274
Pro race Driver
-
#168 -
#167 hm azhittem értelmes kép... -
#166 nekem meg ilyeeeeeeeeeeeeeeen:(van már egy ideje)
-
#165 te tudod:) -
#164 te oylan hülye vagy mint a fél seggem!! mindenki értette mit mondok csak te nem!!! nézd meg a pc-s és a ps2-s videot egyik sem szaggat ... de a nem demonstrácioban akad mind a kettő ne legyél odáig a ps2 vel bazzeg!! egy gef 3 már gyilkolja a ps2-t!!!KÉPZELD EL RONDÁBB LESZ A PS2 MERT OLYAN GAGYI A TEXTURÁZÁSBA MINT EGY GAMEBOY ( EZ NEM IGAZ EBBEN A FOMRÁBAN CSAK VMI VICCESET AKARTAM IRNI)
STB!!! -
#161 tuti ps2, a logitech pc-s ffb szara piros
a sima meg sárga
de nekem ilyenem lesz :
-
rolika #160 na léptem, túlfélóráztam egyet :) -
rolika #159
így néz ki, usb-n kapcsolódik. szerintem csak ps2-es. sajna, most hogy mondod...
egyébként van a ps2-őn valami firewire kapu is...
tényleg pc-re hajaz :) -
#158 amúgy kiderült már?? -
#157 aha, és az xbox a PC........... na még elbeszélgetek én SQJ barátunkkal :))) -
rolika #156 van ám, 2 is :) pc-s billentyűt meg egeret is lehet rákötni :) biza... -
#155 PS2-n van usb??? -
rolika #154 usb-s, de lefogadom, hogy az. nem kaptam hozzá install-lemezeket :) mingyá megnézem -
#153 van időd........... tényleg, a kormányod PS2 only?? -
rolika #152 de még nincs! és amíg nem figyel a szobámban, addig el se hiszem... :) -
#151 nem baj, lesz pc-d is
amin a morrowind fut, azon a race driva is :) -
rolika #150 kira móka, bár én a ps2 verzióra várok, úgyhogy lan kiesik :( (bár mintha tudna ilyesmit a sony is. de mégha tudna is, nem fogom cipelni a dinoszaurusz tv-met :) -
#149 de nem neten
bérelt teremben, lanon, díjakkal meg minden -
#148 az biztos
még jó, hogy van két hónapom kormányra gyűjteni
utána csinálhatunk bajnokságokat, ha leszünk elegen -
rolika #147 szerintem ez a game k.rva jó lesz, akármelyik platformon is jelenik meg :) -
#146 a demo alapján simán lehetnek pc-s képek
kurva jól néz ki
ami nagyon bejön (nem vizuálisan) hogy még külön a gumit is el lehet hagyni, és gurulni a felnin :) -
#145 Amit én linkeltem be az a PcGames oldalról származnak(német).Jó, nem bizonyíték, a nyakamat nem tenném rá, hogy nem ps2 képek, mert nem tudok németül.De az mindenesetre hülyén jönne ki hogy pc-s lapon ps2 képeket mutogatnak pc-s helyett.
Ez olyan mintha a pcguru újságban nem lennének kéznél egy játékról pc-s shotok és addig beraknák a ps2-őt. -
#143 de a kicsik (itt az oviban is) mindig fikaznak -
dav #142 Egészen pontosan március 12-én lopták ki a demót, legalábbis a program ezt a dátumot írja ki. A Codemasters nagyon esküdözik rá, hogy ez nem hivatalos demó, csak valami amerikai lapnak csinálták. A hivatalos majd sokkal jobb, szebb, blabla... lesz.
Majd meglátjuk. Fikázni mindenestre tényleg nem érdemes.
