Pro race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1)meghalt a pedal része remelem megszerelik ( lehet hoyg me ms😊))
2)nincs masik ertelmes kormany!!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
32 bit????
na ne....nem 128???
mér nem?
nem itt van a kutya elásva?
szaggatás v-sync stb???
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de most mi a töknek izguljak rá...még mindig a GT3-mal megyek....
f12001 nyitott a szezon...azt is csinálni kéne😊
és még a halom sport😊már izomlázam van
NHL2002, PES...mind bajnokságok
ezenkívül asszonykámmal várjuk a csemetét...igazi real 3d nem prerendelt baba lesz ..interaktív....igazi hanggal...torzításmentesen😊
és sörözni sem árt néha...meg forumozni😊
én csak röhögni járok be ide...kikapcsol az a fanyar FREAK és PYREX PC-s duma😊))))X EMU-ra várnak és fanyalognak, ha más jót játszik
"a ps2-n van usb???"....bazzz
hát mit szól ide, az aki még ps2-t sem látott😊minden boltban ott fityeg, de megnézni 30 cmről azt már nem😊)))
na ez okoz vidámságot....
közben egy szaros PS2 ára az uj csucs GEF kártya alatt van😊..de juszt sem vesznek...marad a fanyalgás
egy filmben valóban számíthat...de egy autós játéknál????örülsz ha a pályán maradsz, és nem azt füleled hogy most a hátsó hangszórók sztereok-e...inkább ne szagasson és legyen irányítható...és a hang meg legyen igazi motorhang...ne valami sipákolás
egyábként PS2-höz Logitech...force-os 130 EURO...the best
na valaki
bmeg ez marhára fájt😊))
az x konzol és a PS2 is....az hogy usb van rajta attól még semmi sem lesz PC😊))SQJ szerint az X az PC?😊
ennyi erővel a kenyérpirító is konzol mert villásdugóval csatlakozik az elektromos hálózatra...mint a többi konzol...
legjobban X-en és PC-n kéne kinéznie....
X-en nem kell ugynis megküzdeni az irdatlanul ócska oprendszerrel értsd megeszi a gép erőforrásait😊))
aztán PC mert ugye vannak 1.6GHz gépek és ugye az 6-szor gyorsabb...mint a PS2....
jut eszembe PC fanok...hány "bitesnek" számít mondjuk P4 geforce 3 kártyával????
ha ezek után mégiscsak a PS2 jó helyen végezne, akkor kérdem én mi a picsát csináltak a hardware-esek 2 évig?😊))))
En utoljara talan 2 korul voltam itt.
Amit Ramzanak irtam utoslot a PCs topicba hogy ne felj ott leszek .... stb na az volt az en utolso idopontilag is utolso hozzászolasom.
Utana pápá vot:9
Szeretem amikor valakik itt atveszik egy csavesz nevet.
De Te ki is vagy?
Milyen gamet vettel tolem?😊
Nem esik le😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Riszpekk
de a film az más 😊
és nem sux a ps2. csak fogalmam sincs, miért hagyják ki az 5.1 hangot... még optikai kimenet is van rajta, a dvd-filemeket is 5.1-ben játsza le, szal nem értem
én zenész létemre leszarom az ilyesmit, többnyire sztereóban nyomom egy kis EAX-szal fűszerezve 😊
Riszpekk
most jött ki dvd-n a mission impossible, és csak dpl-es magyar hang van rajta. az angol ugyan 5.1-es, de nincs magyar felirat... suxol is mendenki
ez eléggé off volt, bocs
Riszpekk
de az enyám se, az a legkúlabb 😊
STB!!!
így néz ki, usb-n kapcsolódik. szerintem csak ps2-es. sajna, most hogy mondod...
egyébként van a ps2-őn valami firewire kapu is...
tényleg pc-re hajaz 😊
még jó, hogy van két hónapom kormányra gyűjteni
utána csinálhatunk bajnokságokat, ha leszünk elegen
Riszpekk