411
  • spider
    Nekem gef 2 titanium 64Mb tv out-om van, és szerintem egy kib. yo kártya. Volt előtte radeonom is de a gef királyabb. Úgyhogy a gef3 se lehet rosszz!
  • Laci73
    Ugye csak vicceltél az összetört CD-vel? Kicsit zabos vagy Te Roland. :)
  • Laci73
    Újra vagyok, nincs kánikula...
  • Laci73
    Nesze Neked CD :)
  • blood
    Légyszi, gyorsan!
    kösz
  • blood
    Csá!
    Valaki legyenszives gyorsan küldjön nekem MAGYAR JK2 VÉGIGJÁTSZÁST ERRE AZ E-MAIL CÍMRE: [email protected]!
    SOS

Köszi!
  • Laci73
    És végül:

Lapozzátok át ezt a fórumot, mert több helyen is vannak olyan hozzászólók, akik felajánlották hogy emilben elküldik a teljes végigjátszást.
  • Laci73
    Hi Máté!

Ha már a kezedben a kard, használd is :) A kijárat hatalmas kőajtaja mellett van felfüggesztve két kőtömb. Ezek köteleit szedd szét olymódon, hogy elhajítod a kardot.
  • Laci73
    Hello Roland!
    Martin már jóval előrébb jár. Egy kis help:
    Ahogy bemész a terembe, guggolj le a bal oldali csőnyílás elé, és ugorj fel a peremére! A légáram kirepít Bespin belső légcsatorna-rendszerébe (itt fogsz majd az első dark jedi-kel találkozni...)
  • Laci73
    Hello Martin!

A súlytalan-repüléssel addig a helyig kell visszajönnöd, ahol egy, a falból kijövő csövön kellett átszaladnod (félkör alakú nagy terem, sok csővel, amelyek egy központi részhez csatlakoznak). Itt be kell libegned az ajtón, ahol vár rád Jan. (Van a levegőben egy két kutászdroid is, akik megtámadnak)
  • Sunstorm
    Helló Sakker!Kösz a tippet, de azt nem mondtas, hogy a fénykarddal lehet összetörni a csőveket. Az az arc védőpajzsban és ruhában...kész teljesen. A folytatás meg egy kicsit lehangoló. Kár, hogy ilyen hamar vége a küldetésnek és nincs tovább Desann legyőzése után.
  • Sunstorm
    Ha benyomtad a baloldalit és a szemköztit az össuekötő folyosón is van egy kőgomb, nyomd be is megnyílik az átjáró.Sunstorm.
  • Laci73
    Hello Lesko!
    A beszólásodból ítélve egy maximum 60 kilós srác lehetsz, akinek már egy játék is olyan sikerélményt ad, hogy földhöz veri a seggét. Otthon meg ne hadonássz a konyhakéssel, mert még megvágod magad..:) Na pá.
  • Laci73
    Visszamentél a kommunikátorhoz? (egy nagy birodalmi jel van a képernyőjén, ha minden kapcsolót bekapcsoltál.
  • Laci73
    Hello EarthGate! (de jó nicked van)
    Szedd ki a csalást, és hagyd hogy legyőzzön.
  • Laci73
    Be kell kapcsolnod a három "színes" fülkében lévő kapcsolókat is, ott ahol a kis kör alakú lift visszahoz.
  • Laci73
    A flachette gun másodlagos tüzelési módjával le lehet róla robbantani a pajzsot. Ha ez kész, gyorsítsd fel magad és kerülj a háta mögé. A hátán van a védőpajzsának a generátora, rombold szét, így már nem tudja felhúzni újra a pajzsot. (De akár össze is kaszabolhatod, ha a háta mögött vagy)
  • Laci73
    Az id Software saját 3D szabványa. (John Carmack és társai) Ez a szabványa az ő motorjukkal készült játékoknak.
  • Sunstorm
    Kösz szépen Sakker! Ma rágyúrok ismét! Bár már jártam a pajzsgenerátornál és szét lőttem mindent, de nem találkoztam a tisztelttel. Körbe nézek alaposabban és jelentkezek ha sikerütl. Az ajtóval szembe lévő falon, ha csőre felugrunk egy bejátatot lehet látni majdnem a plafonnál, van jelentősége?
  • Sunstorm
    Sziasztok!Végre egy olyan játék került elém ami, igazából leköt.Tetszik, hogy egy-egy nagyobb csata után az elmét is meg kell dolgoztatni, hogy hogyan is tovább. Eddig jól ment a csata, de elakadtam egy csillagrombolóban, nem tudom megsemmisíteni a pajzsgenerátort. Pedig biztos van megoldás, mint a többi hasonló helyzetnél. Kérek valakit segítsen ezt a problémát megoldani.
  • Laci73
    Van egy ilyen rácsos rész a hangár másik oldalán is. Ha mindkét oldalon bekapcsoltad a rendszert, utána menj ki a hangárból és ugorj fel annak a tartálynak a tetejére, amelyikbe két nagy cső torkollik be. (ennek a közelében jöttél be erre a pályára) Annak a tetején van két kapcsoló, és állítgasd őket addig amíg jó nem lesz (a hangárban le is olvashatod a jeleket)
  • Laci73
    www.xcheater.com
    de a Google keresővel magyar nyelven is találsz csalást...
    Egy pár a legismertebbek közül:
    - Hívd be a konzolt
    - Írd be devmapall (ezzel engedélyezed a csalást) (nyomd le az Enter-t)

