411
-
#166 Ne használd a noclip csalást. Először Landóhoz kell bejutnod, Ő ad egy jelszót, amely beereszt a főgengszterhez, akinek a konzol-asztalán lévő kapcsolóval kieresztheted Lando-t az energiamező mögül. Ekkor már Lando-val együtt kell a lifthez szaladnod, és működni fog. -
#163 Nvidia W2k/XP Refresh Rate Fix. Töltsd le és installáld -
Pöty #157 Nem tudom kis tinibuzi hogy kit tinibuzizol sulinetes barátom. A stílusodról leró hogy nem vagy egy aggastyán. Aztán te honnan tudod hogy én mivel foglalkozom? Itt nem a bizonygatásról van szó ha még nem jöttél volna rá! Ja és nekem nem mások mondják meg hogy mit csinálok...
üdv! -
Pöty #155 Ha jó FPS-t akarsz játszani akkor tudom ajánlani a NOLF-ot, a régi Undyingot, a Star Trek: Elite Force-ot (? ha jól emlékszem),... kapásból most ennyi hirtelen, de a Rúne-is elég király (csak nem egészen FPS). Viszont ha szereted a stratégiát akkor fogadd meg ezt a tanácsot, hogy nem mindig a hires játékok a jók. Rengeteg jó játék van amit alig ismernek. Ez általában minden stílusra vonatkozik. És manapság ömlesztik a gagyi játékokat... sajnos. A legtöbb Fps újabban annyira primkó. Még véletlenül sem tudsz rossz irányba menni. A redalertnél is sokkal-sokkal jobbak stratégiák vannak. -
Pöty #153 Ja meg az egyik legnagyobb csalódás az Empire Earth. Nagyon király lenne de az AI!! A gép nem is termel csak kapja a nyersanyagot. Multiban biztos tuti csak még nem volt lehetőségem kipróbálni. -
Pöty #152 Csak szar érzés hogy nincs bennetek tartás. Pedig kurva jó érzés mikor végigizzadsz egy ilyen remek játékot. Össze se lehet hasonlitani az ilyen MAx Payne és társai propaganda szarságokhoz. Változatos, van benne kihívás és a pályák sem lineárisak. -
Pöty #150 Real time-ban nagyon tetszett pl. a Cossacs meg a Stronghold. A Civ3 is király de a 2 jobban játszható. Pár kellemetlen hülyeség miatt a civ3 nem az igazi pedig rengeteg jó ötlet van benne. -
Pöty #148 Én a Master of Orion 3-mat várom nagyon. -
Pöty #147 Beismerem hogy a Jedi nem épp egyszerü játék. Képzeld én is el szoktam akadni néha. Volt olyan rész is amit harmadik nekiülésre csináltam meg. De én csináltam egyedül és ez nem menőzés. < ezt most kiforgatjátok majd a cimboráddal
-
Pöty #145 Melyik játékra vársz stratégia terén? -
Pöty #144 Na kicsit emeljük a szinvonalat! Ok? -
Pöty #142 Milyen stratégiát szeretsz? -
Pöty #140 Nem tudom ki a csira... Kulturáltan is tudsz vitatkozni? Vagy mindig az anyádból indulsz ki? -
Pöty #139 Ha nem szereted az fps-t minek játszol vele. Milyen stratégiai játékkal játszol? Warcraft 2? -
Pöty #137 Mire vagy ennyire beindulva kiscsillag?
Ilyen a fejed: -
Pöty #135 Nem születik mindenki királynak de van aki törekszik rá! Te nem fogod elmondani hogy végigjátszottad tisztességgel. Ismered azt az érzést amikor végigküzdesz valamit magadtól? -
Pöty #134 #115 DCS: Ez nagyon súlyos azt tudod ugye? -
Pöty #131 És ha megvan a force-grip 3-ason akkor királyul neki lehet vágni őket mindennek. Vagy egyszerüen pajzsnak használni őket harc közben. -
Pöty #129 Kedves bimboza barátom, akinek nem inge nem veszi magára. Idézem "tisztelet A KIVÉTELNEK". Arról nem tehetek hogy te egy ilyen kis szarcsimbókvagy. Sajnos nem lehetek mindig itt hogy hülyeségekre pazaroljam az időmet!
LIQUID: Neked aztán van türelmed nemmondom, ennyi arcot kisegiteni! Már rég a falramásztam volna. -
#127 Ha nem megy, hát nem megy, íme:
Rohansz felé force speed-el, és menet közben magadhoz rántod force pull-al. Logikus, nem? :-) -
#126 XP?
Nézd meg a Network Connections-nél, hogy az éppen használt kapcsolatod alá ki van e írva, hogy "firewalled". Ha igen, akkor menj be a kapcsolat properties-ébe, és az advanced-nél kapcsold ki.
-
thomm #125 Igen otthoni.P4-es 1500 Mhz-es és sajna a Windows 2002 XP van rajta.Plussz Ip cimet sem tudok. -
#121 Legegyszerűbb, ha rábindeled valamelyik könnyen elérhető gombra, mondjuk az e-re... :-) -
#114 Sorry a dupláért... -
#113 Otthoni gép? Milyen oprendszer? -
#112 Otthoni gép? Milyen oprendszer? -
thomm #111 Köszi a tippeket mondjuk,számtek zseninek azért nem nevezném magam.Ha tűzfal mögött vagyok akkor mi a helyzet hogy tudom megszűntetni? -
#110 Megoldás No3: használj Gamespyt vagy ASE-t.
Ha így sem megy, akkor passz. -
#109 Örülök, hogy nem vagy ennyire hülye... :-)
Megoldás No2: Nem vagy te véletlenül valami tűzfal mögött? -
thomm #108 Kösz nem vagyok ennyire hülye csak sajna nálam nem jelenik meg senki.Hogyan lehet máshogy felmenni vmi olyan oldalt ahonnan fel tudok mászni -
Pöty #105 Megnéztem a megoldást jajj! Hogy kell? Hű de béna vagyok, és most hogy kell? És most? -
Pöty #104 Számalmasak vagytok, tisztelet a kivételnek! Tudom miért nem látogatom a superlamert! Ennyi balfaszt, vegyetek meg mindenféle ujságot meg nézzetek be mindenhova mert nem vagytok képesek normálisan végigjátszani egy komolyabb játékot!
Tudom ajánlani a Dynablastert nagyokosok!
-
#99 walktrough-t, na -
#98 A www.gamefaqs.com-on több végigjátzsás is van, plusz valaki írta lejebb, hogy az ehavi Guru is közölt walktroght. -
#93 Van ott egy multiplayer opcio, kiválasztod, aztán a szerver keresőben kiszúrsz magadnak egy szimpatikus játékot, és hajrá. A keresőben minden szerver mellett ott lesz, hogy milyen játékmód fut rajta, és hogy éppen hányan ütik egymást. -
#91 Hello Igi!
PONTRÓL PONTRA????????? A fele benne sincs!!! -
thomm #90 Sziasztok.Egy nagy kérdésem lenne hozzátok lehet kicsit röhejes de most lett netem hogy tudok multiba a Jedi Knight 2 vel nyomulni? -
#89 A kardot + a force powereket nem kapod meg a játék elején - miután elószöt összecsapsz Desann-al, a Jedi Akadémián jutsz hozzájuk. -
#74 pötyögd be, hogy
"devmapall"
ez aktiválja a cheateket. -
#69 shift+0