Jedi Knight 2: Jedi Outcast
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lécii segíts én is a thepiratebay.org - ról szedtem le de se crackmappát se semmit nem találok elõre is kösz
1.Azt szeretném tudni hogy hogyan lehet csinálni képeket(tom hogy a screenshottal lehet fotózni, de akor meg belelóg a képbe az ahová beírom a kódokat és elteker szinte mindent
Tudnátok segíteni??
2. Azt meg tudnátok e mondani hogy hogyan lehetazt megcsinálni hogy a Jedi pofázzon meg mutogasson ÁLLANDÓAN a sithekenek?
3. Kyle_boss-al hogyan lehet azokat megcsinálni hogy úgy pofozkodjon mint a 3. rész végén.?
???? Tudnátok segíteni??????????<#help>#help>
A második a bányás pályán vagyok és mindenkit kinyírtam akit találtam, de nem tudom hogyan kell továbbmenni. Van egy kis fülke ahová konténerek repülnek be, talán ott van a dolog nyitja, de nem tudok rájönni, már vagy ötször végigjártam a pályát.
az egyik felét kinyitottam és a másik felét nemtalálom.
segitséget kérek!
Üdv: bibi1998
a jedi knight 3 végigjátszása után érdemes ennek nekikezdeni vagy csak csalódás lenne a 3. rész után?
elõre is köszi:
Zoli
ui: karddobással
Help!!
Azon a pályán vagyok amikor meg kell szerezni az elsõ erõket és a jedi kardot.Megszereztem a jedi kardot de nem tudok semmere se menni tovább már bejártam az egész pályát de nem tudok tovább menni.hogyan kell ezen a pályán tovább menni?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
köszi elöre is
Király játék mi? Alig várom, hogy kijöjjön õsszel a Battlefront 2.
Nemrég vettem elõ ezt a játékot és verem a falba a fejem, hogy eddig nem értem rá jáccani vele. Egész jól megy, de itt a végefelé elakadtam a Yavin-nál. A mocsárban szépen átjutottam a roncsnál, a hasadéknál leõltem két darkot, meg utánna volt még kettõ. Átmentem egy folyosófélén és kijutottam egy vízes részbe. Itt is leöltem mindenkit kivéve a haver katonát, aki egy fekete ép repülõgép mellett álldogál egy doboz tetején. A gondom az, hogy innen hogyan tovább? Jártam mármindenhol, de nem tudok továbbmenni.
Ha még valaki figyeli ezt a topicot help please.
Szal van valami furcsa grafikai bug nálam, találkozott már vele valaki? A probléma, hogy a karaktereknél a fény árnyék átmenet nem folyamatos, hanem poligononként ugrál egy elég határozott vonalon (tehát a világos részek meg a sötétek hírtelen váltanak át egymásba). Majd holnapra csinálok screenshotot is. Egyébként ugyanez a probléma a Start Trek Elite Force 2-vel is, sõt ott durvább.
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt!
iso-x.servegame.com
password:jedi
kódjaim is vannak 😊
src="http://www.freeweb.hu/playercenter/kex.jpg">
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Lökd ki, majd vedd fel.
Meg tudja vki mondani, hogy a jediplus modban hogyan kell repûlni?
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
kösz
Valaki legyenszives gyorsan küldjön nekem MAGYAR JK2 VÉGIGJÁTSZÁST ERRE AZ E-MAIL CÍMRE: [email protected]!
SOS
Köszi!
Lapozzátok át ezt a fórumot, mert több helyen is vannak olyan hozzászólók, akik felajánlották hogy emilben elküldik a teljes végigjátszást.
Ha már a kezedben a kard, használd is 😊 A kijárat hatalmas kõajtaja mellett van felfüggesztve két kõtömb. Ezek köteleit szedd szét olymódon, hogy elhajítod a kardot.
Martin már jóval elõrébb jár. Egy kis help:
Ahogy bemész a terembe, guggolj le a bal oldali csõnyílás elé, és ugorj fel a peremére! A légáram kirepít Bespin belsõ légcsatorna-rendszerébe (itt fogsz majd az elsõ dark jedi-kel találkozni...)
A súlytalan-repüléssel addig a helyig kell visszajönnöd, ahol egy, a falból kijövõ csövön kellett átszaladnod (félkör alakú nagy terem, sok csõvel, amelyek egy központi részhez csatlakoznak). Itt be kell libegned az ajtón, ahol vár rád Jan. (Van a levegõben egy két kutászdroid is, akik megtámadnak)