Pro race Driver

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Na milyen volt az élmény a játékkal?

FREAK
gondoltuk, hogy nem a Microsoft rendezi :)))

Riszpekk

FREAK
nem árt tudni

Riszpekk

FREAK
azért az irányításon még lesz mit javítani, és némi graf. optimailizálás is ráfér

de tényleg No.1. lesz, ha sikerül

Riszpekk

Demo kipróbálva. 60% elkészültségi fokban leledzik a progi. Valóban büntet. Bump mapping, reflexion map-ok. Dögivel. Napsütés új idõszámítása a grafikában. :) Nem rossz. Határozottan nem rossz. Aztán jönnek a törés effektek. Na igen. Ez már valami. Letöltés: www.hcgamer.hu Akinek inge vegye magára!
FREAK
ugyan....... én végig gcsux-ot olvastam :))))))))

Riszpekk

FREAK
a következõ kép 20x7-es lesz??? :)))))

Riszpekk

FREAK
ez ott nem egy XBOX reklám a szévédõn???

Riszpekk

ehhehehe :)

FREAK
milyen lenne a F1-ben, a Ferrarin egy Tix reklám :)))))))))

Riszpekk

FREAK
LOL :DDDD

Riszpekk

igazad van, abbahagyom :)
nekem arról az MG logóról nem ugrott be az autómárka, lehetett volna mosópor is :))))

FREAK
nem vagyok tisztában a helyzettel, de a valóságban ANNYIRA nem hasonlítanak

az MG jobban néz ki :))))))))))

hótt komoly, láttam az autókiállításon

Riszpekk

az nem lehet, hogy azért hasonlítanak egymásra ennyire, mert a bmw-é az mg? vagy valami ilyesmi? mint ahogy az angol opel-t vauxhall-nak hívják...
lehet, hogy most totális hülyeséget mondtam, de nagyon egyformák...

FREAK
elõször engem is megtévesztett, de bekavart az a nagy MG felirat :))))))))

Riszpekk

igazatok van :) égek :)
nagyon arra a vese alakú hûtõre koncentráltam :)))
de azért jó nem?

FREAK
az egy dolog, hogy a két gépen zsír ugyanúgy néz ki a game, de attól fosok, hogy pl. a GF4 MX nem lesz neki elég......

nVidia suxxxxx

Riszpekk

FREAK
nana

felkiáltójel a közelben nem volt................

Riszpekk

FREAK
izé..... arra az MG-re gondoltál???? :))))

Riszpekk

a bmw észbontóan jól néz ki! :)

FREAK
kool

Riszpekk

FREAK
most a nascar2002 (ha nem fagyna...) és az F1 2001 GT mod tökéletesen kielégít, de várom ezt a szukát :)))))

Riszpekk

ps2-es shotok, nyammm:

ez büntetni fog! :)

mohus
nyugi freak:)...a nagy autóséhséged ki lesz elégítve ezzel is....annyira gyökerek mostanság az autósgammák PC-re hogy az már nevetséges, de ez biztos ad egy kis felüdülést....úgyhogy gecijó lesz:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

de nem a konzolhoz... momentán az az egyetlen, amit olvasok mostanság

olyanom nincsen nekem :(

kuckuc, igazad van. elfelejtettem, hogy ez egy fake demo

FREAK
figyi egy 60%-os nem hivatalos alpha után én nem alkotnék véleményt

tuti, hogy a kormányzás is ki lesz javítva, és optimalizálva is lesz

szerintem geci jó lesz, bár ez a "demo" csak a látványért meg a motorhangért éri meg

Riszpekk

hiba
de a kanyarokba olykor eleg eros ellenkormanyzas szukseges :) nem annyira arcade azert

hiba
miert lenne szar az iranyitas olyan akrados.
Jo az egesz csak megeszi a gepet.

de akkor most milyen? ha azt mondod, jó a fizika, de sz.r az irányítás, akkor sz.r az egész! tudnom kell, mert nálam ez a játék megvételre van előjegyezve :)

engem az elején annyira idegesített a gt3-ban a ffb, hogy kikapcsoltam... de most már f.sza :)

FREAK
bár ami a FFB effekteket illeti, abban nagyon ottvan!!!!!

Riszpekk

FREAK
hát nekem azzal se lett jobb

kibaszott érzékeny, vagy csak a kalibrálás logikája fordított, ma kipróbálom :)

Riszpekk

de kormánnyal azért meg lehet egysmást tapasztalni, ugye? :)))))

FREAK
kurva jó a fizikája, bár ezt elég nehéz megtapasztalni a geci érzékeny irányítás miatt

Riszpekk

Olvastam, hogy itt par embernek tetszett a gama.
Hat nemtom, akkor vagy en vagyok a nagyon hulye vagy vmi szar vagy meg tenyleg alpha mint ahogy djcom irta, de en ilyen szar gamat utoljara konzolon lattam/mdjuk nem meglepo egy tocatol/, leesik az ajto vagy nem...
Remelem a PC-s szimulatorok nem ebben az iranyban akarnak "fejlodni".
Most nyomtam vele,csak rohadt álmos vagyok és holnap dolgozom.Na hie!
Most már tényleg csicsika
llacee
Azon vagyok Éppen remélem tényleg jólesz !

