Pro race Driver

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nem 128 nem 256 hanem 32 bites!! amd ből lassan jönnek a 64 bitesek is... meg másból is.. a kormányt nem adom el
1)meghalt a pedal része remelem megszerelik ( lehet hoyg me ms😊))
2)nincs masik ertelmes kormany!!
mohus
add el😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
32??????
32 bit????

na ne....nem 128???
mér nem?
nem itt van a kutya elásva?
szaggatás v-sync stb???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
sajna nem😊

de most mi a töknek izguljak rá...még mindig a GT3-mal megyek....
f12001 nyitott a szezon...azt is csinálni kéne😊

és még a halom sport😊már izomlázam van
NHL2002, PES...mind bajnokságok

ezenkívül asszonykámmal várjuk a csemetét...igazi real 3d nem prerendelt baba lesz ..interaktív....igazi hanggal...torzításmentesen😊
és sörözni sem árt néha...meg forumozni😊

én csak röhögni járok be ide...kikapcsol az a fanyar FREAK és PYREX PC-s duma😊))))X EMU-ra várnak és fanyalognak, ha más jót játszik

"a ps2-n van usb???"....bazzz
hát mit szól ide, az aki még ps2-t sem látott😊minden boltban ott fityeg, de megnézni 30 cmről azt már nem😊)))

na ez okoz vidámságot....

közben egy szaros PS2 ára az uj csucs GEF kártya alatt van😊..de juszt sem vesznek...marad a fanyalgás

mohus
ja tüskéken állnak a hangfalaid?hangelnyelő bélések??aranyozott csatlakozók?...

egy filmben valóban számíthat...de egy autós játéknál????örülsz ha a pályán maradsz, és nem azt füleled hogy most a hátsó hangszórók sztereok-e...inkább ne szagasson és legyen irányítható...és a hang meg legyen igazi motorhang...ne valami sipákolás

CSOCSO
most mi csináljak? azé me jo kormányt gyártanak azért az nem azt jelenti hoyg jo konzolt is csinálnak😊
CSOCSO
basszameg gyorsabb voltál😊
CSOCSO
32 😊
mohus
na csocso...ez egy MS termék😊))méghozzá kemény pénzmagért...hogy lehet idáig süllyedni

egyábként PS2-höz Logitech...force-os 130 EURO...the best

mohus
miért?...hány bites a P4??????
na valaki

mohus
ezt fájt😊))

bmeg ez marhára fájt😊))

az x konzol és a PS2 is....az hogy usb van rajta attól még semmi sem lesz PC😊))SQJ szerint az X az PC?😊
ennyi erővel a kenyérpirító is konzol mert villásdugóval csatlakozik az elektromos hálózatra...mint a többi konzol...

CSOCSO
ez igy ebben a formában hülyeség hoyg hány bites egy p4 mit gef 3...
mohus
hát remélem is....

legjobban X-en és PC-n kéne kinéznie....

X-en nem kell ugynis megküzdeni az irdatlanul ócska oprendszerrel értsd megeszi a gép erőforrásait😊))
aztán PC mert ugye vannak 1.6GHz gépek és ugye az 6-szor gyorsabb...mint a PS2....
jut eszembe PC fanok...hány "bitesnek" számít mondjuk P4 geforce 3 kártyával????

ha ezek után mégiscsak a PS2 jó helyen végezne, akkor kérdem én mi a picsát csináltak a hardware-esek 2 évig?😊))))

CSOCSO
nemsok bajom a ps2-vel csak ha szidja a pc-t a kölök akor nemtom i a faszé csodálkozik ha visszaugatok neki... nemtom ezen mi a fura?
GAMECUBE
CHEAPBUYY😊

SSX trickyre gondolsz?😊 Mert csak olyant adtam el, simat senkinek😊
CHEAPBOY
Ehh de nem am😊
En utoljara talan 2 korul voltam itt.
Amit Ramzanak irtam utoslot a PCs topicba hogy ne felj ott leszek .... stb na az volt az en utolso idopontilag is utolso hozzászolasom.
Utana pápá vot:9
Szeretem amikor valakik itt atveszik egy csavesz nevet.
De Te ki is vagy?
Milyen gamet vettel tolem?😊
Nem esik le😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Mert nem en, aki voltam evvel a nevvel delutan😊

CHEAPBOY
Te ki vagy?😊

FREAK
tudod : vagy jó a hang, de szaggat, vagy fut a grafix, de csirke a hang 😊)))) kompromisszumos megoldás 😊)

Riszpekk

FREAK
😊))))))

