Halo 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Van egy teóriám, hogy a h3-endingben mi az a bolyó.
Sztem az ark magja.(jobb 5letem nincs, talán még az, hogy az onyx)
Errõl a képrõl jutott eszembe.

megberhelt kép az endingbõl

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

RAZOR27
Marad a Földön harcolni a flood ellen.
Mc meg a többiekkel az arkra.

(a ködös helyen gondolom azt érted ahol a lézerekkel égetik a földet a flood miatt)

ÖÖÖÖ. Na hát akkor. Addig nekem tiszta, hogy megnyílik a portál. Aztán valami ködös helyre mennek. Az mi? A Haditanács után Lord Hood hova megy, és MC hova megy?
RAZOR27
Hát elõször is a Földön megy a buli, mígnem a portált aktiválják az ark-ra, közben a flood is tisztetletét teszi a földön.Jön az arkra való leszállás, map-room, barriers és az aktiváló szoba.Utána föl az új halo-ra, azonbelül a controll roomba.Ennyi lenne dióhélyban.

A Sangheili és az Elite ugyanaz?
Teljesen egyedül megtaláltam egy olyan Halos dolgot amit kerestem!
"Brute ships! Staggered line! Shipmaster. They outnumber us, three to one!"
"Then it is an even fight. All cruisers fire at-will. Burn their mongrel hides!"
Elmondod, hogy a Halo3 alatt honnan hová ugrálunk. Mert végig néztem az összes videót és nem értem, hogy ki? miért? hova? megy.
RAZOR27
de az in-game részek eszméletlenül szépek.

A Halo3.
Amúgy meg a videók alatt az vettem észre, hogy a grafika teljesen megváltozott. Hogy néz ki Lord Hood?? Tiszta ránc vagy mi. Meg Miranda és Johnson is. A próféta is erõsen kifakult.
RAZOR27
Az, de azért én bírom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(kár, hogy kifingatta jonson-t, õ is nagy kedvencem volt

De egy köcsög robot.
RAZOR27
Na, végre, leesett, hogy ebben a jelenetben mit járkál ott Cortana.Mindenbizonnyal 343gs vetítette oda.(most örülök magamnak)

SiZo91
nem tudja valaki, hogy itt ezen a képen a loader installer, milyen elérési utat nem talál? mert szerintem itt lesz a bibi. meg elvileg parancsikont is kreálnia kéne, de azt sem kreál :\

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Én is gép elõtt olvastam ki a Fall of Reach-et, most épp a Halo 2 szövegátiratát olvasom-fordítom.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

RAZOR27
hát, én nem vetem meg a gépelött olvasást.Megy a torrent, egy valag idõ mire végez, beülök egy nagypohát kávéval és olvasok kicsit 😄

De úgy sokkal könnyebb megszerezni, mint nyomtatásban.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

SiZo91
digi formában megvan, de utálom az e-bookokat. semi értéke nincsen, meg szvsz gép elõtt szar olvasni.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Hát nem, hogy a nyúlcipõ nõne a lábukra :S

RAZOR27
nem siették el xD

Azért hálistennek az elsõ két részt PC-re is kiadták 😊

RAZOR27
halo 2 ps2??? xD jó poén a halo x-box játék, nincs semeik ps-re

Ha van kérdésed, szívesen válaszolok rá 😊

Visszaolvasgattam. Kész. Azt hittem, tudok valamit a történetrõl, d kiderült, hogy egyáltalán nem. 😊

Miután a Halo 1-ben megtudja, milyen célt is szolgál a Halo, valóban nem szándékozik többé aktiválni azt.

De hát MC pont, hogy deaktiválni akarja a Halokat.
Pontosan, egyedül az Index-el lehet aktiválni egy Gyûrût.

szevasztok
kelene egy kis segitség hol lehet megveni vagy megrendelni a
HALO 2 játékot ps2-töre???
a segitséget is eröre is köszi😄

RAZOR27
Véletlenül nem az indexet visszaszerzõ (vagy legalábbi próbáló) egyén?

Hát, sok mindent nem tudok, de annyi biztos, a Reclaimer ("visszaszerzõ, helyrehozó") olyan személy, akinek valamilyen úton-módon az a feladat jutott, hogy a Halo aktiválókulcsát 'visszaszerezve' aktiválja azt. Hogy mi alapján válik azzá valaki, nem tiszta, de Halopedián bõvebben is van róla szó. Ha gondolod, priviben leírom, amit Halopedián találtam.

RAZOR27
inygenesen lelehet szedni digi formába, ha megteszi...