:o)

Üdv!

Volkswagen Passat 2.0 TDI Highline 2010

Szia!
Vedd le a V8 challenge-t!Nem tudom miért ocsárolják,ha tetszett a STCC2,ez is fog.Szerintem király!Jó éjt!
djcom
llacee
Á szia rég láttalak :o)

Akkor megnyugodtam ... Köszi !

Ez csak egy alfa demo.Nem hivatalos!Mindenkinek szaggat.
llacee
Hát eléggé el*aszták a programot...
Leszedtem a demót és következõket tapasztaltam:
P4-1.6A + Asus Gf3 V8200Deluxe(Sima, nem a TI200)és 512DDR-el 640x480 visszavet garfikán is szaggat ezerrel.... több driverrel is kipróbáltam

mohus
sehogy:))))

de valaki felhomályosíthanta a bitekről...a videókártyákban...és processzorok tekintetében...

mitől függ a színmélység?

össze lehet-e hasonlítani egy konzol és egy PC-t ezek alapján....vagy hagyjuk az egészet a p...ába:)

mégegyszer bocs
csak kiváncsi voltam hirtelen:)

mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
nemtom:)
Már nem azért,de hogy illik ez a balhé a topicba?
mohus
meg ezt is:))
ez már totál off:))

"Az Intel közölte a McKinley technikai részleteit
2001. augusztus 31. 07:34, Péntek - JohnnyCage

Az Intel Corp. az IDF konferencián számos érdekes technikai részletet közölt a 64 bites Itanium processzor utódjáról, a jövõre megjelenõ McKinley-rõl.

A McKinley processzor nyilvánosságra hozott technikai részletei között szerepel az Itaniuménál sokkal gyorsabb rendszerbusz, amelynek ráadásul a szélessége is a korábbi kétszerese, 128 bit lesz. Az új processzorban több olyan utasítás végrehajtó egység is lesz, amely az Itaniumban nem volt megtalálható, sõt a McKinley-be integrált level-3 cache is kerül.

A McKinley újításai lenyûgözték az IDF konferencián megjelenõ elemzõket és szakembereket, és az új 64 bites processzort a jelek szerint jóval nagyobb érdeklõdés kíséri, mint a társaság technológiai elõrelépéseit, például a Hyper-Threadinget. "A Hyper-Threading is érdekes, de az igazi nagyágyú a McKinley lesz" - mondta Tony Massamini, a Semico Research elemzõje."

mohus
mondjuk nem mai a hír...de csak ezt találtam...

mohus
mondjuk nem ami a hír de...csak ilyesmi találtam

mohus
köszi...akkor ne add el:)

szerintem GT logitech van PCre is nem?

mohus
"Carmack a 64 bites jövõrõl
2000. május 03. 09:50, Szerda - Mortimer

(GameSpot) John Carmack, a Quake játékok fõ tervezõje és programozója legújabb terveiben kifejti a 3D grafika fejlõdésének jövõjét, amiben a jelenlegi 32 bites színvilág továbbfejlõdését vetíti elõre.
A mostani WinHEC-en történt események, az nVidia és az ATI következõ generációs videókártyái láttán sokak tehetik fel a kérdést, hogy milyen játéknak van szüksége ekkora teljesítményre. Carmack kifejtette a szabvány 64 bites szín szükségességét, mivel a gyors 3D kártyák nem a még nagyobb felbontások (még több pixel) felé fejlõdnek, hanem sokkal több dolgot képesek egyetlen pixelen csinálni.

Az új, bonyolult környezeti hatások - mint pl. a domború felületek (bump mapping) - sokkal valószerûbben jelenítik meg a való világban meglévõ anyagokat és tükrözõdéseket, sokkal több réteget használnak, és pixel szinten kombinálják azokat. Az elsõként a Quake III-ban felhasznált pixelenkénti árnyékolás már a GeForce 2 GTS fõ jellemzõje. Az a gond a jelenlegi 32 bittel, hogy számos dinamikus fényforrást le kell butítani a mostani szintre, a bonyolult számítások minden lépésénél figyelni kell, hogy beleférjen a mai hardverek 32 bites szabványába. Ez a minden számolásnál bekerülõ pontatlanság a kép reszketését, és 32 bites színmélység esetén is nyilvánvaló színeltéréseket okozhat.

Carmack kifejtette azt is, hogy a mostani fejlõdés csökkentheti a játékokban a rést a valósidejû renderelés és a Pixar-féle elõregenerált videók között. A 3D hardverpiac igen gyors gigapixeles teljesítményre fejlõdésével ideje a fejlesztõknek is átgondolni a kártyák még hatékonyabb kihasználását. Persze a szabványok bármilyen mostani megváltoztatása hosszú ideig nem lenne semmilyen kihatással a termékekre; a 32 bites színmélység is még csak tavaly lett széleskörben elfogadott."

ezt most valaki nekem magyarázza mán el...

van köze a színmélységnek 32 ,64 bit?
mondjuk a processzorokhoz?
vagy csak fantáziálok?..nem értek a programozáshoz sorry

mohuss

Oldal 1 / 6Következő →