Jedi Knight 2: Jedi Outcast

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

baracska12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lécii segíts én is a thepiratebay.org - ról szedtem le de se crackmappát se semmit nem találok elõre is kösz
Hellosztok!
1.Azt szeretném tudni hogy hogyan lehet csinálni képeket(tom hogy a screenshottal lehet fotózni, de akor meg belelóg a képbe az ahová beírom a kódokat és elteker szinte mindent
Tudnátok segíteni??
2. Azt meg tudnátok e mondani hogy hogyan lehetazt megcsinálni hogy a Jedi pofázzon meg mutogasson ÁLLANDÓAN a sithekenek?
3. Kyle_boss-al hogyan lehet azokat megcsinálni hogy úgy pofozkodjon mint a 3. rész végén.?
???? Tudnátok segíteni??????????<#help>
ki kell menni a szabadba, és ha lenézel van egy rész, ahol folyamatosan kijön egy csõ, és vmi hulladékot dob ki. abba kell bemenni, és gyorsan szétlõni az energiatápláló akármiket, mert kül. megsülsz.
Elakadtam, lécci segítsetek!
A második a bányás pályán vagyok és mindenkit kinyírtam akit találtam, de nem tudom hogyan kell továbbmenni. Van egy kis fülke ahová konténerek repülnek be, talán ott van a dolog nyitja, de nem tudok rájönni, már vagy ötször végigjártam a pályát.
Helló! elakadtam. Hogy kell kinyitni a tetõt hogy Lando hajója el induljon,
az egyik felét kinyitottam és a másik felét nemtalálom.
segitséget kérek!
Üdv: bibi1998
hello,
a jedi knight 3 végigjátszása után érdemes ennek nekikezdeni vagy csak csalódás lenne a 3. rész után?
elõre is köszi:
Zoli
www.thepiratebay.org én is onan töltötem le és megy
ót akatam el amikor felvatem az elsõ eröt bementem a terembe kiad sok táblál és azt kell huzigálni hogyan kell megcsinálni????????????????? elõreis kõszi
Nem tudja valaki honnan tudom normálisan letölteni és nem egy csomó tömörített fáljt?Segítséget!!Please!
Tud valaki cracket hozzá?Ha tud akkor irja le ide hogy hol.Kösz!
kösz

ha elméssz a terem széléhez egy ajtóhoz, vágd el az ingáknak a kötelét 😊😊
ui: karddobással
Senki se segít?Ne már.😞
hello
Help!!
Azon a pályán vagyok amikor meg kell szerezni az elsõ erõket és a jedi kardot.Megszereztem a jedi kardot de nem tudok semmere se menni tovább már bejártam az egész pályát de nem tudok tovább menni.hogyan kell ezen a pályán tovább menni?
hehe
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sziasztok szeretnék ehez a játékhoz magyarositást
köszi elöre is

A problémád az, hogy a gépben olyan videokártya van, ami nem támogatja alaból az OpenGL-t. Jellemzõ a Nvidia-s kátyákra, ha a gyári driverrel van fenn. Nekem simán megoldotta a probélmát az Nvidia detonátor bármelyik (javasolt alegújabb, amit itt is leszedhetsz asszem) verziója.
Király játék mi? Alig várom, hogy kijöjjön õsszel a Battlefront 2.

Szeretnék ujra jáccani a jkiivel egy másik gépen de ezt irja ki: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ezzel mit tok csinálni????

Hi Mindenkinek!

Nemrég vettem elõ ezt a játékot és verem a falba a fejem, hogy eddig nem értem rá jáccani vele. Egész jól megy, de itt a végefelé elakadtam a Yavin-nál. A mocsárban szépen átjutottam a roncsnál, a hasadéknál leõltem két darkot, meg utánna volt még kettõ. Átmentem egy folyosófélén és kijutottam egy vízes részbe. Itt is leöltem mindenkit kivéve a haver katonát, aki egy fekete ép repülõgép mellett álldogál egy doboz tetején. A gondom az, hogy innen hogyan tovább? Jártam mármindenhol, de nem tudok továbbmenni.
Ha még valaki figyeli ezt a topicot help please.

ollie
Háj evribodri!