SiZo91
onnan, hogy amazon.com-on láttam -.-' de lehet, hogy magyarországon drágább. mindenestre megveszem a ringworld-öt larry niventõl 😊

RAZOR27
honnan tudod, hogy nem drágák, ha nemtudod honnan lehet venni? xD
amúgy nézz szét árveréses oldalakon (pl ebay) ott biztosan lesz.

És az mi?
Akkor bocs (az izgágaság átka)...

Az elsõ 3 Halo-regény olyan 300 oldal (A4) könyvenként, ahogy észzrevettem, az elsõ résztõl haladve egyre hosszabbak a könyvek. Egy idõben láttam, hogy meg lehet rendelni eredeti nyelven, de már nem látok ilyet sehol. Próbálj meg egy idegen nyelvû könyvek behozatalával foglalkozó könyvesboltot, például a Pendragont.

SiZo91
és még annyi kérdés, honnan tudom, megrendelni, vagy beszerezni?

SiZo91
mondtam, hogy ne írdd le :\ mindegy nem olvasam el.
-----
nem tudja valaki megmondani, hogy a The FLood, a First Strike és a The Fall of Reach könyvek egyenként hány oldalasak? mert megakarom venni õket (am nem drágák)

Ha aktiválják legalább az egyik Gyûrût, annak 25.000 fényéves körzetében minden értelmes élet megszûnik létezni. A Galaxisban összesen 7 van belõlük, az Alpha Halo-t is beleszámítva.

SiZo91
meg a 2-ben benne van, hogy mi történik ha aktiválnak egy gyûrût? (tom, hogy több van 😊 ) ha benne van, csak annyit mondjatok, hogy igen 😊

SiZo91
am, ha érdekel, az geész videó cska abból áll, hogy "read the description" és "by slayerzark" x) am, a gravemind level-t, nem a loaderplus.exe-vel, meg a wowmittoménmi.dll + a az indító bat-ban át kell írn ivalamit?

Master Chief nem Forerunner. A Forerunner-ek amúgy is egész másképp néztek ki. MC egy ún. 'Reclaimer', legalábbis 343 Guilty Spark annak nevezi õt, illetve MC elõtt egy katonát, aki speciel elhalálozott. A Halo 1-ben a katonát nem lehet látni, õ csak a The Flood c. regényben bukkan fel.

MC miért forerunner?
XLiveRedist1.0.6027.msi-t és a vcredit.msi-t muszály felrakni anélkül nem indul ha jól tudom. Nekem a dopeman verzió van meg.
Ahoz letöltöttem egy activation fixet:
http://thepiratebay.org/tor/3728782/%5BPC%5D_Halo_2_XP_ACTIVATION_FIX_%5Bcrejbi%5D_%5Bdopeman%5D
De a gravemind pályához kell egy kis teknika, hogy elindítsuk.
http://youtube.com/user/Slayerzark
Itt a videóim között van egy olyan hogy "How can you run..."(könnyû megtalálni csak 2 videót töltöttem fel.)
Egyébként ez nem is videó hanem csak a leírás miatt töltöttem fel valamit. Olvassátok el és ott kiderül hogy mit kell csinálni.Ha valaki akar tõlem kérdezni vagy akármi a kkor a youtubon írjon személyes üzenetet.

Nekem a halo 2-ben a vége tetszett amikor a csávó azzal a covenant mesterlövész puskával a kezében azt mondja:" Don't shake the light-bulb."
Utána ideges lesz Tartarus vagy ki erre megint beszól:"If you want to keep your brain inside your head, I'd tell those boys to chill."
Persze rengeteg jórész van benne. Az egész játék király.
Teljesen mit mond?
de majd megveszem. mért?
Szerintem igen, az installer is azt tanácsolja. Ha van elég helyed, nem jelenthet gondot.

SiZo91
most jön megint egy láma kérdés: XP felhasználóknak fel kell tenni az a windowslive-os cuccot, pontosabban a "XLiveRedist1.0.6027.msi"-t és a "vcredit.msi"-t?

Amúgy azért lepõdtem meg, mert régen pont fordítva volt: az Arbiter volt a Hajómester és Rtas 'Vadumee volt az õ jobbkeze.

Akkor tényleg jól hallottam 😄.

Az Arbiter ("Bíra") tényleg rang, méghozzá egy Elit által kapható lehetõ legmagasabb rang szükség idején, ami éppenséggel azt is jelenti, hogy nincs továbblépés ebbõl a rangból, csak a halál...

RAZOR27
talált