274
Pro race Driver
-
#122 a Toca a touring Car Championshipet jelent és nem Por-t:) -
#120 A Toca és a Pro asszem ugyanaz(talán Ps2-n Toca, Pc-n Pro néven fut), a V8-as verzióról még nem hallottam -
Inquisitor #119 USA, Spanyolország: Pro Race Driver
Ausztrália, Új-Zéland: V8 Supercars Race Driver
Európa: TOCA Race Driver -
Inquisitor #118 Hülye kérdés tőlem:
Ez nem az a játék ami 3 különböző névvel jelenik meg, és az európai címe Toca Racing driver?
Csak mert most töltöm a demóját, és a PC-Guruban sok jót írtak róla ... igaz azt is, nehogy ez is csalódás legyen.
tehát ez nem ugyanaz a program??? -
#116 Mellesleg a (kizárólag)PC-s oldalakon is ilyen vagy ezeket a képeket mutogatják, szóval erről ennyit.(Forrás:Pcgames)
-
#115 "Ezentúl csak a saját gépeden látottakról nyilatkozz, a PS2-t hagyd meg másoknak!"
Kedves PS2 tulajok!
Ezentúl csak a saját gépeden látottakról nyilatkozzatok, a PC-t (és egyebeket) hagyjátok meg másoknak!
Aki pedig az a vauxhall astrás képet nyomta be (asszem "haha!!"), ugyan mondja már el, hogy miből gondolja, hogy ps2-n ilyen felbontást fog tudni a játék... -
#113 hehe tök fura hogy már nézegethetem a cheateket GC hez is:) -
dav #112 Azoknak, akiknek nem akar menni a program:
nálam csak akkor lép ki a verseny indításakor, ha előtte a beállításoknál sztereóra állítottam a hangot. Surrounddal tökéletes. Hátha másnál is ez a baj... -
dav #111 Egyetértek veled, sajnos szerintem sem fog sokat változni már a fizika, ezért is írtam azt, hogy _alapjaiban_ arcade-os, tehát hiába csiszolgatják.
A sztorit csak azért mertem megemlíteni, mert nekem még mindig a Driver az egyik kedvenc játékom, és abban igen sokat dobott a hangulaton a sztori. Az NFS5-ben is jó poén volt a factory driver. Szóval ezért reménykedem kicsit. De ez a játék teljesen más stílus, tehát az is lehet, hogy csak idegesítő lesz a nagy sztorizás.
Üdv:
dav -
Bilux #110 egyébként látszik,hogy még nincs optimalizálva mert hiába változtatom a felbontást nem lesz gyorsabb...1600-ban is olyan gyors mint 640-ben.. -
#109 "Mondjuk a sztori még feldobhatja"
Egy auto verseny progit pont a story fog feldobni :)
Szvsz: semmit nem fog valtozni a toresmodell es a rcade iranyitasi rendszer cask megcsinaljak az a tomerdek palyat+jarganyt (ezzekkel is van melo boven). Nem emlekszem olyan progira amirol kiadtak egy demot es a vegleges teljesen eltert volna az elozetestol. Folosleges hinni a mesekben. -
#108 a 60 %?? azt hoyg nem modelleztek le még mindent máég változik a grafx csak pár auto van még készen pár pálya.. stb.. ezeket..fizika... törés.. midnen változik még.. -
#107 a törés igaz néha idegesítő hogy valamihez hozzáérz és darabokra esel de egy rohadt nagy bum után azért még elmész.. amugy nemhinnám hogy arcade os lesz a 2 sem volt az!!! és szvsz most sem arcadeos annyira! a gt3 ami annyira best szmulátoroz minden kiado meg minden magazin egy fos ehhez képest.. a suprűával gameztam abban is mivel a kedvencem... -
dav #106 És szerinted mit jelent az, hogy 60%? Szerintem ez csak PR duma, hogy akiknek a demó nem jön be, mégis adjanak egy esélyt a teljes játéknak. Én személy szerint csak azért várom meg a teljes verziót, mert lesz benne 69-es Dodge Charger :)
Jó, még biztos sokat csiszolnak a játékon, de szerintem alapvetően elég arcade-osra vették a figurát, és ez nem is fog változni :( Teljesen elszálltak a csili-vili grafikájuktól, a többire meg rá se szarnak, mint általában. Nézzük például a törésmodellt: épp csak hozzáérsz valamihez, máris leesik a fél karosszéria, viszont egy frontális ütközés után még simán mehetsz tovább. Mondjuk a sztori még feldobhatja a hangulatot, bár ebben sem vagyok biztos.