és válogass tetszés szerint: (az Entert üsd le minden szó végén)

- god (sebezhetetlen vagy)
    - noclip (átjárhatsz a falakon)
    - setforceall 3 (minden erő-képességed maximális)
    - giveall (összes fegyver+tárgy hozzád kerül)

Bár így nem olyan izgalmas...
  • Laci73
    Egy helyen a víz alatt kell átúsznod, egy sziklafal tövében, utána egy nehezen észrevehető hasadékon át kell továbbjutnod.
  • Laci73
    http://free.x3.hu/vipera2/
    Játékok/ISO/StarWars Jedi Knight II

A letöltés után 24 órán belül le kell törölni, mert illegális :DDD
  • liquid
    Köszönöm a bugfixet, a push/pull fel lett cserélve a cikkben - szküzémoá, előfordul. A fénykard meg hülyén hangzik magyarul (a fényszablya már jobb) - nálam marad lázerkard, és punktum. :-)
  • Laci73
    Ide be kell írni a bind után a kívánt funkcióbillentyűt
  • Laci73
    Ööö... kimaradt valami:
    bind npc spawn xxx
  • Laci73
    Nem hagylak élni HOZ :)))

Az alábbiak kellenek:
    1. hívjuk be a konzolt (Shift+ bal felső nulla a magyar billentyűzeten)

2. Írjuk be: devmapall vagy helpusobi 1 (nyomjunk Entert)(Ezzel engedélyezzük a csalást)

3. Írjuk be: g_saberRealisticCombat 1 (Enter) (Ezzel engedélyezzük a darabolást)

4. Írjuk be: bind npc spawn xxx
    ahol az xxx a megjelenítendő karakter neve (Enter)

Példa: bind f1 npc spawn Desann - megjelenik Desann az F1 lenyomására (ahányszor lenyomod, annyi Desann)

vagy: bind f2 npc spawn Luke - itt Luke jelenik meg

Egy pár behívható karakter neve:
    Luke
    Desann
    Tavion
    Galak_Mech
    MorganKatarn
    Lando
    MonMothma
    Reelo
    Jan
    Kyle
    Jedi
    Jedi2
    JediF
    JediTrainer

Jó harcot!
  • Laci73
    Hello Inhouse!

