Halo 2

Oldal 1 / 44Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És itt is van. Jó ideje, de nem találtam neki fórumot. Nem tudom szabad-e vagy egyáltalán tudok-e új topicot csinálni neki. Vagy csak én nem találom. De még a konzolos fórumba sincs az MCC-nek topicja.

Következő ez lesz ami jön remake.
Több napos szenvedés, harc és szentségelés utén végül befejeztem. Csak én vagyok béna vagy a játék tényleg nehéz még Heroic fokozaton is? Plusz amilyen vége lett...
Már értem a 3 Finish the Fight! szlogenjét. Trilgóia Box-ra, az 1 Pc-re, a 2 Vista only, a többi meg konzol exkluzív. Finish the fight... if you can!

Remek játék, de eme cliffhangeres finálé zavar, jobban, mint az Advent Rising-é.

Feltelepítettem a Halo 2-t a gépre. De hiába kattintok nem akar elindulni (futni) se egy hibaüzenet se semmi. Kicsit tölt a gép aztán ennyi.Kezdem újra megint semmi.... Mi lehet a gond az összes kompatibilis beállt megpróbáltam de semmi... Win7 Starterem van... Aki tud segíteni kérem tegye privát vagy ide .Köszönöm!!!!! 😊
Ezt a topicot csak a Google-lal találtam meg, mert az Sg keresõje nem látja. :S
Bár látom "kicsit" halott, én a héten szereztem be végre a Halo 2-t. Ami zavaró, hogy ... ilyen gyenge port lett? Úgy értem agrafika nem sokat javult, néhol möndhatnám ronda. A hang recsek, fõleg a rádiós dialógok. A hangnál mindent egyszerre leht csak állítani.
Ezek ellenére régen élveztem ennyire egy játékot. Több a cut-scene és az infó a Halo világáról. Viszont amultit kevesebben tolják, mint az 1-et. Hacsak valamim nincs meg hozzá. Eredeti retail játékom van.

SL
hála istennek én megvettem és nem sajnáltam rá 5k-t.

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

Makkmag
Hozz létre offline profilt 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

A Razor 1911 verziót feltelepítettem win 7-re de állandóan a live jön be meg cd kulcsot kér. A razor mappából bemásoltam a startup meg az MFdll-t de ugyan az. Az activatort is elindítottam de semmi hatása. Hol rontottam el?

megoldódott😊 viszont amikor belép a játékba elinditom a campagint lemegy a video és utána a fehér lesz a képernyõ és megvfagy az egész :S
Hello. Nekem egy olyan problémám lenne,hogy feltelepítettem a játékot Xp-re, elvileg mindent megcsináltam,hogy fusson is ajta😊 és amikor elindítanám nemcsinál semit de még csak egy hibaüzenet se jön ki:S valaki nemtudja esetleg milehet a baj? Elõre is köszönöm.
Upps! Bocs hülye kérdés volt! XD Már megválaszoltad amit kérdeztem.
Shit!
egyébként reggelve vagyok csak nem tud halo 2-rõl kapcsolódni mert ki szûrte a nyomoronc net
viszont ha mégiscsak kapcsolódna akkor feloldaná a küldiket?
SL
igen muszáJJJJJ

hello!
xp akarok halo 2-t játszani crackeltem meg minden a menüig el is jutottam DE:
Muszály games for windows LIVE felhasználót csinálnom hogy játszhassak single-player-ben mert kidobja azt a hibaüzenetet hogy nem vok bejelentkezve
Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni mert szûrt internetem van és meg vagyok kötözve.
valaki segítsen pls!
DarkSl4yer
Hát én már csutkára lehúztam a játékot és semmi változás,ablakban detto.
Hát nem tudom mennyire régi gépre kéne ezt felrakni mert úgy tudom ,h a Vistával egy idõben jött ki ez a játék pc-re,a Vista meg jobban zabálja a vasat mint a Win7
A Halo 2 volt az elsõ Vista only game meg asszem a Shadowrun.
Ezt az Fps limitert még megpróbálom,mert szívesen kipróbálnám,sok jót olvastam róla.Meg ha már egyszer pénzt adtam ki érte...
FSpofon2
esetleg ablakban futtatva jobb lehet egy kicsit, vagy vsync ki-be kapcsolással lehet próbálkozni videodriver beállításoknál.

vagy ha van idõd szarakodni akkor google FPS limiter, és azzal indítsd, fix 30 vagy 60 fps-re blokkolva.

vagy a legrosszabb megoldás, meg lehet próbálni controllerrel játszani, azzal nem lesz feltûnõ az akadás forduláskor

Arab money

FSpofon2
lassabb gépre kell feltenni, nem bírja túl jól a maiakat.

