411
-
gamemaster47 #411 baracska12 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lécii segíts én is a thepiratebay.org - ról szedtem le de se crackmappát se semmit nem találok előre is kösz
-
Kispál Laci #410 Hellosztok!
1.Azt szeretném tudni hogy hogyan lehet csinálni képeket(tom hogy a screenshottal lehet fotózni, de akor meg belelóg a képbe az ahová beírom a kódokat és elteker szinte mindent
Tudnátok segíteni??
2. Azt meg tudnátok e mondani hogy hogyan lehetazt megcsinálni hogy a Jedi pofázzon meg mutogasson ÁLLANDÓAN a sithekenek?
3. Kyle_boss-al hogyan lehet azokat megcsinálni hogy úgy pofozkodjon mint a 3. rész végén.?
???? Tudnátok segíteni?????????? -
kavaro #409 ki kell menni a szabadba, és ha lenézel van egy rész, ahol folyamatosan kijön egy cső, és vmi hulladékot dob ki. abba kell bemenni, és gyorsan szétlőni az energiatápláló akármiket, mert kül. megsülsz. -
baracska12 #408 Elakadtam, lécci segítsetek!
A második a bányás pályán vagyok és mindenkit kinyírtam akit találtam, de nem tudom hogyan kell továbbmenni. Van egy kis fülke ahová konténerek repülnek be, talán ott van a dolog nyitja, de nem tudok rájönni, már vagy ötször végigjártam a pályát. -
bibi1998 #407 Helló! elakadtam. Hogy kell kinyitni a tetőt hogy Lando hajója el induljon,
az egyik felét kinyitottam és a másik felét nemtalálom.
segitséget kérek!
Üdv: bibi1998
-
McCartman #406 hello,
a jedi knight 3 végigjátszása után érdemes ennek nekikezdeni vagy csak csalódás lenne a 3. rész után?
előre is köszi:
Zoli -
baracska12 #405 www.thepiratebay.org én is onan töltötem le és megy -
baracska12 #404 ót akatam el amikor felvatem az első eröt bementem a terembe kiad sok táblál és azt kell huzigálni hogyan kell megcsinálni????????????????? előreis kőszi
-
laciword #403 Nem tudja valaki honnan tudom normálisan letölteni és nem egy csomó tömörített fáljt?Segítséget!!Please! -
ToniN #402 Tud valaki cracket hozzá?Ha tud akkor irja le ide hogy hol.Kösz! -
Boros Gergő14 #401 kösz
-
Tóth Tibor #400 ha elméssz a terem széléhez egy ajtóhoz, vágd el az ingáknak a kötelét :):)
ui: karddobással
-
Boros Gergő14 #399 Senki se segít?Ne már.:( -
Boros Gergő14 #398 hello
Help!!
Azon a pályán vagyok amikor meg kell szerezni az első erőket és a jedi kardot.Megszereztem a jedi kardot de nem tudok semmere se menni tovább már bejártam az egész pályát de nem tudok tovább menni.hogyan kell ezen a pályán tovább menni? -
spk202 #397 hehe
-
#396 nincs kedvem keresgélni, de ha veszed a fáradtságot akkor itt megtalálod -
ammer 1227 #395 sziasztok szeretnék ehez a játékhoz magyarositást
köszi elöre is -
Bandras2x #394 A problémád az, hogy a gépben olyan videokártya van, ami nem támogatja alaból az OpenGL-t. Jellemző a Nvidia-s kátyákra, ha a gyári driverrel van fenn. Nekem simán megoldotta a probélmát az Nvidia detonátor bármelyik (javasolt alegújabb, amit itt is leszedhetsz asszem) verziója.
Király játék mi? Alig várom, hogy kijöjjön ősszel a Battlefront 2. -
okok #393 Szeretnék ujra jáccani a jkiivel egy másik gépen de ezt irja ki: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem ezzel mit tok csinálni????
-
Bandras2x #392 Hi Mindenkinek!
