Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Hajómester hangja annyira ismerõs. Csak nem Rtas 'Vadumee az?? 😮

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

RAZOR27
Végülis fõnök lesz.De igazából az arbiter az egy rang (mint lejjeb kitárgyalták a master chief rangot)
Asszem öngyilkos hadmûveleteket végeznek (de javítást kérek ha nem).És abból a posztból nehéz eljutni a shipmaster ranghoz + ugye egy covenant assault carrier-t irányítani.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

"- Uram, 3 az 1 arányban túlerõben vannak.
- Akkor ez egyenlõ küzdelem lesz."

Én legalábbis így fordítanám. Megnéztem a videót, komoly 😊.

Az Elitek felettébb bátor lények, igazi harcosok, akiket arra neveltek, hogy mindig, minden körülmények között maradjanak kemények és félelemnélküliek.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Ez a Shipmaster Arbiter fõnöke? Mert a videó elején õ dumál Hooddal a végén meg már Arbiter adja ki a parancsokat.
RAZOR27
Hát, inkább ilyen hülyék a brute-ok xD

(amúgy nekem bejön a hangjuk, fõleg amikor ien higgadtan szólnak be 3/1-es túerõre xD)

Ilyen pengék az elitek?
Ja. Csak olyan hörögve és gyorsan beszélnek én meg már fáradt vagyok.
RAZOR27
az elöttire gondolok:
"-Sir they outnumber us three to one
-Then it is an Even fight"

szabad fordításban annyit tesz, hogy: -Uram, 3 az 1 ellen túlerõben vannak.
-Akkor ez egy egyenlõ harc lesz. 😄

Mit mond? Égessük õket mungóvá?
RAZOR27
Örök kedvenc jelenet 😄
A Shipmaster beszólásán az elején bexartam 😄

Hát akkor orákulumot mondjál jó ember.😊
RAZOR27
Elfogalta High Charity-t ami tud teret ugrani.(covenant fõváros)

343gs= 343 guilty spark
Õ irányítja a sentinel-eket és az összes rendszert a 04-es halon.

Helyesbítek. Nem az angol miatt nem értettem. A mostani,magyar szövegbõl sem értek túl sokat 😊

Ez a gravemind, hogy tud összevissza ugrálni?
Az Arkot értettem. Ki az a 343gs? Milyen új monitor?
RAZOR27
Kis helyesbítés: Igazából még nincs kész az új halo, nincs energiamezeje, ami megvédené õt, ha elsütik.Ezt kihasználva (a végén) elsütik a halo-t ami megsemmisít magát és az arkot is.(feltehetõleg rajta a gravemindel eggyütt)

RAZOR27
normál felbontásban
NA az Ark az aféle "halo gyár" ha egy gyûrût kiiktatnak elkezd építeni eggyet a helyére.Ügye mi az elsõ részbe lezúztuk a 4. halot, annak a helyére épített halo készült el és emelkedett fel.

ui:343gs tudta, hogy ha új halot építenek és õ még aktív(él) akkor nemlessz új monitor helyette.Az a terve, hogy "segít az embereknek", de igazából csak újra a régi pozícióját akarta.

Na ezt most ne értem.
RAZOR27
Az nem fal, az a frissen megépült Halo (installation 04) amit az elsõ részben elpusztítotttunk, na ezt pótolta az Ark.(viszont nemlett új monitor készítve, mert az ark érzékelte hogy 343 még "él", végig ezvolt a kis szemét szándéka, hogy újra a 04-es Halo az övé legyen.

SiZo91
nem. felrakod xp-re, restart. bemész a halo2 mappájába, ott megfogod találni ezt a PLAY_HALO2XP.BAT fájlt és ezzel indítod, mert ezzel kerülöd meg a mittoménmit 😊 mert ha simán a halo2.exét indítod, hibaüzenet

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

28:28-nál valami fal emelkedik ki. Mibõl mi?
RAZOR27
mert ott jön a "játék" része, és ott nem a csápjai ellen kell harcolni.Szóval megakarja ölni õket, de rendesen, in-game-be nem vele harcolunk, nem boss-fight.

