Golden Sun

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Gyerekek.

En man naon reg jaccotam oszt most tolnam ujra csak elfeledtem egy ket dolgot.

Pl ha Isaac-nak megvolt a Cure magiaja... az most mar amiota fegyvert csereltem miert nincs meg? Vagy az a baj hogy raktam neki Djiint?

Vagy mi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

azt szeretmém kérdezni hogy a fávávált embereket hogyan tudom visszaváltoztatni!!!!!!!!!!!!
plz help!!!
kisgabo

to Me
HI to all

a crossbone isle-hez hol tudok bejutni
kisgabo

Seth
Igen...csak le kell gyõzni, aztán vége is a játéknak....jöhet a Lost Age

PSN ID.: Beegabor

Seth
Asszem ott használni kell Mia Ply képességét a szobron

Lacc
úrsiten :DD
kisgabo
és neked is ha elárulod hogy az elsõ toronyban a szobor elõtt ( ahóvá lepottyantunk, a vizipipás szobák után ) mit kõne csiálni.

1 hónapja állok a dologgal...

Hi to all

A második világító torony tetelyén a fusion monstert (staturos+menardi)csak le kell gyõzni vagy van valami trükk???
Elõre is köszi
kisgabo
zuppi.

kisgabo
még mindig senki?? milyen játékot toltok a retyón?

kisgabo

senkinek nincs ötlete? azóta áll a gém...

hehe :)

kisgabo
hejj, akkor is elakadtam a világitó toronyban, egy szobor és egy kõ között tudok ugrálni...

Lacc
Nincs mit
kisgabo
játékokat veszek

gagyit nem, csak gyárit.

kisgabo
köszönöm a segitséget....

itt van leirás: http://guides.ign.com/guides/15255/page_9.html

english nyelven.

kisgabo
nem én nyitottam itt.

upc

Seth
Hejj...ez a téma nem a konzol rovatba kívánkozik?
Egyébként végignyomtam anno,de nem nagyon emlékszek már rá.

kisgabo
up!!

gba gépe senkinek?

kisgabo
üdv

játszik ezzel még valaki?

mert az elején elakadtam, csak sétálok a fõtérképen, van 3 város, 1-be nem engednek be.

help!

csá!
Hogyan kell megtölteni az üres palackomat a világítótoronynál? Imil mellet.Vagy mit kell csinálni, mert nem tudok semmit se kezdeni a világítótorony végén a szivárványos szobában?

CHEAPBOY
A kitartas:)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
pedig csak egy bugyuta 5 eveseknek keszlt nintendo jatek....:DDDDDDD

CHEAPBOY
Mi az hogy nem akarsz veszekedest?:))

eZ FENYEGETES VOLT?:)

lol!

CHEAPBOY
Megertjuk de juss csak magadtol tovabb nem hiresult el a GS a nagy nagy nehezsegerol:)

Úgylátom jobb, ha nem segítünk - megy ez neked magadtól is! :D

(a játék könnyû, a megoldás mindig az adott pályaszakaszon van, max. picit kell logikázni a megoldásokon!)

CHEAPBOY
:DDDDDDDDDDDDDDDD

Faszom ha ugyis rájössz,akkor minek állandóan megkérdezni?

Akkor ez még nagyon-nagyon az eleje!? :)

Egyszerûen csak dumálj mindenkivel, vegyél fel mindent, vizsgáld át az összes ládát/edényt, aztán irány észak, ahol egy öreget kell megkeresni (bocs, de rég volt, így a nevekre nem emlékszem). Vele el kell indulni még északabbra, ahol az elsõ dungeon fog várni.

Ha kicsit bõvebben írnál a problémádról, esetleg még segíteni is tudnánk...

Pontosan hol jársz? Mit csinálsz?

Hmuda
En a golden mellett a THPS2-t meg a doomot nyustolom. Persze emulatorral. : )))

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én is itt tartok, csak az a baj, hogy itt még nincs meg az a képességem, amivel a felemelt tárgyakat mozgatni lehet.... úgyhogy majd megyek vissza. :)

Majd...ha meguntam a THPS3-at! ;)

Sephi
Jee tenyleg! Nekem is kene folytatni:) En meg csak a faronk tologatos erdo resznel vagyok hihi :)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Na megint jaccok vele es mar tovabb is jutottam. Most egy szigeten vagyok ahhol van egy nagyon mely barlang, ahhol minden szinten egy puzzle-t kell megoldani. Ott vagyok, hogy rozsaszin szobrok tologanak le az utrol. Arra rajottem, hogy a Halt varival megallithatom oket de egyszerre csak egyet, szoval most leakadtam, mert minimum kettot kelene blokkolni. Valaki tud segiteni. Kell a djinn, mert eddig mindegyik megvan.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

CHEAPBOY
pofas kis planet oldal.

Rincewind
Ez egy rohadt jó kis oldal a GS-hez!!!

Van itt minden! Különösen ajánlom a Wallpaper-eket, tök jók.
Hmuda
Help kéne! Megynyertem a Colosseumos viadalt és Boli(vagy ki) elküldött a Venus Lighthouse-ba. Viszont a sivatagban elakadtam. Mindkét úton ott van 1-1 homokvihar és semmilyen mágia nem hat rájuk. Plz help!

A Djinnekhez csak annyit, hogy mindenki nézze meg a stats menüben, hogy melyik karakter melyik djinnhez ért a legjobban és aszerint osszátok el a kicsikéket. Nekem a fõhõs már csatánként 3-szor elnyom egy Ragnarokot és Garet is nagyon jól eljátszik a Tõzlabdáival.

Amúgy nem tud valaki egy oldalt, ahol az összes Dzsinn lelõhelye elolvasható?

Rincewind
Mit kell csinálni miután kinyírtuk Saturost a világítótoronyban?
Rincewind
Küldj, de csak holnap tudom megcsinálni, mert most le kell lépnem (sõrfeszt rulzik ezerrel :).
Emailhez link az SWG oldalon!
magus
adhatok mentést?

GAMECUBE
Jo game szerintem kegyetenul...
kar hogy nincs GBAm...:(
Rincewind
Na ennyire azért én is rájöttem, de nem látom át a logikáját... :)
Rincewind
Akkor még csak az ''introt'' játszod :))
Sephi
De jo lenne ha vegre en is eljutnek oda:) gyenlore most volt a negy kristalygombos jelenet:)

Ja igen,meg említettek ijesmit is,hogy a djinn megváltoztathatja a karakter class-t is,de ezt nem tudom pontosan hogy is van...

Oldal 1 / 3Következő →