Golden Sun

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah,és kössz majd megnézem.

Mit nem tdsz?Én azt hiszem értem,annyi hogy ezek társak,kb. olyan mint az FF8-ban a GF-ek.daadhatod õket társnak a karakteredhez.Minden karihoz 1 djinn-t adhatsz.Minél többet használja a kari a djinn-t gondolom annál erõsebb lesz.Használni ugy tudod hogy,vagy harcközben vagy pedig sétálás közben kell "set"-elni.Ezután használhatod a djinn 1 képességét,ha használtad,akkor a következõ körtõl meg is idézheted,és akkor brutálisat sebez az ellenfelekbe.De ha megidézted,akkor várni kell,míg pihen,és utánna megint "set"-elheted,és használhatod ujra.Szerintem ennyit kell tudni róla,de ha többre vagy kíváncsi akkor nézd meg a www.gamesfaq.com-ot,ott keress rá a Golden Sun-ra és ott az egyikben angolul le van irva minden,amit esetleg nem értsz.Lehet hogy nekem is el kéne olvasnom.

Rincewind
Felmész a jobboldali lépcsõn. Aztán végig a cölöpökön a bal oldali párkányra. Ott lesz egy barlang, amit benõttek a növények. Na azt kell kinyitni Ivan forgószél-spelljével és ott lesz bent.

Valaki leírhatná, hogy pontosan hogyan mûködnek a djinnek, mert nekem van már 7 darab és igen érdekes nagy dögöket is meg tudok idézni, de a lényegére még nem jöttem rá...😊
Jah és 1valamit nem sikerült megtennem...van az a város,aminek a közepén van 1 mozgatható szobor.Ha elmozdítom,akkor lejuthatunk valami titkos raktárba,ahol ha jól látom ott 1 megszerezhetõ djinn.Na és ezt hogy kell megszerezni?Én nme jöttem rá,pedig veszõdtem vele vagy 3/4 órát...

Én még csak most mászkálok a fán...egyelõre fingom nincs mit csináljak,de majd rájövök😊))

Rincewind
Pedig ki lehet jutni, nekem sikerült!
magus
valaki segitsen pliz.

na ott vagok hogy a fakon maszkalok, es beestem a lyukba, és már beszéltem is vele, de egyszeruen nem tudok kijutni az erdobol. nem lehet visszafele eltolni a fakat. hogy kell kijutni. esetleg ha adnék egy mentést?

Rincewind
Ki tudná fejteni egy picit bõvebben ezt az elem roncsolást?
Sephi
Te a lenyeg az hogy ez hianyzzot nekunk! Emlekesztek meg a regi SNES hamakra a Soul Blazer meg a Secret sorozatok nem beszelve a Terranigmarol es a Ilusion of Timrol? Es a regi FF? Nah ez pont olyan! A Kis maszkalos beszelgetos es kurva jo harci technikaval elatott gama! Kurva jo a Golden Sun!

Nem tudgyatok van meg ilyen jatek GBA-ra? En a Dragon Ball Z jaccom de kicsit lamanak tunik 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Most vagyok ott,hogy elbúcsúztunk a falutól...de bazze ez tisztára olyan mint 1 film,vagy 1 jobb regény😊))
Nem hittem volna hogy az a kis gép ilyenre képes😊))
Remélem sok van még a játékból😊))

Gyerekek,ez baromi jó!Komolyan mondom a Chrono Trigger fogott meg igy utoljára😊))
Lehet hogy emiatt a játék miatt beszerzek 1 gépet...elképzeltem milyen lenne valami hót unalmas utazás vagy vonatozás közben nyomni ezt a baró játékot....

Sephi
Anyam addel a hazat! Ez kurva jo!!! Rohadt jo a Golden Sun😊))

Issaaaaaccc!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Koszi.

Vajon nincs fent az oszes ROM valahol?

Meg lehetne probalni a underneten a #roms csatin tudtomal ott vannak meg.

Rincewind
Hát ez gyorsan ment... 😊
Rincewind
😊
CHEAPBOY
Na akkor emberkek van Golden Sun sokert😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Rincewind
Hát ez még nagyon a jövõ zenéje sajnos... 😞
Rincewind
www.gbxemu.com
Sephi
Adjon mar valaki egy gba emulatoros cimet😊 Jaccani akarom en is

Rincewind
A világítótoronyban, miután leestem ahhoz a pulzáló szoborhoz, mit kell csinálni???
Rincewind
Ebbe pont nem az a poén! Hanem, hogy magaddal viheted bárhova! Pc-n inkább nem ilyen játékokkal játszok... 😉
Sephi
Be ko szerezni egy GBA emut😊)

Rincewind
Amúgy végigjátszotta már valaki? Kb. mennyi tiszta játékidõ? Van újrajátszhatósága? Érdemes eredetiben megvenni?
Rincewind
Az lesz az...
magus
uhh várjunk csak ez nem az az amikor van 3 rablo a városban? kérdezõsködj. és asszem elkell fogni és vissza kell szerezni a zsákmányt. a fogadoban vannak asszem

Rincewind
Egy városba engednek csak be! De ott mit kell csinálni?
magus
asszem elkell menni jobbra, aztan talakozol egy lovasszerelvénnyel és azt kell követni majd, vagy el kell menni egy varosba amit emlitenek

Rincewind
Mit kell csinálni miután elbúcsúztunk a faluban, kijottunk a térképre és felvettük a Föld-Djint? Mert elvileg köbejártam az egészet, de semmi értelmes helyre nem tudtam eljutni...
magus
megkérlek😊

bejutottam de nem tok visszajutni😞

Rincewind
Gondolom nem túl valószínû, hogy lesz valamikor végigjátszás valamelyik 576 konzolban... Pedig, azt még meg is venném! 😉))
CHEAPBOY
GoldenS GBAra 13ezerert elado!!!
Lehet meg jelentkezni:
[email protected]

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

magus
inkabb segits😞

hun-ter
semmi csak vigyorogtam egyet😊))
magus
na miaz?😊mond mar el

hun-ter
semmi😊
magus
miva?

hun-ter
ehe😊
magus
Martin szolj Veres Mikinek pliz hogy nézze a leveleit...

magus
kösziköszi
Amugy lesz végigjatszas a kov konzolban?

Martin576
Dobj egy mailt a Veres mikinek az [email protected] címre majd ő elmagyarázza...

magus
atjutottam a msik oldalra de itt mit kell?

magus

magus
namindegy aki tudja ahol az enteknél vagyunk és ott felmegyek asszem a 4.szinten ahol egy piros ladika van ott mit kell csinalni?

hun-ter
bocs hogy ide írok de majd nézd meg az icq-dat
magus
valaki segitsen
metudom kerulni hogy kinyissam a dobozt de utana mit?nemtok fejlebb menni. megvan a szeles dzsinn is.

magus
Játszik valaki ezzel a csodálatos játékkal?én most a mind reades küldetésnél tartok. Gameboy Advences játék.