90
-
Vagy a Jack nem Józsi?:P -
Józsi Segg ??? -
jaja
ujj az fájhatott :D
"á én ebben már öreg róka vagyok"
erre az elsőre kifeküdt -
azé az a 2 kilos csont... :PPP -
Bazd ezek Betegek...
... DE QRVA JÓ A MŰSÓR! :DDD
A golyozás brutálvolt :D -
meg a balfasz gyerek, aki fingott... :)))) -
neménvoltam #44 ja!! de az irodai székkel való deszkázás se volt semmi :D -
bazz, tandembicaj baszotjovolt :DDDDD -
én is onnan nyomom csak nem tudok telepiteni a gépre, egyedül bittorrent van fenn -
azt tudom. nekem is két-három nap volt mire lejött. Állítsd be a flashget-et és kész. Ja,mondjuk én a munkahelyemen nyomtam, ott meg mindig megy a gép
-
Azokat megtaláltam csak az a baj hogy olyannyira szar a mellesleg szervere hogy max 3-4 kiloval jön le róla.... -
a mellesleg.hu-n vannak részek, de érdekességként hozzáteszem, hogy más vágásban. Tehát nem minden kisfilm van benne ezekben. Legalábbis szerintem. a humor oldalon van, a komplett filmek között, asszem a 61-70-től kezdődik azaz a végefelé van. -
Nem tudrok részeket a DVD filmen kívül valahol a neten?
Bittorrenten is jó lenne, sőt.... -
én nemláttam mert ittam...pedig megakartam nézni :(
-
Jah, a rántottás nagyon durva:) -
Azért én soha nem próbálnék ki egy ilyet. (Na jó, a spermamaraton-t bevállalnám :DDD) -
egy átlagos rész: Bicajozik egy csávó. Emberünk odarohan hozzá, és se szó, se beszéd nélkül páros lábbal lerúgja a bicajról az ipsét. :DD -
Ja, hát inkább megnézem eredetiben...Amugy a ma esti epizódban a Viasaton levetitették a kedvenc Jackass részem. Amikor a csávesz(hirtelen nem jut eszembe a neve...) megeszi a rántotta hozzávalóit, és aztán kihányja, megsüti és megeszi..
Tudom, gusztustalan, de nekem ez az egyik kedvenc részem :DDD Meg a spermamaraton sem volt rossz :DDDD
-
magnum #32 Viasat leszinkronizálta, nagyon gáz. -
VAlamint Music TV is nyomja még mindig de pontos időpontot nem tudok. -
Viasat3-on pénteken este 22 körül két részt is leadnak egymás után. A filmet meg ki tudod venni DVD kölcsönzőből. Érdemes... -
Mikor szokott ez lenni? Megnézek majd egy adást... :D -
Huhhh.. nem hallottál még róla??????????
Aszittem te is MTV-s generáció vagy:)))
A lényeg, hogy minnél nagyobb állatságot kell bemutatni a TV-ben... Pl Gördeszkával lépcsőn legurulni úgy hog fexel a gördeszkán, pl. A JackAss-es csóka beállt egy ideiglenes budiba aztán fejreállították az egészet, úgy hgy ő benne állt(minden tartalaom a fekatartályból a nyakába ment és ezt mutatták a fószer szemszögéből Kamerával felvéve....) és a többi ökörség.. Megszámlálhatatlan baromság van benn.... -
Cat #27 viasat nyomatja mostanában -
Ez meg micsoda? Nem is hallottam még róla... -
Császtok!
Úgy látom új őrület kezdődik Magyarországon! Imádom a Jackass-t
Szerintetek, hogy fogadnák a magyar emberek, ha ilyennel szembesülnének Itthon? Pl. a rendőrbácsik? Az eggggyik kereskedős csati ehhez hasonló műsora eléggé gyerekcipőben jár még. Persze a Jackass nem is az átverésen alapul, hanem inkább ugye a "hogyan csináljunk nagy hülyeséget minél látványosabban"-kategória. Mindegyik srácot bírom, kivéve Steve O okádós részeit. Kiváncsi vagyok normál esetben benne marad-e valami vagy már reflexből kihány mindent? A nevük az igazi vagy amolyan művésznevek? -
http://www.bigbadphil.com <----- Jackass Unoffical Site -
amugy a Jackass : The movie hivatalos honlapja : http://www.jackassthemovie.com -
Én imádom ezt a sorozatot, de nem a Viasat 3-on láttam az epizódokat, hanem eredeti nyelven, az MTV-n. Kurva király, az a legjobb, amikor az egyik csávesz lenyeli a rántottához lévő dolgokat(paprika, hagyma,tojás, stb) és lenyul a torkán, kihányja, megsüti a hányadékot, és megeszi
. Kurva király műsor! Amugy ti láttátok a Jackass: The Film -et? kurva nagy! én már láttam, és szétröhögtem magamat rajta.
-
Nem tudja valaki, hogy honnan szedhetem le a 3. szezon utáni részeket? És azt, hogy a Melleslegen minden rész fent van-e az első 3 szezonból? -
Az MTV-s Jackass műsorról van szó?
Tök jó. -
ok, ez így jó is, meg hulla fáradt vagyok... -
Garrett #18 a spermabankos is elég durva volt meg ált. a guruljunk le minél hülyébben a lejtőről dolgok rulz -
hogy nem feltélenül vagyok emiatt kultúrálatlan! -
Garrett #15 Steve-O és a dagatt sárc a törpe meg noxvill meg Toony hawk amikor bennevan!
szerintetek melyik volt eddig a legdurvább dolog? -
Nekem a nagy kedvenceim Johnny, Steve-O, és Ryann Dunn.De a többieket is csipázom persze.Azok is nagy állatok:))) -
neked melyik a szimpatikusabb ? :) -
Garrett #12 a jackass a legjobb... egyébként knoxwille már félig halott... meg az egész stáb... Jhonny nak már nincsen fé heréje, nincs olyan csontja ami ne tört volna el 1x ( kivéve gerinc) egyébként az egész csapat hivatásos kaszkadőrökből áll -
nem feltétlenül kéne megnéznem, vagy nem feltétlenül vagyok kultúrálatlan? -
nem feltétlenül ! :)