Golden Sun
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah,és kössz majd megnézem.
Mit nem tdsz?Én azt hiszem értem,annyi hogy ezek társak,kb. olyan mint az FF8-ban a GF-ek.daadhatod õket társnak a karakteredhez.Minden karihoz 1 djinn-t adhatsz.Minél többet használja a kari a djinn-t gondolom annál erõsebb lesz.Használni ugy tudod hogy,vagy harcközben vagy pedig sétálás közben kell "set"-elni.Ezután használhatod a djinn 1 képességét,ha használtad,akkor a következõ körtõl meg is idézheted,és akkor brutálisat sebez az ellenfelekbe.De ha megidézted,akkor várni kell,míg pihen,és utánna megint "set"-elheted,és használhatod ujra.Szerintem ennyit kell tudni róla,de ha többre vagy kíváncsi akkor nézd meg a www.gamesfaq.com-ot,ott keress rá a Golden Sun-ra és ott az egyikben angolul le van irva minden,amit esetleg nem értsz.Lehet hogy nekem is el kéne olvasnom.
Felmész a jobboldali lépcsõn. Aztán végig a cölöpökön a bal oldali párkányra. Ott lesz egy barlang, amit benõttek a növények. Na azt kell kinyitni Ivan forgószél-spelljével és ott lesz bent.
Valaki leírhatná, hogy pontosan hogyan mûködnek a djinnek, mert nekem van már 7 darab és igen érdekes nagy dögöket is meg tudok idézni, de a lényegére még nem jöttem rá...😊
Valaki leírhatná, hogy pontosan hogyan mûködnek a djinnek, mert nekem van már 7 darab és igen érdekes nagy dögöket is meg tudok idézni, de a lényegére még nem jöttem rá...😊
Jah és 1valamit nem sikerült megtennem...van az a város,aminek a közepén van 1 mozgatható szobor.Ha elmozdítom,akkor lejuthatunk valami titkos raktárba,ahol ha jól látom ott 1 megszerezhetõ djinn.Na és ezt hogy kell megszerezni?Én nme jöttem rá,pedig veszõdtem vele vagy 3/4 órát...
Én még csak most mászkálok a fán...egyelõre fingom nincs mit csináljak,de majd rájövök😊))
valaki segitsen pliz.
na ott vagok hogy a fakon maszkalok, es beestem a lyukba, és már beszéltem is vele, de egyszeruen nem tudok kijutni az erdobol. nem lehet visszafele eltolni a fakat. hogy kell kijutni. esetleg ha adnék egy mentést?
na ott vagok hogy a fakon maszkalok, es beestem a lyukba, és már beszéltem is vele, de egyszeruen nem tudok kijutni az erdobol. nem lehet visszafele eltolni a fakat. hogy kell kijutni. esetleg ha adnék egy mentést?
Te a lenyeg az hogy ez hianyzzot nekunk! Emlekesztek meg a regi SNES hamakra a Soul Blazer meg a Secret sorozatok nem beszelve a Terranigmarol es a Ilusion of Timrol? Es a regi FF? Nah ez pont olyan! A Kis maszkalos beszelgetos es kurva jo harci technikaval elatott gama! Kurva jo a Golden Sun!
Nem tudgyatok van meg ilyen jatek GBA-ra? En a Dragon Ball Z jaccom de kicsit lamanak tunik 😊
Nem tudgyatok van meg ilyen jatek GBA-ra? En a Dragon Ball Z jaccom de kicsit lamanak tunik 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most vagyok ott,hogy elbúcsúztunk a falutól...de bazze ez tisztára olyan mint 1 film,vagy 1 jobb regény😊))
Nem hittem volna hogy az a kis gép ilyenre képes😊))
Remélem sok van még a játékból😊))
Nem hittem volna hogy az a kis gép ilyenre képes😊))
Remélem sok van még a játékból😊))
Gyerekek,ez baromi jó!Komolyan mondom a Chrono Trigger fogott meg igy utoljára😊))
Lehet hogy emiatt a játék miatt beszerzek 1 gépet...elképzeltem milyen lenne valami hót unalmas utazás vagy vonatozás közben nyomni ezt a baró játékot....
Lehet hogy emiatt a játék miatt beszerzek 1 gépet...elképzeltem milyen lenne valami hót unalmas utazás vagy vonatozás közben nyomni ezt a baró játékot....
Anyam addel a hazat! Ez kurva jo!!! Rohadt jo a Golden Sun😊))
Issaaaaaccc!!
Issaaaaaccc!!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Koszi.
Vajon nincs fent az oszes ROM valahol?
Meg lehetne probalni a underneten a #roms csatin tudtomal ott vannak meg.
Vajon nincs fent az oszes ROM valahol?
Meg lehetne probalni a underneten a #roms csatin tudtomal ott vannak meg.
Na akkor emberkek van Golden Sun sokert😊))
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Adjon mar valaki egy gba emulatoros cimet😊 Jaccani akarom en is
Ebbe pont nem az a poén! Hanem, hogy magaddal viheted bárhova! Pc-n inkább nem ilyen játékokkal játszok... 😉
Be ko szerezni egy GBA emut😊)
Amúgy végigjátszotta már valaki? Kb. mennyi tiszta játékidõ? Van újrajátszhatósága? Érdemes eredetiben megvenni?
uhh várjunk csak ez nem az az amikor van 3 rablo a városban? kérdezõsködj. és asszem elkell fogni és vissza kell szerezni a zsákmányt. a fogadoban vannak asszem
asszem elkell menni jobbra, aztan talakozol egy lovasszerelvénnyel és azt kell követni majd, vagy el kell menni egy varosba amit emlitenek
Mit kell csinálni miután elbúcsúztunk a faluban, kijottunk a térképre és felvettük a Föld-Djint? Mert elvileg köbejártam az egészet, de semmi értelmes helyre nem tudtam eljutni...
Gondolom nem túl valószínû, hogy lesz valamikor végigjátszás valamelyik 576 konzolban... Pedig, azt még meg is venném! 😉))
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Dobj egy mailt a Veres mikinek az [email protected] címre majd ő elmagyarázza...
namindegy aki tudja ahol az enteknél vagyunk és ott felmegyek asszem a 4.szinten ahol egy piros ladika van ott mit kell csinalni?
valaki segitsen
metudom kerulni hogy kinyissam a dobozt de utana mit?nemtok fejlebb menni. megvan a szeles dzsinn is.

metudom kerulni hogy kinyissam a dobozt de utana mit?nemtok fejlebb menni. megvan a szeles dzsinn is.