De a csápjai miért mennek vissza? Miért nem öli meg õket?
RAZOR27
ja igen, átkúrja a fejüket xD a gyûrûk leállítva úgyis, miért is engedné el õkek....jogos 😄

Jaja. De utána elkezd röhögni aztán meg a csápjai visszamennek. Miért?
Ezt néztem meg és maradt pár homályos folt.
RAZOR27
Azért, mert ugyanaz a céljuk.A Gravemind is a gyûrûk elindítása ellen harcol és, hogy bebiztosítja elengedi õket, hátha kevés lenne a flood a covenant ellen.(ugyanígy a 3.részben, ott még segítenek is)

kakaoskalacs
és ez Vista-val müxik? nemhinném

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

SiZo91
ne a halo2.exe-t indítsd el, hanem a PLAY_HALO2XP.BAT fájlt! ha ezzel csinálod, akkor nem tom mi a probléma, mert nekem sem megy, nem tom miért :\

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

kakaoskalacs
ohh nemmegy :S

SiZo91
ha XP-n akarsz multizni állítólag nem fog mûködni. ha vistád van és így nem jön a be a játékban, letöltöd a jó öreg all-seeing eye, vagy az ettõl is jobb (sztem) xfire-t és az megkeresi neked a szerókat. bár lehet azért nem keresi neked aj áték, mert nem eredeti a kulcsod, de nekem spec a cod2-nél kereste. meg lehet, hogy xp-n így is fog menni, bár lehet, hoyg a live rendszer miatt a szerverkeresõket is kilõheted. vagy lehet az oka, hogy tûzfalat használsz és az blokkol

Talán fõtörzsõrmestert jelent, ha jól tudom.

Na igen, tényleg van benne pár kitalált név (Gravemind, Cortana stb.), de azt is el kell mondanom, hogy nem mindegyik név. Master Chief az pl. nem név, hanem katonai rang! Ezt azoknak hangsúlyozom, akik eddig azt hitték, hogy ez a neve.

Vardar, közben elküldtem a privit, "röviden" leírtam a sztori végét 😄

Én is tanultam vagy hat évig, állítólag tudok is, de ez nem angol, hanem valami Quargh nyelv 😊 Annyi benne a fantázianév, hogy le a kalappal az elõtt, aki követni tudja.

Én ilyenkor örülök, hogy angolt tanulok <#hehe>, bár azért sokat néztem bele a Halo 2 transcript-be, hogy teljesen képben legyek a sztorival.

Jól van, Vardar, akkor írom a privit 😊.

A sztori nekem sem világos, a szövegnek kb. a felét értem. Mindig, amikro azt hittem, valamennyire képben vagyok, jött egy új videó, és kiderült, hogy mégsem. 😊

Aha megköszönném.
most Halo 3-at nézek. Arról ti tudtok valamit? Most látom, hogy a flood segít nekik, hogy van ez?
Vardar, én nagyon szívesen válaszolok, priviben jó lesz? Nem akarok olyanok elõtt spoilerezni, akik még nem játszották végig.

Hát akkor én végig játszottam a játékot.
A covenant fõváros felrobban??
kakaoskalacs
multyplayer része hogyan mukodik vki elmagyarázná ? mert éncsak gamet tudok inditani de serverlista sehol 😮

üdv

Gravemind küldte vissza MC-t és Arbitert? Miért?
A Covenant fõváros körül milyen csata folyik?
RAZOR27
Ebbõl azt vettem le, hogy neked a tejes in-game vidi kell nemcsak a jelenetek <#vigyor4>

SiZo91
elvileg minden verziót meglehet nem? 😊

Kösz Razor. Tõled nem is vártam mást 😊
RAZOR27
ügye nem egy eredetit akarsz "megcsonkolni"?

RAZOR27

köszi<#worship> , majd megpróbálom, ha meg lessz <#smile>
SiZo91
nem muszáj privibe. felmész a http://gamecopyworld.com -ra beírod a keresõbe, hogy halo 2 megkeresd a linkek között leszeded a v0.3-as (!) verziójú loadert. azután benyomod a halo2 dvd-t a meghajtóba. hibát fog észlelni, de sebaj. elindítod a loader fõmmapájában lévõ start.bat-ot (persze elõtte csomagold ki az egész cuccost) és a kis DOS-os ablakban leírtak alapján rakd fel a gémet. ja és megjegyzem, hogy mindig olyan mappába telepítsd, amiben nincs szóköz. pl. C:\Halo 2\ nem jó, mert van benne szóköz, helyette C:\Halo2 ilyen már jó. pontosabban az egész elérési útban ne legyen szóköz, mert ha van meg fog akadni a telepítés, és te is úgy fogsz járni, ahogy én; hogy akárhányszor is telepíted fel normálisan, nem fog elindulni a játék. szóval egyszerûbb simán a C-re tenni Halo2 nevû mappába. és miután kész, restart és utána játszhatsz

Nekem tartalmi kérdésem lenne. Mi történik a Halo2-ben MC és Arbiter leesése után egészen az utolsó pályájukig? Vannak videók ezzel kapcsolatban?