90
-
vót az MTV-n a mult 7 en fél 10 től, talán most is még van.
-->MTV<--- -
Műsoron van még a VIasat3-on?
Mert péntek estéknént volt de mióta bekavartak a műsorrendbe azóta nem láttam. -
Aspyrin #88 Szerintem elég lapos a film, sokkal jobb részeket láttam a különböző csatornákon annó (a fagyi és a kisautó azért nem volt rossz ).
-
nemsokára kezdődik a köv. rész.... -
A mozifilm tényleg jó, kb fél éve láttam. Most szedtem le jackass részeket is netről. (tv-rip) -
Kibaszott jó ez a film!!!!!!!!!
Érdemes megnézni!!!! -
Ma kivettem a videótékából! -
winnie #83 bizony, van mozifilm, itthon jackass - a vadbarmok támadása címmel jelent meg -
De van valami film meg van dvd-n a bátyámnak. -
Én csak Best Of Jackassről tudok, amit DCről szedhetsz le. Film szerintem nincs. -
Makaay #80 Csak egy link kellene hogy honnan lehet.Nem tudod pontosan a címét,csak hogy az első film.Nem a sorozat.Köszi -
Makaay #79 Hello.VLki meg tudná nekem mondani hogy honnan lehet letölteni a Jackass filmet??????.Az elsőt feliratos változatban..Sürgős lenne -
Kolbasz #78 Nem német. Az MTV Europe-on. 21:30 és 22:00 között szombatonként. Ma lájt volt. Semmi különös nem volt benne. -
asszem német... és késő este... -
És mikor szokott menni a Dirty Sanchez ? Meg melyik MTV-n: az angolon vagy a németen -
hát ez van... -
MTV-m nincs sajna. Matáv Kábelem van. :( -
MTV-n már a másik sorozat megy... -
Ezt hol adják?
Jackass nagyon lapos lett. Mostani, pénteken is elég szar volt. -
Kolbasz #71 Hé, barátom! Ki mondta ezt, hogy rakás szar? Én csak annyit mondtam, hogy "esti mese", illetve, hogy: "Jackass? Ugyan már...". A MÁSIKHOZ KÉPEST! Nem fikáztam, csak közöltem a fórum népével, hogy már megjöttem Jackassék utódai: még durvábban és még hülyébbek.
Mellesleg Dirty Sanchez a műsor címe. Ma is láttam, de csak végét. Ízelítő:
Köröm alá gyufa, gyerek keze lefog, gyufa meggyújt, gyufa körömig ég, gyerek ordít kínjában. Továbbá: Biliárdasztal lukába herezacsi belógat, kedves haver meg golyót izomból nekibikáz. Eredmény: centis vérfolt a zacsin. Már nekem fájt... -
Nem nagy ember... ÉN is faszfejnek tartom, de én aztán nem csinálnám meg, de ő megcsinálja. ÉS ha én nem vagyok olyan bevállalós mint azok, akkor nem mondom azt hogy rakás szar. csak ennyi... -
Heh. Ezek aztán tényleg olyan dolgok, amitől egy ember nagyot nő a szememben... -
nem azért hogy kötekedjek, de csak akkor fikézzad őket, ha megeszel egy lepisált hófagyit, feldüx egy kisautót a seggedbe, megeszel sok tojást, kiányod, mekfőzöd, és megint megeszed, megharaptatod a csöcsöd egy aligátorral, és beleugrasz egy szarral teli kanálisba... ha ez megvan, fikázhatod őket! -
Aspyrin #67 Lapos volt -
Dede! Rajta is van a Jack Ass DVD-n. -
Hát nem volt nagy eresztés ez a bárgyugolyó futam... -
Ezt még olvasni is szörnyű volt!
-
magnum #63 Ágyugolyó futam -
meztelenul hokiznak?
ez ismeros.. nemvolt mar veletlen a jack ass ban? -
ha jol tom ugyan azok csinaljak az egeszet (steve-o meg a haverja) -
Aspyrin #60 Ma 22:15 vmi Special Gumball 3000 lesz -
Kolbasz #59 MTV-n megy most a Wild Boys, vagy valami hasonló nevű műsor, mivel a Jackass már lecsengett. Na azok a srácok tényleg betegek! A Jackass ehhez képest esti mese. A gyerek u-szögel hozzászögelteti a farkát egy deszkához; dezodorból rögtönzött lángszóróval pörköli a pöcséről a szőrt; hanyatt ráfekszenek a rajszögre, miközben a társai ugrálnak rajtuk; a deszkához hozzászögelt fülét egy rántással kiszakítja a szögből; meztelenül nyomják a hokit és profi hokisok kenik föl őket a palánkra. Jackass? Ugyan már... -
ja. azt én is láttam. szétröhögtem magam rajta -
Az nagyon tuti volt a múlt hetiben, amikor védőruhába beöltöztek és vitték a palackban a mérgező gázt és kiabáltak, hogy vigyázzon mindenki erre a legforgalmasabb buszmegálló mellett leejtették aztán jött belőle a gáz.
A csaj akkorát ugrott ijedtében, hogy lefejelte a hirdetőoszlopot. -
Tiszta elmebetegség.
Unokatesóméknak megvan a teljes első sorozat DVD-n. LOL mekkorákat röhögtünk rajta. :D
Nincs az a pénz, amiért ilyeneket csinálnék.
-
én is.... Volt olyan is hogy a csávó felszippantotta az orrába a hernyót és kiköhögte! -
én is hallottam
-
Egy norvég hülye meghalt, mert a JAck Ass-nak akart filmet csinálni.
Lefeküdt az út közepére, és várta, hogy kikerülik-e az autók este, erre az egyik autós nem vette észre, áthajtott rajta. A csávó rögtön megmurdált. LOL :D Aki hülye haljon meg :) -
igen, azaz nem. igazából a jelentése: szamár -
Szamár