Üdv:
dav -
#105 roadt sokat fognak rajta optimalizálni!! az nem lehet hogy egy cel2-n ne induljon el! azt nem tehetik meg!!! simán kell mennie majd az én p3 asomon is 600 mhz-vel.. a kormányt a controllersnél állítottam be nekem is az a kormány van müködik csak rohadt érzékeny..
hja és a ps2 ről anyit hoyg nem szebb mint a pc-s csak mindenki fél grafon nyomja mert akadozik de ez változni fog.. jo grafikával is futni fog amugy elmondom kis faszikám hoyg ez a gamez még ps2-ni s akadozik még!!:))))))) HEHEH
majd ha optimalizálják majd ott sem fog! de ez még aad mindenhol!! -
Bilux #104 Bazz de azt ne feledjétek hogy még csak 60%-os a gém! -
___ #101 nem vagy egyedul. :)
-
Bilux #100 Nagyon jó ez a gáma!!!! -
dav #99 Ezek szerint én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszik :)
Grafikailag ok, a törésmodell tényleg nem rossz, bár szerintem kicsit túlzott, nagyon könnyen lepotyognak a dolgok. Az a legzavaróbb, hogy amikor a bal oldali ajtó benyomódik, akkor kilátszik a sofőr.
A fizika viszont szerintem nem nagy szám, és nem hiszem, hogy sokat fog javulni a véglegesben sem.
Ez van :)
Üdv:
dav -
#96 KIRPOBALTAM KORMÁNYNAL NAGYON ZORAL AZONNAL JAVÍTOTTAM AZ IDÖMÖN 5 MÁSODPERCET!!! AZ A BAJ HOGY NAGYON ÉRZÉKENY AKORMÁNY.. SAJNA EZEN NEM NAGYON TUDTAM SEGÍTENI... DE IGY IS A KÖRIDÖM 1:35 KÖRÜL VAN... MÉG NEM ALEGJOBB DE A PEDÁLJAIM SZAROK IGY GOMBOKKAL NYOMOM ÉS RPHADT ÉRZÉKENY A KORMÁNY, DE MOST TUDOM HOGY EHHEZ IS KORMÁNY KELL MINDENKÉPP!!!
FULL MÁSHOGY VISELKEDIK AZ AUTO NA CSÁ!! -
#95 Na letöltöttem én is a demót,mert már annyi mindent írtatok róla,hogy nagyon kíváncsi lettem.Igaz,hogy 4 és fél óráig töltöttem,dehát ilyen a modem :))
Az első benyomásaim:
-első látásra szép grafika
-másodikra nosztalgiás hangulatom lett:még a régi 450-es Amd-n voltak ilyen esetek 1-2 játéknál,hogy meg kellett várjam,míg elhúznak a többiek,mert addig úgy akadt,mint egy Chaplin film.
-az irányítás "enyhén" arcade beütésű,amiért én cseppet sem tudok haragudni.(nekem nagyon bejönnek az arcade autós gammák)
De ne feledjük,hogy ez egy 60%-osan kész demo,tehát még változtathatnak az irányításon és remélem jobban belövik a kódot a "kódmesterek",hogy azért egy 1Ghz procin azért csak ne diavetítés legyen...
Már alig várom,hogy megjelenjen!!!!
( addig gyűjthetek egy új gépre :)) -
#94 heheh:) jo kis autok vannak mi?:) menjetek be a codemasters könyvtárba majd toca majd cars és ottan van LOD ini file.. mindent nullára és akor pár polibol fog állni a tbbi auto vagy a közeledben lévő meg még jollatszik... minnel magasabb a szam annal jobban latszik a meszebbi kocsik is...
aki keres az talál:) -
#93 miez-áttévedt néhány auto 96bol vagymi?:) -
#92 van ebbe a demoba multi?? -
#91 hat a fotozast meg gyakorlolni kene :) -
#90 ha jobban megfigyelitek a képmeet, hiányzik rola a két ajto a két első kerék az összes üveg. plussz a berendezések érdekes állapotban vannak...
mennyit törtem:)( -
elhagytam az ajtot :) -
#88 eznneked törés?:))) -
#87 Milyen kocsik azok ottan??:))) -
#86 hm. nemtok rol hogy lenne benne nascar is -
#85 ehh ehh ez szép let volna full grafx on...
-
#84 azé mégsem voltak olyan kegyesek hozzám a codemasters fejlesztők:((((
igaz beletették a suprát de egy sima mezei gyári TT Suprát:(( mig a skylinebol persze bele tudtak tenni egy 650 loerőre széttuningolt változatot!!!
mé nem tettek bele egy olyan supra-t ami volt pl a halálos iramban vagy egy veilside supra-t vagy abflug suprat?? nah mindegy.. 320 lovas supra vanbenne:( de ez is valami:) -
#83 ez már nem ronda kép:) fu már alig váromhogy kormánnyal nyomhassam mert nagyon fosadék bill -el!!!
-
#82 Akkor nevessé meg örüjjé bazzeg.De ps2-n se szebb mint pc-n.Az más kérdés, hogy az a kép elég rusnya. -
#81 nesztek itten van az igazi hent:) nekem már sikerült az első két kereket is leszakítani:))))))) nagyon kircsi volt:)
-
#80 nah 1024 ben 32 bitben full on minden király nagyon szép de kb 10 fps alatt van!!!
olyan grafikán amin nem akadozik azt tduaj az n64 is! -
#79 mindjárt csináloke gy képet osz meglátod miylen ronda... tökmindegy minimum grfaikánis akadozik baze -
#77 ja, valóban ez volt -
#74 öszintén remélem -
#73 http://www.psxextreme.com/screenshots/ps2_pro_race_driver/ps2_pro_race_driver_52.jpg -> ez nascar akar lenni? az is van/lesz benne?