a shocking revelation Mendicant Bias revealed that the "Holy Relics" were actually humans and that the Covenant faith was based on an age-old mistranslation. The glyph on the Luminary was mistaken as "reclamation" when it truly meant "reclaimer". This had the potential to undermine the entire Covenant's unity and faith and would lead to a revolution in Covenant politics and, ultimately, the Human-Covenant War. -
Vardar #1721 Mendicant Bias ki csoda? -
Vardar #1720 Halálra röhögöm magam rajta. -
Vardar #1719 Ez kegyetlen sz*r. -
Vardar #1718 Miket nem ért meg? -
ien (egész jól használható) -
Vardar #1716 Halopediára már regisztráltam is, de nagyon bonyolult szüveg. Milyen netfordító? -
xD
A youtubon lévő jelentekben mindig figyelek a szövegre is és a kommenteket is elolvasom (előfordulnak néhányban hasznos infók)
Aztán nemárt a halopedia +webfordítás kombóval olvasgatni egy kicsit.
-
Vardar #1714 Akkor honnan tudsz ennyit? Oszd már meg velem mert akkor nem tőled kérdezek.