Nemrég vettem elő ezt a játékot és verem a falba a fejem, hogy eddig nem értem rá jáccani vele. Egész jól megy, de itt a végefelé elakadtam a Yavin-nál. A mocsárban szépen átjutottam a roncsnál, a hasadéknál leőltem két darkot, meg utánna volt még kettő. Átmentem egy folyosófélén és kijutottam egy vízes részbe. Itt is leöltem mindenkit kivéve a haver katonát, aki egy fekete ép repülőgép mellett álldogál egy doboz tetején. A gondom az, hogy innen hogyan tovább? Jártam mármindenhol, de nem tudok továbbmenni.
Ha még valaki figyeli ezt a topicot help please. -
#391 Háj evribodri!
Szal van valami furcsa grafikai bug nálam, találkozott már vele valaki? A probléma, hogy a karaktereknél a fény árnyék átmenet nem folyamatos, hanem poligononként ugrál egy elég határozott vonalon (tehát a világos részek meg a sötétek hírtelen váltanak át egymásba). Majd holnapra csinálok screenshotot is. Egyébként ugyanez a probléma a Start Trek Elite Force 2-vel is, sőt ott durvább. -
#389 Heló!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt! -
#388 Heló!
Ha szeretitek/vagy valamikor szerettétek ezt a játékot ajánlom nézzétek meg a www.tar.hu/janos666 oldalt! -
djcom #386 Állandó magyar server:
iso-x.servegame.com
password:jedi -
Sub Bass12 #382 Hát az lehet hogy a gép tudja de nekem egyelőre még nem sikerült...majd még próbálkozok fal nélkül is és akkor elmondom hogy kell -
Sub Bass12 #380 Hát ez 1xű...állj a fal mellé és folyamatosan nyomd azt az oldal ahol a fala van,aztán ugorj kettőt. -
Sub Bass12 #377 Üdv!!! Akinek valamilyen kérdése van JK2-vel kapcsolatban az forduljon hozzám: [email protected]
kódjaim is vannak :) -
villi #376 Magyaron már kijátszottam,persze angolon is.MOIMRE!Szerintem te az űrbázis pályán vagy.Ha bekapcsoltad az áramot,akkor a lift ,űködni fog és az ablaknál a jobb oldali hangárt nyisd ki.Ott lesz a megoldás.(Kapcsold be a jobb gombot,majd alrébb nyomd meg a pirosat,mert azt hiszem hogy piros volt) -
Kex #375 playercenter.fw.hu !! magyarnyelvű végigjátszás
-
Kex #366 sajna nekem is csak 1.0ig van
src="http://www.freeweb.hu/playercenter/kex.jpg"> -
#358 Írd le, hogy hol akadtál el! -
#356 Én találtam olyan rajongói honlapokat, ahonnan lehetett letölteni karaktereket, csak az a vicc hogy nem tudtam. Ha rákattintottam hogy download, akkor kiírta hogy tömörítve akarom e letölteni. De utána bármire is kattintottam, mindig visszalépett. És akármilyen gépről próbálom, mindig ugyanez a helyzet. -
#353 Használd a Forcepusht, nekem úgy jobban ment.
Lökd ki, majd vedd fel. -
nortsen #352 Halihó!
Meg tudja vki mondani, hogy a jediplus modban hogyan kell repűlni? -
Tomy-Boy #326 Sikerült megölni a gyíkfejet. -
jango fett #319 Nem tudjátok honnan tudnám letölteni a játékot mert a másik gépem vinyoján maradt és nem tudtam kiirni a gépet meg már eladtam elöre is köszi -
Qlin #314 Nem tudok továbbjutni a 3. pályán.
Segítség!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Qlin #313 Hova lehet beírni a kódokat? -
mutánsláb #305 Pályakészítőkhöz egy két szavam lenne... MIELŐTT LELŐNÉM ŐKET!!! :) -
#299 Nálunk most 33 ezerért lehet venni bruttóba