Szal van valami furcsa grafikai bug nálam, találkozott már vele valaki? A probléma, hogy a karaktereknél a fény árnyék átmenet nem folyamatos, hanem poligononként ugrál egy elég határozott vonalon (tehát a világos részek meg a sötétek hírtelen váltanak át egymásba). Majd holnapra csinálok screenshotot is. Egyébként ugyanez a probléma a Start Trek Elite Force 2-vel is, sõt ott durvább.

janos666
Heló!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
janos666
Heló!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
Állandó magyar server:
iso-x.servegame.com
password:jedi
Hát az lehet hogy a gép tudja de nekem egyelõre még nem sikerült...majd még próbálkozok fal nélkül is és akkor elmondom hogy kell
Hát ez 1xû...állj a fal mellé és folyamatosan nyomd azt az oldal ahol a fala van,aztán ugorj kettõt.
Üdv!!! Akinek valamilyen kérdése van JK2-vel kapcsolatban az forduljon hozzám: [email protected]
kódjaim is vannak 😊
Magyaron már kijátszottam,persze angolon is.MOIMRE!Szerintem te az ûrbázis pályán vagy.Ha bekapcsoltad az áramot,akkor a lift ,ûködni fog és az ablaknál a jobb oldali hangárt nyisd ki.Ott lesz a megoldás.(Kapcsold be a jobb gombot,majd alrébb nyomd meg a pirosat,mert azt hiszem hogy piros volt)
sajna nekem is csak 1.0ig van
src="http://www.freeweb.hu/playercenter/kex.jpg">
Bandew
Írd le, hogy hol akadtál el!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Én találtam olyan rajongói honlapokat, ahonnan lehetett letölteni karaktereket, csak az a vicc hogy nem tudtam. Ha rákattintottam hogy download, akkor kiírta hogy tömörítve akarom e letölteni. De utána bármire is kattintottam, mindig visszalépett. És akármilyen géprõl próbálom, mindig ugyanez a helyzet.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Bandew
Használd a Forcepusht, nekem úgy jobban ment.
Lökd ki, majd vedd fel.

Halihó!

Meg tudja vki mondani, hogy a jediplus modban hogyan kell repûlni?
Sikerült megölni a gyíkfejet.
Nem tudjátok honnan tudnám letölteni a játékot mert a másik gépem vinyoján maradt és nem tudtam kiirni a gépet meg már eladtam elöre is köszi
Nem tudok továbbjutni a 3. pályán.
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hova lehet beírni a kódokat?
Pályakészítõkhöz egy két szavam lenne... MIELÕTT LELÕNÉM ÕKET!!! 😊
spider
Nálunk most 33 ezerért lehet venni bruttóba
spider
Nekem gef 2 titanium 64Mb tv out-om van, és szerintem egy kib. yo kártya. Volt elõtte radeonom is de a gef királyabb. Úgyhogy a gef3 se lehet rosszz!
Laci73
Ugye csak vicceltél az összetört CD-vel? Kicsit zabos vagy Te Roland. 😊

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
Újra vagyok, nincs kánikula...

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
Nesze Neked CD 😊

Légyszi, gyorsan!
kösz
Csá!
Valaki legyenszives gyorsan küldjön nekem MAGYAR JK2 VÉGIGJÁTSZÁST ERRE AZ E-MAIL CÍMRE: [email protected]!
SOS

Köszi!
Laci73
És végül:

Lapozzátok át ezt a fórumot, mert több helyen is vannak olyan hozzászólók, akik felajánlották hogy emilben elküldik a teljes végigjátszást.

Laci73
Hi Máté!

Ha már a kezedben a kard, használd is 😊 A kijárat hatalmas kõajtaja mellett van felfüggesztve két kõtömb. Ezek köteleit szedd szét olymódon, hogy elhajítod a kardot.

Laci73
Hello Roland!
Martin már jóval elõrébb jár. Egy kis help:
Ahogy bemész a terembe, guggolj le a bal oldali csõnyílás elé, és ugorj fel a peremére! A légáram kirepít Bespin belsõ légcsatorna-rendszerébe (itt fogsz majd az elsõ dark jedi-kel találkozni...)

Laci73
Hello Martin!

A súlytalan-repüléssel addig a helyig kell visszajönnöd, ahol egy, a falból kijövõ csövön kellett átszaladnod (félkör alakú nagy terem, sok csõvel, amelyek egy központi részhez csatlakoznak). Itt be kell libegned az ajtón, ahol vár rád Jan. (Van a levegõben egy két kutászdroid is, akik megtámadnak)

Oldal 1 / 9Következő →