Üdv:
dav -
#141 PC vs. PS2 vs. XBOX
Tudtommal ez az egyetlen olyan game, ami egyidőben jelenik meg mindháromra, vagyis remélhetőleg tükrözni fogja a gépek képességeit. -
#139 lesz bizony
persze lesz pár ovis, aki utána is ugatni fog, illetve ha PC veszít 3 hónap múlva érdemes újratárgyalni a HW fejlődés miatt -
#138 hehe:))lesz ilyen komoly???:)
de ha legalább megközelíti a GT3 szintjét a pc verzió már örülni fogok...elég szar a PC-s autóka felhozatal.... -
#137 úgyis lesz összehasonlító verseny, ezt már hónapokkal ezelőtt megdumáltuk
és ez dönti el, hogy melyik tábor kussol egy ideig grafikával kapcsolatban -
#134 valami hülye írta, hogy már nem fognak rajta optimalizálni..........
És azt honnan tudod te nagyokos, hogy ez a 60% a MOSTANI állapot???? Nem lehet, hogy mondjuk 4 hónappal ezelőtt lett kilopva a cégtől??? -
#133 GC re nem jön... nekem nembaj mert inkább pc re jöön igatz jo lenne ha simán futna... inkább pc és kormány.. amugy az a fps bill el hasonlat volt.. billel az fps ugyanolyan szar mint az autos... fps-t egér és billel mig autos kormánnyal kell gamezni mert full más az egész... -
Inquisitor #132 A Gurban azt írták elöbb PS2 utána X-BOX és PC.
A kockáról nem volt szó ... -
Inquisitor #131 Nem tudom, a demo 2-3 napja van kint ... ott azt írja, hogy 60%-ban van kész.
A menü még fapados, a Loadingnál meg gagyibb mint egy C64 :)
De ami megy az jól megy. Elég poénos, amikor úgy összetörtem a kocsit, hogy kiesett a jobb hátsó lámpa! :) -
#130 GameCubra jön egyáltalán? -
#129 még szép hogy kormánnyal jobb... -
#128 ezt most ugye nem komolyan mondtad....mármint fps-t bill+egérrel...kell játszani -
#127 Akkor használd a TV kártyádat..igaz méretei alapján csak kisképernyős TV-vel ér fel a monitorod...ja bocs,de mivel csak hallgatni akarod a Barátok köztet, csak hangkártyád kell jól felcsavarnod meg az erőlködőd, hogy halld a PC házban süvítő három ventillátor mellett....
-
#126 fuu megyek is nyomok egy menetet:) -
#125 nemtom... de nagyon váérom akinek meg ps2-n lesz meg és nincs kormánya az kenje a hajára agamezt!! oylan mint fps-t csak bill-en gamezni!!!! komolyan baromi nagy klömbség van kormány és bil között!! esküszöm fll máshogy viselkedet az autom! -
#124 mikor jön ki?pc-re? -
#123 Kedves ps2-zős kölök.. szegyé le egy pc-s bemutatot a toca 3 ról az sem akadozik!
hidd el!4 láttam sőt gameztam a tocával.. a toca szépnek szép autzok talán szebbek mint itt nem törnek ugyan de alapban szebbek hirtelen.. annak tűnnek... a háttér ( házak meg stb) erről anyit hogy a gt3 ban a fák 2d-sek:)))))))))))mindegy.. afizikailag a toca 3 meg magasan veri a gt3 at.. az joval arcadesobb!! hja a másik csávesznak ember a gamez félig van kész mivan veled?
szerinted ha lemodellezték már az autokat a pályákat amikröl a képek is vannak szerinted mi a csöcst fognak csinálni még??
elöször az autokat veszik fel.. hogy néznekki hangok majd a pályákat megcsinálják majd tesztelik a sok autot hogy mikor hogy mit csinál min hogy törik és mennyire... stb... igenis kurva sokat fog javulni gamez.. nem hülyeségnek irják oda hogy ne itélj a demo alapján!! nem azé irják oda hogy azért vedd meg a full gamezt mert lehet hogy jobb lesz ( tehát nem reklám szöveg) ne legyéél hülye a codemasters nem magára haragítani akarja a népet! merthat nem lesz kibaszott jo a gamez a demohoz képest mindenki suxolni fogja és ez nem tesz jot a codemastersnek!! értsd nem olyan hülye hoyg maga alatt vágja a fát!! a toca 2 máig a legbestebb szimulátor!! gt3 meg stcc2 ide meg oda..