127
Golden Sun
-
#127 Gyerekek.
En man naon reg jaccotam oszt most tolnam ujra csak elfeledtem egy ket dolgot.
Pl ha Isaac-nak megvolt a Cure magiaja... az most mar amiota fegyvert csereltem miert nincs meg? Vagy az a baj hogy raktam neki Djiint?
Vagy mi? -
david992 #126 azt szeretmém kérdezni hogy a fávávált embereket hogyan tudom visszaváltoztatni!!!!!!!!!!!!
plz help!!! -
#125 -
Tiraus #124 to Me -
Tiraus #123 -
Tiraus #122 -
Tiraus #121 HI to all
a crossbone isle-hez hol tudok bejutni -
#120 -
#119 Igen...csak le kell győzni, aztán vége is a játéknak....jöhet a Lost Age -
#118 Asszem ott használni kell Mia Ply képességét a szobron -
#117 úrsiten :DD -
#116 és neked is ha elárulod hogy az első toronyban a szobor előtt ( ahóvá lepottyantunk, a vizipipás szobák után ) mit kőne csiálni.
1 hónapja állok a dologgal... -
Tiraus #115 Hi to all
A második világító torony tetelyén a fusion monstert (staturos+menardi)csak le kell győzni vagy van valami trükk???
Előre is köszi -
#114 zuppi. -
#113 még mindig senki?? milyen játékot toltok a retyón? -
senkinek nincs ötlete? azóta áll a gém... -
Rasti #111 hehe :) -
#110 hejj, akkor is elakadtam a világitó toronyban, egy szobor és egy kő között tudok ugrálni... -
#109 Nincs mit -
#108 játékokat veszek
gagyit nem, csak gyárit. -
#107 köszönöm a segitséget....
itt van leirás: http://guides.ign.com/guides/15255/page_9.html
english nyelven. -
#106 nem én nyitottam itt.
upc -
#105 Hejj...ez a téma nem a konzol rovatba kívánkozik?
Egyébként végignyomtam anno,de nem nagyon emlékszek már rá. -
#104 up!!
gba gépe senkinek? -
#103 üdv
játszik ezzel még valaki?
mert az elején elakadtam, csak sétálok a főtérképen, van 3 város, 1-be nem engednek be.
help! -
mochee #102 csá!
Hogyan kell megtölteni az üres palackomat a világítótoronynál? Imil mellet.Vagy mit kell csinálni, mert nem tudok semmit se kezdeni a világítótorony végén a szivárványos szobában? -
#100 A kitartas:)
-
#95 pedig csak egy bugyuta 5 eveseknek keszlt nintendo jatek....:DDDDDDD -
#94 Mi az hogy nem akarsz veszekedest?:))
eZ FENYEGETES VOLT?:)
lol! -
#91 Megertjuk de juss csak magadtol tovabb nem hiresult el a GS a nagy nagy nehezsegerol:) -
cue #89 Úgylátom jobb, ha nem segítünk - megy ez neked magadtól is! :D
(a játék könnyű, a megoldás mindig az adott pályaszakaszon van, max. picit kell logikázni a megoldásokon!) -
#88 :DDDDDDDDDDDDDDDD
-
TneX #85 Faszom ha ugyis rájössz,akkor minek állandóan megkérdezni? -
cue #75 Akkor ez még nagyon-nagyon az eleje!? :)
Egyszerűen csak dumálj mindenkivel, vegyél fel mindent, vizsgáld át az összes ládát/edényt, aztán irány észak, ahol egy öreget kell megkeresni (bocs, de rég volt, így a nevekre nem emlékszem). Vele el kell indulni még északabbra, ahol az első dungeon fog várni. -
cue #72 Ha kicsit bővebben írnál a problémádról, esetleg még segíteni is tudnánk...
Pontosan hol jársz? Mit csinálsz? -
#69 En a golden mellett a THPS2-t meg a doomot nyustolom. Persze emulatorral. : ))) -
cue #68 Én is itt tartok, csak az a baj, hogy itt még nincs meg az a képességem, amivel a felemelt tárgyakat mozgatni lehet.... úgyhogy majd megyek vissza. :)
Majd...ha meguntam a THPS3-at! ;) -
#67 Jee tenyleg! Nekem is kene folytatni:) En meg csak a faronk tologatos erdo resznel vagyok hihi :) -
#66 Na megint jaccok vele es mar tovabb is jutottam. Most egy szigeten vagyok ahhol van egy nagyon mely barlang, ahhol minden szinten egy puzzle-t kell megoldani. Ott vagyok, hogy rozsaszin szobrok tologanak le az utrol. Arra rajottem, hogy a Halt varival megallithatom oket de egyszerre csak egyet, szoval most leakadtam, mert minimum kettot kelene blokkolni. Valaki tud segiteni. Kell a djinn, mert eddig mindegyik megvan. -
#65 pofas kis planet oldal.