Riszpekk

a zenét persze, hogy sztereoban kell nyomni 😊
de a film az más 😊
és nem sux a ps2. csak fogalmam sincs, miért hagyják ki az 5.1 hangot... még optikai kimenet is van rajta, a dvd-filemeket is 5.1-ben játsza le, szal nem értem

FREAK
ja, értem, szóval ps2 suxx 😊)))))) kool 😊)))))))

én zenész létemre leszarom az ilyesmit, többnyire sztereóban nyomom egy kis EAX-szal fűszerezve 😊

Riszpekk

pl a dpl csak 4 csatornás (jobb első, bal első, center, két hátsó, ez utóbbi együtt, úgyhogy csak mono), míg az 5.1 5 teljesen különálló csatorna + mélynyomó. ez így nem tűnik soknak, de hallgasd meg valahol, és majd meglátod... ööö... akarom mondani, meghallod 😊
most jött ki dvd-n a mission impossible, és csak dpl-es magyar hang van rajta. az angol ugyan 5.1-es, de nincs magyar felirat... suxol is mendenki

ez eléggé off volt, bocs

FREAK
mi a nagy különbség?

Riszpekk

azért egy kicsit elmarad a többítől... 20 helyett csak 14 autó, de ami nekem a legjobban fáj, az az 5.1-es hangzás! hülyeséget írnak, ugyanis ég és föld a kettő között a különbség! az mond ilyet, aki nem házimozin tesztelte le a game-eket: egy sima tv-n tényleg ugyanúgy szól mind2 😊

FREAK
lelki nyomorom még nem ért véget......... bármikor megvehetném, de így költözés előtt rettegek az asszony haragjától.......... pedig ő azt mondta, megvehetem........ de miért érzem mégis úgy, hogy utána csak terror lenne? 😊

Riszpekk

ilyennel már nyomultam, nem rossz 😊
de az enyám se, az a legkúlabb 😊

CSOCSO
ez meg csak simán tökéletsre van szabva😊))))))))))
CSOCSO
Ferrári licensz
CSOCSO
MOMO licensz
CSOCSO
CSOCSO
hm azhittem értelmes kép...
CSOCSO
nekem meg ilyeeeeeeeeeeeeeeen😞van már egy ideje)
CSOCSO
te tudod😊
CSOCSO
te oylan hülye vagy mint a fél seggem!! mindenki értette mit mondok csak te nem!!! nézd meg a pc-s és a ps2-s videot egyik sem szaggat ... de a nem demonstrácioban akad mind a kettő ne legyél odáig a ps2 vel bazzeg!! egy gef 3 már gyilkolja a ps2-t!!!KÉPZELD EL RONDÁBB LESZ A PS2 MERT OLYAN GAGYI A TEXTURÁZÁSBA MINT EGY GAMEBOY ( EZ NEM IGAZ EBBEN A FOMRÁBAN CSAK VMI VICCESET AKARTAM IRNI)
STB!!!
FREAK
tuti ps2, a logitech pc-s ffb szara piros

a sima meg sárga

de nekem ilyenem lesz :

Riszpekk

na léptem, túlfélóráztam egyet 😊

így néz ki, usb-n kapcsolódik. szerintem csak ps2-es. sajna, most hogy mondod...

egyébként van a ps2-őn valami firewire kapu is...

tényleg pc-re hajaz 😊

FREAK
amúgy kiderült már??

Riszpekk

FREAK
aha, és az xbox a PC........... na még elbeszélgetek én SQJ barátunkkal 😊))

Riszpekk

van ám, 2 is 😊 pc-s billentyűt meg egeret is lehet rákötni 😊 biza...

FREAK
PS2-n van usb???

Riszpekk

usb-s, de lefogadom, hogy az. nem kaptam hozzá install-lemezeket 😊 mingyá megnézem

FREAK
van időd........... tényleg, a kormányod PS2 only??

Riszpekk

de még nincs! és amíg nem figyel a szobámban, addig el se hiszem... 😊

FREAK
nem baj, lesz pc-d is

amin a morrowind fut, azon a race driva is 😊

Riszpekk

kira móka, bár én a ps2 verzióra várok, úgyhogy lan kiesik 😞 (bár mintha tudna ilyesmit a sony is. de mégha tudna is, nem fogom cipelni a dinoszaurusz tv-met 😊

FREAK
de nem neten

bérelt teremben, lanon, díjakkal meg minden

Riszpekk

FREAK
az biztos

még jó, hogy van két hónapom kormányra gyűjteni

utána csinálhatunk bajnokságokat, ha leszünk elegen

Riszpekk

szerintem ez a game k.rva jó lesz, akármelyik platformon is jelenik meg 😊