Ha már itt tartunk, a lightsaber fordítása fényszablya.
  • Laci73
    Nem arra kell ugrani, hanem a következő "karra", és onnét a szemetes-konténerre. A konténer magától elindul, és útközben a Force Push-al át kell kapcsolnod a jelzőket.
  • Leviii
    Halihó! Én a 7végén voltam egy lanpartyn és multiba nyomultunk a gameval, nagyon királyos volt. Ahhoz képest, hogy először játszottam Star Wars-al, mert eddig kissé undorodtam az ilyenektől, nagyon megfogott a hangulata! Egyjátékos módban pedig már az elején elakadtam, remélem majd rájövök, hogy hogy tovább! Na szasztok!Csumi
  • thomm
    Segitség.A streets-es pályán elakadtam.Eljutottam odáig hogy egy kar kifordul és átugrom a libegőre ami fel le mozog onnan hova tovább már bebarangoltam az egész pályát vki mondja meg légyszi.Köszönöm előre
  • Laci73
    Én is puskáztam néha innen-onnan, de sokan nem tudnak angolul :(
  • morgo
    Nekem ugy mukodott, hogy mikor lekapcsoltam a villanyt hallgattam a beszelgetest. Nemsokara azt mondtak, hogy valami hiba lehet a vilagitassal, ekkor siman atfutottam a szembe levo ajtohoz leugorva, es igaz ugyan, hogy riasztani kezdtek, viszont semmi bajom nem lett tole, mondjuk a tuloldalt nem voltam eleg gyors, igy az ottani ficko riasztott, de masodszorra mar siman megvolt:)
    morgo
  • Laci73
    ...úgy rémlik az ajtón. Úgy kell elosonnod a három beszélgető tisztig.

Nem kell szóköz. A végére írtad az 1-est? Esetleg a g után jól tetted ki az alsó-kötőjel karaktert?
  • Laci73
    Google keresővel kereshetsz a Neten (beírod: jedi knight 2 uncensored patch) vagy írsz egy emil-t nekem és elküldöm.

A kapcsoló pedig ott van valahol, tessék csak körbeosonni...
  • Laci73
    Próbáld meg feltenni az uncensored patch-t is. Bár ennélkül is működnie kell. Biztos jól írtad? Beírtad előtte a devmapall konzolparancsot?

Azon a helyszínen balra kell indulnod le kell oltanod a világítást és a három beszélgető tiszten alkalmazni kell a mind-trick képességedet (F4)
  • Laci73
    - Sajnos ezen a részen van egy bug. A szükséges ajtó nem mindig nyílik ki. Ilyenkor töltsd vissza az állást és újra lődd szét az ágyúkat.
    - Egyébként ha minden jól működik, akkor azon a helyen ahol lekapcsoltad az ionágyúkat védő pajzsot (egész pontosan ott, ahol a lépegetők vannak) menj fel a lifttel a legfelső szintre (illetve ha az ágyúkat szétlőtted, és úgy jössz be ide, akkor eleve azon a szinten vagy :)) és menj át az addig lezárt (piros) ajtóhoz ami most nyitva áll (zöld) El sem tévesztheted, mert katonák özönlenek ki rajta.
  • Laci73
    Ahogy Liquid is írta valahol az alábbi sorokban, nem kell az uncensored patch a daraboláshoz. Hívd be a konzolt (Shift+bal felső nulla a magyar billentyűzeten) Írd be: devmapall (nyomj Enter-t), majd írd be: g_saberRealisticCombat 1 (szintén Enter) Most már a fénypallossal darabolhatsz boldog-boldogtalant.
  • Laci73
    Át kell menned az infraszemüveg segítségével egy sötét, raktárszerű helységen (konténerek és dobozok vannak felhalmozva) Egy helyen fel kell ugranod egy konténerre, utána át kell bújnod egy, a konténerek közti résen. Az infraszemüveg aránylag hamar lemerül, így nem árt sietni.