Pro race Driver
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tényleg No.1. lesz, ha sikerül
Riszpekk
nekem arról az MG logóról nem ugrott be az autómárka, lehetett volna mosópor is :))))
az MG jobban néz ki :))))))))))
hótt komoly, láttam az autókiállításon
Riszpekk
lehet, hogy most totális hülyeséget mondtam, de nagyon egyformák...
nagyon arra a vese alakú hûtõre koncentráltam :)))
de azért jó nem?
nVidia suxxxxx
Riszpekk
Riszpekk
ez büntetni fog! :)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
tuti, hogy a kormányzás is ki lesz javítva, és optimalizálva is lesz
szerintem geci jó lesz, bár ez a "demo" csak a látványért meg a motorhangért éri meg
Riszpekk
engem az elején annyira idegesített a gt3-ban a ffb, hogy kikapcsoltam... de most már f.sza :)
kibaszott érzékeny, vagy csak a kalibrálás logikája fordított, ma kipróbálom :)
Riszpekk
Riszpekk
Hat nemtom, akkor vagy en vagyok a nagyon hulye vagy vmi szar vagy meg tenyleg alpha mint ahogy djcom irta, de en ilyen szar gamat utoljara konzolon lattam/mdjuk nem meglepo egy tocatol/, leesik az ajto vagy nem...
Remelem a PC-s szimulatorok nem ebben az iranyban akarnak "fejlodni".
Most már tényleg csicsika
:o)
Üdv!
Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010
Vedd le a V8 challenge-t!Nem tudom miért ocsárolják,ha tetszett a STCC2,ez is fog.Szerintem király!Jó éjt!
djcom
Akkor megnyugodtam ... Köszi !
Leszedtem a demót és következõket tapasztaltam:
P4-1.6A + Asus Gf3 V8200Deluxe(Sima, nem a TI200)és 512DDR-el 640x480 visszavet garfikán is szaggat ezerrel.... több driverrel is kipróbáltam
de valaki felhomályosíthanta a bitekről...a videókártyákban...és processzorok tekintetében...
mitől függ a színmélység?
össze lehet-e hasonlítani egy konzol és egy PC-t ezek alapján....vagy hagyjuk az egészet a p...ába:)
mégegyszer bocs
csak kiváncsi voltam hirtelen:)
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ez már totál off:))
"Az Intel közölte a McKinley technikai részleteit
2001. augusztus 31. 07:34, Péntek - JohnnyCage
Az Intel Corp. az IDF konferencián számos érdekes technikai részletet közölt a 64 bites Itanium processzor utódjáról, a jövõre megjelenõ McKinley-rõl.
A McKinley processzor nyilvánosságra hozott technikai részletei között szerepel az Itaniuménál sokkal gyorsabb rendszerbusz, amelynek ráadásul a szélessége is a korábbi kétszerese, 128 bit lesz. Az új processzorban több olyan utasítás végrehajtó egység is lesz, amely az Itaniumban nem volt megtalálható, sõt a McKinley-be integrált level-3 cache is kerül.
A McKinley újításai lenyûgözték az IDF konferencián megjelenõ elemzõket és szakembereket, és az új 64 bites processzort a jelek szerint jóval nagyobb érdeklõdés kíséri, mint a társaság technológiai elõrelépéseit, például a Hyper-Threadinget. "A Hyper-Threading is érdekes, de az igazi nagyágyú a McKinley lesz" - mondta Tony Massamini, a Semico Research elemzõje."
szerintem GT logitech van PCre is nem?
2000. május 03. 09:50, Szerda - Mortimer
(GameSpot) John Carmack, a Quake játékok fõ tervezõje és programozója legújabb terveiben kifejti a 3D grafika fejlõdésének jövõjét, amiben a jelenlegi 32 bites színvilág továbbfejlõdését vetíti elõre.
A mostani WinHEC-en történt események, az nVidia és az ATI következõ generációs videókártyái láttán sokak tehetik fel a kérdést, hogy milyen játéknak van szüksége ekkora teljesítményre. Carmack kifejtette a szabvány 64 bites szín szükségességét, mivel a gyors 3D kártyák nem a még nagyobb felbontások (még több pixel) felé fejlõdnek, hanem sokkal több dolgot képesek egyetlen pixelen csinálni.
Az új, bonyolult környezeti hatások - mint pl. a domború felületek (bump mapping) - sokkal valószerûbben jelenítik meg a való világban meglévõ anyagokat és tükrözõdéseket, sokkal több réteget használnak, és pixel szinten kombinálják azokat. Az elsõként a Quake III-ban felhasznált pixelenkénti árnyékolás már a GeForce 2 GTS fõ jellemzõje. Az a gond a jelenlegi 32 bittel, hogy számos dinamikus fényforrást le kell butítani a mostani szintre, a bonyolult számítások minden lépésénél figyelni kell, hogy beleférjen a mai hardverek 32 bites szabványába. Ez a minden számolásnál bekerülõ pontatlanság a kép reszketését, és 32 bites színmélység esetén is nyilvánvaló színeltéréseket okozhat.
Carmack kifejtette azt is, hogy a mostani fejlõdés csökkentheti a játékokban a rést a valósidejû renderelés és a Pixar-féle elõregenerált videók között. A 3D hardverpiac igen gyors gigapixeles teljesítményre fejlõdésével ideje a fejlesztõknek is átgondolni a kártyák még hatékonyabb kihasználását. Persze a szabványok bármilyen mostani megváltoztatása hosszú ideig nem lenne semmilyen kihatással a termékekre; a 32 bites színmélység is még csak tavaly lett széleskörben elfogadott."
ezt most valaki nekem magyarázza mán el...
van köze a színmélységnek 32 ,64 bit?
mondjuk a processzorokhoz?
vagy csak fantáziálok?..nem értek a programozáshoz sorry
mohuss