Arab money

SL
dettó nekem is ez szitu, egérlag stb.

DarkSl4yer
Hi!
Valaki mondja már meg nekem h mi a jo frászkarikáért szaggat ez a játék nekem mint a jóisten?
A gépigény 4x is megvan és mégis játszhatatlanul akad...
64 bites win7em van és a game eredeti...
Meg +ba ez a játék úgy néz ki mint a HL 1.Ott láttam ilyen texturákat vazz...
szval teljesen érthetetlen nekem a dolog...
S NET en h lehet játszani a Halo 2 crackelt részérvel?? win7 alatt
SL
NEM.
várható majd 2-3 év múlva

s Halo 3 PC-re várható szerintetek?? fasza lenne, xbox on már végig toltam!
Halo2-vel Win7 en crackelt, Singleplayert végigtoltam, NET-en h tudok játszani?? pls help!
kár.. az egyik utolsó pályán nem enged tovább mert kell neki az eredeti korong. jókor jut eszébe, pont a végén.. gondoltam egy save game megoldaná a gondot.
SL
Sajnos nem létezik ilyen :/

hali!
Tudna valaki mûködõ pc-s halo 2 savegamet felrakni vagy belinkelni ahonnan lehet letölteni?
Talán a Gravemind fix-es xp patch segítene a gondodon.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

FSpofon
Túl van tárgyalva, ez nem a te játékod akkor.

Arab money

uikka
Én az Xp-t szoktam meg.Ha kell majd váltok.Ezért kéne most megoldás a problémámra.

uikka
😞

SL
nem

uikka
Nem lehetne inkabb XP-s megoldás?

SL
csinálj egy biztonsági mentést a progikról<#wow3>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

uikka
de a win7-et nem akarom feltenni,mert akkor egy csomó t vesztenék a progikkal
Ezért kell Halo 2 XP megoldás

FSpofon
egy hete mióta itt szenvedsz rászánhattad volna már azt a fél órát ami kell egy win7 installhoz
...

Arab money

uikka
Ha valaki tud megoldást az írjon pls

uikka
cs.<#shakehead>
Így sem megy.leindítom bejön a halo 2 jel eldeketedik a képernyõ és kilép.
<#rinya><#sir><#help>
de azért thx

SL

uikka
Bocsi SL csak megtudnád mondani hogy hanyadik oldal mert én nem tudtam végignézni az összeset.<#wilting>.Azért nem vettem meg eredetiben mert beszoptam a Battlefield 2142-vel is.

SL
jó elhiszem, de azért mondom, hogy olvass viszább mert lentebb van a megoldás én nem tudom, hogy kell megcsinálni nekem eredetiben van meg a H2.

uikka
figyelj SL nekem feltelepíteni feltelepíti sõt, még el is indítja,de még a menübe sem lép be, mert a halo 2 feliratnál hibaüzenet jon(nem az advapi32.dll)hanem hogy csak hibaüzenet lehetõségek a hibaüzenetnél:Hibajelentés küldése vagy Mégse.
NEM TUDOK JÁTSZANI!<#rinya>
PLS EZ A GOND!
HELP ME!!!<#help><#sir>

uikka
mi a megoldás plks nem tudom mire gondolsz(melyik üzenetre)
hibajelentés a halo 2 indításakor pls help

SL
van de macerás. olvass visszább

uikka
én most azé nem telepítem fel a win7-et.Egy csomó progi van fönn.
Nincs vmi megoldás XP-re?

SL
hogy hogy nem bízol benne? addig felrakod a Win7-et míg végig tolod a játékot utána visszateszed 😄

1 éve használok Win7-et, a bétától kezdve és megvagyok elégedve.

uikka
cs.
Háát most még nem akarok mert nem bízok benne .Megvárom hogy leteljen az XP ideje és akkor lehet.
De nem tudsz felrakni egy megoldást a problémámra?
PLS

SL
tegyél fel Win7-et

uikka
cs all!
A következõ problémám van:XP-n feltelepítettem a Halo 2 Razor 1911-t.
Mindent megcsináltam amit toarpad mondott és minden jól is ment.Feltelepítettem és amikor elindítom, bejön a Halo 2 felirat.Egy kicst tölti, de egy 5 másodperc után megáll és jön egy Hibaüzenet.
Mit csináljak?
PLS help me <#rinya><#worship><#help>

Bence94
elvileg nem megy a multi csak a single bár nem próbáltam ki.csinálsz egy másik partíciót vagy winyót akár egy teljes windows telepítést és raksz fel win 7-et.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

SL
igen van és az, hogy te mekkora egy szánalom gyerek vagy.

Oldal 1 / 44Következő →