Pro race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kurva jól néz ki
ami nagyon bejön (nem vizuálisan) hogy még külön a gumit is el lehet hagyni, és gurulni a felnin 😊
Riszpekk
Ez olyan mintha a pcguru újságban nem lennének kéznél egy játékról pc-s shotok és addig beraknák a ps2-őt.
Majd meglátjuk. Fikázni mindenestre tényleg nem érdemes.
Üdv:
dav
Tudtommal ez az egyetlen olyan game, ami egyidőben jelenik meg mindháromra, vagyis remélhetőleg tükrözni fogja a gépek képességeit.
Riszpekk
persze lesz pár ovis, aki utána is ugatni fog, illetve ha PC veszít 3 hónap múlva érdemes újratárgyalni a HW fejlődés miatt
Riszpekk
de ha legalább megközelíti a GT3 szintjét a pc verzió már örülni fogok...elég szar a PC-s autóka felhozatal....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
és ez dönti el, hogy melyik tábor kussol egy ideig grafikával kapcsolatban
Riszpekk
És azt honnan tudod te nagyokos, hogy ez a 60% a MOSTANI állapot???? Nem lehet, hogy mondjuk 4 hónappal ezelőtt lett kilopva a cégtől???
Riszpekk
A kockáról nem volt szó ...
A menü még fapados, a Loadingnál meg gagyibb mint egy C64 😊
De ami megy az jól megy. Elég poénos, amikor úgy összetörtem a kocsit, hogy kiesett a jobb hátsó lámpa! 😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hidd el!4 láttam sőt gameztam a tocával.. a toca szépnek szép autzok talán szebbek mint itt nem törnek ugyan de alapban szebbek hirtelen.. annak tűnnek... a háttér ( házak meg stb) erről anyit hogy a gt3 ban a fák 2d-sek😊))))))))))mindegy.. afizikailag a toca 3 meg magasan veri a gt3 at.. az joval arcadesobb!! hja a másik csávesznak ember a gamez félig van kész mivan veled?
szerinted ha lemodellezték már az autokat a pályákat amikröl a képek is vannak szerinted mi a csöcst fognak csinálni még??
elöször az autokat veszik fel.. hogy néznekki hangok majd a pályákat megcsinálják majd tesztelik a sok autot hogy mikor hogy mit csinál min hogy törik és mennyire... stb... igenis kurva sokat fog javulni gamez.. nem hülyeségnek irják oda hogy ne itélj a demo alapján!! nem azé irják oda hogy azért vedd meg a full gamezt mert lehet hogy jobb lesz ( tehát nem reklám szöveg) ne legyéél hülye a codemasters nem magára haragítani akarja a népet! merthat nem lesz kibaszott jo a gamez a demohoz képest mindenki suxolni fogja és ez nem tesz jot a codemastersnek!! értsd nem olyan hülye hoyg maga alatt vágja a fát!! a toca 2 máig a legbestebb szimulátor!! gt3 meg stcc2 ide meg oda..
Ausztrália, Új-Zéland: V8 Supercars Race Driver
Európa: TOCA Race Driver
Ez nem az a játék ami 3 különböző névvel jelenik meg, és az európai címe Toca Racing driver?
Csak mert most töltöm a demóját, és a PC-Guruban sok jót írtak róla ... igaz azt is, nehogy ez is csalódás legyen.
tehát ez nem ugyanaz a program???
Kedves PS2 tulajok!
Ezentúl csak a saját gépeden látottakról nyilatkozzatok, a PC-t (és egyebeket) hagyjátok meg másoknak!
Aki pedig az a vauxhall astrás képet nyomta be (asszem "haha!!"), ugyan mondja már el, hogy miből gondolja, hogy ps2-n ilyen felbontást fog tudni a játék...
Use google!
nálam csak akkor lép ki a verseny indításakor, ha előtte a beállításoknál sztereóra állítottam a hangot. Surrounddal tökéletes. Hátha másnál is ez a baj...
A sztorit csak azért mertem megemlíteni, mert nekem még mindig a Driver az egyik kedvenc játékom, és abban igen sokat dobott a hangulaton a sztori. Az NFS5-ben is jó poén volt a factory driver. Szóval ezért reménykedem kicsit. De ez a játék teljesen más stílus, tehát az is lehet, hogy csak idegesítő lesz a nagy sztorizás.
Üdv:
dav

Egy auto verseny progit pont a story fog feldobni 😊
Szvsz: semmit nem fog valtozni a toresmodell es a rcade iranyitasi rendszer cask megcsinaljak az a tomerdek palyat+jarganyt (ezzekkel is van melo boven). Nem emlekszem olyan progira amirol kiadtak egy demot es a vegleges teljesen eltert volna az elozetestol. Folosleges hinni a mesekben.
Jó, még biztos sokat csiszolnak a játékon, de szerintem alapvetően elég arcade-osra vették a figurát, és ez nem is fog változni 😞 Teljesen elszálltak a csili-vili grafikájuktól, a többire meg rá se szarnak, mint általában. Nézzük például a törésmodellt: épp csak hozzáérsz valamihez, máris leesik a fél karosszéria, viszont egy frontális ütközés után még simán mehetsz tovább. Mondjuk a sztori még feldobhatja a hangulatot, bár ebben sem vagyok biztos.
Üdv:
dav
hja és a ps2 ről anyit hoyg nem szebb mint a pc-s csak mindenki fél grafon nyomja mert akadozik de ez változni fog.. jo grafikával is futni fog amugy elmondom kis faszikám hoyg ez a gamez még ps2-ni s akadozik még!!😊)))))) HEHEH
majd ha optimalizálják majd ott sem fog! de ez még aad mindenhol!!

Grafikailag ok, a törésmodell tényleg nem rossz, bár szerintem kicsit túlzott, nagyon könnyen lepotyognak a dolgok. Az a legzavaróbb, hogy amikor a bal oldali ajtó benyomódik, akkor kilátszik a sofőr.
A fizika viszont szerintem nem nagy szám, és nem hiszem, hogy sokat fog javulni a véglegesben sem.
Ez van 😊
Üdv:
dav
FULL MÁSHOGY VISELKEDIK AZ AUTO NA CSÁ!!
Az első benyomásaim:
-első látásra szép grafika
-másodikra nosztalgiás hangulatom lett:még a régi 450-es Amd-n voltak ilyen esetek 1-2 játéknál,hogy meg kellett várjam,míg elhúznak a többiek,mert addig úgy akadt,mint egy Chaplin film.
-az irányítás "enyhén" arcade beütésű,amiért én cseppet sem tudok haragudni.(nekem nagyon bejönnek az arcade autós gammák)
De ne feledjük,hogy ez egy 60%-osan kész demo,tehát még változtathatnak az irányításon és remélem jobban belövik a kódot a "kódmesterek",hogy azért egy 1Ghz procin azért csak ne diavetítés legyen...
Már alig várom,hogy megjelenjen!!!!
( addig gyűjthetek egy új gépre 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
aki keres az talál😊
mennyit törtem😊(